Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 9.995 kr.
Le-Morne-Brabant-Mauritius-banner-1280-x-1280-1080x1080
Oversøiske

Paradisferie til Mauritius

1 uge på anmelderrost 4* strandresort inkl. fly, bagage og all inclusive

Oversøiske |

Paradisferie til Mauritius

Så er det blevet tid til lidt af en drømme(pakke)rejse. Rejsepilen peger nemlig mod Det Indiske Ocean og mageløse Mauritius! Som rejsemål tilbyder Mauritius en forførende ø-cocktail af eksotiske bounty-strande, fortryllende natur – inde på landet såvel som under vandet – og et varmt, tropisk klima med en bagende sol. Det er med andre ord fuldt forståeligt, at Mauritius topper rigtig manges bucketlist.

Destinationen er dog ikke det eneste ved denne rejse, der er plukket fra øverste hylde. Det samme er resortet. Denne rejse til Mauritius bliver nemlig tilbragt på et anmelderrost firstjernet luksusresort direkte ved stranden. Endda med gratis opgradering til all inclusive!

Og som prikken over i’et flyver du med Emirates tur/retur. Der er således ingen smalle steder – kun luksus fra ende til anden! ✈️🏝️

Drømmeferie på eksotiske Mauritius

fra

9.995 kr.

✈️ Fra Hamborg og København

Firstjernet Radisson Blu-resort direkte ved stranden

🍹 Gratis opgradering til all inclusive

Pakkerejse til Mauritius

9.995 kr.

Rejse til Mauritius – luksuspakkerejse

Så er det i den grad blevet tid til en rejse, der tænder julelys i øjnene 🤩

Destinationen hedder eksotiske Mauritius, hotellet er et luksuriøst firstjernet beach resort, og flyveturen frem og tilbage foregår ombord på et Emirates-fly!

Herudover kører Emirates Holidays lige nu en kampagne, hvor du får gratis opgradering til all inclusive (kampagnen udløber 31. maj)!

Kan det blive bedre? Det tror jeg faktisk ikke.

Det er nemlig sjældent, at man finder lige så helstøbte luksuspakkerejser til frodige tropeøer som denne.

Rejse til Mauritius – resortet

Som du nok allerede har fundet ud af, er denne rejse en virkelig velsammensat pakkerejse.

Tilbuddet inkluderer et ophold på det lækre Radisson Blu Azuri Resort & Spa (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2024), der er en perfekt resort-oase til par såvel som familier.

Resortet ligger på Mauritius’ nordøstlige kyst – direkte på stranden 🏖️

I denne sammenhæng kan du i øvrigt glæde dig over, at Mauritius er omgivet af verdens tredjestørste koralrev. Og med en beliggenhed lige ved stranden har du derfor ideelle muligheder for at gå på opdagelse i korallernes fascinerende verden under vandet.

Selv med drømmestrande lige uden for døren skal du naturligvis ikke snydes for et superlækkert poolområde – i hvert fald ikke på dette Radisson Blu-resort. Resortet har nemlig hele tre flotte swimmingpools – heriblandt en til børn og en med udsigt over stranden.

Og skulle der være dage, hvor du gerne vil forkæle dig selv lidt ekstra, så tilbyder resortets wellnessafdeling både hamam, sauna og en række forskellige spabehandlinger.

Værelserne på resortet er rummelige og nydeligt indrettet i lyse nuancer. Tilbuddet indeholder som udgangspunkt et ophold i et Premium Garden View Room med balkon eller terrasse. Herudover er der naturligvis også gratis wi-fi og te- og kaffefaciliteter.

Og nu til noget meget væsentligt. Til rejsens pris får man egentlig normalt “kun” halvpension. Men lige nu tilbyder Emirates Holidays en gratis opgradering til all inclusive. Og den slags siger man jo ikke nej tak til! 🍹

Radisson Blu Azuri har i øvrigt tre forskellige restauranter og barer, der serverer alt fra lokal mad til middelhavshavsretter og internationale retter. Voksne har også mulighed for at spise på nabohotellets restaurant.

Rejse til Mauritius – priser og bestilling

Tilbuddet ovenfor har jeg fundet hos Emirates Holidays. Hos dem har du altid mulighed for at skræddersy din rejse, som du vil.

Du kan med andre ord selv bestemme, hvor mange nætter du ønsker, og hvor mange rejsende I vil afsted. Og du kan flyve fra både København og Hamborg.

For at give en idé om prisniveauet kommer Emirates Holidays altid med konkrete priseksempler. Og for denne rejse ser de således ud:

  • Rejs 2 voksne og 2 børn i september: 7 nætter, 2 voksne og 2 børn under 12 år (fra HAM) – 12.995 kr. pr. person
  • Familierejse i oktober: 7 nætter, 2 voksne og 1 barn under 10 år (fra CPH) – 11.995 kr. pr. person
  • November-rejse for hele familien: 7 nætter, 2 voksne og 2 børn under 12 år (fra HAM) – 9.995 kr. pr. person
  • Juleferie på Mauritius: 7 nætter, 2 voksne og 1 barn under 10 år (fra HAM) – 10.995 kr. pr. person

Alle priserne er inklusive Emirates-fly tur/retur, bagage, 7 nætter på Radisson Blu Azuri og all inclusive.

Og nu vi er ved booking, så kan du selvfølgelig booke rejsen online. Men faktisk er de også supergode til at hjælpe over telefonen. Du kan finde telefonnummer og læse nærmere om tilbuddet ved at klikke på tilbudsknappen ovenfor.

OBS: Tilbuddet løber til fredag den 31. maj.

Billeder fra resortet

Rejse til Mauritius med all inclusive på det femstjernede Radisson Blu Azuri

Rejse til Mauritius med all inclusive på det femstjernede Radisson Blu Azuri

Rejse til Mauritius med all inclusive på det femstjernede Radisson Blu Azuri

Rejse til Mauritius med all inclusive på det femstjernede Radisson Blu Azuri

Rejse til Mauritius med all inclusive på det femstjernede Radisson Blu Azuri

Rejse til Mauritius med all inclusive på det femstjernede Radisson Blu Azuri

Rejse til Mauritius med all inclusive på det femstjernede Radisson Blu Azuri

Rejse til Mauritius med all inclusive på det femstjernede Radisson Blu Azuri

Oplevelser på Mauritius 

Mangler du inspiration til oplevelser på din rejse til Mauritius? Så kan jeg anbefale dig at smutte ind forbi getyourguide.dk.


Pas og visum

Mauritius er visumfrit i 90 dage, hvis du rejser med dansk pas. Bemærk dog, at dit pas skal være gyldigt i 6 måneder ud over rejsens varighed.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Paradisferie til MauritiusParadisferie til Mauritius

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud