• 28 Aug 2023

  Paradisrejse til Thailand: 13 dage i Bangkok og på Koh Lipe fra kun 6.360 kr. p.p. inkl. fly og hoteller

  Thailand skal helt klart være en af dine go-to destinationer, hvis du drømmer om en varm og eksotisk efterårs- eller vinterrejse. Det sydøstasiatiske land med den venlige befolkning kan tilbyde dig så mange fantastiske rejseoplevelser! Og i dag har jeg sammensat en fantastisk spændende rundrejse, der kombinerer storbyferie med de vildeste paradisstrande. Rundrejsen sender dig en tur til Bangkoks farverige storbyliv, hvorefter du rejser til én af Thailands allerskønneste ø-perler i Andamanerhavet – Koh Lipe! 🇹🇭🏝

  Bangkok og Koh Lipe
  oktober - december
  fra6.360 kr.
  København
  Bangkok
  Fly til Bangkok
  Inkl. bagage
  3.715 kr.

  Fly til Bangkok

  Det første, du skal have styr på, hvis du vil på en Thailand-rundrejse, er naturligvis returbilletter fra Danmark til Thailand.

   

  Thailand – og Sydøstasien generelt – er ikke en billig destination, hvad angår flybilletter. Jeg har dog haft heldet med mig og fundet billige flybilletter med Air China fra København til Bangkok.

   

  I slutningen af oktober, hele november og starten af december kan du finde en god håndfuld returbilletter til priser lige omkring 3.800 kr. inkl. bagage!

   

  I flyboksen ovenfor linker jeg f.eks. til en afgang fra torsdag den 9. november til torsdag den 23. november. På disse datoer koster flybilletter kun 3.715 kr.

   

  Fordi du flyver med Air China, er 23 kg indtjekket bagage inkluderet i billetten. Hver vej har du en enkelt mellemlanding i Beijing. På turen derover varer mellemlandingen 3 timer og 40 minutter, mens hjemturens mellemlanding varer 6 timer og 45 minutter.

   

  Seks-syv timer kan virke som lang tid, men heldigvis ligger mellemlandingen om dagen. I øvrigt er Beijing Capital International Airport en af verdens største lufthavne, så du kan jo bruge tiden på at slappe af i en af lufthavnens lounges, hygge dig med dutyfree shopping og/eller finde en god café eller restaurant.

   

  Og kan du leve med den lidt lange mellemlanding, får du til gengæld også virkeligt billige fly med bagage 😉

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 19.10. – 02.11.
  • 26.10. – 09.11.
  • 02.11. – 23.11.
  • 09.11. – 23.11.
  • 16.11. – 30.11.
  • 23.11. – 07.12.
  • 30.11. – 14.12.
  • Og flere

   

   

  Bangkok – hotel

  Hotel i Bangkok
  f.eks. det 4* Casa Nithra Bangkok
  208 kr.
  Totalprisen for 2 personer (1 nat)

  Med flybilletterne ovenfor ankommer du til hovedstaden Bangkok. Og på denne rundrejse tilbringer du den første nat i hovedstaden.

   

  Bangkok er en kæmpestor by med et stort udvalg af hoteller. Og priserne er generelt superlave. Så det er sjældent et problem at finde noget inden for budgettet.

   

  I dette eksempel har jeg fundet det firstjernede Casa Nithra Bangkok (4,5 ud af 5 på Tripadvisor). Her får du et både godt og billigt mellemklassehotel med en central beliggenhed. Lige hvad man har brug for.

   

  Fra hotellet kan du på ca. 30 minutter gå til tre af Bangkoks store buddhistiske templer – Wat Pho, Wat Saket og Wat Benchamabophit. Så beliggenheden er helt perfekt til sightseeing i Bangkok!

   

  Værelserne er ganske moderne og udstyret med alle de fornødne faciliteter (dvs. aircondition, wi-fi, komfortable senge og et godt badeværelse).

   

  Samtidig gemmer hotellet på en lækker, lille rooftop-pool, hvor du kan nyde den thailandske sol i en liggestol og køle af med en dukkert i ny og næ.

   

  Prisen for en enkelt nat i dobbeltværelse fra fredag den 10. november til lørdag den 11. november er i alt 415 kr. – dvs. kun 208 kr. pr. person.

   

  Koh Lipe

  Koh Lipe

  Koh Lipe

   

  Koh Lipe

  Efter et par dage i storbyen Bangkok er det på tide at sætte kursen videre mod vidunderlige Koh Lipe!

   

  Dette eksotiske paradis bliver ofte kaldt for Thailands svar på Maldiverne. Og med god grund! Krystalklart vand, kridhvide strande og kokospalmer! Her får du virkelig ferieparadis for alle pengene med fantastiske sandstrande, der ligner noget fra et postkort.

   

  Øen byder på smuk natur – men du kan selvfølgelig også vælge bare at flade helt ud og nyde strandene og det fantastiske hav!

   

  Koh Lipe

   

  Transport til Koh Lipe

  Fly til Hat Yai

  Koh Lipe har ingen lufthavn. Så vil du ud til øen, der ligger et godt stykke syd for Phuket i Andamanerhavet, er du nødt til at sejle.

   

  Fra Bangkok skal du derfor først med et fly til enten Hat Yai eller Trang. Indenrigsbilletter i Thailand er generelt superbillige, og der er talrige afgange.

   

  Ovenfor har jeg f.eks. fundet flybilletter fra Bangkok til Hat Yai fra lørdag den 11. november til mandag den 20. november til kun 300 kr. Hvis du rejser med indtjekket bagage, skal du være opmærksom på at tilføje indtjekket bagage til dine indenrigsbilletter.

   

  Fra Hat Yai (eller Trang) skal du så med en minivan videre til Pakbara Pier i Satun, hvor du kan sejle ud til Koh Lipe. Du kan også vælge at tage en enkelt overnatning i Hat Yai, før du rejser videre til Koh Lipe.

   

  Prismæssigt burde minivan plus færge kunne klares for ca. 300-400 kr. pr. person tur/retur. Du kan også finde kombi-billetter, der både indeholder fly, minivan og færge i en samlet pakke. I den forbindelse kan jeg anbefale at kigge på siden 12go.asia/en.

   

   

  Koh Lipe – hotel

  Hotel på Koh Lipe
  f.eks. det billige The Green Hotel
  1.707 kr.
  Totalprisen for 2 personer (8 nætter)

  Næste punkt på dagsordenen er et hotel på Koh Lipe.

   

  I dette eksempel har jeg fundet det budgetvenlige The Reef Hotel (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Hotellet ligger sådan ca. midt på Koh Lipe, men øen er som sagt ikke specielt stor. Så flere af øens strande har du inden for gåafstand (600-900 meter) – det gælder bl.a. Pattaya Beach mod syd, Sunrise Beach mod øst og Sunset Beach mod vest 🏖

   

  The Reef Hotel er et lavprishotel, så forvent ikke den store luksus. Værelserne er dog udstyret med både aircondition, wi-fi, fladskærms-tv og privat badeværelse.

   

  Faktisk har hotellet ikke pool – men hvis et poolområde noget sted på jorden skulle være overflødigt, så skulle det da være på Koh Lipe. Øens smukke strande er til enhver tid at foretrække!

   

  9 nætter på dobbeltværelse fra lørdag den 11. november til mandag den 20. november koster i alt 3.413 kr. – dvs. kun 1.707 kr. pr. person.

   

  Koh Lipe

  Koh Lipe

  Koh Lipe

   

  Bangkok – hotel

  Hotel i Bangkok
  f.eks. det 4* Casa Nithra Bangkok
  430 kr.
  Totalprisen for 2 personer (2 nætter)

  Efter lidt over en uge på Koh Lipe er det på tide at sætte kursen tilbage mod Bangkok.

   

  Du flyver i dette eksempel tilbage til Bangkok fra Hat Yai lørdag den 20. november. Her tilbringer du så de sidste to nætter på Casa Nithra Bangkok, før du natten til torsdag den 23. november flyver hjem til Danmark.

   

  Hermed er din Thailandrundrejse ved vejs ende.

   

  Som altid med rundrejser som denne skal du være mere end velkommen til at skræddersy din egen rejse og selv vælge de hoteller, du bedst kan lide.

   

   

  Rejsetip – Langkawi

  Er du frisk på en omgang øhop, kan du fra Koh Lipe sejle til malaysiske Langkawi.

   

  Her kan du både slappe af på øens mange smukke strande, men hvis der skal ske lidt mere, kan du f.eks. tage på eventyr i regnskoven, opleve vandfald eller varme kilder, se solnedgang fra det smukke Gunung Raya-bjerg eller snorkle på den nærliggende ø Pulau Payar.

   

  Og hvis du skal udfordre dig selv, så tag endelig en tur på Sky Bridge – her får du virkelig luft under vingerne oppe i 100 meters højde!

   

  Koh Lipe

   

  Prisoversigt

  • Fly fra DK til Bangkok: 3.715 kr.
  • Hotel i Bangkok: 208 kr.
  • Fly tur/retur mellem Bangkok og Hat Yai: 300 kr.
  • Hotel på Koh Lipe: 1.707 kr.
  • Hotel i Bangkok: 430 kr.
  • I alt: 6.360 kr.

   

   

  Pas og visum

  Thailand er visumfrit op til 30 dage for turistrejser. Dit pas skal være gyldigt i 6 måneder fra indrejsedatoen.

   

  Vil du gerne læse mere om pas- og visumreglerne for Thailand, kan du gøre det på Udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.

   

  OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne grundigt og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  26 kommentarer til Paradisrejse til Thailand: 13 dage i Bangkok og på Koh Lipe fra kun 6.360 kr. p.p. inkl. fly og hoteller

  1. Pia says:

   Tak for den fine beskrivelse. Når du leder efter flybilletter, bruger du så de forskellige søge sider Momondo osv. og efterfølgende bestille på flyselskabets hjemmeside?
   Jeg kigger på billetter til Thailand med afrejse i januar 24, synes at det er noget kun dyrere fra Jylland

   • Rejsespejder_amp says:

    Hej Pia 🙂

    Tak for din kommentar.

    Jeg finder som oftest flybilletterne på f.eks. Skyscanner eller Google Flights, og så foretrækker jeg som udgangspunkt at bestille billetter direkte gennem flyselskabet. Det er ofte det nemmeste. Især hvis man skulle være så uheldig, at ens afgang fx bliver aflyst og man skal til at søge erstatning. For så kan man nogle gange ende med at blive kastet rundt mellem flyselskabet og OTA’en (Online Travel Agency – altså den bookingside, hvor man har købt sine flybilletter).

    OTA’en vil måske sige, at man skal søge om kompensation hos flyselskabet (det er jo deres flyafgang), mens flyselskabet vil sige, at man skal søge om kompensation hos OTA’en (det er jo der, man har købt billetten).

    Når det så er sagt, kan man nogle gange spare ret mange penge ved at booke sine flybilletter igennem en OTA. Og hvis det er tilfældet, vil jeg ikke selv være nervøs for at gøre det – det har jeg selv gjort mange gange. Man skal bare være klar over, at de bevidst sælger flybilletterne billigere end flyselskabet, fordi de så senere i bookingprocessen prøver at tjene de penge ind igen ved at sælge et hav af unødvendige ekstraydelser (forsikringer osv.).

    Der er med andre ord ikke noget entydigt svar. Hvis besparelsen er stor nok, booker jeg gerne selv gennem en OTA. Hvis ikke der er så mange penge at spare, kan man lige så godt gøre det direkte gennem flyselskabet.

    Ift. fly fra Jylland til Thailand så er det desværre oftest sådan, at de billigste afgange er at finde fra København – nogle gange kan man dog være heldig også at finde billige billetter fra Billund.

    Jeg har lige kigget lidt på priserne på fly fra Billund til Bangkok i januar, og jeg kan godt se, at de er ret høje. De billigste billetter jeg kan finde ligger i slut januar (29.01. – 12.02.) til ca. 5.400 kr. tur/retur med gode flytider. Du får et link til billetterne her: https://rejsespejder.dk/go/230904/

  2. Bent Kidmose says:

   Kan man få billige flybiletter fra dk til Bangkok omkring 30.6 – 21.7. 2023 ingen hotel

  3. Tobias says:

   Fedt forslag, men det er vel midt i regntiden?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Tobias 🙂

    Tak for din kommentar.

    I denne del af Thailand går man fra lavsæson til højsæson lige omkring oktober/november. Og jeg har her fundet flybilletter i både september, oktober og november.

    Så med disse flybilletter kan man selv vælge, om man har lyst til at rejse i slutningen af lavsæsonen eller i starten af højsæsonen 🙂

    Personligt går jeg ikke så meget op i, om det er regnsæson eller ej. Typisk vil der i regnsæsonen være tale om relativt kortvarige men intense regnbyger, hvor der falder en masse vand på kort tid. Men ikke heldagsregn.

    Jeg har selv rejst i netop Thailand i regnsæsonen, og det var stadig en fantastisk ferie. Ved at rejse uden for højsæsonen er der desuden også nogle klare fordele – der er bl.a. færre turister, og man sparer som regel en del penge på både fly og hotel

  4. Lasse says:

   Hej,
   Jeg kan slet ikke få det samme priser på flybilletter du finder. Forsøgt 19/9 til 3/10 og 10/10 til 24/10. Ca 6100kr med Thaisirways

  5. Ulla says:

   Koh Lipe er helt fantastisk. Vi boede der i februar 2017 på Hotel Castaway som er primitive hytter og som ligger helt nede på stranden. Det var en uforglemmelig skøn ferie. Kan klart anbefales- obs på sejlturen som er lang så husk søsygepiller.

   • Rejsespejder_amp says:

    Hej Ulla 🙂

    Tak for din kommentar.

    Det lyder som en super skøn rejse, I var på – Koh Lipe kan virkelig noget! Og tak for tippet med søsygepillerne 😉

  6. Tony says:

   Hej Super med Rejsespejder . Har være på flere rejser som følge af dine opslag Du kunne godt skrive et sted at det er i regntiden . Bare så folk er klar over det

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Tony

    Tak for din kommentar.

    De flybilletter, jeg har beskrevet i denne artikel, kan man finde i september, oktober og november. Og det er sædvanligvis lige omkring oktober/november, at man begynder at gå fra lavsæsonen til højsæsonen. Så lige med disse flybilletter kan man selv vælge, om man har lyst til at rejse i slutningen af lavsæsonen eller i starten af højsæsonen.

    Personligt går jeg ikke så meget op i, om det er regnsæson eller ej. Typisk vil nedbøren være relativt kortvarige men intense regnbyger, hvor der falder en masse vand. Men ikke heldagsregn.

    Jeg har også selv rejst i netop Thailand i regnsæsonen, og det var stadig en fantastisk ferie. Ved at rejse uden for højsæsonen er der desuden også nogle klare fordele – der er bl.a. færre turister, og man sparer som regel en del penge på både fly og hotel 🙂

  7. Christina Andersen says:

   Om jeg reelt skal til Thailand eller ej, så kom jeg i hvert fald lige i et fantastisk “rejse-humør” af at læse din beskrivelse af Koh Lipe. Jeg besøgte øen for knap 20 år siden og har ofte drømt mig tilbage. Det gjorde jeg også nu, da jeg læste dit opslag, så tak for endnu engang at smide brænde på ‘rejselyst-bålet’.

   • Rejsespejder_amp says:

    Hej Christina 🙂

    Tak for din kommentar. Det er jeg virkelig glad for at høre. Jeg håber, at du snart får mulighed for at besøge Koh Lipe igen 🙂

  8. Betina Juhl says:

   Vi har set et af dine mange ferie tilbud og vil høre om du kan hjælpe med div fly bestillinger , vi vil selvfølgelig betale for din hjælp.
   vi er et par sidst i 50’erne , der søger hjælp med en ferie fra Aalborg evt fra Billund eller Aarhus til Bangkok , og så derefter til Koh Lipe og derefter et øhop til feks til Malaysiske Lang kawi

   Vores plan er at vi har vil max overnattet 1 døgn i Hongkong og så derefter til Koh Lipe, vores plan er at vi vil rejse midt i september mdr 2023

   • Rejsespejder_JB says:

    Hej Betina 🙂

    Tak for din kommentar.

    Jeg kan desværre ikke hjælpe med at bestilling af rejser – der skal I have fat i et rejsebureau.

    Jeg finder blot rejsetilbud, som folk selv kan booke 🙂

    Men jeg vil super gerne besvare eventuelle spørgsmål, I måtte have.

  Webview: false