• 14 dec 2018

  NYTÅR i Berlin 2018: fly fra kun 415 kr. eller snup 2 nætter på et skønt 4* hotel til kun 1.413 kr. inkl. fly

  Hvad siger du til nytår i Berlin? Hvis din nytårsfest skal nå nye højder i år, så er det uden tvivl denne storby du skal til! Udover at være en af Europas mest farvestrålende og berusende storbyer, så er den tyske hovedstad et fantastisk sted at fejre den ultimative nytårsaften. Jeg har her fundet en superbillig rejse, hvor du får en uforglemmelig nytårsdag og -aften i Berlin – så hvis du er klar til fest og farver og til at starte 2019 på den bedst tænkelige måde, så har du altså rejsen her!

  Nytårsaften i Berlin
  København
  Berlin
  Billige nytårsfly til Berlin
  Fly, hvor du har 1 nat i Berlin
  Fly, hvor du har 2 nætter i Berlin
  Hotel
  693 kr.
  Fly
  720 kr.
  Total (pr.person)
  1.413 kr.

  Fly til Berlin

  Det kan godt være lidt af en udgift i rejsebudgettet, når man gerne vil rejse over nytår – men i dag har jeg fundet billige billetter, så du kan fejre nytår i Berlin. F.eks. har jeg fundet en afgang fra København d. 31.12. – 01.01. til kun 415 kr. Med denne afgang lander du i Berlin kl. 08:20 og flyver hjem dagen efter kl. 07:15, hvorfor det ville være oplagt at tage en overnatning på et hotel nær lufthavnen – så har du ikke mere end en kort tur før du er klar til at hoppe ombord på et fly og så kan du pleje tømmermændene derhjemme. Hvis du er hammerfrisk, så kan du selvfølgelig også bare droppe overnatningen.

   

  Hvis du gerne vil have lidt længere tid i Berlin og lige komme dig over de værste tømmermænd, så har jeg fundet en anden afgang d. 31.12. – 02.01. til kun 720 kr. Her har du selvfølgelig brug for et hotel (se mere nedenfor).

   

  Hotel i Berlin

  At finde et hotel nytårsaften kan godt være lidt af en udfordring, hvis man ønsker at finde et der ligger centralt og uden at det springer ens budget fuldstændig. Men i dag har jeg fundet det skønne 4* Hotel California (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger i et af mine yndlings områder i Berlin – lige på Kurfürstendamm tæt på shopping, zoo og hyggelige spisesteder. Hvis du vil videre rundt i byen, ligger der en metrostation kun 2 minutters gang fra hotellet – dejlig nemt!

  Vælger du flybilletterne fra d. 31.12. – 01.01. og du måske ikke lige er frisk på en all-nighter, så har du selvfølgelig brug for et hotel.

   

  Hoteller i Berlin

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Det er nemt og hurtigt at komme fra lufthavnen til Berlin. Du kan f.eks. taget toget (S9), der kører hvert 10. minut. Du kan se en lille video om lufthavnstransporten her.

   

  Fest og fyrværkeri i Berlin

  Er du i Berlin nytårsaften, og elsker du fest og farver, så bør du helt sikkert tage til “Silvesterparty am Brandenburger Tor”! Denne årlige nytårsfest ved Brandenburger Tor er en af verdens største open-air nytårsfester! Her kan du opleve live bands, DJs og et gigantisk festfyrværkeri. Det skønnes, at ca. 1.000.000 feststemte mennesker deltog sidste år – hvilket svarer til ca. 1/6 af hele den danske befolkning! Indgangen er i øvrigt gratis.

  Det er også ved Brandenburger Tor, du finder “die Zwei Kilometer Party”. Dette navn dækker over en 2 km lang strækning fra Brandenburger Tor til Siegesäule via die Straße des 17. Juni. Nytårsaften er denne strækning fyldt med diverse scener, internationale shows, lys- og laseranimationer og efter midnat omdannes strækningen til et kæmpe diskotek under åben himmel!

  Her kan du se lidt video fra sidste års nytårsfest ved Brandeburger Tor.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  7 kommentarer til NYTÅR i Berlin 2018: fly fra kun 415 kr. eller snup 2 nætter på et skønt 4* hotel til kun 1.413 kr. inkl. fly

  1. Helene says:

   Når man trykker på linket til hotel, så kommer man bare en på trivagos søgeside? Intet hotel? 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Helene 🙂

    Det har jeg også selv oplevet. Derfor kontaktede jeg trivago. De siger, at det er et problem, som de kun oplever på chrome-browseren (så jeg går stærkt ud fra, at du bruger google chrome). Hvis du klikker på linket fra en hvilken som helst anden browser, skulle du gerne kunne se tilbuddet 🙂 De arbejder selvfølgelig på at løse problemet 😉

   • Rejsespejder_SB says:

    Og glemte helt at sige tak! Jeg sætter pris på, at du ville gøre opmærksom på problemet 😉

  2. IV says:

   Er det for sent at finde en lignende nytårsrejse nu? ☺️

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej IV 🙂

    Det er i hvert fald ikke blevet nemmere, men jeg vil helt sikkert holde rigtig godt øje med flere nytårsrejser a la den her 😉

  3. Martin says:

   Nogen forslag til nytårsmenu dernede? Man skulle jo gerne spise godt også 🙂