Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 3.238 kr.
Le-Morne-Brabant-Mauritius-banner-1280-x-1280-1080x1080
Fly

Billige fly til drømmerejsen: Fly til Mauritius fra kun 3.238 kr. tur/retur

Fly |

Billige fly til drømmerejsen: Fly til Mauritius fra kun 3.238 kr. tur/retur

Så går turen til en af verdens smukkeste øer! Pilen peger nemlig mod drømmedestinationen Mauritius! Jeg har selv været forbi dette stykke paradis på jord – og øen er hurtigt blevet én af mine absolutte yndlingsdestinationer i verden! På denne frodige trope-ø i det Indiske Ocean finder du kilometervis af hvide sandstrande med med krystalklart vand og kokospalmer. Dog byder Mauritius også på andet og meget mere end fantastiske strande – øen gemmer også på eksotiske landskaber, bjergkæder på knap 1.000 meters højde og en farverig kultur og historie! Mauritius fortjener med andre ord en plads på din bucketlist – og jeg har i dag fundet billige fly til Mauritius. Så det er bare om at komme afsted!

Oplev paradisøen Mauritius

december, januar, marts og maj

fra

3.238 kr.

København ✈ Mauritius

Billige fly til Mauritius

3.238 kr.

Billige fly til Mauritius

Der skal selvfølgelig være penge nok til farverige drinks og god mad på sådan en drømmerejse til Mauritius.

Derfor ville det jo være en god start at spare penge på flybilletterne. Og det kan jeg hjælpe dig med.

Jeg har nemlig fundet billige returbilletter fra København til Mauritius i december, januar, marts og maj. Faktisk kan du finde billetter fra mellem ca. 3.200 og 4.100 kr. Det er virkelig et scoop!

Vær opmærksom på, at man kan opleve mere nedbør i december, januar og marts – men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting! I de vådere måneder på Mauritius kan man opleve, at øen er mere frodig, der er mindre menneskemylder, og priserne er generelt billigere i disse måneder. Og så er det også vigtigt at nævne, at de regnbyger, der måtte forekomme, sjældent varer hele dagen.

I flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – linket til flybilletter fra København fra lørdag den 18. maj til mandag den 3. juni. På disse datoer koster billetterne kun 3.238 kr. Og det er altså vanvittigt billigt!

Som du kan se i flyboksen ovenfor, er flytiderne rigtig gode. Du har kun to kortere mellemlandinger på udrejsen og en enkelt på hjemrejsen.

Eksempler på billige rejsedatoer

  • 03.12. – 20.12.
  • 05.12. – 20.12./21.12.
  • 20.1. – 02.02.
  • 23.01. – 31.01./02.02.
  • 12.03. – 22.03.
  • 07.05. – 20.05.
  • 10.05. – 20.05.
  • 11.05. – 20.05.
  • 18.05. – 03.06.
  • Og flere

Billige fly til Mauritius – hoteller

På Mauritius kan du finde hoteller i alle prisklasser, og du kan virkelig finde nogle vilde hoteller indimellem!

Prisen følger selvfølgelig også med, hvis du gerne vil bo på et luksushotel Følger du linket nedenfor, kan du få dig et godt overblik over hoteludvalget på Mauritius.

Hoteller på Mauritius

Billeder fra Mauritius

Billige fly til Mauritius

Billige fly til Mauritius

Billige fly til Mauritius

Oplevelser på Mauritius

Hvis du gerne vil ud og tage del i aktiviteter eller se nogen seværdigheder under dit ophold på Mauritius, anbefaler jeg at tage et kig på GetYourGuide’s hjemmeside. Den finder du lige her nedenfor.

Pas og visum

Mauritius er visumfrit i op til 90 dage, hvis du rejser med dansk pas. Pas skal være gyldigt under opholdet.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til drømmerejsen: Fly til Mauritius fra kun 3.238 kr. tur/returBillige fly til drømmerejsen: Fly til Mauritius fra kun 3.238 kr. tur/retur

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud