• 22 sep 2022

  Solferie i Thailand: 13 nætter i Phuket på et anmelderrost 4* resort fra kun 9.999 kr. p.p. inkl. fly, bagage og morgenmad

  Efteråret har meldt sin ankomst, og mange begynder derfor at overveje, hvilke solrige steder de kan flygte hen i de kolde vintermåneder. Her er Thailand et rigtig godt bud! Og lige nu kan man faktisk finde herlige pakkerejser til Phuket i december. Jeg har f.eks. fundet en skøn og billig rejse til Phuket, som inkluderer fly og et anmelderrost, firstjernet resort med lækker pool. Den slags pakkerejser til Phuket er altså en direkte invitation til en vidunderlig vinterrejse med palmefyldte drømmestrande, 30 graders varme og kulørte drinks under en bagende sol!  ☀️🇹🇭

  Luksuriøs og billig pakkerejse til Phuket
  december - marts
  fra9.999 kr.
  København
  Phuket
  Pakkerejse til Phuket
  inkl. fly, bagage, hotel og morgenmad
  OBS: Der er flere forskellige rejser til Phuket inde på bookingsiden. Jeg har her - blot som et eksempel - taget udgangspunkt i rejsen til Diamond Resort Phuket den 2. december

  Rejse til Phuket

  Ovenfor kan du se den pakkerejse, jeg har fundet, til det firstjernede Diamond Resort Phuket (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2022).

   

  De flotte anmeldelser af resortet siger næsten det hele, for Diamond Resort Phuket er virkelig en sand perle.

   

  Resortet er et flot, nyt og moderne hotel, der ligger i et meget attraktivt kvarter kun 10 minutters gang fra den populære Bang Tao Beach.

   

  Du behøver dog ikke gå langt for at kunne tage en forfriskende dukket. Resortet har nemlig sin egen 50 meter lange pool. Så er der vist plads nok til at kunne lave en “bombe” eller to. Resortet har også eget fitnesscenter og sauna. Hvad man skal bruge en sauna til i den thailandske varme, må du ikke spørge mig om, men det er da altid rart, den er der 😉

   

  Du kan også glæde dig til få en rigtig god kulinarisk oplevelse. Resortets restaurant tilbyder thailandske favoritter, moderne og klassiske retter og traditionelle europæiske retter. Der er altså noget for enhver smag – bogstavelig talt.

   

  Værelserne har balkon eller terrasse, TV, gratis wi-fi og safebox. Derudover er der også køkken med køleskab og mikrobølgeovn, så man også selv kan opbevare lidt mad, snacks og kolde drikke.

   

  Rejse til Phuket – priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet hos Bravo Tours.

   

  Du flyver fra København med Thai Airways og har en enkelt mellemlanding i Bangkok.

   

  Når du klikker dig ind på tilbudssiden, kan du vælge mellem flere forskellige rejser. Du kan både finde rejser til Phuket, Krabi og Khao Lak, og der er afgange i hele højsæsonen fra december til marts. Så kig endelig de forskellige tilbud igennem, hvis du f.eks. ønsker et ophold på et andet hotel eller gerne vil rejse på en anden dato.

   

  Jeg har ovenfor taget udgangspunkt i rejsen til Diamond Resort Phuket fredag den 2. december til fredag den. 16 december. På disse datoer koster rejsen i alt 19.999 kr. for to personer. Det vil sige, at prisen kun er 9.999 kr. pr. person inkl. fly, hotel og morgenmad.

   

  Det lyder måske dyrt, men hvis man selv søger efter flybilletter hos Thai Airways fra København til Phuket på præcis de samme datoer, så koster flybilletterne alene ca. 9.300 kr.! Så der er altså tale om et virkelig godt tilbud her!

   

   

  Rejse til Phuket – Billeder fra hotellet

   

  Rejse til Phuket

  Rejse til Phuket

  Rejse til Phuket

  Rejse til Phuket

   

   

  Billeder fra Phuket

  Rejse til Phuket

  Rejse til Phuket

   

   

  Rejse til Phuket – Transport til/fra lufthavnen

  Der er ca. 20 km mellem lufthavnen og hotellet. Den hurtigste og nok nemmeste mulighed er at tage en taxi, hvilket ikke burde koste mere end 200 kr.

   

   

  Rejse til Phuket – Pas, visum og corona

  Pas/visum: Thailand er visumfrit op til 30 dage for turistrejser. Dit pas skal være gyldigt i 6 måneder fra indrejsedatoen. Vil du gerne læse mere om pas- og visumreglerne for Thailand, kan du gøre det på Udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.

   

  Rejsende, som er færdigvaccinerede, er undtaget krav om test ved indrejse i Thailand.

   

  Rejsende, som er tidligere smittede og har modtaget minimum en dosis vaccine, anses som færdig-vaccinerede og følger reglerne som fuldt vaccinerede.

   

  Er du ikke vaccineret eller tidligere smittet med efterfølgende vaccinestik, gælder der krav om negativ test foretaget tidligst 72 timer før afrejse.

   

  OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne grundigt og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

  Jeg kan også varmt anbefale de britiske myndigheders hjemmeside – de er gode til at opdatere deres informationer og forklarer reglerne kort og præcist.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  49 kommentarer til Solferie i Thailand: 13 nætter i Phuket på et anmelderrost 4* resort fra kun 9.999 kr. p.p. inkl. fly, bagage og morgenmad

  Se tilbud her