• 15 sep 2019

  Juletur til smukke Nürnberg: 3 nætter på et splinternyt 3* hotel fra kun 1.092 kr. inkl. fly

  Går du og venter i spænding på, det snart bliver jul? Og glæder du dig til alle de små julemarkeder, som finder sted rundt omkring i landet? Så har jeg fundet et tilbud, du næsten ikke kan takke nej til. Her får du jul fra top til tå, du får julelys på alle bygninger, og du får duften af gløgg og brændte mandler i hele 4 dage. Jeg har nemlig fundet et tilbud til Nürnberg Julemarked – et af de ældste og mest berømte julemarkeder i verden.

   

  Og ikke nok med, at julemarkedet er et hit i Nürnberg, så er byen i sig selv jo også bare en af Tysklands allersmukkeste byer. Så hvis julemarkedet ikke lige er din top te, er der stadig mulighed for at få et fantastisk ophold i Nürnberg.

  Julemarked i Nürnberg
  november - december
  fra1.092 kr.
  København
  Nürnberg
  Billige jule-fly til Nürnberg
  208 kr.
  Hotel i Nürnberg
  f.eks. det splinternye 3* Letomotel Nürnberg City
  884 kr.
  Hotel
  884 kr.
  Fly
  208 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  1.092 kr.

  Fly til Nürnberg

  Til sådan en juletur til Nürnberg har du selvfølgelig brug for nogle billige flybilletter, og dem har jeg fundet til dig i dag i slutningen af november og december. Priserne ligger i skrivende stund mellem 200 – 300 kr. Det er også muligt at flyve billigt til Nürnberg fra slutningen af oktober, hvis du bare gerne vil en tur til Nürnberg. I dette eksempel har jeg dog kun fokus på en juletur, hvor det er muligt at opleve det fantastiske julemarked.

   

  Jeg har f.eks. fundet en afgang med Ryanair fra København fra onsdag d. 11. december til lørdag d. 14. december til kun 208 kr. Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45-75 kr. ekstra pr. vej (hvis du booker direkte gennem Ryanair).

   

  Det er desværre ikke muligt at finde tilsvarende direkte fly fra Jylland – alternativt kan du flyve fra Hamborg med Eurowings til omkring 620 kr.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 11.12. – 14.12. Nedenfor har jeg valgt kun at fokusere på datoer, hvor det er muligt at se julemarkedet (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

  • 27.11. – 30.11.
  • 04.12. – 07.12.
  • 07.12. – 11.12.
  • 14.12. – 18.12.
  • 18.12. – 21.12.


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Nürnberg

  Hoteller i Nürnberg (i juleperioden) ligger generelt til den dyre side. Jeg har dog alligevel fundet et fint og HELT NYT budgethotel i form af det 3* Letomotel Nürnberg City. Hotellet åbner først i november 2019 – så du kommer altså til at være en af de første, der overnatter på hotellet. Du kommer til at bo lige i hjertet af Nürnberg, og du har derfor hverken langt til shopping, kulturelle aktiviteter eller selve julemarkedet. Julemarkedet ligger faktisk kun 3,5 km. fra hotellet. Det tager ca. 25 minutter på gåben, og med bussen tager det ca. 10 minutter.

   

  Du bliver indkvarteret i et værelse med gratis wi-fi, fladskærms-tv og eget badeværelse. Da det er et budgethotel, får du ikke ret meget mere end det – men hvad mere har man egentlig brug for?

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 3-nætters ophold fra onsdag d. 11. december til lørdag d. 14. december til 1.768 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 884 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund mellem 450 – 600 kr. pr. nat i slutningen af november og december.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Nürnberg, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Nürnberg Julemarked

  Det var julemarkedet, vi kom fra! Nürnberg Julemarked er åbnet i perioden fra d. 29. november til selve juleaften d. 24. december. Og hvis du har det ligesom mig, så synes jeg altså, der er noget helt specielt over sådanne julemarkeder. Man mærker for alvor julen banke på, og stemningen er bare helt speciel. Det er næsten umuligt ikke at komme i rigtig julestemning.

   

  Julemarkedet er placeret lige i hjertet af Nürnbergs gamle bydel – og i juleperioden bliver denne bydel forvandlet til en vaskeægte juleby. Der vil være mere end 180(!) standere på markedet, og de vil alle være dekoreret så smukt med lys og en masse grønt gran.

   

  Blandt markederne kan du også finde gode sager til ganen. Der vil nemlig både være gløgg, brændte mandler, honningkager og meget, meget mere.

   

  Hvis du vil læse mere om julemarkedet, kan du gøre det på dets eget hjemmeside christkindlesmarkt.de.

   

   

  Transport til/fra lufthavn

  Fra lufthavnen har du ca. 8 km hen til hotellet. Jeg vil anbefale, du tager en taxi, da det kun tager 10 minutter og koster ca. 170 kr. Alternativt kan du også tage en subway, som tager ca. 20 minutter og kun koster 30 kr.

   


  Artiklen fortsætter under reklamer

  annonce

   

  Oplevelser uden for Nürnberg

  På din rejse til Nürnberg, kan du også opleve meget andet end selve julemarkedet og Nürnberg. Med tog kan du på kun 1 time komme til München! Tysklands tredjestørste by, er virkelig en besøg værd. Her kan du bl.a. opleve BMWs hovedsæde med deres kæmpestore BMW Welt-museum og Hofbräuhaus – verdens største Biergarten. En ca. 1,5 timer syd for München kan du være midt i alperne, hvor du bl.a. kan opleve Neuschwanstein-slottet.

   

  Derudover kan du på kun 50 minutter i tog fra Nürnberg befinde dig i Regensburg, som er en helt fantastisk skøn by. Det er faktisk byen, der har flest værtshuse pr. indbygger i verden – så der vil i hvert fald være rig mulighed for at nyde en kold øl!

   

  Sidst, men ikke mindst, kan du bl.a. også tage turen til Herzogenaurach, som også kun ligger en times tid fra Nürnberg. Her kan du finde Adidas’ hovedsæde! Det er et kæmpestort outlet-center, hvor du kan få tøj og sko til næsten ingen penge. Så tag endelig en ekstra lille taske med til et par sko eller tre – tro mig, det er SÅ fristende at være i det outlet-center, og det er helt klart et besøg værd!

   

  Oplevelser i Nürnberg

  Hvis julemarkedet ikke er dig, eller du har lyst til at blive inspireret til, hvad man ellers kan lave i Nürnberg, så følg linket nedenfor. Her vil du få et godt overblik over, hvad du har af muligheder.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel