• 06 nov 2015

  Thailand: 9 dage i Bangkok på et fremragende 3* hotel til kun 4.023 kr. inkl. fly

  rsz_bang3

  En rejse til Thailand er en rejse til gæstfrihedens og smilenes land. Her føler du dig velkommen, så snart du ankommer. I Thailand finder du alt til at at skabe den perfekte rejse. Havet er turkisblåt, strandene er kridhvide og maden er fantastisk.

  I dag har jeg fundet et meget lækkert tilbud på en rejse til Bangkok.

   

  Hotellet

  trivago.dk har jeg fundet det fremragende 3* hotel ”Charlie House Pin Klao” (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”) til kun 851 kr. pr. person for 9 dage ved en rejse for 2 (1.362 kr. hvis du rejser alene). Tidligere gæster roser især hotellets perfekte beliggenhed, den dejlige pool og den fremragende service. Charlie House Pin Klao ligger i bydelen Bang Bumru tæt på restauranter, bars og indkøbsmuligheder. Hotellet har en restaurant, en udendørs pool og en børnepool. Gæster tilbydes gratis Wi-Fi på fællesarealer. Andre faciliteter inkluderer vaskeservice, en døgnåben reception og hjælp med udflugter/billetter.

  Alle 26 værelser har gratis Wi-Fi, køleskab og kabel-tv. Gæster kan desuden nyde godt af faciliteter såsom minibar, roomservice og gratis mineralvand.

  Bang2

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Flyet

  Skyscanner.dk har jeg fundet billige fly til Bangkok til kun 3.187 kr. pr. person. Med mit rejseeksempel flyver du med Xiamen Airlines (en del af SkyTeam, inkl. 20 kg bagage) rejser du fra d. 27. til d. 06. november fra København til Bangkok. Der findes også andre datoer til denne pris, især i januar og februar 2016. Leg selv lidt med datoerne, som passer dig bedst på Skyscanner.dk.

  bang

  SE FLY-TILBUD HER

  Hvis 9 dage ikke er nok for dig, eller hvis du vil opleve lidt mere af Thailand, kan du allerede flyve d. 23.11. (eller endnu tidligere/senere). Det eneste du skal være opmærksom på er at du skal altid flyve tilbage d. 6. december.

   

  Hotel

  851 kr.

  Fly

  3.172 kr.

  TOTAL (per person)

  4.023 kr.

   

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: 27.11. – 06.12.2015
  • Rejselængde: 10 dage (9 dage i Bangkok)
  • Flyselskab: Xiamen Airlines (inkl. 20 kg. bagage)
  • Til: Bangkok, Thailand
  • Hotel: 3* Charlie House Pin Klao
  • Vurdering: 4,5 ud af 5 på TripAdvisor
  • Måltider: ingen
  • Gennemsnitstemperatur: 27⁰ C

   

  pin

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *