Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

1.518 kr.
Forlænget weekend i Edinburgh
Korte rejser

Forlænget weekend i Edinburgh

3 dage på et 4* hotel i Edinburgh inkl. fly

Korte rejser |

Forlænget weekend i Edinburgh

En weekendtur til Edinburgh er lige så fantastisk, som det lyder. Edinburgh er den perfekte storby til en lille getaway. Uanset om du er til shopping, hyggelige pubs og restauranter, historiske monumenter, museer eller fantastisk natur, så er den skotske hovedstad en suveræn destination. 🌲🏙️ Byen har både mainstream butikker (f.eks. Primark) og små anderledes caféer og unikke shoppingmuligheder i de snævre, brostensbelagte gader. Og hvis du bliver træt af sightseeing og shopping, så kan jeg anbefale at tage på en whisky tour på The Scotch Whisky Experience eller besøge Edinburgh Castle og nyde afternoon tea i deres café. Ølentusiaster vil helt sikkert også sætte pris på ølstedet BrewDog! 🍺

Weekendtur til Edinburgh

hele året

fra

1.518 kr.

✈️ fra København og Billund

🥃🍻 Perfekt destination for whisky- og ølentusiasten

🏰 Sightseeing med historiske monumenter

Hotel i Edinburgh

1.190 kr.

Fly til Edinburgh

328 kr.

Hotel

1.190 kr.

Fly

328 kr.

Total (pr. person):

1.518 kr.


Weekendtur til Edinburgh – hotel

🏨 Hoteller i Edinburgh kan være en dyr affære, men jeg har alligevel fundet et rigtig skønt hotel til din weekendtur til Edinburgh og til en fornuftig pris.

Der er tale om det firstjernede og anmelderroste hotel Leonardo Royal Edinburgh Haymarket (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotellet er en del af den moderne og familievenlige Leonardo-kæde, der tilbyder rummelige og stilfulde værelser, alle udstyret med faciliteter som badeværelse, fladskærms-tv, skrivebord samt te- og kaffefaciliteter.

Hotellet ligger i hjertet af Edinburgh i det hyggelige Haymarket-område, der er kendt for sine historiske bygninger. Hotellet har derfor en ideel beliggenhed til at udforske byen, da du blot er 10 minutters gang fra det pulserende liv på Princes Street med mange butikker og barer samt den fredfyldte Princes Street Gardens. Herfra kan du nyde udsigten til Edinburgh Castle.

Så alt i alt et fedt hoteltilbud!

Prisen er også god. Et topersoners værelse til en weekendtur i Edinburgh fra lørdag den 6. april til mandag den 8. april koster i alt 2.379 kr. Det vil altså sige en pris på kun 1.190 kr. pr. person ved en rejse for to. 🤩

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Edinburgh, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Weekendtur til Edinburgh, Skotland: Leonardo Royal Edinburgh Haymarket

Weekendtur til Edinburgh, Skotland: Leonardo Royal Edinburgh Haymarket

Weekendtur til Edinburgh, Skotland: Leonardo Royal Edinburgh Haymarket

Weekendtur til Edinburgh, Skotland: Leonardo Royal Edinburgh Haymarket

Weekendtur til Edinburgh, Skotland: Leonardo Royal Edinburgh Haymarket


Weekendtur til Edinburgh – fly

✈️ Hvis du gerne vil på en weekendtur til Edinburgh, er det oftest billigst at flyve med Ryanair og Norwegian.

Fra København er der direkte afgange alle ugens dage. Prisniveauet ligger oftest mellem ca. 350 og 1.000 kr. uden for højsæsonperioderne.

Fra Billund kan du flyve med Ryanair. Ryanair og fra april vil der være direkte afgange på alle mandage, fredage og søndage. Prisniveauet ligger ca. mellem 300 og 1.300 kr. tur/retur uden for højsæsonperioderne.

I tilbudsboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet flybilletter fra København fra lørdag den 6. april til søndag den 8. april. På disse datoer kan du booke billetter fra kun 328 kr. p.p.

🧳 Når du flyver med Ryanair, må du altid gratis medbringe en lille håndtaske. Vil du gerne have mere håndbagage med, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.


Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

 • 04.04. – 06.04.
 • 06.04. – 08.04.
 • 12.04. – 14.04.
 • 26.04. – 28.04.
 • 02.05. – 04.05.
 • 16.05. – 18.05.
 • 01.06. – 03.06.
 • 15.06. – 17.06.
 • 21.06. – 23.06.
 • 22.06. – 24.06.

Fra Billund

 • 05.04. – 07.04.
 • 19.04. – 21.04.
 • 26.04. – 29.04.
 • 03.05. – 05.05.
 • 24.05. – 27.05.
 • 07.06. – 09.06.
 • 14.06. – 17.06.


Oplevelser – Loch Ness og højlandet

Skotlands hovedstad er smækfyldt med oplevelser og med en weekendtur til Edinburgh er der alt lige fra sightseeing, shopping, caféer, restauranter og alle de klassiske storbyforlystelser ligger lige til højrebenet.

Men du kan også sagtens planlægge andre aktiviteter – f.eks. kan du fra Edinburgh booke udflugter til Loch Ness og det skotske højland. Det kan du f.eks. gøre på Getyourguide lige nedenfor

Det kan også være, at du gerne vil rejse videre rundt i Skotland. Du kan finde inspiration til en rundrejse i min artikel om roadtrip i Skotland eller i min artikel om en whisky-rundrejse i Skotland. 😉


Transport til/fra lufthavnen

🚌 Du har forskellige muligheder ift. lufthavnstransport. Du kan både tage sporvogn, tog eller bus.

Du kan f.eks. tage Airlink 100-bussen, der kører fra lufthavnen til St Andrew Square i Edinburgh centrum. Der er busafgange ca. hvert 10. minut, og turen tager omkring en halv time.

En enkeltbillet koster £4.50 (ca. 40 kr.), og du kan bl.a. betale med kontaktløst kreditkort eller booke en billet på forhånd.


Du kan læse mere om transporten til og fra lufthavnen på www.edinburghairport.com/transport-links.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Forlænget weekend i EdinburghForlænget weekend i Edinburgh

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar