• 26 aug 2018

  Juletur til Budapest: 2 nætter fra kun 689 kr. inkl. hotel, fly og morgenmad

  Nu er sommeren ved at være ovre, og så er det måske på tide at planlægge din næste rejse – hvad siger du til en juletur til Budapest? At opleve julestemningen i en anden by er altid et hit! Den ungarske hovedstad kan helt sikkert få dig til at nynne julesange, mens du betragter den smukke by med juletræer dekoreret med funklende lyskæder, julemarkeder med små boder, hvor du kan nyde æbleskiver eller et glas Krampampuli, som er den ungarske udgave af gløgg og lidt shopping i de mange butikker, så kan du måske også få de sidste julegaver i hus.

  Jule-smuttur til Budapest
  november - december
  fra689 kr.
  Malmø, København, Hamborg, Billund og Aalborg
  Budapest
  Oplev julen i Budapest
  inkl. hotel, fly og morgenmad
  689 kr.

  Juletur til Budapest

  Med denne pakkeløsning kommer du til at mærke julemagien i den skønne storby Budapest. Alt afhængig af hvilken dato du vælger at booke, så kommer du, så vidt jeg kan se, enten til at bo på det 4* Lion’s Garden Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor) eller på det 3,5* Belvedere Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence“) – som du kan se får begge hoteller ret gode anmeldelser og ved begge hoteller er der inkluderet morgenmad.

   

  Du kan rejse i november og december og det er muligt både at flyve fra Malmø, København, Hamborg, Billund og Aalborg. Det er billigst at rejse fra Malmø eller København, hvor du finder priser helt ned til 689 kr. Fra Hamborg og Billund ligger priserne fra 1.144 kr. – hvis du vil rejse fra Aalborg er det dog væsentlig dyre med priser fra 2.129 kr. Som med ethvert andet travelbird-tilbud kommer der et bookinggebyr oveni (150 kr.).

   

  Tilbuddet inkluderer

  • 2, 3, 4 eller 5 nætter i Budapest
  • Med morgenmad
  • Fly fra Aalborg, Billund, København, Hamborg, Malmø til Budapest tur-retur
  • I bookingprocessen kan I se, hvilke hoteller I kommer til at bo på

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her