• 16 sep 2019

  Ren luksus i Thailand: 8 dage i Phuket på et 5* luksusresort fra kun 5.280 kr. inkl. fly og bagage

  Phuket er en fantastisk destination, hvis du elsker alt, hvad der har med luksus, wellness, afslapning, naturoplevelser og kulinariske oplevelser at gøre. Og med denne rejse har jeg sørget for, du får alt dette at mærke. Jeg har nemlig fundet et ophold på et helt fantastisk og luksuriøst 5* resort i Phuket (glæd dig til at se billederne længe nede i artiklen). Derudover er du også kun et stenkast fra en af Phukets skønne strande – resortet ligger nemlig en kort gåtur fra vandet! Denne rejse vil i den grad hjælpe dig med at få en af de mest afslappende og luksuriøse ferier, du længe har haft.

  Oplev fantastiske Phuket
  oktober - marts
  fra5.280 kr.
  København
  Phuket
  Hotel i Phuket
  f.eks. det 5* Metadee Resort & Villas
  2.314 kr.
  Billige fly til Phuket
  2.966 kr.
  Alternativ: Hvis du ikke ønsker layover i Beijing, kan du for ca. 400 kr. ekstra undgå dette
  Hotel
  2.314 kr.
  Fly
  2.966 kr.
  Total (pr.person)
  5.280 kr.

  Hotel i Phuket

  I Phuket kan du finde et hav af forskellige hoteller – alt fra budgethoteller til luksushoteller. I dette eksempel har jeg fundet et af de mange luksushoteller, Phuket har at byde på. Jeg har fundet det virkelig lækre og anmelderroste 5* Metadee Resort & Villas (4,5 ud af 5 på TripAdvisor). Du får altså luksus i høj klasse!

   

  Her får du et resort med nogle super lækre og luksuriøse faciliteter. På resortet er der nok et af de smukkeste poolområder, jeg har set, fitness, spaområde og en fantastisk udsigt. Du kommer til at bo på et luksusværelse i ægte thailandsk stil! Værelset er udstyret med himmelseng, fritstående badekar (se billede) og egen terrasse med udsigt til den tropiske have eller poolen. Derudover har du fladskærms-tv og wi-fi. Hvis du vil opgradere, så findes der også værelser, hvor du har egen pool og pavillon. Wow siger jeg bare!

   

  Tidligere gæster på resortet har bl.a. rost det for poolområdet, det venlige personale, værelserne, forplejning og meget mere. Ord som “superlækkert” og “perfekt” bliver brugt i flere af anmeldelserne af resortet.

   

  Jeg har fundet et 7-nætters ophold på et dobbeltværelse fra mandag den 25. november til mandag d. 2. december til 4.627 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 2.314. Prisen for lignende ophold ligger i skrivende stund mellem 600 – 700 kr. pr. nat. Fra det nye år stiger prisen til omkring 1.000 kr. pr. nat.

   

   

  Billige fly til Phuket

  Har du lyst til at rejse til Phuket, kan du lige nu finde en del billige fly fra København fra oktober til marts. Prisen på billetterne ligger i skrivende stund mellem 2.900 – 3.500 kr.

   

  Jeg har f.eks. fundet en afgang med Air China fra søndag den 24. november til den 3. december til kun 2.966 kr. inkl. bagage. Fordi du flyver med Air China, må du have indchecket bagage med.

   

  Som du kan se, inkluderer billetterne en lang mellemlanding i Beijing. Du er dog så heldig, at flytiderne passer så godt, at dine layovers strækker sig over en hel dag – du slipper derfor for at skulle booke hoteller til overnatninger.  I denne artikel læse mere om, hvordan du kan udnytte ventetiden i Beijing. Ventetiden kan, efter min mening, være en leg, når man har alle de muligheder!

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 24.11. – 03.12. – nedenfor er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 01.10. – 09.10.
  • 12.10. – 20.10.
  • 30.10. – 07.11.
  • 12.11. – 20.11.
  • 19.11. – 27.11.
  • 25.11. – 03.12.
  • 26.11. – 04.12.
  • 28.01. – 05.02.
  • 25.02. – 04.03.
  • 09.03. – 17.03.
  • 02.03. – 10.03.
  • 10.03. – 18.03
  • 17.03. – 25.03.
  • Og mange flere


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er ca. 46 km mellem lufthavnen og hotellet. Den hurtigste og måske nemmeste mulighed er at tage en taxa. Du kan komme med taxa ud til resortet for kun 40 kr. Dvs. 20 kr. pr. person ved en rejse for 2. Du kan også vælge at tage en bus. Der kører en bus fra lufthavnen. Turen tager ca. 2 timer og 15 minutter. Du skal stå af ved “Kata Phuket”, og derfra har du 800 meter til hotellet.

   

   

  Pas og visum

  Thailand er visumfrit op til 30 dage for turistrejser. Passet skal være gyldigt i 6 måneder fra indrejsedatoen. Vil du gerne læse mere om reglerne ift. pas og visum i Thailand, kan du gøre det på Udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.

   

   

  Vaccination

  Hvis du gerne vil have styr på, hvilke vacciner du har brug for i Thailand, kan du kigge ind på sikkervaccination.dk.

   

   

  Metadee Resort & Villas

   

  Billeder fra Phuket

   

  Oplevelser i Phuket

  Resortet Metadee Resort & Villas ligger tæt på nogle rigtig spændende oplevelser som eksempelvis Kata Porpeang Markedet, Kok Chang Safari Elephant Trekking, Karon Templet og Big Buddha. Dette er blot et udpluk af, hvad kun kan lave i Phuket. Følger du linket nedenfor, kan du få et overblik over, hvilke muligheder du ellers har.

  Ture og aktiviteter

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  10 kommentarer til Ren luksus i Thailand: 8 dage i Phuket på et 5* luksusresort fra kun 5.280 kr. inkl. fly og bagage

  1. Christian Hauerslev says:

   Hej
   Jeg kan ikke lige finde ud af at bestille ferien

   Hilsen Christian.

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Christian 🙂

    Du booker rejsen via de links, der er i artiklen (ved at klikke på billederne i boksene eller ved at klikke på knapperne med teksten ”se fly/hotel-tilbud her”). Du booker i øvrigt fly og hotel hver for sig.
    Sig endelig til, hvis du har nogen spørgsmål.

  2. Anja says:

   Kan du finde et tilbud der hedder lør d 1 juli eller søn d 2 juli og så ca 12 dage? 🙂 og gerne max ca 4000 pr person

  3. lise says:

   Hej

   er der nogen super tilbud – østen, Thailand, Vietnam mm – alternativ andre steder (sol og varme) hen over julen 2017…

   vi er 4-6 personer – har brug for 3 soveværelser…

  4. Susanne says:

   har i noet ligende tilbud men i jan/feb 2018??

  5. Helle says:

   Hej rejsespejder

   jeg sluger dine mails.. kunne du finde en

   En tur til Australien/nee Zealand i oktober og en tur til Island i nov./dec?

   • Rejsespejder_CS says:

    Hej Helle,
    Tak for de søde ord 🙂
    Ang fly til Australien i Oktober så vil jeg anbefale at du undersøger Thai Airways der lige nu har udsalg (slutter officielt i morgen), der er nemlig også fly til Sydney, Melbourne og Brisbane, 
    Følg evt linket for at komme ind på den artikel jeg lavede om tilbuddet —> https://rejsespejder.dk/thai-airways-udsalg-billige-fly-til-asien-og-australien/

    Ang fly til Island, i og med du er meget fleksibel med flybilletter ville jeg anbefale at du venter til hvertfald på den anden side af sommerferien, for det bliver meget billigere 🙂 Jeg skal selvfølgelig også nok være opmærksom hvis der skulle være nogle virkelig billige billetter –  Jeg har tidligere fundet fly til knap 700 tur/retur 🙂

  6. Anita says:

   Og i feb 2018

  7. Simon Maansen says:

   Er der et lignende tilbud i august ? ☺

   • Rejsespejder_CS says:

    Hej Simon,
    Det kan du tro – du kan flyve fra København til Phuket for kun 2.924 med Qatar Airways fra d. 16.08. – 30.08. , du kan følge linket herunder og prøve at lege lidt med datoerne hvis dem jeg har fundet ikke lige passer dig 🙂
    https://rejsespejder.dk/mc6s

  se fly se hotel