Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 5.545 kr.
Thailand-banner
Andet

Øhop i Thailand: 2-ugers rundrejse til Bangkok, Phuket, Koh Phi Phi, Koh Lanta og Koh Lipe fra kun 5.545 kr. p.p. inkl. alle fly og færger

Andet |

Øhop i Thailand: 2-ugers rundrejse til Bangkok, Phuket, Koh Phi Phi, Koh Lanta og Koh Lipe fra kun 5.545 kr. p.p. inkl. alle fly og færger

Thailand er ikke til at komme uden om som et af Sydøstasiens mest eksotiske ferieparadiser – især i de kolde vintermåneder. Sol, varme, strande, palmer, storbyer og et utal af billedskønne paradisøer! Og i dag har jeg valgt at sætte fokus på nogle af Thailands allerskønneste øer. Det er nemlig blevet tid til en omgang øhop i Thailand! Forleden fandt jeg billige flybilletter til Bangkok, og et par billige returbilletter til Thailands hovedstad er det perfekte udgangspunkt til en lækker ørundrejse i Thailand. Så du kan godt se at pakke tasken. Thailands mange drømmeøer venter forude! 

Øhop i Thailand

januar, februar og marts

fra

5.545 kr.

København ✈ Bangkok

Billige fly til Bangkok

inkl. indtjekket bagage

4.476 kr.

Øhop i Thailand – fly til Bangkok

Første punkt på rundrejse-dagsordenen er at finde billige returbilletter til Bangkok.

Og som skrevet i introen har jeg fundet billige Air China-fly fra København til Bangkok.

Billetterne findes på flere datoer i januar, februar og marts til mellem 4.400 og 4.900 kr.

I denne artikel har jeg f.eks. taget udgangspunkt i billetter fra mandag den 4. marts til mandag den 18. marts.

På disse datoer koster flybilletterne kun 4.476 kr. inkl. indtjekket bagage.

Hver vej har du en enkelt mellemlanding i Beijing. Mellemlandingen derover er knap 4 timer, mens mellemlandingen på vej hjem er knap 7 timer (heldigvis om dagen).

Du kan godt finde flybilletter med kortere mellemlandinger (hos f.eks. Qatar Airways) – men så kommer du også til at betale ca. 2.000 kr. mere pr. billet. Og hvis du skal have mere end én flybillet, løber det lige pludseligt op i mange penge.

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 18.01. – 01.02.
 • 04.03. – 18.03.
 • 07.03. – 21.03.
 • 11.03. – 25.03.
 • 14.03. – 28.03.
 • 21.03. – 04.04.
 • 28.03. – 18.04.
 • Og flere

Rundrejsen / øhop i Thailand

Som altid med rundrejser er du selv arkitekten bag ruten.

Turen, jeg præsenterer nedenfor, er kun et eksempel på øhop i Thailand. Så du må endelig lade dine egne ønsker og idéer afspejle sig i din egen rundrejse.

Du skal desuden være klar over, at der findes en masse thailandske øer, du kan inkludere i en rundrejse som denne. Øerne nedenfor er blot nogle af Thailands mest populære (og derfor også mest turistede) ødestinationer.

Sidst, men ikke mindst, skal du også vide, at du ikke behøver at booke alle fly, færger og hoteller hjemmefra. Du kan også sagtens booke hoteller og transport, mens du er dernede. Det er blot et spørgsmål om smag og behag

Bangkok

Ø-hop i Thailand

Grand Palace og Wat Phra Keaw

Nej, Bangkok er selvfølgelig ikke en ø – men dit øhop i Thailand skal jo starte et sted. Og Thailands farverige hovedstad er første stop på denne tur.

Du lander kl. 18.05 om aftenen tirsdag den 5. marts, og i første omgang har du kun en enkelt dag/nat, før turen allerede onsdag den 6. marts går videre mod Phuket.

I første omgang når du altså næppe så meget sightseeing i Bangkok – men tag det roligt – du får endnu en chance for gå på opdagelse i byen og nå lidt storbyshopping til sidst i rundrejsen.

Indenrigs flybilletter er næsten altid superbillige i Thailand, og en enkeltbillet fra Bangkok til Phuket koster da heller ikke mere end 165 kr. den 6. marts.

Du skal dog være opmærksom på, at nedenstående flybilletter hos Vietjet Air som udgangspunkt ikke inkluderer indtjekket bagage – det kan du dog tilkøbe ret billigt under bookingen.

Enkeltbilletter til Phuket

150 kr.

Phuket

Ø-hop i Thailand

Laem Singh Beach

Turens første ø behøver næppe den store introduktion.

Phuket, der er Thailands største ø, er for mange indbegrebet af ø-ferie i Thailand med alt, hvad det indebærer af bounty-strande, sol, palmer og turkisfarvet havvand!

Phuket kaldes ofte Andamanhavets perle – og den beskrivelse rammer plet. For Phuket er bare en drøm af en ø.

Phuket er dog også andet end bare lækre strande – øens størrelse gør, at den også byder ind med kulturelle og historiske seværdigheder (templer, historisk arkitektur, Buddha-statuer osv.) og frodige nationalparker med et enestående dyreliv. Så du har virkelig et flot udvalg af aktiviteter og oplevelser at vælge imellem.

Fra Phuket går turen videre mod øen Koh Phi Phi. Denne gang er flyveren droppet til fordel for en færge. På getyourguide.dk kan du booke billig speedbådstransport til Koh Phi Phi til kun 156 kr. Sådan en billet har jeg f.eks. fundet lørdag den 9. marts.

Færgebillet til Koh Phi Phi

156 kr.

Koh Phi Phi

Ø-hop i Thailand

Koh Phi Phi

Koh Phi Phi er uden tvivl en af de mest fotograferede øer i Thailand, og øen er oplagt at inkludere på en ø-rundrejse i Thailand.

Især området omkring øens to bugter (som du kan se på billedet ovenfor) er superpopulært.

Koh Phi Phi tilbyder en fortryllende blanding af formfuldendte strande, flotte junglelandskaber og ideelle dykkerforhold med klart vand og koralrev (det gælder sådan set også de andre øer på denne rundrejse).

Efter nogle dage på Koh Phi Phi stikker du atter til søs igen. Koh Lanta venter forude! Igen er færgen det nemmeste og billigste transportmiddel. På 12go.asia kan du tirsdag den 12. marts booke en billet fra Ton Sai Pier (Koh Phi Phi) til Saladan Pier (Koh Lanta) til kun 88 kr.

Færgebillet til Koh Lanta

88 kr.

Koh Lanta

Ø-hop i Thailand

Kantiang Bay, Koh Lanta

Med benene solidt plantet på Koh Lanta er du nu tilbage på en lidt større ø igen.

Koh Lanta strækker sig ca. 22 kilometer fra nord til syd, og fordi øen er relativt flad, er den nemmere at udforske (f.eks. på en scooter eller lignende) end de omkringliggende øer.

Som du sikkert allerede har regnet ud, er det svært at finde en thailandsk ø i Andamanhavet, der ikke har guddommelige strande, og med en lang, flot kyststrækning er Koh Lanta ingen undtagelse i denne sammenhæng!

Fra Koh Lanta fortsætter rundrejsen længere mod syd, hvor mageløse Koh Lipe er næste ø i kikkerten! Dette er turens længste færgesejlads, men med speedbåd tager turen ikke mere end ca. 3 timer. Jeg har f.eks. fundet en færgebillet torsdag den 14. marts til 342 kr.

Færgebillet til Koh Lipe

342 kr.

Koh Lipe

Ø-hop i Thailand

Koh Lipe

Koh Lipe er uden tvivl et ægte tropisk ø-paradis!

Øen ligger ca. 60 km vest for Langkawi (som er en malaysisk ø) og bliver ofte omtalt som Thailands svar på Maldiverne (det er et kompliment, hvis du skulle være i tvivl ).

Koh Lipe er denne rundrejses mindste ø, men på trods af dens beskedne størrelse får du hele “ø-paradis-pakken”: krystalklart vand, kridhvide strande og kokospalmer!

Tilbage til Bangkok

Den tætteste lufthavn ved Koh Lipe er på fastland i byen Hat Yai. Fra Koh Lipe sejler der hver dag flere færger til fastlandet og derfra findes der mini-busser, som kører videre til lufthavnen.

Jeg har fundet en kombi-billet (færge og bus) til 156 kr. Og fra Hat Yai tager du direkte videre til Bangkok. Her har jeg f.eks. fundet en enkeltbillet til Bangkok for bare 177 kr. lørdag den 16. marts.

Her skal du ligesom på indenrigsflyvningen fra Bankok til Phuket være opmærksom på, at ud skal tilkøbe indtjekket bagage, såfremt du ønsker dette.

Færge-/busbillet til Hat Yai

156 kr.

Enkeltbillet tilbage til Bangkok

177 kr.

Bangkok

Ø-hop i Thailand

Damnoen Saduak Floating Market

Tilbage i Bangkok har du nu en sidste dag til at udforske byen, før du skal med returflyet tilbage til Danmark mandag den 18. marts (du flyver kl. 01.30, så du skal være i lufthavnen om aftenen den 17. marts).

Her får du en sidste mulighed for at besøge Bangkoks mange templer (f.eks. Wat Arun og Wat Phra Keaw), markeder eller nyde en tur på Chao Phraya-floden – hvis ellers du orker mere sejlads.

Hermed er din øhop-rundrejse i Thailand ved vejs ende. Som sagt er dette ment som inspiration, og du skal være velkommen til selv at skræddersy rejsen, som du vil.

Øhop i Thailand – prisoversigt (pr. person)

 • Fly tur/retur til Bangkok: 4.476 kr.
 • Enkeltbilletter til Phuket: 150 kr.
 • Færge til Koh Phi Phi: 156 kr.
 • Færge til Koh Lanta: 88 kr.
 • Færge til Koh Lipe: 342 kr.
 • Færge til Hat Yai: 156 kr.
 • Enkeltbilletter til Bangkok: 177 kr.
 • I alt: 5.545 kr.

Øhop i Thailand – hoteller

Ovenfor har du en komplet 2-ugers rundrejse, hvad hovedtransport angår (fly og færger). Men du mangler selvfølgelig hoteller.

Heldigvis er Thailand et billigt land at bo i, og hvis ikke du behøver at bo på femstjernede luksushoteller alle stederne, så kan du altså finde superbillige hotelovernatninger til hele rejsen.

Luksus er naturligvis også en mulighed, og du kan selvfølgelig også lave en blandet pose bolsjer med både budget- og luksushoteller. Det styrer du helt selv.

Nedenfor kan du lede efter hoteller i Bangkok til den første nat.

Hoteller i Bangkok

Øhop i Thailand – pas og visum

Thailand er visumfrit i op til 30 dage for turistrejser. Herudover skal dit pas være gyldigt i 6 måneder ud over datoen for indrejsen.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Øhop i Thailand: 2-ugers rundrejse til Bangkok, Phuket, Koh Phi Phi, Koh Lanta og Koh Lipe fra kun 5.545 kr. p.p. inkl. alle fly og færgerØhop i Thailand: 2-ugers rundrejse til Bangkok, Phuket, Koh Phi Phi, Koh Lanta og Koh Lipe fra kun 5.545 kr. p.p. inkl. alle fly og færger

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud