• 02 okt 2018

  Superbillige fly til drømmerejsen: direkte tur/retur-fly til Mauritius til kun 1.798 kr.

  Så går turen til en af verdens smukkeste øer! Pilen peger nemlig mod drømmedestinationen Mauritius! På denne frodige trope-ø i det Indiske Ocean finder du kilometervis af hvide sandstrande med med krystalklart vand og kokospalmer. Dog byder Mauritius også på andet og meget mere end fantastiske strande – øen gemmer også på eksotiske landskaber, bjergkæder på knap 1.000 meters højde og en farverig kultur og historie!

  Oplev paradisøen Mauritius
  november - december
  1.798 kr.
  København
  Mauritius
  Billige fly til Mauritius
  inkl. 5 kg håndbagage

  Billige fly til Mauritius

  Lige nu kan du finde nogle superbillige flybilletter fra København til Mauritius. Som du kan se ovenfor, kan du f.eks. finde en afgang fra København den 22.11. – 07.12. til kun 1.798 kr.! Du flyver med TUI og har derfor 5 kg håndbagage er inkluderet i prisen. Vil du gerne have indchecket bagage med, kan du tilkøbe det for 600 kr. tur/retur. Hvis du vil spare lidt penge, kan du evt. overveje at dele en kuffert med din rejsemakker.

   

  Foruden den ovennævnte afgang kan du også finde billetter fra den 06.12. – 21.12. til kun 3.198 kr. Og skal du på den helt vilde jule-/nytårsrejse, kan du finde billetter fra den 19.12. – 03.01. til 6.998 kr.

   

   

  Hotel på Mauritius

  Mauritius byder på hoteller i alle prisklasser. F.eks. kan du få et enkelt bed and breakfast til omkring 1.500 kr. i 2 uger. I den anden ende af skalaen finder du tonsvis af lækre luksushoteller. Men jeg anbefaler, at du danner dig et overblik, så du kan finde det helt rigtige sted, som matcher dine behov.

  Hoteller på Mauritius
  kr.

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

   

  Siden er yderst brugervenlig. Du skal blot indtaste din rejsedestination og besvare et par sundhedsrelaterede spørgsmål. Herefter bliver du oplyst om de vejledende anbefalinger og henvist til nærmeste apotek med ledige tider. Nemt og enkelt!

   

   

  Mauritius-indtryk

  😱

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  14 kommentarer til Superbillige fly til drømmerejsen: direkte tur/retur-fly til Mauritius til kun 1.798 kr.

  1. Wiliam says:

   Det Hotel du har fundet 58km væk fra mauritius, er det en fejl eller?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Wiliam,
    Hotellet ligger på øen – jeg tror simpelthen bare, at det er fordi søgemaskinen har valgt et punkt midt inde på øen, som centrum. Lige som når du f.eks. rejser til Paris og får at vide, at hotellet ligger x-antal kilometer fra Paris centrum. Her er centrum så bare midten af øen. Jeg håber det giver mening, ellers siger du bare til 🙂

  2. Ditte says:

   Nu er de sat yderligere ned

  3. Anita Behrndtz says:

   Hej
   Vi vil gerne ud og rejse efter jul ..tidligst d 27 december..
   Det er mig og min søn på 10 år…havde kikker lidt på Thailand Bali osv…men syntes det er vildt dyrt..
   Hvad kan du anbefale som er til en pris der er billig … Et eksotisk sted..
   Og flyveturen derhen helst direkte fly…
   Mvh Anita

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Anita 🙂

    Rejser til varme, eksotiske destinationer om vinteren (især omkring nytår) er bare rigtig, rigtig dyre. Du nævner selv Bali og Thailand, som begge er rigtig gode bud, men lignende destinationer ligger (desværre) i samme prisleje. Nogle gange kan man dog være heldig at finde et godt tilbud – og jeg kan love dig for, at jeg holder godt øje 😉 Og hvis jeg findet noget spændende, kan du være sikker på, at jeg skriver om det på bloggen.

    Derfor kan du overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  4. Ditte says:

   Jeg havde kun booket – ikke betalt – da jeg afbestilte. Ville lige booke hotel først nemlig… men jeg betalte igår, så den går nok ikke en gang til 🙂 Nu har jeg også bestilt sæder og den slags så jeg lever med prisen fra igår. 2198 er stadig billigt 🙂

   Vi ses dernede så 🙂

  5. Ditte says:

   Typisk… Bestilte den anden dag da du postede. Afbestilte igår fordi prisen var sat ned med 500 kr. og bestilte igen. Og nu er den sat yderligere 300 ned. Vildt 🙂

   • Rejsespejder says:

    Hej Ditte,
    jeg er faktisk i den samme situation, som dig 🙂 . Men kan man bare afbestille og købe igen??

  6. Rukiye says:

   Hey
   Har du en god pris på fly og hotel til et par, som gerne vil rejse 5-6 november til 15 november.

   • Rejsespejder says:

    Hej Rukiye,
    der findes desværre kun de datoer, som jeg har skrevet om ovenpå. Ellers bliver det noget dyrere (og en meget længere tur).

  7. Lene Peugeot says:

   Hej 

   Har I dette tilbud til maj? Så er jeg mere end interesseret 

   Venlig hilsen Lene

  8. Alexander says:

   Hej!

   Jeg rejser til Bali i September/Oktober.

   Vil du forslå at bestille flybilletter til Bali nu, eller vente? 

   • Rejsespejder says:

    Hej Alexander,

    helt klart lige nu, takket være Thai Airways-udsalget – jeg er faktisk ved at skrive noget sammen omkring det lige nu 🙂

  Se fly-tilbud her