• 08 okt 2018

  Paradis-rejse: oplev Langkawi og det thailandske svar på Maldiverne til kun 5.127 kr. inkl. alle fly og hoteller

  I dag har jeg netop fundet billige fly til Kuala Lumpur, og det skal helt klart udnyttes – er du klar til en fantastisk rejse, der byder på storbyferie kombineret med de vildeste paradisstrande? Så har jeg her sammensat en lille rundrejse, hvor du først ser noget af Kuala Lumpurs skønne storbyliv, hvorefter du rejser til den skønne ø Langkawi i Andamanhavet med en lille smuttur til Thailands svar på Maldiverne.

  Langkawi og Koh Lipe
  november - februar
  5.127 kr.
  København
  Kuala Lumpur
  Billige fly til Kuala Lumpur
  inkl. 20 kg bagage
  3.215 kr.

  Fly til Kuala Lumpur

  Lige nu kan du booke superbillige fly fra København til Malaysias hovedstad, Kuala Lumpur. Du kan finde de billige billetter fra november – februar. Jeg har taget udgangspunkt i en afgang fra København den 24.01. – 05.02. til kun 3.215 kr. inkl. 20 kg bagage og 6 kg håndbagage. Du flyver med Condor og har hver vej en enkelt kort mellemlanding i Frankfurt på 2-3 timer.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 15.11. – 27.11.
  • 22.11. – 04.12.
  • 24.11. – 04.12.
  • 26.11. – 11.12.
  • 29.11. – 11.12.
  • 03.12. – 18.12.
  • 06.12. – 25.12.
  • 21.01. – 05.02.
  • 24.01. – 05.02.
  • 31.01. – 12.02.
  • 04.02. – 19.02./05.03.
  • 21.02. – 05.03.
  • 28.02. – 12.03.
  • 04.03. – 12.03.
  • 07.03. – 19.03.
  • Og flere

   

   

  Kuala Lumpur

  Den malaysiske hovedstad Kuala Lumpur er noget af en pulserende storby. Her er der shopping, markeder, sightseeing og natteliv for alle pengene. En spændende by med fart på og mange muligheder – men her er også små og næsten fredelige grønne spots rundt omkring, hvor du kan tage et lille hvil fra den travle stemning, der hersker i byen.

   

  De første par dage bruger du i Kuala Lumpur – det er helt op til dig, hvor mange. I dette eksempel har jeg valgt 4 nætter. Jeg fundet det 3* Tune Hotel (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger helt centralt og er et simpelt og skønt hotel. 4 nætter på et dobbeltværelse koster kun 533 kr., dvs. 267 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Hotel i Kuala Lumpur
  f.eks. det 3* Tune Hotel
  267 kr.

  Når du ankommer til Kuala Lumpur, har du næsten alverdens muligheder for, hvor du vil rejse hen. Kuala Lumpur er virkelig en af de helt store transportknuder i Asien. I dette eksempel har jeg f.eks. fundet billige flybilletter videre til Langkawi. Du rejser med Air Asia, hvilket betyder, at du skal tilkøbe indchecket bagage – det er dog ikke særligt dyrt. Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 29.01. – 05.02. til kun 321 kr. (prisniveauet ligger generelt omkring de 300 kr.). Med denne billet lander du i Kuala Lumpur lufthavn d. 05.02. kl. 10.40, og du flyver tilbage til København senere samme dag (kl. 23.45). Der er mange forskellige afrejse- og ankomststidspunkter, så det er bare med at finde den afgang, der passer dig bedst.

  Fly til Langkawi
  321 kr.

   

  Langkawi

  På Langkawi kan du både slappe af på øens mange smukke strande, men hvis der skal ske lidt mere, kan du f.eks. tage på eventyr i regnskoven, opleve vandfald eller varme kilder, se solnedgang fra det smukke Gunung Raya bjerg eller snorkle på den nærtliggende ø Pulau Payar. Og hvis du skal udfordre dig selv, så tag endelig en tur på Sky Bridge – her får du virkelig luft under vingerne oppe i 100 meters højde!

   

  På øen er der så mange forskellige hoteller at vælge i mellem – jeg har fundet det 4* Resorts World Langkawi (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet har både et lækkert poolområde, spa, fitness og ligger lige ved havet. Med dette rejseeksempel skal du bo på hotellet af 2 omgange, da du senere på rejsen tager en smuttur med en enkelt overnatning på Koh Lipe. Begge ophold er 3 nætter, og derfor bliver prisen den samme begge gange. Du bor på et dobbeltværelse til 1.008 kr., dvs. 504 kr. pr. person ved en rejse for 2. For begge ophold bliver prisen således 1.008 kr. pr. person.

  Hotel på Langkawi
  f.eks. det 4* Resorts World
  1008 kr.
  OBS! Der skal foretages 2 bookinger i dette eksempel (29.01. - 01.02. og d. 02.01. - 05.02.)

   

  Koh Lipe

  Ca. 60 km vest for Langkawi ligger en lille ø med navnet Koh Lipe. Øen er en del af Thailand, og dette paradis bliver også kaldt for Thailands svar på Maldiverne. Og med god grund! Krystalklart vand, kridhvide strande og kokospalmer! Her får du virkelig ferieparadis for alle pengene med fantastiske sandstrande, der ligner noget fra et postkort. Der er smuk natur med blandt andet bjerge, hvorfra du kan nyde de flotteste udsigter – men du kan selvfølgelig også vælge bare at flade helt ud og nyde strandene og det fantastiske hav!

   

  På Koh Lipe har jeg fundet det dejlige 3* Wapi Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence). Hotellet ligger lige på stranden, så der er virkelig ikke mere end et par skridt før du står med sand mellem tæerne og den smukkeste udsigt, du kunne ønske sig. En bungalow koster for en nat 631 kr. inkl. morgenmad, dvs. 316 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Hotel på Koh Lipe
  f.eks. det 3* Wapi Resort
  316 kr.

   

  Dette er naturligvis kun et eksempel, og du skal være mere end velkommen til selv at finde de hoteller, du helst vil bo på.

   

   

  Transport til Koh Lipe

  Hvis du vælger at tage til Thailands svar på Maldiverne (og hvem ville ikke vælge det?), så skal du med en færge fra Langkawi. Turen tager kun 1,5 time, og en t/r-billet koster 210 RM (328 kr.) Du kan læse mere om dine muligheder på tropicalcharters.com.

   

   

  Prisoversigt

  • Fly t/r København – Kuala Lumpur: 3.215 kr.
  • Hotel i Kuala Lumpur: 267 kr.
  • Fly t/r Kuala Lumpur – Langkawi: 321 kr.
  • Hotel på Langkawi: 1.008 kr.
  • Hotel på Koh Lipe: 316 kr.
  • Totalpris (pr. person): 5.127 kr.

   

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

   

  Siden er yderst brugervenlig. Du skal blot indtaste din rejsedestination og besvare et par sundhedsrelaterede spørgsmål. Herefter bliver du oplyst om de vejledende anbefalinger og henvist til nærmeste apotek med ledige tider. Nemt og enkelt!

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  10 kommentarer til Paradis-rejse: oplev Langkawi og det thailandske svar på Maldiverne til kun 5.127 kr. inkl. alle fly og hoteller

  1. Andreas says:

   Hej.

   Jeg oplever problemer med at booke fly via AirAsia med Visa kort.
   Når betalingen skal gennemføres skriver den Payment Authentication Expired.
   Er det noget du kender noget til?

   Vh. Andreas

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Andreas,
    Det lyder lidt underligt – det har jeg ikke selv erfaring med .. Jeg synes du skal prøve at kontakte AirAsia og høre om de kan hjælpe 🙂

  2. Stefanie says:

   Kan i hjælpe med at booke det her tilbud

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Stefanie,
    Jeg kan desværre ikke booke for dig – men hvis du følger de links der er i artiklen til hoteller og fly, så kan du booke via de sider 🙂 Hoteller og fly bookes separat.
    Jeg håber det giver mening, ellers så skriver du bare, hvis der opstår nogle spørgsmål 🙂

  3. Jan Vous says:

   Hej
   Kommer lige med et indspark her..:)
   Har selv været på Koh Lipe, et fantastisk sted. Har taget turen fra Bangkok til Lipe og videre til Langkawi. Det kan klart anbefales at bruge Langkawi ruten hvis man skal ud på den smukke ø, Bangkok ruten er ret kedelig og mere besværlig.
   Jeg tog en speed båd fra Lipe til Langkawi, ikke ret meget dyre, men tilgængæld meget hurtigere..
   God tur til dem der skal afsted..:)
   Jan

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jan 🙂

    Mange tak for din kommentar!

    Det er superfedt, at du deler ud af din rejseerfaring 😉

  4. Grethe Elgaard says:

   Hej
   Kan godt se at de billige afgange til Kuala Lumbur – Langkawi- Koh Lipe sluttede den 12 .07, og jeg er godt nok frygtelig ked af at jeg ikke så det før , men da det er et stort ønske med rejsen prøvede jeg datoen 13.08 – 26.01 ell 05.02 – 18.02 og der står det kan tage op til 72 timer inden svar. Skal det forstås sådan? Er ikke så rejsevant så usikker.
   Håber virkelig på tilbagemelding .
   Mvh Grethe Elgaard –

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Grethe,
    Det var også ærgerligt, at du ikke nåede at se billetterne før tilbuddet udløb 🙁 Jeg er ikke helt sikker på, at jeg forstår, hvad der menes med “op til 72 timer inden svar” – hvor kom det frem på din side og i forbindelse med hvad? Så kan jeg prøve at se om jeg kan hjælpe lidt bedre 🙂

  5. Signe Bisgaard says:

   Hvis man vil direkte til Koh Lipe- hvad er så nemmest ?

   Signe

   • Rejsespejder says:

    Hej Signe,
    Det er faktisk nemmest (og smukkest) at komme dertil gennem Langkawi. Alternativt kunne man flyve til Bangkok og derfra flyve til Hat Yai – og derfra videre med bus til Pak Bara og derfra sejler der færger til Koh Lipe. Det hele tager ca. 6-7 timer og man booke pakker med fly, bus og færge hos Air Asia til omkring 700 kr. (+200 kr. hvis du har bagage med).