• 22 jul 2018

  Familietur til Skandinavisk Dyrepark: 4 dagsbilletter til parken til kun 699 kr. inkl. 4 x burgermenuer og foderposer til dådyrene

  Mangler du gode idéer til, hvad du kan lave med hele familien her i sommervarmen? Hvad med en tur til Skandinavisk Dyrepark i Kolind på Djursland? Her kan hele familien være sammen om en fascinerende dag i den 470.000 kvadratmeter store park, hvor I kan komme helt tæt på isbjørnene, brunbjørnene, ulvene, ørnene og de mange andre dyr! I vil bl.a. kunne opleve rovdyrfodringer, ørneshows og selv få lov til at fodre de søde dådyr!

  Familietur til Skandinavisk Dyrepark
  indtil 21.10.
  699 kr.
  4 entrébilletter til Skandinavisk Dyrepark
  inkl. 4 x Bjørneburgermenu med drikkevarer og foderposer til dådyr
  699 kr.

  travelbird.dk er jeg netop faldet over dette familievenlige tilbud på 4 entrébilletter til Skandinavisk Dyrepark (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence). Tilbuddet er et værdibevis på en familiebillet til parken. Familiebilletten indeholder 4 x entrébilletter, 4 x Bjørneburgermenu med drikkevarer og 4 x foderposer til dådyrene.

   

  Familiebilletten kan indløses i hele 2018-sæsonen, der varer helt til den 21. oktober.

   

  Som med ethvert andet travelbird-tilbud kommer der et bookinggebyr oveni (49 kr.).

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Familietur til Skandinavisk Dyrepark: 4 dagsbilletter til parken til kun 699 kr. inkl. 4 x burgermenuer og foderposer til dådyrene

  1. Kiirsten Kehlet says:

   Jeg vil gerne følde jer

  Se tilbud her