• 16 jan 2017

  Rügen: Wellnessophold i 3, 4 eller 5 dage på flot 4* hotel til kun 569 kr.

  shutterstock_384943213-1

  Tag med på et afslappende ophold på den Nordtyske ferieø Rügen ved Østersøens kyst. Her er kilometerlange sandstrande, uberørt natur og den friskeste havluft. Du glemmer hurtigt alt om hverdagens bekymringer med 3, 4 eller 5 dage i wellness-himlen på det 4-stjernede Strandhotel Baabe, 200 meter fra havet. Hotellet sørger for morgenmad hver morgen og giver jer fri adgang til wellness-område, boblebad og finsk sauna, så du kan godt gøre dig klar til en miniferie med forkælelse og afslapning i højsædet.

  Tilbring 3, 4 eller 5 afslappende dage på det 4-stjernede Strandhotel Baabe på den naturskønne ø Rügen i Nordtyskland inkl. morgenmad, kaffe og kage samt adgang til wellness-område og finsk sauna.

  travelbird har jeg fundet et super tilbud, hvis du har brug for at komme lidt på afstand fra hverdagen stress og jag. Du kan komme af sted i 3, 4 eller 5 dage til kun 569 kr. Det 4-stjernede Strandhotel Baabe (4 ud af 5 på TripAdvisor) er ideelt beliggende lige ved strandpromenaden, 200 meter fra den smukke Østersøkyst.I hotellets wellness-område kan du nyde dejlig afslapning, snuppe en tur i boblebad eller hygge dig i den varme, finske sauna. Du kan komme af sted stort set alle dage fra jnauar til marts til kun de 569 kr. så du kan frit vælge dage. OBS: Vær opmærksom på der er et bookinggebyr på 150 kr.

  screenshot-travelbird-dk-2016-12-21-11-53-43

  SE TILBUD HER

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *