Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

7.948 kr.
Paradisrejse til Thailand: 2 uger i Bangkok og på Koh Lipe fra kun 7.948 kr. p.p. inkl. fly og hoteller
Rejser

Paradisrejse til Thailand: 2 uger i Bangkok og på Koh Lipe fra kun 7.948 kr. p.p. inkl. fly og hoteller

Rejser |

Paradisrejse til Thailand: 2 uger i Bangkok og på Koh Lipe fra kun 7.948 kr. p.p. inkl. fly og hoteller

Thailand skal helt klart være en af dine go-to destinationer, hvis du drømmer om en varm og eksotisk rejse. Det sydøstasiatiske land med den venlige befolkning kan tilbyde dig så mange fantastiske rejseoplevelser! Og i dag har jeg sammensat en fantastisk spændende rundrejse, der kombinerer storbyferie med de vildeste paradisstrande. Rundrejsen sender dig en tur til Bangkoks farverige storbyliv, hvorefter du rejser til én af Thailands allerskønneste ø-perler i Andamanerhavet – Koh Lipe! 🏝️☀️

Bangkok og Koh Lipe

april og maj

fra

7.948 kr.

✈️ Fra København

🌆🏖️ Storby, strand og 30 grader

🏝️ Thailandsk øparadis

Fly til Bangkok

Inkl. bagage

4.832 kr.

Fly til Bangkok

Det første, du skal have styr på, hvis du vil på en Thailand-rundrejse, er naturligvis returbilletter fra Danmark til Thailand.

Thailand – og Sydøstasien generelt – er ikke en billig destination, hvad angår flybilletter. Jeg har dog haft heldet med mig og fundet billige flybilletter med Turkish Airlines fra København til Bangkok.

I april og maj kan du finde en god håndfuld returbilletter til priser lige omkring 4.800 kr. inkl. bagage og gode flytider.

I flyboksen ovenfor linker jeg f.eks. til en afgang fra torsdag den 11. april til torsdag den 25. april. På disse datoer koster flybilletter kun 3.832 kr.

Fordi du flyver med Turkish Airlines, er 23 kg indtjekket bagage inkluderet i billetten. Hver vej har du en enkelt mellemlanding i Istanbul (ca. 2 timer).

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 08.04. – 22.04.
 • 10.04. – 22.04.
 • 11.04. – 25.04.
 • 15.04. – 01.05.
 • 16.04. – 01.05.
 • 17.04. – 01.05.
 • 17.04. – 01.05.
 • 30.04. – 14.05.
 • 07.05. – 21.05.
 • Og flere

Bangkok – hotel

Hotel i Bangkok

234 kr.

Med flybilletterne ovenfor ankommer du til hovedstaden Bangkok. Og på denne rundrejse tilbringer du den første nat i hovedstaden.

Bangkok er en kæmpestor by med et stort udvalg af hoteller. Og priserne er generelt superlave. Så det er sjældent et problem at finde noget inden for budgettet.

I dette eksempel har jeg fundet det firstjernede Casa Nithra Bangkok (4,5 ud af 5 på Tripadvisor). Her får du et både godt og billigt mellemklassehotel med en central beliggenhed. Lige hvad man har brug for.

Fra hotellet kan du på ca. 30 minutter gå til tre af Bangkoks store buddhistiske templer – Wat Pho, Wat Saket og Wat Benchamabophit. Så beliggenheden er helt perfekt til sightseeing i Bangkok!

Værelserne er ganske moderne og udstyret med alle de fornødne faciliteter (dvs. aircondition, wi-fi, komfortable senge og et godt badeværelse).

Samtidig gemmer hotellet på en lækker, lille rooftop-pool, hvor du kan nyde den thailandske sol i en liggestol og køle af med en dukkert i ny og næ.

Prisen for en enkelt nat i dobbeltværelse fra fredag den 12. april til lørdag den 13. april er i alt 467 kr. – dvs. kun 234 kr. pr. person.

Koh Lipe

Koh Lipe

Koh Lipe

Koh Lipe

Efter et par dage i storbyen Bangkok er det på tide at sætte kursen videre mod vidunderlige Koh Lipe!

Dette eksotiske paradis bliver ofte kaldt for Thailands svar på Maldiverne. Og med god grund! Krystalklart vand, kridhvide strande og kokospalmer! Her får du virkelig ferieparadis for alle pengene med fantastiske sandstrande, der ligner noget fra et postkort.

Øen byder på smuk natur – men du kan selvfølgelig også vælge bare at flade helt ud og nyde strandene og det fantastiske hav!

Koh Lipe

Transport til Koh Lipe

Fly til Hat Yai

Koh Lipe har ingen lufthavn. Så vil du ud til øen, der ligger et godt stykke syd for Phuket i Andamanerhavet, er du nødt til at sejle.

Fra Bangkok skal du derfor først med et fly til enten Hat Yai eller Trang. Indenrigsbilletter i Thailand er generelt billige, og der er talrige afgange.

Ovenfor har jeg f.eks. fundet flybilletter fra Bangkok til Hat Yai fra lørdag den 13. april til tirsdag den 23. april til kun 758 kr. Hvis du rejser med indtjekket bagage, skal du være opmærksom på at tilføje indtjekket bagage til dine indenrigsbilletter.

Fra Hat Yai (eller Trang) skal du så med en taxi eller minivan videre til Pakbara Pier i Satun, hvor du kan sejle ud til Koh Lipe. Du skal være klar over, at der ikke er så mange daglige færgeafgange. Så sørg for at ankomme i god tid fra Bangkok, hvis du vil ud til Koh Lipe samme dag. Du kan også vælge at tage en enkelt overnatning i Hat Yai, før du rejser videre til Koh Lipe.

Koh Lipe – hotel

Hotel på Koh Lipe

1.752 kr.

Næste punkt på dagsordenen er et hotel på Koh Lipe.

I dette eksempel har jeg fundet det budgetvenlige The Green Hotel (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotellet ligger sådan ca. midt på Koh Lipe, men øen er som sagt ikke specielt stor. Så flere af øens strande har du inden for gåafstand (600-900 meter) – det gælder bl.a. Pattaya Beach mod syd, Sunrise Beach mod øst og Sunset Beach mod vest

The Green Hotel er et lavprishotel, så forvent ikke den store luksus. Værelserne er dog udstyret med både aircondition, wi-fi, en lille balkon, fladskærms-tv og privat badeværelse.

Faktisk har hotellet også en lille pool – men hvis et poolområde noget sted på jorden skulle være overflødigt, så skulle det da være på Koh Lipe. Øens smukke strande er til enhver tid at foretrække!

10 nætter på dobbeltværelse fra lørdag den 13. april til tirsdag den 23. april koster i alt 3.504 kr. – dvs. kun 1.752 kr. pr. person.

Paradisrejse til Thailand: 2 uger i Bangkok og på Koh Lipe fra kun 7.948 kr. p.p. inkl. fly og hoteller

Paradisrejse til Thailand: 2 uger i Bangkok og på Koh Lipe fra kun 7.948 kr. p.p. inkl. fly og hoteller

Paradisrejse til Thailand: 2 uger i Bangkok og på Koh Lipe fra kun 7.948 kr. p.p. inkl. fly og hoteller


Bangkok – hotel

Hotel i Bangkok

372 kr.

Efter lidt over en uge på Koh Lipe er det på tide at sætte kursen tilbage mod Bangkok.

Du flyver i dette eksempel tilbage til Bangkok fra Hat Yai tirsdag den 23. april. Her tilbringer du så de sidste to nætter på Casa Nithra Bangkok, før du torsdag den 25. april flyver hjem til Danmark.

Hermed er din Thailandrundrejse ved vejs ende.

Som altid med rundrejser som denne skal du være mere end velkommen til at skræddersy din egen rejse og selv vælge de hoteller, du bedst kan lide.

Rejsetip – Langkawi

Er du frisk på en omgang øhop, kan du fra Koh Lipe sejle til malaysiske Langkawi.

Her kan du både slappe af på øens mange smukke strande, men hvis der skal ske lidt mere, kan du f.eks. tage på eventyr i regnskoven, opleve vandfald eller varme kilder, se solnedgang fra det smukke Gunung Raya-bjerg eller snorkle på den nærliggende ø Pulau Payar.

Og hvis du skal udfordre dig selv, så tag endelig en tur på Sky Bridge – her får du virkelig luft under vingerne oppe i 100 meters højde!

Koh Lipe

Prisoversigt

 • Fly fra DK til Bangkok: 4.832 kr.
 • Hotel i Bangkok: 234 kr.
 • Fly tur/retur mellem Bangkok og Hat Yai: 758 kr.
 • Hotel på Koh Lipe: 1.752 kr.
 • Hotel i Bangkok: 372 kr.
 • I alt: 7.948 kr.

Pas og visum

Thailand er visumfrit op til 30 dage for turistrejser. Dit pas skal være gyldigt i 6 måneder fra indrejsedatoen.

Vil du gerne læse mere om pas- og visumreglerne for Thailand, kan du gøre det på Udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Paradisrejse til Thailand: 2 uger i Bangkok og på Koh Lipe fra kun 7.948 kr. p.p. inkl. fly og hotellerParadisrejse til Thailand: 2 uger i Bangkok og på Koh Lipe fra kun 7.948 kr. p.p. inkl. fly og hoteller

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar