• 28 okt 2018

  Drømmeferie til Mauritius: 9 nætter på et 3* hotel fra kun 9.379 kr. inkl. fly, transport og all inclusive

  På Mauritius kommer du til at opleve et eksotisk paradis med flotte hvide strande, krystalklart vand, dejlige cocktails og ikke mindst masser af sol! Så hvis du drømmer om en eksotisk ferie fra øverste hylde, har jeg i dag fundet et kanonlækkert tilbud til dig! Og du skal ikke bekymre dig om flere bestillinger. Tilbuddet inkluderer nemlig hele pakken! Derfor får du både tur/retur-billetter fra København eller Hamburg, et anmelderrost 3* hotel ved stranden og transport til og fra lufthavnen. Fik jeg i øvrigt nævnt, at hele opholdet er med all inclusive? Så bliver det simpelthen ikke bedre!

  Drømmeferie på eksotiske Mauritius
  december - august
  fra9.379 kr.
  Hamborg og København
  Mauritius
  Rejse til paradis på Mauritius
  inkl. 3* hotel, all inclusive, fly og transport
  fra9.379 kr.

  Drømmerejse til Mauritius med all inclusive

  På travelbird har jeg netop fundet et superlækkert tilbud til paradis-øen Mauritius – med all inclusive (så sørg nu endelig for at drikke nok kølige drinks i det tropiske klima!).

   

  Rejsen inkluderer mellem 9 og 16 overnatninger på det 3* Jalsa Beach Hotel and Spa (4 ud af 5 på TripAdvisor), som ligger på den nordøstlige kyst – helt ud til stranden! Hotellet byder på en flot, tropisk have og et særdeles indbydende poolområde – bare vent til du ser billederne lidt længere nede. Herudover har Jalsa Beach Hotel and Spa også en spa-afdeling. Hotellet har naturligvis wi-fi, og værelserne er udstyret med aircondition, så du ikke får det alt for varmt.

   

  Du kan finde tilbuddet fra december til august. I eksemplet her har jeg f.eks. fundet rejsen fra Hamborg d. 28.05. – 06.06. til kun 9.379 kr. pr. person ved en rejse for 2 (i alt 18.758 kr.) med 9 overnatninger. Du flyver med Air France til Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport. Prisen for din rejse vil både afhænge af dato, antal overnatninger og lufthavn. Selvom der ikke er alt for mange af de allerbilligste datoer til under 10.000 kr., så kan du stadig finde mange datoer til mellem 10.000 og 12.000 kr. Og selvom det er mange penge, så får du altså en rendyrket drømmerejse med alt inkluderet – lige fra fly og lufthavnstransfer til hotel, mad og drikke!

   

  Som med ethvert andet travelbird-tilbud, kommer der et booking gebyr oveni (150 kr.)

   

   

  Tilbuddet inkluderer

  • Jalsa Beach Hotel & Spa
  • Bemærk venligst, at antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en ekstra rejsedag på flyet eller i transit. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen
  • All-inclusive
  • 30-minutters massage per person (gælder for rejsende mellem 01.05-30.09.2019)
  • Gratis opgradering til deluxe dobbeltværelse (gælder for rejsende mellem 01.05-30.09.2019)
  • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
  • Fly fra København, Hamborg til Plaisance tur-retur

   

   

  Jalsa Beach Hotel and Spa

  😍

   

   

   

  Pas og visum

  Mauritius er visumfrit i 90 dage, hvis du rejser med dansk pas. Bemærk dog, at dit pas skal være gyldigt i 6 måneder ud over rejsens varighed.

   

   

  Vaccinationer til Mauritius

  Kig forbi sikkervaccination.dk, hvis du gerne vil være opdateret på vaccinations-fronten.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her