• 22 sep 2017

  All-inclusive på Mallorca: 1 uge på et dejligt 3* resort til kun 2.363 kr. inkl. fly og all-inclusive

  Mallorca er et af mine yndlingsrejsemål i Europa – især uden for højsæsonen, når øen er meget mindre turistet og temperaturerne er meget mere behagelige end de knap 40 grader i juli og august. I oktober er det stadig dejligt lunt på Mallorca og man har i gennemsnit 8-9 solskinstimer om dagen! Perfekt til en lille efterårs-smuttur!

  All-inclusive på Mallorca
  september - november
  2.363 kr.
  Hamborg (København, Billund)
  Mallorca
  Hotel på Mallorca
  f.eks. 3* Globales Samoa
  1.997 kr.
  Fly til Mallorca
  inkl. 10 kg håndbagage
  366 kr.
  Hotel
  1.997 kr.
  Fly
  366 kr.
  Total (pr.person)
  2.363 kr.

  Hotel

  På Mallorca har jeg fundet det meget dejlige 3* Globales Samoa (3,5 ud af 5 på TripAdvisor), der ligger direkte ved stranden i Calas de Mallorca og byder på et stort pool-område, værelser med aircondition og egen restaurant. Et dobbeltværelse med udsigt til poolen og med all-inclusive kan du få til kun 3.994 kr., dvs. 1.997 kr. pr. person ved en rejse for 2. Og det er også muligt at have op til 2 børn på værelset til kun lidt flere penge!

   

  Fly

  Skyscanner.dk kan du lige nu finde billige fly til Mallorca. Du flyver fra Hamborg, hvor du kan finde billetter i oktober og november til under 500 kr. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra d. 10. til d. 17. november til kun 366 kr. Vil du flyve fra enten Billund eller København ligger priserne omkring 800 – 1.500 kr. Så turen til Hamborg kan godt betale sig!

  Eksempler på billige rejsedatoer (fra Hamborg)

  • 26.09. – 02.10.
  • 04.10. – 11.10.
  • 08.10. – 13.10.
  • 10.10. – 17.10.
  • 11.10. – 18.10.
  • 18.10. – 25.10.
  • 04.11. – 10.11.
  • Og andre

   

  Transport til/fra Hotel

   skyscanner.dk kan du booke transport til hotellet til omkring 125 kr. (tur/retur). Hvis du hellere vil med offentlig transport, kan du tage en bus fra lufthavnen til “Placa de la Savina” og derfra en ny bus til “H. America” og så er du lige ved hotellet (60 meter derfra) – turen tager lidt under 3 timer og koster mellem 81-125 kr. pr. vej.

   

  Lejebil

  Vil du udforske lidt mere af Mallorca, anbefaler jeg at leje en bil. På rentalcars.com kan du sammenligne alle store udlejningsfirmaer på Mallorca. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til All-inclusive på Mallorca: 1 uge på et dejligt 3* resort til kun 2.363 kr. inkl. fly og all-inclusive

  1. Maja says:

   Jeg har lige et spørgsmål mere 🙂
   Jeg har reserveret en lejebil hos clickrent.es – hvad anbefaler du af tillægsforsikringer??

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Maja 🙂

    Først vil jeg anbefale dig at se, om din egen rejseforskring eventuelt dækker en selvrisiko. Og ellers er det i høj grad et spørgsmål om smag og behag. Jeg har selv tit lejet bil uden tillægsforsikringer, men jeg passer også altid godt på bilen 🙂

  2. Maja says:

   Jamen der var mange forskellige tilbud 🙂 Bla pladsreservationer, bagageforsikring osv.
   Jeg blev sendt videre til Flybillet.dk
   Jeg valgte så at bestille billetter, kun med håndbagage og uden pladsreservation. 2 stk retur kostede 1791,-
   Jeg fik så en supportpakke (198,-), bookingreference via sms (19,-), og ændringsbar billet (189,-). Så selve billetterne har jo kostet 1385,-

   Supportpakken har jeg så lidt fortrudt.. :-/

  3. Maja says:

   Hejsa

   Bare af ren nysgerrighed 🙂

   Jeg har fulgt dit link – god nok ændret lidt på dato så det passer os..
   Men kan det passe at gebyrer, pladsreservationer osv kommer jeg op på 954,- ekstra?? (for 2 pers.) Jeg har prøvet at skære så meget fra – og valgt kun at rejse med håndbagage.. Eller er der noget jeg har misset??

   Mvh
   Maja

   • Rejsespejder says:

    Hej Maja,

    altså nu ved jeg ikke, hvilken hjemmeside du prøver at booke igennem – men hvis du kun rejser med håndbagage – så burde du sagtens kunne rejse til den pris momondo eller Skyscanner viser. Men jeg vil også sige, at nogle af de bookingsider man bliver sendt videre til er MEGET misvisende og de prøver at lokke folk til alle mulige ekstras (som man egentlig ikke har brug for). Kan du huske, hvad det var der kom oveni prisen?