• 23 nov 2019

  Juletur til Edinburgh: 3 dage på et superlækkert 4* hotel fra kun 755 kr. inkl. fly

  Edinburgh er en af Storbritanniens mest charmerende storbyer, og ved juletid bliver der ikke just skruet ned for charmen – tværtimod! Fra slutningen af november til starten af januar forvandles Edinburgh til et farvestrålende og hammerhyggeligt virvar af funklende julelys, velduftende julemarkeder, pyntede butiksfacader og udendørs skøjtebaner! Så hvis du gerne vil have julehumøret helt op at ringe i år, så er Edinburgh byen, der kan få det til at ske!

  Juletur til Edinburgh
  november - januar
  fra755 kr.
  København og Hamborg
  Edinburgh
  Hotel i Edinburgh
  f.eks. det anmelderroste 4* Novotel Edinburgh Park
  605 kr.
  Billige fly til Edinburgh
  150 kr.
  Fra København
  Fra Hamborg
  Hotel
  605 kr.
  Fly
  150 kr.
  Total (pr.person)
  755 kr.

  Billige fly til Edinburgh

  Jeg har i dag fundet superbillige flybilletter fra København til Edinburgh. Du kan bl.a. finde billige billetter i november og december, hvor byen er pyntet op til jul. Jeg har f.eks. fundet en megahyggelig december-afgang fra mandag den 9. december til onsdag den 11. december til kun 150 kr. hos Ryanair.

   

  Fra Billund kan du desværre kun flyve direkte til Edinburgh til og med oktober. Hamborg vil dog være et godt alternativ til en afrejselufthavn. Herfra kan du nemlig finde billetter hos Ryanair og easyJet til priser, der minder om dem fra København.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide og Ryanairs bagageregler.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 09.12. – 11.12. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

  • 01.12. – 04.12
  • 02.12. – 04.12.
  • 05.12. – 08.12. – WE
  • 08.12. – 11.12
  • 09.12. – 11.12.
  • 15.12. – 18.12.
  • 16.12. – 18.12.
  • 01.01. – 05.01.
  • Og flere

   

  Fra Hamborg

  • 29.11. – 02.12. – WE
  • 02.12. – 05.12.
  • 06.12. – 08.12. – WE
  • 06.12. – 09.12. – WE
  • 09.12. – 12.12.
  • 13.12. – 15.12. – WE
  • 13.12. – 16.12. – WE
  • 16.12. – 19.12.
  • 23.12. – 26.12.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Edinburgh

  Normalt plejer hoteller i Edinburgh at ligge i den høje ende af skalaen (især hvis du gerne vil bo centralt). Dog er det lykkedes mig at finde et virkelig lækkert 4* hotel i form af det anmelderroste 4* Novotel Edinburgh Park.

   

  Hotellet har skønne lyse værelser, og så finder du både en opvarmet indendørs pool og et lille fitnesscenter. Hotellet ligger tæt på lufthavnen, men samtidig har du kun 10-15 minutters transporttid ind til centrum af Edinburgh. 300 meter fra hotellet finder du en station, hvorfra du kan tage et tog til Haymarket eller en sporvogn til f.eks. Princes Street (handelsgaden hvor bl.a. Primark ligger).

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 2-nætters ophold fra mandag den 9. december til onsdag den 11. december til kun 1.210 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 605 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund ret stabilt omkring 570 – 800 kr. pr. nat i både november og december. Og i januar kan du finde det helt ned til omkring 400 kr. pr. nat.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Edinburgh, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Skal du ind til Edinburgh centrum fra lufthavnen, findes der både en lang række bus- og sporvognsforbindelser, som du kan læse mere om på lufthavnens hjemmeside. Turen tager mellem 40 minutter og en time og koster omkring 20 – 40 kr. Skal du blot ind til Novotel Edinburgh Park, kan du fra lufthavnen tage en sporvogn (T50) til Edinburgh Park Station. Herfra har du 300 meter til hotellet.

   

   

  Edinburgh julemarked

  Skotlands hovedstad er som sagt en fantastisk hyggelig by at gå på opdagelse i, når byen pyntes op til jul. Og ét sted du skal opleve derovre er julemarkedet ved East Princess Street Gardens. Dette traditionsrige julemarked vrimler hvert år med besøgende, der er med til at skabe en unik og særdeles hyggelig stemning. I år holder julemarkedet åbent fra den den 16. november til 4. januar. Markedspladsen vil være fyldt med alverdens boder, der sælger alt fra souvenirs og julepynt til bagværk og søde sager!

   

   

   

  Novotel Edinburgh Park

   

  Oplevelser i Edinburgh

  Der er så meget at se og lave i og omkring Edinburgh. Hvis du har brug for at skabe dig et overblik over de forskellige oplevelser og ture, så kan du se mere nedenfor. Her kan du f.eks. købe en billet til Edinburgh Castle på forhånd, booke en guidet Harry Potter-tur, eller (hvis du tør) tage på en spøgelsestur under jorden i Edinburgh.

  Ture og aktiviteter
  kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Juletur til Edinburgh: 3 dage på et superlækkert 4* hotel fra kun 755 kr. inkl. fly

  1. Birita says:

   Hej. Er dette tilbud stadig gældende, dato 21-25 nov?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Birita 🙂

    Ja, tilbuddet er stadig gældende. I skrivende stund kan jeg se, at flybilletter fra København kun koster 208 kr. på de datoer, og at hotellet koster 698 kr. pr. nat 🙂

    Du booker rejsen i øvrigt via de links, der er i artiklen (ved at klikke på billederne i boksene eller ved at klikke på knapperne med teksten ”se fly/hotel-tilbud her”). Og vær opmærksom på, at fly og hotel skal bookes hver for sig 🙂

    Sig endelig til, hvis du har nogen spørgsmål.

  2. Chanette says:

   Hej er i søde at ringe mig op med det tilbud til 850kr pr mand jeg kan ikke finde det tlf 52408800 bh chanette skautrup

   • Mathias says:

    Hej Charlotte,

    Jeg var lige inde at kigge på nogle af de udvalgte afgange, og det kan være lidt svært at finde de helt konkrete flybilletter. Stille og roligt får flere og flere købt billetter, udbuddet falder og prisen stiger en smule.

    Du kan fortsat komme afsted for omkring 430 kr. person (29. nov – 2. dec), alternativt 370 kr. (13. dec – 16. dec). Dette er begge torsdag-søndag, men er du villig til at vente til eksempelvis onsdag til udrejse eller mandag til hjemrejse, kan der være penge at spare.

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Chanette,
    Det er helt rigtigt, hvad Mathias skriver (og tusind tak fordi du skriver Mathias – mega fedt, at du har lyst til at dele ud af din viden!). Afgangen er steget lidt og det samme med hotellet, så i stedet for 850 kr. koster turen nu 1.044 kr., hvilket jeg personligt stadig synes er en god pris 🙂
    Men ellers findes der mange billige rejsedatoer stadig. Du kan f.eks. flyve ugen efter d. 10.12. – 12.12. eller d. 19.11. – 21.11. til 192 kr. Hvis du klikker på de links der er i artiklen, kan du selv ændre datoerne så det passer dig. Du må endelig sige til, hvis der opstår nogle spørgsmål 🙂

  se fly se hotel