• 02 sep 2015

  Luksusferie i Hamborg: 2 eller 3 dage på et lækkert 5* hotel inkl. morgenmadsbuffet og adgang til spa’et til kun 515 kr.

  Speicherstadt Panorama HDR

  Hvad siger du til en lille tur til Hamborg? Tysklands andenstørste by er lige noget for dig, hvis du er en ivrig shopper, elsker kulturoplevelser eller bare nyder at opleve en energisk storby med sin helt egen karakter. Hamborg bliver ofte kaldt "Nordeuropas Venedig", da byen bliver gennemskåret på kryds og tværs af utallige kanaler og floden Elben.

  Tag en tur forbi Hamborgs vartegn St. Michaelis kirken (bare kaldt ”Michel” i Hamborg) og ”Speicherstadt” nede ved havnen. Jeg kan også anbefale at besøge Hamborgs fiskemarked tidligt om morgenen. Hvis du vil opleve Hamburgs natteliv, så er Reeperbahn og St. Pauli-området lige noget for dig!

  Uanset hvad man er til, er Hamborg en super destination for en storbyferie og helt klart en af mine yndlingsstorbyer – og det bedste er, at den findes lige i Danmarks baghave.

  På den tyske side af rejsehjemmeside Travelbird findes der lige nu et super tilbud på en rejse til Hamborg. Du overnatter på det luksuriøse ”Privathotel Lindtner Hamburg” (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”) inkl. morgenmad, adgang til spa’et, gratis internet og parkering til kun 515 kr. (69 Euro) pr. person ved en rejse for 2 (3 dage til 962 kr.).  Tidligere gæster roser den fremragende service, det dejlige spaområde og det super lækre morgenmadsbuffet. Hotellet ligger i bydelen Heimfeld omgivet af skønne natur. Der findes en busstation lige udenfor døren og det tager ca. 15 minutter at komme ind i byen.

  hamburg2

  Du kan booke hotellet til denne pris fra september til januar (også omkring jul). Men skynd dig, der er kun et begrænset antal værelser hver dag!

  rsz_1hamburg

  Som altid med hjemmesider, som er ikke skrevet på dansk anbefaler jeg:

  1. Åbn denne side i Chrome-browseren (eller download den her, den findes også til Mac)

  2. Følg linket nedenunder

  3. Højreklik på siden og vælg ”Oversæt til dansk”

  Og så bliver alle sider på hjemmesiden automatisk oversat. Hvis du har nogle spørgsmål omkring det eller bookingprocessen, så bare skriv en kommentar nedenunder og så skal jeg nok prøve at hjælpe dig videre.

  BOOK HOTELLET HER

   

  Hvordan kommer man til Hamborg

  Fra Danmarks grænse tager det mindre end to timer i bil. Alternativt kan man tage bussen, fra Aarhus kan du få billetterne fra 300 kr. tur/retur og fra København kan du rejse med FlixBus til kun 328 kr. Der findes også billige flybilletter til Hamborg. F.eks. med EasyJet til 330 kr. tur/retur.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *