• 14 jul 2015

  Bali rejse: 9 dage på et fremragende hotel inkl. fly til kun 4.871 kr. **OPDATERING**

  rsz_1beach-301468_1280

  Bali er en af de mest spektakulære og gæstfri øer i det Indiske Ocean. Den lille grønne ø danner rammen om en perfekt eksotisk ferie for dig, der gerne vil slappe af, men også vil ud at se noget i din ferie. Når du holder ferie på Bali, vil du blive begejstret for den storslåede natur , men her er også fine kulturelle seværdigheder! Øen byder desuden på smukke templer, balinesisk dans og billig shopping. Her er fuldstændigt fantastisk – og så bliver du oveni købet budt velkommen af en smilende og gæstfri befolkning, som gerne giver dig en smagsprøve på deres lokale traditioner og ceremonier.

  I dag har jeg fundet et super tilbud til dig! På den tyske del af Expedia (expedia.de) har jeg fundet en rejse til det fremragende ”Legian Guest House” (4,5 ud af 5 på Tripadvisor ud af 134 anmeldelser og ”Certificate of Excellence”). Hotellet ligger i et roligt område af byen Seminyak på Balis vestlige kyst.

  Du rejser med China Southern Airlines (23 kg bagage og 5 kg håndbagage gratis) fra Hamborg d. 16. november og hjem igen 25. november.

  **OPDATERING** Rejsen findes desværre ikke længere til denne helt fantastiske pris. Rejsen koster nu 5.871 kr..

  Der findes også andre datoer til lidt flere penge.

  F.eks.:

  21.09. – 02.10. (11 dage) til 5.997 kr. pr. per.

  04.10. – 17.10. (2 uger) til 7.274 kr. pr. per.

  Men leg selv lidt med datoerne, som passer dig bedst på expedia.de.

  bali

  **OPDATERING** Rejsen findes desværre ikke længere til denne hel fantastiske pris. Rejsen koster nu 787 Euro (5.871 kr.)

  Som altid med hjemmesider, som er ikke skrevet på dansk anbefaler jeg:

  1. Åbn denne side i Chrome-browseren (eller download den her, den findes også til Mac)

  2. Følg linket nedenunder

  3. Højreklik på siden og vælg ”Oversæt til dansk”

  Og så bliver alle sider på hjemmesiden automatisk oversat. Hvis du har nogle spørgsmål omkring det eller bookingprocessen, så bare skriv en kommentar nedenunder og så skal jeg nok prøve at hjælpe dig videre.

  **OPDATERING** Rejsen findes desværre ikke længere til denne helt fantastiske pris. Rejsen koster nu 787 Euro (5.871 kr.).

  Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og "subscribe/follow" på facebook, så du altid er en af de første, som kan se vores tilbud!

  BOOK REJSEN HER

   

  Transport til Hotellet:

  Hotellet ligger 9 km fra lufthavnen, derfor anbefaler jeg, at du bare tage en taxa.

  Har du brug for en lejebil på Bali, så anbefaler jeg at kigge forbi Skyscanner.dk.

  Sådan kommer man til Hamborg:

  Med bus fra Aarhus/Aalborg: Fra Aarhus tage turen ca. 5 timer direkte til lufthavnen og koster tur/retur 720 kr. (600 kr. til studerende)

  Med toget: Nogle gange kan man få billige togbilletter fra de fleste steder i Jylland til Hamborg. Billetter findes fra kun 216 kr. (og mindre jo tættere man bor på tyskland).

  Med bus fra Kbh.: Du kan tage bussen til Hamborg med Flixbus. Rejsen tager lidt over 5 timer og koster 283 kr tur/retur.

  Book bus fra Kbh. til Hamborg

  Med bil: måske den nemmeste måde at komme til Hamborg er med bil. Parkering ved Hamborg Lufthavn.

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Bali rejse: 9 dage på et fremragende hotel inkl. fly til kun 4.871 kr. **OPDATERING**

  1. Tina says:

   Hej!

   Hvordan er flyturen? Mellemlandinger og tid?

   vh. Tina

   • admin says:

    Hej Tina,

    for at opnå denne pris er der 2 mellemlandninger (Paris og et længere stop i Guangzhou). Der findes også andre fly med kortere mellemlandinger til lidt flere penge. Du kan se alle afgange efter du har klikket på "Auswählen (Vælg)".