• 07 okt 2019

  NYTÅR i Berlin 2019/2020: 1 nat med 3* hotel og fly fra kun 733 kr.

  Hvad siger du til nytår i Berlin? Hvis din nytårsfest skal nå nye højder i år, så er det uden tvivl denne storby du skal til! Udover at være en af Europas mest farvestrålende og berusende storbyer, så er den tyske hovedstad et fantastisk sted at fejre den ultimative nytårsaften. Jeg har her fundet en superbillig rejse, hvor du får en uforglemmelig nytårsdag og -aften i Berlin – så hvis du er klar til fest og farver og til at starte 2020 på den bedst tænkelige måde, så har du altså rejsen her!

  Nytårsaften i Berlin 2019/2020
  december - januar
  fra733 kr.
  København
  Berlin
  Billige nytårsfly til Berlin
  fra429 kr.
  Vil du hellere have 2 hele dage, kan du vælge billetter med bedre flytider - eller flyve hjem den 2. januar
  Hotel i Berlin
  f.eks. det 3* Meininger Hotel Berlin Airport
  304 kr.
  Hotel
  304 kr.
  Fly
  429 kr.
  Total (pr.person)
  733 kr.

  Fly til Berlin

  Det kan godt være lidt af en udgift i rejsebudgettet, når man gerne vil rejse over nytår – men i dag har jeg fundet billige billetter, så du kan fejre nytår i Berlin. F.eks. har jeg fundet en afgang fra København den 31. december til den 1. januar til kun 429 kr. Med denne afgang lander du i Berlin kl. 09.50 og flyver hjem dagen efter kl. 07.10. Alternativt kan du give 884 kr. for billetter med bedre flytider, så du har to hele dage i Berlin. Eller du kan rejse hjem den 2. januar – det kan du selv lege lidt med.

   

   

  Hotel i Berlin

  Fordi du i dette eksempel flyver hjem så tidligt, vil det være oplagt at tage en overnatning på et hotel nær lufthavnen – så har du ikke mere end en kort tur, før du er klar til at hoppe ombord på et fly, og så kan du pleje tømmermændene derhjemme.

   

  Derfor har jeg fundet det budgetvenlige Meininger Hotel Berlin Airport. Hotellet ligger små 2 km fra Schönefeld Lufthavn, og de tilbyder lufthavnstransport for kun 3 euro. Værelserne er moderne og komfortable, og alt i alt får du et rigtig fint hotel til pengene.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et ophold fra den 31. december til den 1. januar til kun 608 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 304 kr. pr. person. Vil du hellere selv finde et hotel i Berlin, skal du naturligvis også være velkommen til det. (Og hvis du er en hardcore festabe, kan du selvfølgelig også bare droppe overnatningen).

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Som sagt ligger hotellet lige ved siden af lufthavnen. Skal du helt ind til centrum, kan du kan f.eks. taget toget (S9), der kører hvert 10. minut. Du kan se en lille video om lufthavnstransporten her.

   

   

  Fest og fyrværkeri i Berlin

  Er du i Berlin nytårsaften, og elsker du fest og farver, så bør du helt sikkert tage til “Silvesterparty am Brandenburger Tor”! Denne årlige nytårsfest ved Brandenburger Tor er en af verdens største open-air nytårsfester. Her kan du opleve live bands, DJ’s og et gigantisk festfyrværkeri. Det skønnes, at ca. 1.000.000 feststemte mennesker deltog forrige år – hvilket svarer til ca. 1/6 af hele den danske befolkning! Indgangen er i øvrigt gratis.

   

  Det er også ved Brandenburger Tor, du finder “die Zwei Kilometer Party”. Dette navn dækker over en 2 km lang strækning fra Brandenburger Tor til Siegesäule via die Straße des 17. Juni. Nytårsaften er denne strækning fyldt med diverse scener, internationale shows, lys- og laseranimationer og efter midnat omdannes strækningen til et kæmpe diskotek under åben himmel!

   

  Her kan du se lidt video fra nytårsfesten i 2018 ved Brandenburger Tor.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  7 kommentarer til NYTÅR i Berlin 2019/2020: 1 nat med 3* hotel og fly fra kun 733 kr.

  1. Helene says:

   Når man trykker på linket til hotel, så kommer man bare en på trivagos søgeside? Intet hotel? 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Helene 🙂

    Det har jeg også selv oplevet. Derfor kontaktede jeg trivago. De siger, at det er et problem, som de kun oplever på chrome-browseren (så jeg går stærkt ud fra, at du bruger google chrome). Hvis du klikker på linket fra en hvilken som helst anden browser, skulle du gerne kunne se tilbuddet 🙂 De arbejder selvfølgelig på at løse problemet 😉

   • Rejsespejder_SB says:

    Og glemte helt at sige tak! Jeg sætter pris på, at du ville gøre opmærksom på problemet 😉

  2. IV says:

   Er det for sent at finde en lignende nytårsrejse nu? ☺️

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej IV 🙂

    Det er i hvert fald ikke blevet nemmere, men jeg vil helt sikkert holde rigtig godt øje med flere nytårsrejser a la den her 😉

  3. Martin says:

   Nogen forslag til nytårsmenu dernede? Man skulle jo gerne spise godt også 🙂

  se fly se hotel