• 05 aug 2018

  Luksusferie i Umbrien: 4-8 dage på et 5* spahotel fra kun 1.099 kr. inkl. morgenmad og adgang til wellness

  Få lande i verden kan måle sig med Italien – Støvlelandet besidder nemlig en helt speciel charme. Middelhavsklimaet, bjergene, vinmarkerne, solen og kulturen danner bare den perfekte ramme om en helt unik ferieoplevelse. I dag har jeg så fundet et superlækkert tilbud til “Italiens grønne hjerte” – Umbrien! I denne maleriske smukke og bjergrige region af Italien kan du få en afslappende wellness-ferie på et luksuriøst 5* spahotel!

  Luksus og wellness i Italien
  august - oktober
  fra1.099 kr.
  3 - 7 nætter på det 5* Le Tre Vaselle Resort & Spa
  inkl. morgenmad og adgang til wellness

  Wellness i Umbrien

  På travelbird.dk har jeg netop fundet dette lækre tilbud på et wellnessophold i Italiens grønne hjerte, Umbrien. Og der er rigtig mange billige datoer i august, september og oktober (også i efterårsferien)!

   

  Tilbuddet inkluderer 3, 5 eller 7 nætter på det luksuriøse og meget anmelderroste 5* Le Tre Vaselle Resort & Spa (4,5 ud af 5 på TripAdvisor) med morgenmad (og mulighed for opgradering til halv- eller helpension) og adgang til wellnessfaciliteterne.

   

  Le Tre Vaselle Resort & Spa ligger i naturskønne og rolige omgivelser tæt på den kendte historiske by Assisi. Med en bred vifte af wellnessfaciliteter bliver du på budt velkommen til en ferie med masser af afslapning og velvære! Du vil bl.a. kunne se frem til hammam, vinterapi (som du får 10 % rabat på) og diverse massager (mod betaling). Herudover er der naturligvis både indendørs og udendørs swimmingpool.

   

  Tilbuddet indeholder som udgangspunkt morgenmad, men i bookingprocessen har du mulighed for at opgradere til enten halv- eller helpension (hhv. +1.900 kr. og +3.800 kr. for 4 dage).

   

  Tilbuddet kan benyttes fra 17. august til 28. oktober. Det fede ved tilbuddet er, at prisen er den samme på alle datoer! Både i august, hele september og hele oktober – også i efterårsferien i uge 42.

   

  Som med ethvert andet travelbird-tilbud kommer der et bookinggebyr oveni (150 kr.).

   

   

  Transport 

  Tilbuddet indeholder kun hotelophold og ingen transport. Du kan dog både køre selv eller flyve til lufthavne lidt uden for Umbrien. Har du bil, vurderer google maps, at turen fra den danske grænse til hotellet ca. tager 17 timer.

   

  Hvis du gerne vil flyve, er der især billige fly fra Billund til Rom og Pisa og fra København til Bologna. Fælles for disse tre lufthavne er, at du i en bil kan køre til hotellet på mellem 2 og 3 timer.

   

   

  Lejebil

  Selvom det vil være muligt at komme fra Rom, Bologna eller Pisa til hotellet med offentlig transport, så vil jeg kraftigt anbefale en lejebil. Det er meget nemmere, og så er Umbrien fantastisk at udforske i bil!

   

  Hvis du gerne vil leje en bil, kan jeg anbefale dig at kigge forbi skyscanner.dk, der sammenligner tilbud fra alle de største biludlejningsfirmaer. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se hotel-tilbud her