Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Bo 7 nætter betal for 5 ✨ 10.995 kr.
Rejse til Mauritius: 7 nætter på 5* strandresort fra kun 10.995 kr. p.p. inkl. fly, bagage og halvpension
Rejser

Rejse til Mauritius: 7 nætter på 5* strandresort fra kun 10.995 kr. p.p. inkl. fly, bagage og halvpension

Rejser |

Rejse til Mauritius: 7 nætter på 5* strandresort fra kun 10.995 kr. p.p. inkl. fly, bagage og halvpension

Så er det blevet tid til lidt af en drømme(pakke)rejse. Rejsepilen peger nemlig mod Det Indiske Ocean og mageløse Mauritius! Som rejsemål tilbyder Mauritius en forførende ø-cocktail af eksotiske bounty-strande, fortryllende natur – inde på landet såvel som under vandet – og et varmt, tropisk klima med en bagende sol. Det er med andre ord fuldt forståeligt, at Mauritius topper rigtig manges bucketlist. Destinationen er dog ikke det eneste ved denne rejse, der er plukket fra allerøverste hylde. Det samme er resortet. Denne rejse til Mauritius bliver nemlig tilbragt på et familievenligt og anmelderrost femstjernet luksusresort direkte ved stranden. Endda med halvpension! Og som prikken over i’et flyver du med Emirates tur/retur. Der er således ingen smalle steder – kun luksus fra ende til anden! 

Drømmeferie på eksotiske Mauritius

fra

10.995 kr.

København og Hamborg ✈ Mauritius

Luksuspakkerejse til Mauritius

Rejse til Mauritius – luksuspakkerejse

Så er det i den grad blevet tid til en rejse, der tænder julelys i øjnene 

Destinationen hedder eksotiske Mauritius, hotellet er et luksuriøst femstjernet beach resort, og flyveturen frem og tilbage foregår ombord på et Emirates-fly! Og så kører Emirates Holidays med et specialtilbud lige nu, hvor du bor 7 nætter på hoteller, men kun betaler for 5!

Kan det blive bedre? Det tror jeg faktisk ikke.

Det er nemlig sjældent, at man finder lige så helstøbte luksuspakkerejser til frodige tropeøer som denne. 

Rejse til Mauritius – resortet

Resortet, du får fornøjelsen af, er det femstjernede Long Beach Mauritius (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023). 

Det allerførste, jeg vil fremhæve ved resortet, er beliggenheden direkte på Belle Mare-stranden på Mauritius’ østlige kyst. Belle Mare er kendt som en af Mauritius’ allersmukkeste strande – og det er vel at mærke på en ø, der er spækket med paradisstrande! Et mindre billedgalleri følger længere nede – og jeg skal på forhånd advare om stærke billeder!

 

Long Beach Mauritius er et moderne, elegant og gennemført cool hotel med lounge-vibes. Normalt er den lokale stil på Mauritius lidt mere hyggelig og afslappet, men her får du lounge-stemning og rene linjer. Det ser bare godt ud

Selvom stranden kun ligger et (meget kort) stenkast væk, har man på ingen måde valgt at nedprioritere poolområdet. På den front byder Long Beach Mauritus nemlig på et stort, indbydende poolområde med flere forskellige swimmingpools og børnepool. 

Foruden et elegant poolområde kan du også glæde dig til at blive forkælet med en masse fede faciliteter – bl.a. spa- og wellnesscenter og mulighed for et hav af (vand)aktiviteter som kajak, stand-up-paddle, snorkling, strandtennis osv.

En ting, som jeg endnu ikke har haft lejlighed til at nævne, er værelserne. Du bliver som udgangspunkt indlogeret i en 60 kvadratmeter stor juniorsuite med udsigt til haven. Halvpension er inkluderet i værelsesprisen, men du kan også opgradere til helpension eller all inclusive. 

 

Og nu vi er ved forplejning, så gemmer Long Beach Mauritius på hele fem forskellige restauranter. De frister hver især med kulinariske oplevelser fra hele verden – bl.a. buffet, italiensk, asiatisk, fisk og skaldyr samt fine dining. Så selv hvis du er en smule kræsen, går det nok.

Rejse til Mauritius – priser og bestilling

Tilbuddet ovenfor har jeg fundet hos Emirates Holidays. Hos dem har du altid mulighed for at skræddersy din rejse, som du vil.

Du kan med andre ord selv bestemme, hvor mange nætter du ønsker, og hvor mange rejsende I vil afsted. Du kan flyve fra både København og Hamborg.

For at give en idé om prisniveauet kommer Emirates Holidays altid med konkrete priseksempler. Og for denne rejse ser de således ud:

  • Vinterferie i paradis (februar): 7 nætter, 2 voksne og 2 børn under 10 år (fra HAM) – 10.995 kr. pr. person
  • Romantisk getaway i marts: 7 nætter, 2 voksne (fra CPH) – 13.495 kr. pr. person
  • Påskeferie i paradis (marts/april): 7 nætter, 2 voksne og 1 børn under 10 år (fra CPH) – 13.495 kr. pr. person
  • Januar getaway: 7 nætter, 2 voksne (fra CPH) – 13.495 kr. pr. person

Alle priserne er inklusive Emirates-fly tur/retur, bagage, 7 nætter på Long Beach Mauritus og halvpension.

Og nu vi er ved booking, så kan du selvfølgelig booke rejsen online. Men faktisk er de også supergode til at hjælpe over telefonen. Du kan finde telefonnummer og læse nærmere om tilbuddet ved at klikke på tilbudsknappen ovenfor.

Billeder fra resortet

Rejse til Mauritius

Rejse til Mauritius

Rejse til Mauritius

Rejse til Mauritius

Rejse til Mauritius

Rejse til Mauritius

Rejse til Mauritius

Rejse til Mauritius

Pas og visum

Mauritius er visumfrit i 90 dage, hvis du rejser med dansk pas. Bemærk dog, at dit pas skal være gyldigt i 6 måneder ud over rejsens varighed.

Oplevelser på Mauritius 

Mangler du inspiration til oplevelser på din rejse til Mauritius? Så kan jeg anbefale dig at smutte ind forbi getyourguide.dk.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Mauritius: 7 nætter på 5* strandresort fra kun 10.995 kr. p.p. inkl. fly, bagage og halvpensionRejse til Mauritius: 7 nætter på 5* strandresort fra kun 10.995 kr. p.p. inkl. fly, bagage og halvpension

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar