Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 994 kr.
wien_jul_slider
Weekendophold

Juletur til Wien: 3 dage på et anmelderrost 3* hotel fra kun 994 kr. p.p. inkl. fly

Weekendophold |

Juletur til Wien: 3 dage på et anmelderrost 3* hotel fra kun 994 kr. p.p. inkl. fly

Er du en ren Gertrud Sand, når det gælder jul og julestemning, så skal du helt klart på juletur til Wien! Wien i sig selv er en utrolig smuk og kulturel by, men i vintermånederne kommer byen virkelig til sin ret flot dekoreret i julelys, fine butiksvinduer og oplyste juletræer. Nyd et glas varmt Glühwein, mens du går rundt i byens mange hyggelige gader, eller besøg Wiens julemarkeder – her er der noget for både børn og voksne! Det er helt umuligt ikke at komme i julestemning med sådan en weekendtur, jeg har fundet til dig i dag – og skulle du ikke være den største fan af jul, så er Wien, med sin fascinerende historie, arkitektur, kultur og shopping, stadig et besøg værd!

Weekendtur til Wien

november – december

fra

994 kr.

København og Billund ✈ Wien

Billige fly til Wien

285 kr.

Billund

Hotel

709 kr.

Fly

285 kr.

Total (pr. person):

994 kr.

Juletur til Wien – hotel

Der er heldigvis ikke langt mellem de lækre hoteller i Wien, og så finder du dem også ofte til rigtig fine priser.

I dag har jeg f.eks. fundet det trestjernede Boutique Hotel Donauwalzer (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023). Et rigtig lækkert og anmelderrost hotel til en superskarp pris.

Boutique Hotel Donauwalzer har en rigtig fin beliggenhed – der er f.eks. kun ca. 20 minutters gang fra hotellet til Ringstraße, Votivkirche og Wiens Rådhusplads. Metrostationen Alser Straße (line U6) ligger også kun ca. 10 minutters gang fra hotellet, og derfra kan du tage metroen ind til centrum på ca. 10 minutter.

Hotellets indretning er en finurlig blanding af forskellige stilarter, men det fungerer upåklageligt, da omgivelserne er både flotte og indbydende.

Skal juleturen kombineres med lidt velvære, så har hotellet også sin egen spa-afdeling med forskellige wellness-faciliteter (mod gebyr).

Værelserne har alle tv og gratis wi-fi.

Jeg har taget udgangspunkt i en rejse fra mandag den 11. december til onsdag den 13. december. Her koster et topersoners ophold i alt 1.418 kr. – dvs. kun 709 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Wien, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Juletur til Wien

Juletur til Wien

Juletur til Wien

Juletur til Wien – fly

Du kan lige nu flyve direkte til Wien med Ryanair fra både København og Billund.

Fra København finder du klart flest afgange. Der er direkte afgange alle ugens dage, og priserne på de billigste billetter ligger typisk mellem ca. 200 – 500 kr.

Fra Billund er der afgange fredage og søndage. Prisniveauet ligger lidt højere end fra København, da de billigste billetter typisk koster mellem ca. 600 – 900 kr.

OBS: Vær opmærksom på flytiderne, hvis du kun booker to overnatninger – lander du i Wien sent om aftenen og flyver hjem igen tidligt om morgenen, har du sådan set kun en enkelt dag i Wien. Og hvis du gerne vil opleve julemarkederne under dit ophold, så husk at undersøge, hvornår de finder sted – længere nede kan du læse, hvornår nogle af de store julemarkeder åbner.

Ovenfor har jeg lavet et eksempel på en rejse med afgang fra København fra mandag den 11. december til onsdag den 13. december. På disse datoer koster flybilletter kun 285 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

  • Afgange alle ugens dage

Fra Billund

  • Afgange alle fredage og søndage

Juletur til Wien – Julemarkeder

I Wien tager man ikke let på julen – her har man nemlig flere større julemarkeder!

Og et af de mest populære af slagsen er det eventyrlige Belvedere Christmas Market, der afholdes ved Belvedere Palace – et af Wiens absolut smukkeste og mest betydningsfulde monumenter.

Belvedere Christmas Market byder på masser af boder pyntet med farvestrålende lys og julepynt – faktisk er der hele 40 juleboder. Her sælges der forskellige former for traditionelt håndværk, overdådige juledekorationer og spændende kulinariske oplevelser. Ja, faktisk alt hvad det jule-elskende hjerte måtte begære! Belvedere Christmas Market finder sted mellem den 17. november og den 31. december.

Og synes du ikke, at et julemarked foran paladset er vildt nok, så kan du besøge det smukke julemarked ved Wiens Rådhusplads. Her er julestemningen også til at tage og føle på, og så er der sjove juleaktiviteter for børn, hvor de bl.a. kan lære at bage julesmåkager og lave julelys. Julemarkedet ved Rådhuspladsen finder sted mellem den 10. november og den 26. december.

Et anderledes julemarked finder du på Spittelberg. Her får du ikke det traditionelle line-up på en stor, åben plads, men i stedet finder du boder spredt ud i små hyggelige gader og brostensbelagte sidegader. Boderne her byder på et større udvalg af lidt mere unikke varer og brugsgenstande. Spittelberg-julemarkedet finder sted mellem den 16. november og den 23. december.

I udkanten af Wien finder du Schönbrunn Slot. Her er der også smukt pyntet op til jul, og du finder ca. 60 boder med alt fra Glühwien og pebernødder til souvenirs og julepynt. Du kan også være heldig at høre skønsang fra et af områdets mange dygtige kor-grupper. Så kommer julestemningen altså helt i top, og det er svært at lade være med at nynne julesange resten af dagen  Julemarkedet ved Schönbrunn Slot finder sted mellem den 18. november og den 4. januar.

Juletur til Wien

Juletur til Wien

Juletur til Wien

Juletur til Wien

Transport til/fra lufthavnen

Fra lufthavnen, der ligger øst for Wien, kan du både tage tog og bus ind til centrum. Du kan f.eks. tage CAT-toget (City Airport Train) til kun 12 euro (ca. 90 kr.). Dette tog forbinder lufthavnen med bymidten på kun 16 minutter. Alternativt kan du hoppe på en bus. De er typisk lidt billigere, men også langsommere.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Juletur til Wien: 3 dage på et anmelderrost 3* hotel fra kun 994 kr. p.p. inkl. flyJuletur til Wien: 3 dage på et anmelderrost 3* hotel fra kun 994 kr. p.p. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud