Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 733 kr.
rsz_berlin_nytaarsaften
Weekendophold

NYTÅR i Berlin 2019/2020: 1 nat med 3* hotel og fly fra kun 733 kr.

Weekendophold |

NYTÅR i Berlin 2019/2020: 1 nat med 3* hotel og fly fra kun 733 kr.

Hvad siger du til nytår i Berlin? Hvis din nytårsfest skal nå nye højder i år, så er det uden tvivl denne storby du skal til! Udover at være en af Europas mest farvestrålende og berusende storbyer, så er den tyske hovedstad et fantastisk sted at fejre den ultimative nytårsaften. Jeg har her fundet en superbillig rejse, hvor du får en uforglemmelig nytårsdag og -aften i Berlin – så hvis du er klar til fest og farver og til at starte 2020 på den bedst tænkelige måde, så har du altså rejsen her!

Nytårsaften i Berlin 2019/2020

december – januar

fra

733 kr.

København ✈ Berlin

Billige nytårsfly til Berlin

fra

429 kr.

Hotel i Berlin

304 kr.

Hotel

304 kr.

Fly

429 kr.

Total (pr. person):

733 kr.

Fly til Berlin

Det kan godt være lidt af en udgift i rejsebudgettet, når man gerne vil rejse over nytår – men i dag har jeg fundet billige billetter, så du kan fejre nytår i Berlin. F.eks. har jeg fundet en afgang fra København den 31. december til den 1. januar til kun 429 kr. Med denne afgang lander du i Berlin kl. 09.50 og flyver hjem dagen efter kl. 07.10. Alternativt kan du give 884 kr. for billetter med bedre flytider, så du har to hele dage i Berlin. Eller du kan rejse hjem den 2. januar – det kan du selv lege lidt med.

Hotel i Berlin

Fordi du i dette eksempel flyver hjem så tidligt, vil det være oplagt at tage en overnatning på et hotel nær lufthavnen – så har du ikke mere end en kort tur, før du er klar til at hoppe ombord på et fly, og så kan du pleje tømmermændene derhjemme.

Derfor har jeg fundet det budgetvenlige Meininger Hotel Berlin Airport. Hotellet ligger små 2 km fra Schönefeld Lufthavn, og de tilbyder lufthavnstransport for kun 3 euro. Værelserne er moderne og komfortable, og alt i alt får du et rigtig fint hotel til pengene.

Jeg har i dette eksempel fundet et ophold fra den 31. december til den 1. januar til kun 608 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 304 kr. pr. person. Vil du hellere selv finde et hotel i Berlin, skal du naturligvis også være velkommen til det. (Og hvis du er en hardcore festabe, kan du selvfølgelig også bare droppe overnatningen).

Transport til/fra lufthavnen

Som sagt ligger hotellet lige ved siden af lufthavnen. Skal du helt ind til centrum, kan du kan f.eks. taget toget (S9), der kører hvert 10. minut. Du kan se en lille video om lufthavnstransporten her.

Fest og fyrværkeri i Berlin

Er du i Berlin nytårsaften, og elsker du fest og farver, så bør du helt sikkert tage til “Silvesterparty am Brandenburger Tor”! Denne årlige nytårsfest ved Brandenburger Tor er en af verdens største open-air nytårsfester. Her kan du opleve live bands, DJ’s og et gigantisk festfyrværkeri. Det skønnes, at ca. 1.000.000 feststemte mennesker deltog forrige år – hvilket svarer til ca. 1/6 af hele den danske befolkning! Indgangen er i øvrigt gratis.

Det er også ved Brandenburger Tor, du finder “die Zwei Kilometer Party”. Dette navn dækker over en 2 km lang strækning fra Brandenburger Tor til Siegesäule via die Straße des 17. Juni. Nytårsaften er denne strækning fyldt med diverse scener, internationale shows, lys- og laseranimationer og efter midnat omdannes strækningen til et kæmpe diskotek under åben himmel!

Her kan du se lidt video fra nytårsfesten i 2018 ved Brandenburger Tor.

Title

Period

prefix

Price

Total (pr. person):

0 kr.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

NYTÅR i Berlin 2019/2020: 1 nat med 3* hotel og fly fra kun 733 kr.

NYTÅR i Berlin 2019/2020: 1 nat med 3* hotel og fly fra kun 733 kr.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud