Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

I skolernes sommerferien! ☀️ fra 527 kr.
Napoli-Campania-Italien-banner
Fly

Billige fly til Napoli: Flybilletter fra kun 527 kr. tur/retur

Fly |

Billige fly til Napoli: Flybilletter fra kun 527 kr. tur/retur

Ciao! Kunne jeg mon friste med et syditaliensk rejseeventyr? Sagen er nemlig den, at jeg har fundet billige fly til Napoli (endda i sommerferien)! Og et par billige flybilletter til Napoli kan virkelig være startskuddet på en fantastisk ferie, der kan gå i mange forskellige retninger. Napoli er i sig selv en fascinerende by med en charmerende historisk bykerne – der er tilpas kompakt til at kunne udforskes på gåben. Men resten af Campania, som Napoli-regionen hedder, gemmer så sandelig også på en stjernespækket parade af seværdigheder – dem skal du glæde dig til at læse mere om senere! ☀️

Rejse til Napoli – billige fly

april – oktober

fra

527 kr.

Aalborg ✈ Napoli

Fly til Napoli

Fly til Napoli

Aalborg Lufthavn fik i 2022 en direkte rute ned til Napoli.

Det var det spanske lavprisflyselskab Volotea, der åbnede ruten mellem Aalborg og Napoli i 2022 – og den fortsætter i 2023! Fra april til oktober vil der være én ugentlig afgang hver tirsdag.

Priserne svinger i øjeblikket en del alt efter rejsedatoer, men billetterne er faktisk billigst i  juni og juli. I disse måneder kan du finde returbilletter til mellem ca. 500 og 1.100 kr.!

I tilbudsboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang i skolernes sommerferie fra tirsdag den 27. juni til tirsdag den 4. juli til kun 527 kr.

Fra København kan du flyve direkte til Napoli med bl.a. SAS. Disse billetter er som udgangspunkt ret dyre.

Du finder afgange fra København til Napoli alle ugens dage undtagen mandage og fredage. Priserne svinger en del, men prisniveauet for tur/retur-billetter ligger fra ca. 2.000 – 3.000 kr.

Ift. bagage må du hos Volotea som udgangspunkt medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, skal det tilkøbes (hvilket er billigst at høre direkte hos flyselskabet)

Fly til Napoli – billige rejsedatoer

Aalborg 

Tirsdage fra april til oktober 

  • 06.06. – 13.06.
  • 13.06. – 20.06.
  • 20.06. – 27.06.
  • 27.06. – 04.07.
  • 04.07. – 11.07.
  • Og flere

Hoteller i Napoli/Campania

Hotel skal der selvfølgelig også til. Herunder kan du få overblikket over hoteller i hhv. Napoli og Campania.

Fly til Napoli – rejseinspiration

Som jeg nævnte tidligere, er Napoli og omegn smækfyldt med seværdigheder. En lejebil vil i den grad gøre underværker, hvis du ønsker at se lidt af det hele. Men herunder kan du også læse, hvordan du nemmest kommer til de forskellige steder uden bil.

Pompei

Det nemmeste vil være at hoppe på et tog fra Napoli Centrale til Pompeji. Turen varer cirka 35 minutter, og en billet tur/retur koster omkring 6 euro (45 kr.). Hvis du gerne vil på en dagstur til Pompei fra Napoli, findes der også nogle spændende ture på getyourguide.dk (link længere nede).

Fly til Napoli

Amalfikysten

En af verdens smukkeste kyststrækninger ligger kun 40 km fra Napoli, men fordi man skal køre gennem et bjergrigt terræn, tager turen ca. 1,5 timer i bil – som til gengæld byder på nogle af de smukkeste udsigter, du nogensinde har set!

Alternativt kan du tage toget til Sorrento fra Piazza Garibaldi med toglinje 1 og derfra videre med bussen til Amalfi. Turen tager ca. 2 timer og kommer til at koste omkring 10 euro (75 kr.).

Fly til Napoli

Ischia, Procida og Capri

Umiddelbart uden for Napoli-bugten ligger tre af Italiens smukkeste øer, som du sagtens kan besøge på en endagstur. Der sejler færger mellem Napoli og Ischia, Procida og Capri. Du kan få overblikket over de forskellige færgeafgange på OKferry. Medmindre du rejser i højsæsonen (juni – august), vil jeg anbefale at købe billetterne i Napoli – så slipper du nemlig for bookinggebyret.

Ischia

Fly til Napoli

Procida

Fly til Napoli

Capri

Fly til Napoli

Napoli

Man skal naturligvis heller ikke glemme Napoli by. Byens historiske kerne er som sagt et fantastisk charmerende bekendtskab. Og Napoli bugner i det hele taget med historiske seværdigheder.

Men en tur til Napoli behøver ikke kun handle om historie. Byens hovedgade Via Toledo er et ideelt sted at shoppe. Og så er Napoli jo et sandt pizza-mekka! Så sørg nu for at smage på byens største kulinariske bidrag til resten verden.

Fly til Napoli

Vil du gerne booke ture eller andre oplevelser på forhånd, kan du gå på opdagelse blandt getyourguides mange tilbud.

Transport til/fra lufthavnen

Fra lufthavnen kan du køre med Alibus ind til centrum. Bussen standser bl.a. ved hovedbanegården Piazza Garibaldi. En billet koster 5 euro (ca. 37 kr.) og kan bookes online på lufthavnens hjemmeside.

Selve busturen tager kun omkring 22 minutter. Nemmere bliver det altså ikke!

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Napoli: Flybilletter fra kun 527 kr. tur/returBillige fly til Napoli: Flybilletter fra kun 527 kr. tur/retur

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud