Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.998 kr.
Surprise-solferie-i-Sydeuropa-banner-1280-x-1280-1080x1080
Sol og strand

Surprise-solferie i Sydeuropa

1 uge til ukendt rejsedestination inkl. direkte fly og hotel

Sol og strand |

Surprise-solferie i Sydeuropa

I dag har jeg fundet et lidt anderledes tilbud! Og det egner sig især til de eventyrlystne typer. Kort og godt går tilbuddet ud på, at du booker en solferie i Sydeuropa med både hotel og direkte fly. Du ved bare ikke hvorhen! Den endelige destination og det endelige hotel får du nemlig først at vide senere! Din ferie går til en af destinationerne i Apollos charterprogram, og som et af Danmarks allerstørste rejsebureauer har de altså et yderst konkurrencedygtigt felt af sydeuropæiske soldestinationer! Og til prisen er det i den grad værd at tage chancen med denne surprise-solferie, hvis du spørger mig! ☀️❓

Surpriseferie til Sydeuropa

august og september

fra

1.998 kr.

✈️ Fra København eller Billund

Ukendt rejsedestination fra Apollos charterprogram

🏨 Vælg mellem tre forskellige hotelstandarder

Surprise-solferie med Apollo

Vælg mellem 3 forskellige hotelstandarder

Surprise-solferie i Sydeuropa

Ja, jeg har af gode grunde ikke så meget at sige om rejsemålet, hotellet eller flyene. Ellers ville det jo ikke være en surprise-solferie.

Dog er der et par ting, som jeg med sikkerhed kan sige.

Du kan vælge mellem tre forskellige forskellige hotelstandarder – standard (2+), plus (3+) og exclusive (4+). Herudover kan du faktisk også vælge blot at booke flybilletter.

Fælles for de tre pakker er, at flybilletterne er direkte, og at du selv vælger dine rejsedatoer. Du kan vælge mellem udvalgte afgange i august og september.

Du vælger også selv din afrejselufthavn – enten Billund eller København.

Sidst, men ikke mindst, er frapriserne for de tre pakker henholdsvis 1.998 kr. pr. person, 2.998 kr. pr. person og 4.198 kr. pr. person.

Info om surprise-solferie

  • Destinationerne findes i Apollos ordinære charterrejseprogram.
  • I slutningen af maj får du besked om afrejsedag, flytider, hotel og destination.
  • Transfer og øvrige tilvalg, som mad på flyet, transfer og bagage, kan nemt tilføjes på din booking senere. Vi sender en mail til dig om mulige tilvalg, når vi afslører din destination og dit hotel.
  • Afrejsedag ligger mellem mandag og søndag i den valgte uge og rejselængden er en uge. 
  • Vores Destination Ukendt-rejser kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.
  • Sørg for, at dit pas er gyldigt inden afrejse. For nogle af vores destinationer skal passet være gyldigt i 6 måneder fra indrejse i landet.
  • Værelserne kan bookes for 2 personer eller 2 personer + 1 person i ekstra opredning. Det er ikke muligt at booke enkeltværelser.
  • Det er ikke muligt at bytte tildelt destination.
  • Antal rejser er begrænset og rejserne vil være til salg indtil den 30/4 2024 eller indtil der er udsolgt. Først-til-mølle gælder.

Billeder fra Sydeuropa

Ja, jeg kan jo ikke sige, hvor du skal hen på din surprise-solferie. Men her får du en håndfuld billeder fra nogle af Apollos charterrejsemål.

Karpathos

Surprise-solferie

Mallorca

Surprise-solferie

Kreta

Surprise-solferie

Rhodos

Surprise-solferie

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Surprise-solferie i SydeuropaSurprise-solferie i Sydeuropa

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud