03 sep 2018

NYTÅR i Berlin 2018: med et lækkert 4* hotel til kun 730 kr. inkl. fly

Hvad siger du til nytår i Berlin? Hvis din nytårsfest skal nå nye højder i år, så er det uden tvivl denne storby du skal til! Udover at være en af Europas mest farvestrålende og berusende storbyer, så er den tyske hovedstad et fantastisk sted at fejre den ultimative nytårsaften. Jeg har her fundet en superbillig rejse, hvor du får en uforglemmelig nytårsdag og -aften i Berlin med en enkelt overnatning på et super 4* hotel. Så hvis du er klar til fest og farver og starte 2019 på den bedst tænkelige måde, så har du altså rejsen her!

Nytårsaften i Berlin
730 kr.
København, Billund og Aarhus
Berlin
Hotel i Berlin
311 kr.
Tæt på lufthavnen (hvis du vil tage den tidlige flyafgang
Tæt på Berlin centrum. Totalprisen for 2 er 767 kr. inkl. morgenmad
Billige fly til Berlin
419 kr.
Den tidlige afgang
Den senere afgang - findes når du scroller længere ned ad bookingsiden Desuden findes der også afgange fra d. 31.12. - 02.01., osv. (se nedenfor)
Hotel
311 kr.
Fly
419 kr.
Total (pr.person)
730 kr.

Hotel i Berlin

Jeg har fundet 2 forskellige hoteller – et tæt på lufthavnen og et inde i Berlin centrum.

 

Hvis du vil bo nær lufthavnen, så kan du bo på det 4* IntercityHotel Berlin Brandenburg Airport (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet ligger som sagt ved Schönefeld Lufthavn – og bare rolig, værelserne er lydisolerede! 450 meter fra hotellet ligger der en S-bahn, der med en direkte linje tager dig til Berlin centrum (Hackescher Markt) på blot 40 minutter. Der er også et fitnesscenter og sauna på hotellet (mod gebyr). Et dobbeltværelse i en nat koster 622 kr., dvs. 311 kr. pr. person ved en rejse for 2.

 

Vil du lidt tættere på Berlin midte, så kan du bo på det 4* Ivbergs Hotel Premium (4 ud af 5 på TripAdvisor). Her har du kun 6 minutters gang til den store butiksgade Kurfürstendamm, hvor du kan gå shop-amok. Du har kun 400 meter til nærmeste metro, der blandt kører direkte til Alexanderplatz og Postdamer Platz. Et dobbeltværelse i en nat koster 767 kr. inkl. morgenmad, dvs. 384 kr. pr. person ved en rejse for 2.

 

Er hotellerne udsolgte eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Berlin, er du mere end velkommen til det. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

 

Fly til Berlin

Det kan godt være lidt af en udgift i rejsebudgettet, når man gerne vil rejse over nytår – men i dag har jeg fundet billige billetter, så du kan fejre nytår i Berlin. Du kan både rejse fra Billund og København. Jeg har fundet en afgang fra København d. 31.12. – 01.01. til kun 419 kr. Med denne afgang lander du i Berlin kl. 09:50 og flyver hjem dagen efter kl. 07:15, hvorfor det ville være oplagt at tage en overnatning på det 4* hotel ved lufthavnen – så har du ikke mere end 700 meter før du er klar til at hoppe ombord på et fly og så kan du pleje tømmermændene derhjemme. Hvis du er hammerfrisk, så kan du selvfølgelig også bare droppe overnatningen ..

 

Hvis du gerne vil have lidt længere tid i Berlin og lige komme dig over de værste tømmermænd, så kan du finde en billet, hvor du først flyver kl. 19:50 til 722 kr. (du finder denne billet ved at scrolle lidt længere ned på bookingsiden). Hvis du vælger denne afgang, så vil jeg klart anbefale det 4* hotel i centrum. Så kommer din nytårsrejse til Berlin til at koste 1.106 kr. inkl. fly og morgenmad.

 

Hvis du vil rejse fra Billund, kan du tage af sted d. 30.12. – 02.01. til kun 372 kr. – det er også muligt at rejse fra København d. 31.12. – 02.01. til kun 591 kr. Som noget nyt er easyJet også begyndt at flyve 2 gange ugentligt fra Aarhus Lufthavn – hvis du gerne vil rejse herfra, kan du finde en afgang d. 31.12. – 04.01. til kun 573 kr.

 

Transport til/fra lufthavnen

Hvis du vælger at bo på 4* IntercityHotel Berlin Brandenburg Aiport, har du som sagt 700 meter til lufthavnen, så her kan du sagtens gå.

 

Vælger du derimod det 4* Ivbergs Hotel Premium, så kan du tage en bus fra lufthavnen til ”Südkreuz Bf”, hvorfra du tager en ny bus (linje 106 eller M46) til ”Berlin, An der Urania”. Herfra har du 1 minuts gang til hotellet. Turen tager i alt 35 minutter og burde koste omkring 30-35 kr.

 

Fest og fyrværkeri i Berlin

Er du i Berlin nytårsaften, og elsker du fest og farver, så bør du helt sikkert tage til “Silvesterparty am Brandenburger Tor”! Denne årlige nytårsfest ved Brandenburger Tor er en af verdens største open-air nytårsfester! Her kan du opleve live bands, DJs og et gigantisk festfyrværkeri. Det skønnes, at ca. 1.000.000 feststemte mennesker deltog sidste år – hvilket svarer til ca. 1/6 af hele den danske befolkning! Indgangen er i øvrigt gratis.

Det er også ved Brandenburger Tor, du finder “die Zwei Kilometer Party”. Dette navn dækker over en 2 km lang strækning fra Brandenburger Tor til Siegesäule via die Straße des 17. Juni. Nytårsaften er denne strækning fyldt med diverse scener, internationale shows, lys- og laseranimationer og efter midnat omdannes strækningen til et kæmpe diskotek under åben himmel!

Her kan du se lidt video fra sidste års nytårsfest ved Brandeburger Tor.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 kommentarer til NYTÅR i Berlin 2018: med et lækkert 4* hotel til kun 730 kr. inkl. fly

  1. Martin says:

    Nogen forslag til nytårsmenu dernede? Man skulle jo gerne spise godt også 🙂

se fly se hotel