Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.566 kr.
Paris_jul_slider
Weekendophold

Juletur til Paris: Forlænget weekend med 3 nætter på 3* hotel fra kun 1.566 kr. p.p. inkl. fly

Weekendophold |

Juletur til Paris: Forlænget weekend med 3 nætter på 3* hotel fra kun 1.566 kr. p.p. inkl. fly

En forlænget weekend i Paris – og så endda midt i juletiden – så bliver det vist ikke meget mere romantisk. Byernes by er altid et besøg værd uanset årstid. Men hvis du elsker magisk julestemning, så må du bestemt ikke snyde dig selv for en rejse til Paris i december (eller slutnovember). Her emmer den franske hovedstad af jul med masser af hyggelige julemarkeder, der sælger varm vin (vin chaud), lune crepes og souvenirs passende til højtiden. Julemusik, skøjtebaner, træer dekoreret med funklende lyskæder og butiksfacader pyntet op efter alle kunstens regler er bare nogle af de få ting, der venter på dig med en juletur til Paris. Så leder du efter den hyggelig december-getaway, går du i hvert fald ikke galt i byen med en julerejse til Paris

Juletur til Paris

november – december

fra

1.566 kr.

København og Billund ✈ Paris

Hotel i Paris

1.111 kr.

Billige fly til Paris

455 kr.

Billund

Hotel

1.111 kr.

Fly

455 kr.

Total (pr. person):

1.566 kr.

Julerejse til Paris – hotel

Paris lokker hvert år millioner af turister til fra nær og fjern, så hoteller er der nok af i den franske hovedstad.

Jeg har denne gang fundet et hyggeligt ophold på det trestjernede Simon’s Boutique Hotel (3,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Du har ca. 20 minutters gang til metrostationen Gare du Nord, hvorfra du kan komme nemt og hurtigt omkring hele Paris og se storbyens utallige attraktioner.

Simon’s Boutique Hotel byder på moderne, stilrene værelser med aircondition, fladskærms-tv og gratis wi-fi.

Jeg har lavet et eksempel på en rejse fra lørdag den 16. december til tirsdag den 19. december. På disse datoer kan du få et værelse til i alt 2.222 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen således kun 1.111 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Paris, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Juletur til ParisJuletur til ParisJuletur til Paris

Julerejse til Paris – fly

Vil du afsted på en julerejse til Paris, kan du flyve direkte fra både København og Billund.

Fra København har du det største udvalg af afgange. Det skyldes bl.a., at du fra hovedstadslufthavnen finder en række lavprisflyselskaber, der alle opererer direkte ruter til Paris – bl.a. Vueling, easyJet, Norwegian, Transavia m.fl.  For nyligt åbnede Ryanair også en rute, og den store konkurrence er med til at trække priserne helt i bund.

Prisniveauet for returbilletter ligger ofte mellem ca. 500 og 1.000 kr.

I flyboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra lørdag den 16. december til tirsdag den 19. december. På disse datoer koster flybilletter kun 455 kr.

Fra Billund opererer Air France direkte ruter til Paris. Air France flyver alle ugens dage, men billetterne er desværre noget dyrere end fra København. Prisniveauet for de billigste afgange ligger typisk mellem ca. 1.100 kr. og 1.800 kr. tur/retur.

Hos både Ryanair, Vueling, easyJet og Norwegian må du som udgangspunkt medbringe et stykke mindre håndbagage, der kan placeres under sædet foran dig. Vil du gerne have ekstra bagage med (f.eks. håndbagage til bagagehylden eller indtjekket bagage), vil det som regel altid være billigst at købe direkte gennem flyselskabet.

Eksempler på billige rejsedatoer

Denne artikel fokuserer naturligvis på juleperioden, men du kan også sagtens rejse på andre tidpunkter af året 😉

Fra København

 • 23.11. – 26.11.
 • 30.11. – 03.12.
 • 01.12. – 04.12.
 • 02.12. – 05.12.
 • 07.12. – 10.12.
 • 08.12. – 11.12.
 • 09.12. – 12.12.
 • 14.12. – 17.12.
 • 15.12. – 18.12.
 • 16.12. – 19.12.
 • 21.12. – 24.12.
 • Og flere

Fra Billund

 • 24.11. – 27.11.
 • 25.11. – 28.11.
 • 30.11. – 03.12.
 • 01.12. – 04.12.
 • 02.12. – 05.12.
 • 07.12. – 10.12.
 • 08.12. – 11.12.
 • 09.12. – 12.12.
 • 14.12. – 17.12.
 • 15.12. – 18.12.
 • 16.12. – 19.12.
 • 21.12. – 24.12.
 • Og flere

Julerejse til Paris – transport

Når du flyver til Paris, kan du flyve til lufthavnene Charles de Gaulle, Orly eller Beauvais (Shh . . . jeg sladrer ikke, hvis du er mere til Heinz  ).

Charles de Gaulle: Herfra kan du nemt komme ind til centrum af Paris ved f.eks. at køre med RER B fra lufthavnens terminal 1 og 2 til bl.a. Gare du Nord. Togene kører med 10-15 minutters mellemrum. Togturen tager ca. 30 minutter og koster 12,50 euro (ca. 93 kr.). Vil du læse mere om transporten til og fra Charles de Gaulle, kan du gøre det på lufthavnens hjemmeside.

Orly: Herfra kan du både tage bus og tog/metro ind til centrum. Orly-bussen er nok den billigste løsning. Den forbinder lufthavnen med Denfert-Rochereau-stationen. Bussen kører ca. hvert 15.-20. minut, og en billet koster 9,5 euro (ca. 71 kr.). Turen tager ca. 30minutter.

Beauvais-Tillé Airport: Fra denne lufthavn kan du tage en shuttlebus ind til centrum af Paris. Aérobus kører ca. hvert 10.-30. minut, og en billet koster ca. 126 kr. Turen tager godt 1 time og 15 minutter. Læs mere på www.aeroportparisbeauvais.com.

Jul i Paris

Ingen juletur til Paris uden besøg på et julemarked – og dem er der heldigvis massevis af.

Du kan f.eks. besøge det magiske julemarked La Magie de Noël, der finder sted i Tuileries-haven ved siden af Louvre. Julemarkedet er et af Paris’ mest populære af slagsen, og man anslår, at markedet byder velkommen til mere end 10 millioner juleglade besøgende hvert år! På markedet er der bl.a. juleforlystelser, en skøjtebane, en champagnebar, mad-boder og meget, meget mere.

La Magie de Noël finder sted fra den 18. november til den 7. januar.

Der er også Marché de Noel Notre Dame, der – som du nok kan regne ud – ligger ved Notre-Dame-katedralen. Det charmerende marked byder på alle mulige julegodter som den franske udgave af gløgg, vin chaud, og ristede kastanjer. På dette marked er der særligt fokus på kunst og kunsthåndværk.

Marché de Noel Notre Dame finder sted fra den 8. december til den 25. december.

Når man rejser til Paris, er det jo næsten en selvfølge at slå vejen forbi byens mest ikoniske monument, Eiffeltårnet, og her kan du jo slå to fluer med ét smæk og besøge Eiffel Tower Christmas Village. Julemarkedet ligger lige ved Eiffeltårnet, og her kan du altså smage på delikat, fransk gourmetmad og nyde en kop varm vin chaud, mens du udforsker de forskellige små juleboder.

Eiffel Tower Christmas Village finder sted fra start december til start januar.

Du kan også komme i julestemning ved at besøge de mange stormagasiner og butikker, der har pyntet deres udstillinger og vinduer op til den store guldmedalje. Her vil du i de forskellige butikker også finde alt tænkeligt julepynt! Er du stadig ikke helt i julehumør, så kan et besøg ved både Galeries Lafayette og Printemps sikkert hjælpe på det. Her er der pyntet noget så smukt op, både inde i stormagasinerne, men også i udstillingsvinduerne.

OBS: Datoerne for julemarkederne er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor anbefale, at du selv tjekker op på de seneste opdateringer om de julemarkeder, du gerne vil opleve under dit ophold.

Juletur til Paris

Juletur til Paris

Juletur til Paris

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Juletur til Paris: Forlænget weekend med 3 nætter på 3* hotel fra kun 1.566 kr. p.p. inkl. flyJuletur til Paris: Forlænget weekend med 3 nætter på 3* hotel fra kun 1.566 kr. p.p. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud