Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.310 kr.
Berlin-Banner-1280-x-1280-1080x1080
Weekendophold

Weekendtur til Berlin

3 dage på centralt 3* hotel inkl. fly

Weekendophold |

Weekendtur til Berlin

Er du klar på en skøn rejse til Berlin? Den tyske hovedstad rummer en unik mangfoldighed af seværdigheder, arkitektur, historie og meget mere, hvilket gør den til en evigt aktuel rejsedestination. Udover kultur og sightseeing er her også verdensklasse shoppemuligheder på f.eks. Kurfürstendamm, Tauentzienstrasse og Friedrichstrasse (shopaholics bør holdes i kort snor på disse gader!). Berlin rummer også så mange hyggelige og charmerende restauranter og caféer, hvor der er noget for alle. Samtidig har jeg i dag fundet et tilbud på et dejligt hotel med en kanonfed beliggenhed! ✨ ️

Weekendtur til Berlin

fra

1.310 kr.

✈️ Fra København

🏨 Lækkert hotel midt i byen

🖤❤️💛 Europæisk storbycharme i topklasse

Fly til Berlin

589 kr.

Hotel

721 kr.

Fly

589 kr.

Total (pr. person):

1.310 kr.

Rejse til Berlin – hotel

Til din rejse til Berlin, skal du selvfølgelig bruge et hotel. Og her er der altså ganske mange at vælge mellem!

Et godt bud på et hotel ville være det trestjernede Martas Hotel Allegra Berlin (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotellet, som er flot og moderne, har en super placering i det centrale Berlin med kort afstand til nogle af Berlins mest populære attraktioner.

Du har f.eks. kun ca. 14 minutters gang til Brandenburger Tor, som er et af byens absolut største varetegn. Skal der lidt mere gang i din rejse til Berlin, er der også kun ca. 7 minutters gang til Friedrichstraße, som er hovedgaden. Her finder du alt hvad rejse-hjertet begærer i form af førsteklasses shopping, hyggelige barer og restauranter.

Og orker du ikke gå Berlin tynd, kan du også altid hoppe på metroen. Nærmeste metrostation ligger nemlig mindre end 150 meter fra hotellet.

Værelserne er enkle og moderne og har fladskærms-tv og gratis wi-fi.

Prikken over i’et er den skarpe pris. Et topersoners ophold fra lørdag den 24. august til mandag den 26. august koster i alt 1.442 kr. Prisen bliver derfor kun 721 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet.

Bo på Best Western am Spittelmarkt under din rejse til Berlin

Rejse til Berlin - værelse på Best Western am Spittelmarkt


Rejse til Berlin – fly

Før din rejse til Berlin for alvor kan begynde, er der lige lidt transport, som skal klares.

Fra København kan du finde direkte afgange til Berlin hos bl.a. easyJet, Norwegian, Eurowings og SAS på alle ugens dage året rundt. Og prisniveauet for returbilletter ligger ofte mellem ca. 500 og 1.000 kr. 

Ovenfor har jeg lavet et eksempel på en rejse fra København fra lørdag den 24. august til mandag den 26. august. På disse datoer koster flybilletter kun 589 kr.

BUS: Det er også en mulighed at tage bussen til Berlin. Her kan du f.eks. køre med Flixbus direkte fra København, Aarhus, Vejle og Kolding. Fra Jylland tager det mellem ca. 7 og 9 timer og fra København ca. 12 timer. Hvis du vil se afgangene, kan du finde dem på flixbus.dk.

Eksempler på billige rejsedatoer

København 

  • 22.06. – 24.06.
  • 27.06. – 29.06.
  • 11.07. – 13.07.
  • 27.07. – 29.07.
  • 03.08. – 05.08.
  • 09.08. – 11.08.
  • 10.08. – 12.08.
  • 17.08. – 19.08.
  • 24.08. – 26.08.
  • Og flere

Pakkerejser til Berlin

Foretrækker du i stedet en pakkerejse (med fly og hotel samlet i én booking), kan du finde billige pakkerejser til Berlin herunder.

Pakkerejser til Berlin

Rejse til Berlin – lufthavnstransport

Berlin Lufthavn (BER) er velforbundet til det meste af byen – og naturligvis også centrum. Så der er adskillige bus- og togforbindelser ind til centrum. Faktisk har lufthavnen sin egen togstation, der ligger lige under Terminal 1. Fra denne station kan du f.eks. komme ind til centrum med togene FEX, RE 7, RB 14 og RB 22.

Vil du gerne have fri adgang til Berlins offentlige transport under dit ophold, kan du købe et Berlin WelcomeCard.

Berlin er inddelt i zonerne A, B og C. Og i den forbindelse skal du være opmærksom på, at lufthavnen ligger i zone C. Så hvis du gerne vil have transporten til og fra lufthavnen inkluderet i dit kort, skal du vælge kortet, der gælder for ABC-zonerne.

Rejse til Berlin – oplevelser

Vil du gerne booke aktiviteter og guidede ture til din rejse til Berlin, så kan du finde dem på getyourguide.dk

Du kan også læse min guide om rejser til Berlin.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Weekendtur til BerlinWeekendtur til Berlin

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud