31 maj 2018

Drømmeferie til Mauritius: 10 dage på et 3* hotel fra kun 9.519 kr. inkl. fly, transport og helpension

På Mauritius vil du komme til at opleve et eksotisk paradis med flotte, hvide strande med krystalklart vand, dejlige cocktails og ikke mindst en masser af sol. Så hvis du drømmer om en lækker, eksotisk ferie, har jeg i dag fundet et kanonlækkert tilbud til dig! Og du skal ikke bekymre dig om flere bestillinger. Tilbuddet inkluderer nemlig hele pakken. Derfor får du både tur/retur-billetter fra København eller Hamburg, et 3* hotel ved stranden og transport til og fra lufthavnen. Fik jeg i øvrigt nævnt, at der også er helpension inkluderet? Det bliver simpelthen ikke bedre!

Drømmeferie på eksotiske Mauritius
juni - oktober
fra9.519 kr.
København
Mauritius
Rejse til paradis på Mauritius
inkl. 3* hotel, helpension, fly og bagage
fra9.519 kr.

travelbird.dk har jeg fundet et superlækkert tilbud til paradis-øen Mauritius med helpension. Rejsen inkluderer mellem 7 og 12 overnatninger på det 3* hotel Villas Mon Plaisir (3,5 ud af 5 på TripAdvisor), som ligger lige ved stranden. På hotellet har du gratis wi-fi i lobbyen og aircondition på værelset, så du ikke får det alt for varmt. Hotellet har også sit eget poolområde, hvor du kan nyde cocktails fra baren lige ved siden af.

Du kan finde tilbuddet i sommerperioden og starten af efteråret fra juni til oktober. I eksemplet her har jeg f.eks. fundet rejsen fra København d. 26.06. – 05.07. til kun 9.519 kr. pr. person ved en rejse for 2 (i alt 19.038 kr.) med 9 overnatninger. Du flyver med Turkish Airlines direkte til Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport. Prisen for din rejse vil både afhænge af dato, antal overnatninger og lufthavn. Juni og september er generelt de billigste måneder.

Som med ethvert andet travelbird-tilbud, kommer der et booking gebyr oveni (150 kr.)

 

Tilbuddet inkluderer

  • 7 eller 10 overnatninger i standardværelse til 2 voksne
  • Helpension
  • Fly tur/retur fra København eller Hamborg til Mauritius
  • Indchecket bagage
  • Håndbagage
  • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur/retur

 

Pas og visum

Mauritius er visumfrit i 90 dage, hvis du rejser med dansk pas. Bemærk dog, at dit pas skal være gyldigt i 6 måneder ud over rejsens varighed.

 

Vaccination

Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre godt være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

Siden er meget brugervenlig. Du skal blot indtaste din rejsedestination og besvare et par sundhedsrelaterede spørgsmål. Herefter bliver du oplyst om de vejledende anbefalinger og henvist til nærmeste apotek med ledige tider. Nemt og enkelt!

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se tilbud her