• 20 jan 2020

  Forlænget weekend i Napoli: 3 nætter på et centralt hotel fra kun 907 kr. inkl. fly

  Napoli i Syditalien (Campania) er en fantastisk spændende storby, hvor du kan finde alt, hvad hjertet begærer. Men faktisk er det nok i lige så høj grad alt det, der ligger omkring Napoli, som gør denne destination til noget helt særligt. Attraktioner som Pompeji, Amalfikysten og vulkanen Vesuv tiltrækker hvert år sin andel af turister. Samtidig må man heller ikke glemme de farverige og idylliske øer Ischia, Procida og Capri. Og så er der det med vejret. Nede i bunden af Italien er der bare varmere og mere solrigt end herhjemme. Det trækker jo heller ikke ned!

  Forårsrejse til skønne Napoli
  februar - maj
  fra907 kr.
  København
  Napoli
  Billige fly til Napoli
  393 kr.
  Hotel i Napoli
  f.eks. det prisvenlige B&B Paradise
  514 kr.
  Hotel
  514 kr.
  Fly
  393 kr.
  Total (pr.person)
  907 kr.

  Fly

  I Danmark er Napoli desværre kun mulig at flyve til fra København (hvis du ønsker at flyve direkte). Ryanair er som regel den billigste mulighed, da de opererer en direkte rute i hele 2020.

   

  F.eks. kan du i skrivende stund finde billige afgange fra februar til maj (ca. 400-700 kr.). Der er afgange på tirsdage og lørdage frem til april, hvorefter der også er afgange på torsdage.

   

  I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra København fra lørdag den 29. februar til tirsdag den 3. marts til 393 kr. Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  (afgange på tirsdage og lørdage frem til april og herefter også på torsdage)

  • 25.01. – 28.01. – WE
  • 01.02. – 04.02. – WE
  • 04.02. – 08.02.
  • 11.02. – 18.02.
  • 29.02. – 03.03. – WE
  • 07.03. – 10.03. – WE
  • 24.03. – 28.03.
  • 31.03. – 02.04./04.04.
  • 23.04. – 28.04.
  • 07.05. – 12.05.
  • 23.05. – 28.05.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Napoli

  Til dit ophold i Napoli har jeg fundet det billige og praktiske B&B Paradise (4 ud af 5 på TripAdvisor), som har en central beliggenhed i Napoli. Her bor du tæt ved hovedbanegården – faktisk lige overfor. Lige rundt om hjørnet kan du også finde domkirken, som ligger midt i Napolis historiske centrum. Du er tæt på alle byens hotspots og har kun 1 km til vartegn som San Gregorio Armeno og Napolis gamle underjordiske ruiner.

   

  B&B Paradise byder på moderne og lyse værelser, hvor du har gratis wi-fi og eget badeværelse. Tidligere gæster af hotellet roser det særligt for de pæne værelser, det hjælpsomme personale og ikke mindst beliggenheden. Momondo kalder B&B Paradise for et 4-stjernet hotel, men det vil jeg nok tage med et gran salt. Til pengene får du dog under alle omstændigheder et rigtig fint hotel.

   

  Et 3-nætters ophold fra lørdag den 29. februar til tirsdag den 3. marts koster 1.028 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 514 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund ret stabilt på under 500 kr. pr. nat. i de fleste måneder.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Napoli, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen kan du køre med Alibus ind til centrum. Bussen standser bl.a. ved hovedbanegården Piazza Garibaldi – en kort gåtur fra hotellet. En billet koster 5 euro (ca. 37 kr.) og kan bookes online på lufthavnens hjemmeside. Selve busturen tager kun omkring 22 minutter. Nemmere bliver det altså ikke!

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Rejsetips

  Som jeg nævnte tidligere, er Napoli og omegn smækfyldt med seværdigheder. Nedenfor kan du læse om, hvordan du nemmest kommer til de forskellige steder.

   

  Pompei

  Du kan både tage bussen og toget til Pompei, og prisen og rejsetiden er ca. den samme. Det er klart billigst selv at stå for at arrangere turen, men ellers er der også pakketilbud ledige. Busturen tager 35 minutter og koster 2.80 Euro (19 kr.) pr. vej. Du tager bussen fra SITA busterminal, og billetterne købes samme sted, som færgebilletter udbydes. Toget tager 40 minutter og koster 2.10 Euro (16 kr.) pr. vej. Navnet på stadionen i Pompei er ‘Pompei S. Villa Misteri’ og herfra kan du tage en bus til Mount Vesuvius. Toget kaldes circumvesuviana train og kan tages fra Corso Garibaldi eller Piazza Garibaldi.

   

   

  Amalfikysten

  En af verdens smukkeste kyststrækninger ligger kun 40 km fra Napoli, men fordi man skal køre gennem et bjergerigt terræn tager turen ca. 1,5 timer i bilen, som til gengæld byder på nogle af de smukkeste udsigter du nogensinde har set!

   

  Alternativt, kan du tage toget (samme tog som til Pompei) til Sorrento og derfra videre med bussen til Amalfi. Turen tager ca. 2 timer og kommer til at koste omkring 10 Euro (75 kr.).

   

   

  Ischia, Procida og Capri

  Umiddelbar udenfor Napoli-bugten ligger 3 af Italiens smukkeste øer, som man kan sagtens komme til på en endagstur. Der sejler færger mellem Napoli og Ischia, Procida og Capri. Du kan få overblikket over de forskellige færgeafgange på OKferry. Medmindre du rejser i højsæsonen (juni – august), vil jeg anbefale at købe billetterne i Napoli – så slipper du for bookinggebyret.

   

  Ischia

   

  Procida

   

  Capri

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Forlænget weekend i Napoli: 3 nætter på et centralt hotel fra kun 907 kr. inkl. fly

  1. Jette Strøm says:

   Vil gerne have nyhedsbreve.

  se fly se hotel