Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.515 kr.
Banner-Napoli-1080x1080
Storbyferie

Storbyrejse til Napoli

Lang weekend på centralt hotel inkl. fly

Storbyferie |

Storbyrejse til Napoli

Napoli i Syditalien (Campania) er en fantastisk spændende storby, hvor du kan finde alt, hvad hjertet begærer. Men faktisk er det nok i lige så høj grad alt det, der ligger omkring Napoli, som gør denne destination til noget helt særligt. Ved en rejse til Napoli kan du opleve attraktioner som Pompeji, Amalfikysten og vulkanen Vesuv tiltrækker hvert år sin andel af turister. Samtidig må man heller ikke glemme de farverige og idylliske øer Ischia, Procida og Capri. Og så er der vejret. Hernede i bunden af Italien er der bare varmere og mere solrigt end herhjemme. Det trækker jo heller ikke ned! ☀️

Forlænget weekend i Napoli

april – oktober

fra

1.515 kr.

✈️ Fra København og Aalborg

☀️ Oplev Syditaliens vidunderlige storby

🏨 Centralt beliggende hotel

Hotel i Napoli

fra

1014 kr.

Billige fly til Napoli

501 kr.

Hotel

1.014 kr.

Fly

501 kr.

Total (pr. person):

1.515 kr.

Rejse til Napoli – hotel

Ved en rejse til Napoli vil du sikkert gerne bo så centralt som muligt, og det kriterium opfylder det trestjernede B&B Terrazza Nazionale.

Hotellet ligger ikke mere end en kilometers penge fra centrum af Napoli, hvilket altså betyder, at en gåtur fra f.eks. Napoli Centrale (hovedbanegården i Napoli) kan klares på knap et kvarter 🚶‍♀️🚶‍♂️

De nyligt renoverede værelser byder både på aircondition, wi-fi og moderne indretning (prisen taget i betragtning).

B&B Terraza Nazionale er altså den perfekte blanding af favorabel pris, ideel beliggenhed og komfort.

Jeg har i dette eksempel fundet et ophold på 3 nætter fra fredag den 21. juni til mandag den 24. juni. På disse datoer koster et topersoners ophold i alt 2.027 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 1.014 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel til din rejse i Napoli, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Dit hotelværelse ved en rejse til Napoli

Badeværelset på hotellet ved din rejse til Napoli

Morgenmaden på hotellet ved din rejse til Napoli

Rejse til Napoli – fly

I Danmark er det muligt at flyve til Napoli fra København og Aalborg (hvis du ønsker at flyve direkte).

Fra København er det Ryanair, der flyver direkte til Napoli. Du kan i skrivende stund finde returbilletter fra maj til oktober til omkring 600 – 1.200 kr. Der er direkte afgange på alle mandage, onsdage, fredage og lørdage.

I eksemplet ovenfor har jeg taget udgangspunkt i en rejse med afgang fra København fra fredag den 21. juni til mandag den 24. juni. På disse datoer koster flybilletterne kun 501 kr.

Fra Aalborg kan du nu flyve med Volotea. Der er direkte afgange på alle tirsdage i maj, juni, september og oktober. Derfor kan du desværre ikke lave en forlænget weekend.

Til gengæld er priserne i særligt maj og juni absurd billige – mellem ca. 300 og 500 kr. tur/retur.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Det samme gør sig gældende hos Volotea, hvor også kun håndbagage er inkluderet i prisen. Ekstra bagage kan tilkøbes under booking.

Eksempler på billige rejsedatoer

København

 • 24.05. – 29.05.
 • 29.05. – 03.06.
 • 31.05. – 03.06.
 • 07.06. – 10.06.
 • 12.06. – 15.06.
 • 14.06. – 17.06.
 • 21.06. – 24.06.
 • 28.06. – 01.07.
 • Og flere

Aalborg

 • 21.05. – 28.05.
 • 28.05. – 04.06.
 • 04.06. – 11.06.
 • 11.06. – 11.06.
 • 11.06. – 18.06.
 • 18.06. – 25.06.
 • 25.06. – 02.07.
 • Og flere

Transport til/fra lufthavnen

Fra lufthavnen kan du køre med Alibus ind til centrum. Bussen standser bl.a. ved hovedbanegården Piazza Garibaldi – en kort gåtur fra hotellet. En billet koster fem euro (ca. 37 kr.) og kan bookes online på lufthavnens hjemmeside. Selve busturen tager kun omkring 22 minutter. Nemmere bliver det altså ikke!

Rejsetips

Som jeg nævnte tidligere, er Napoli og omegn smækfyldt med seværdigheder. Så her får du lidt inspiration.

Napolitansk pizza

Har man overhovedet været i Napoli, hvis ikke man har sat tænderne i en rygende varm napolitansk pizza? Det tror jeg næppe! Vidste du, at den napolitanske pizza faktisk er på UNESCO’s verdensarvsliste? Så det er altså ikke kun med øjnene, at du kan opleve verdensarvslisten 😉

Et af de mest populære steder i Napoli at spise lækker pizza er Sorbillo, som også er nævnt i Michelin Guiden. Her skal du ikke booke bord flere måneder i forvejen. Du kan faktisk slet ikke booke et bord. Her foregår det sådan, at du melder din ankomst og bliver skrevet på en liste, hvorefter du venter, indtil de kalder dit navn. Ventetiden kan være lang, men jeg lover dig, at det er ventetiden værd!

Napoli

Pompei

Når du er i Napoli må du heller ikke snyde dig selv for en tur til Pompei. Den historiske romerske by er delvist begravet, efter den store vulkan Vesuv gik i udbrud i år 79 e.kr., og området emmer af historie.

Det nemmeste ville være at hoppe på et fra Napoli Centrale til Pompei. Turen varer cirka 35 minutter og en billet tur/retur koster omkring 6 euro (45 kr.). Hvis du gerne vil på en dagstur til Pompei fra Napoli, findes der også nogle spændende ture på getyourguide.dk.

Napoli

Amalfikysten

En af verdens smukkeste kyststrækninger ligger kun 40 km fra Napoli, men fordi man skal køre gennem et bjergrigt terræn, tager turen nærmere halvanden time i bil – som til gengæld byder på nogle af de smukkeste udsigter, du nogensinde har set!

Alternativt kan du tage toget til Sorrento fra Piazza Garibaldi med toglinje 1 og derfra videre med bussen til Amalfi. Turen tager ca. to timer og kommer til at koste omkring 10 euro (75 kr.).

Napoli

Ischia, Procida og Capri

Umiddelbart udenfor Napoli-bugten ligger tre af Italiens smukkeste øer, som du kan sagtens komme ud til på en endagstur. Der sejler færger mellem Napoli og Ischia, Procida og Capri. Du kan få overblikket over de forskellige færgeafgange og dagsture på getyourguide.dk – IschiaProcidaCapri. Medmindre du rejser i højsæsonen (juni – august), vil jeg anbefale at købe billetterne i Napoli – så slipper du for bookinggebyret.

Ischia

Napoli

Procida

Napoli

Capri

Napoli

Campi Flegrei

Søger du en superautentisk syditaliensk oplevelse, vil jeg anbefale dig at tage til Campi Flegrei-området, som ligger ca. 20-30 minutters kørsel (eller en togtur på 40 minutter) fra Napoli, Piazza Garibaldi.

Campi Flegrei betyder på dansk De Brændende Marker, og hele området er en supervulkan, faktisk Europas største. Dog skal du ikke forvente store, magmafyldte kratere, da disse i dag er beboet af rigtig mange italienere, der nyder godt af den frugtbare jord.

I området finder du byen Pozzouli, hvor du kan slentre langs havnen og nyde en lækker italiensk is. Her finder du små butikker og restauranter, hvor menukortene kun er på italiensk, men de lokale er supervenlige og hjælper gerne, hvor de kan. I Pozzouli kan du virkelig nyde en lille del af Italien, der ikke er overturistet.

I området Barcoli finder du blandt andet en af de største underjordiske romerske vandcisterner – Piscina Mirabilis. Her kan du få en rundvisning og høre om det fantastiske og omfangsrige arbejde med at vedligeholde cisternen, og hvordan den gavnede lokalbefolkningen. Derudover er cisternen i sig selv et supersmukt syn!

Storbyrejse til Napoli

Du kan også gå på opdagelse i Baia, som har været en gammel romersk by, hvor romerne havde sommerresidens. Her kan du gå på opdagelse i avanceret arkitektur i form af store badeanlæg og “spafaciliteter”.

Napoli

Har du mod på det, kan du også gå på opdagelse under vand. Campi Flegrei Sub Center udbyder nemlig dyk og prøvedyk (du behøver ikke dykkercertifikat), hvor du kan opleve de skjulte skatte ud for Baia-kysten, som ikke er tilgængelige fra land grundet forhøjet vandstand.

Vis dette opslag på InstagramHvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Storbyrejse til NapoliStorbyrejse til Napoli

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud