•  

   

 • 07 Mar 2023

  Forlænget weekend i Skotland: 3 dage på et centralt 3* hotel i Edinburgh fra kun 1.542 kr. p.p. inkl. fly

  En weekendtur til Edinburgh er lige så fantastisk, som det lyder. Edinburgh er den perfekte storby til en lille getaway. Uanset om du er til shopping, hyggelige pubs og restauranter, historiske monumenter, museer eller fantastisk natur, så er den skotske hovedstad en suveræn destination. Byen har både mainstream butikker (f.eks. Primark) og små anderledes caféer og unikke shoppingmuligheder i de snævre, brostensbelagte gader. Og hvis du bliver træt af sightseeing og shopping, så kan jeg anbefale at tage på en whisky tour på The Scotch Whisky Experience eller besøge Edinburgh Castle og nyde afternoon tea i deres café. Ølentusiaster vil helt sikkert også sætte pris på ølstedet BrewDog! 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🛍️

  Weekend-visit til Edinburgh
  året rundt
  fra1.542 kr.
  Billund og København
  Edinburgh
  Fly til Edinburgh
  238 kr.
  Fra Billund
  Fra København
  Hotel i Edinburgh
  f.eks. det 3* Point A Hotel Edinburgh
  1.304 kr.
  Totalprisen for 2 personer (2 nætter)
  Hotel
  1.304 kr.
  Fly
  238 kr.
  Total (pr.person)
  1.542 kr.

  Rejse til Edinburgh – fly

  Hvis du gerne vil en tur til Skotland og Edinburgh, så er Ryanair ofte det billigste flyselskab. De flyver direkte fra både København og Billund.

   

  Fra Billund er der direkte afgange tirsdage og lørdage frem til og med marts. Det skifter fra april, hvor der er direkte afgange mandage, tirsdage, torsdage, fredage og søndage til og med oktober.

   

  Prisniveauet uden for højsæsonperioderne ligger ofte mellem ca. 150 og 500 kr. tur/retur.

   

  Fra København er der direkte afgange alle ugens dage med undtagelse af onsdage og torsdage. Og herfra kan du ofte finde billige afgange til mellem ca. 200 og 600 kr. tur/retur.

   

  I tilbudsboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet flybilletter fra Billund fra lørdag den 13. maj til mandag den 15. maj. På disse datoer kan du booke billetter fra kun 238 kr.

   

  Når du flyver med Ryanair, må du altid gratis medbringe en lille håndtaske. Vil du gerne have mere håndbagage med, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Billund

  • Marts: lørdage og tirsdage
  • April – oktober: Alle dage undtagen onsdage og lørdage

   

   

  Fra København

  • Marts: Alle dage undtagen torsdage
  • April – oktober: Alle dage undtagen onsdage og torsdage

   

   

  Rejse til Edinburgh – hotel

  Hoteller i Edinburgh er dyre. Så er det sagt. Men man kan godt finde value for money, hvis man leder lidt.

   

  Jeg har f.eks. fundet det nye og meget anmelderroste Point A Hotel Edinburgh Haymarket (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2022).

   

  Jeg har mange gange før skrevet om Point A Hotel-kæden – det har bare været i forbindelse med rejser til London. Point A Hotel-kæden tilbyder kort sagt gode lavprishoteller på meget centrale adresser. Og rigtig mange af hotellerne scorer virkeligt flotte anmeldelser. 

   

  Det gælder også Point A Hotel Edinburgh Haymarket, som åbnede i 2019.

   

  Som navnet antyder, får du her et hotel lige ved det centrale Haymarket-kvarter– utroligt tæt på både Edinburgh Castle (byens største vartegn) og Princess Street (byens største shoppinggade). Så du får simpelthen en superlækker beliggenhed!

   

  Herudover tilbyder Point A Hotel Edinburgh Haymarket små, men rene og funktionelle værelser uden de store dikkedarer.

   

  Prisen er også god. På de samme datoer som flybilletterne koster et topersoners ophold i alt 2.608 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 1.304 kr. pr. person.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Edinburgh, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Edinburgh

  Edinburgh

  Edinburgh

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du har forskellige muligheder ift. lufthavnstransport. Du kan både tage sporvogn, tog eller bus.

   

  Du kan f.eks. tage Airlink 100-bussen, der kører fra lufthavnen til St Andrew Square i Edinburgh centrum. Der er busafgange ca. hvert 10. minut, og turen tager omkring en halv time.

   

  En enkeltbillet koster £4.50 (ca. 40 kr.), og du kan bl.a. betale med kontaktløst kreditkort eller booke en billet på forhånd.

   

  Du kan læse mere om transporten til og fra lufthavnen på www.edinburghairport.com/transport-links.

   

   

  Corona og Storbritannien

  Der er p.t. ingen indrejserestriktioner, når du rejser til Storbritannien.

   

  OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Forlænget weekend i Skotland: 3 dage på et centralt 3* hotel i Edinburgh fra kun 1.542 kr. p.p. inkl. fly

  1. Lis Wolff says:

   Hvordan bestiller jeg et forlænget weekendopholdet til Edingburg helst i april

   • Rejsespejder_amp says:

    Hej Lis.

    Tak for din kommentar 🙂

    Fly og hotel skal bookes hver for sig. Som jeg har skrevet i artiklen, så kan du finde billige direkte fly fra København til Edinburgh på alle ugens dage fra april til oktober undtagen onsdage og torsdage. Fra Billund er der direkte afgange alle ugens dage fra april til oktober undtagen onsdage og lørdage.

    Jeg har eksempelvis fundet fly fra København fra den 22. april til den 25. april til 246 kr. Det linker jeg til her: https://rejsespejder.dk/go/221227-2/

    Jeg har også fundet fly fra Billund fra den 20. april til den 23. april til 408 kr.: https://rejsespejder.dk/go/221227-3/

    Du kan kan tilpasse hotelsøgningen, som jeg linker til i artiklen, til de datoer du gerne vil afsted 🙂

  se fly se hotel