11 jul 2018

Paradisisk rejse: oplev Langkawi og det thailandske Maldiverne til kun 4.820 kr. inkl. alle fly og hoteller

I går fandt jeg billige billetter til Kuala Lumpur og det skal helt klart udnyttes – er du klar til en fantastisk rejse, der byder på storbyferie kombineret med de vildeste paradisstrande? Så har jeg i dag sammensat en lille rundrejse, hvor du først ser noget af Kuala Lumpurs skønne storbyliv, herefter rejser du til den skønne ø Langkawi i Andamanhavet med en lille smuttur til Thailands svar på Maldiverne.

Langkawi og Koh Lipe
oktober - marts
4.820 kr.
København
Kuala Lumpur
Fly til Kuala Lumpur
inkl. 30 kg bagage
2.645 kr.

Fly til Kuala Lumpur

skyscanner.dk fandt jeg i går superbillige fly fra København til Malaysias hovedstad, Kuala Lumpur. Du kan finde de billige billetter i oktober – marts (desværre ikke i december). Jeg har taget udgangspunkt i en afgang fra København den 22.01. – 04.02. til kun 2.645 kr. inkl. 30 kg bagage.

Du flyver med det jordanske luftselskab Royal Jordanian, der er et af de sikreste luftselskaber i verden. Hver vej har du 2 mellemlandinger – én 4-6-timers mellemlanding i Amman og én 1-times mellemlanding i Bangkok. Dette forlænger naturligvis rejsetiden lidt, men omvendt får du også en pris, der er langt billigere end normalt. Og du skal være hurtig på tasterne, da Royal Jordanians udsalg med de billige billetter slutter i morgen d. 12.07.

Der er en del billige afgange. Jeg har generelt haft held med at finde de billige billetter på datoer, hvor du har afrejse på en tirsdag og hjemrejse på en mandag.

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 16.10. – 29.10.
 • 30.10. – 12.11.
 • 22.01. – 04.02.
 • 05.02. – 18.02.
 • 12.02. – 25.02.
 • 19.02. – 04.03.
 • 05.03. – 18.03.
 • 12.03. – 25.03.
 • Og flere

 

Kuala Lumpur

Den malaysiske hovedstad Kuala Lumpur er noget af en pulserende storby. Her er der shopping, markeder, sightseeing og natteliv for alle pengene. En spændende by med fart på og mange muligheder – men her er også små og næsten fredelige grønne spots rundt omkring, hvor du kan tage et lille hvil fra den travle stemning, der hersker i byen.

 

De første par dage bruger du i Kuala Lumpur – det er helt op til dig, hvor mange. Men med dette eksempel har jeg valgt 4 nætter. På skyscanner.dk har jeg fundet det 3* Tune Hotel (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger helt centralt, og er et simpelt og skønt hotel. 4 nætter på et dobbeltværelse koster kun 555 kr., dvs. 278 kr. pr. person ved en rejse for 2.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Kuala Lumpur, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

Hotel i Kuala Lumpur
f.eks. det 3* Tune Hotel
278 kr.

Når du ankommer til Kuala Lumpur har du næsten alverdens muligheder for, hvor du vil rejse hen. Kuala Lumpur er virkelig en af de helt store transportknuder i Asien. På skyscanner.dk har jeg fundet billige flybilletter videre til Langkawi. Du rejser med Malindo Air, hvilket betyder, at der er 25 kg bagage inkluderet i din billet, så du ikke behøver at tilkøbe ekstra bagage. Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 27.01. – 04.02. til kun 310 kr. (og her ligger prisniveauet generelt). Med denne billet lander du i Kuala Lumpur lufthavn d. 04.02. kl. 16:20, hvorfra du rejser mod København igen selv samme dag kl. 22:20. Der er mange forskellige afrejse og ankomsts tidspunkter, så det er bare med at finde den afgang, der passer dig bedst.

Fly til Langkawi
inkl. 25 kg bagage
310 kr.

 

Langkawi

På Langkawi kan du både slappe af på øens mange smukke strande, men hvis der skal ske lidt mere, så kan du f.eks. tage på eventyr i regnskoven, opleve vandfald eller varme kilder, se solnedgang fra det smukke Gunung Raya bjerg, snorkle på den nærtliggende ø Pulau Payar og hvis du skal udfordre dig selv, så tag endelig en tur på Sky Bridge – her får du virkelig luft under vingerne oppe i 100 meters højde.

 

På øen er der så mange forskellige hoteller at vælge i mellem – jeg har fundet det 4* Resorts World Langkawi (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet har både et lækkert poolområde, spa, fitness og ligger lige ved havet. Med dette rejseeksempel skal du bo på hotellet af 2 omgange, da du senere på rejsen tager en smuttur med en enkelt overnatning på Koh Lipe. Første ophold er 3 nætter, hvor du bor på et dobbeltværelse til 1.105 kr., dvs. 553 kr. pr. person ved en rejse for 2. Anden gang du bor på hotellet, skal du bo her i 4 nætter til 1.473 kr., dvs. 737 kr. pr. person. I alt bliver det 1.290 kr. pr. person for ophold på Resorts World Langkawi.

Det er selvfølgelig helt op til dig, hvor længe og hvor du vil opholde dig på Langkawi – du kan se en oversigt over alle hoteller på øen her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

Hotel på Langkawi
f.eks. det 4* Resorts World
Der skal foretages 2 bookinger (27.01. - 30.01. og d. 31.01. - 04.02.)

 

Koh Lipe

Ca. 60 km vest for Langkawi ligger en lille ø med navnet Koh Lipe. Øen er en del af Thailand og dette paradis bliver også kaldt for Thailands Maldiverne. Og med god grund! Krystalklart vand, kridthvide strande og kokospalmer! Her får du virkelig ferieparadis for alle pengene med fantastiske sandstrande, der ligner noget fra et postkort. Der er smuk natur med blandt andet bjerge, hvorfra du kan nyde de flotteste udsigter – men du kan selvfølgelig også vælge bare at flade helt ud og nyde strande og det fantastiske hav.

 

skyscanner.dk har jeg fundet det dejlige 3* Wapi Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet ligger lige på stranden, så der er virkelig ikke mere end et par skridt før du står med sand mellem tæerne og den smukkeste udsigt man kunne ønske sig. En bungalow koster for en nat 594 kr. inkl. morgenmad, dvs. 297 kr. pr. person ved en rejse for 2.

Hotel på Koh Lipe
f.eks. det 3* Wapi Resort
297 kr.

 

Transport til Koh Lipe

Hvis du vælger at tage til thailandske Maldiverne (og hvem ville ikke vælge det?), så skal du med en færge fra Langkawi. Turen tager kun 1,5 time og en t/r billet koster normalvis 220 RM (350 kr.), men hvis du booker inden d. 15.09.18. får du early-bird rabat og så kommer prisen helt ned i 150 RM (240 kr.). Du kan læse mere om dine muligheder her.

 

Prisoversigt

 • Fly t/r København – Kuala Lumpur: 2.645 kr.
 • Hotel i Kuala Lumpur: 278 kr.
 • Fly t/r Kuala Lumpur – Langkawi: 310 kr.
 • Hotel på Langkawi: 1.290 kr.
 • Hotel på Koh Lipe: 297 kr.
 • Total pris (pr. person): 4.820 kr.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 kommentarer til Paradisisk rejse: oplev Langkawi og det thailandske Maldiverne til kun 4.820 kr. inkl. alle fly og hoteller

 1. Signe Bisgaard says:

  Hvis man vil direkte til Koh Lipe- hvad er så nemmest ?

  Signe

  • Rejsespejder says:

   Hej Signe,
   Det er faktisk nemmest (og smukkest) at komme dertil gennem Langkawi. Alternativt kunne man flyve til Bangkok og derfra flyve til Hat Yai – og derfra videre med bus til Pak Bara og derfra sejler der færger til Koh Lipe. Det hele tager ca. 6-7 timer og man booke pakker med fly, bus og færge hos Air Asia til omkring 700 kr. (+200 kr. hvis du har bagage med).

 2. Grethe Elgaard says:

  Hej
  Kan godt se at de billige afgange til Kuala Lumbur – Langkawi- Koh Lipe sluttede den 12 .07, og jeg er godt nok frygtelig ked af at jeg ikke så det før , men da det er et stort ønske med rejsen prøvede jeg datoen 13.08 – 26.01 ell 05.02 – 18.02 og der står det kan tage op til 72 timer inden svar. Skal det forstås sådan? Er ikke så rejsevant så usikker.
  Håber virkelig på tilbagemelding .
  Mvh Grethe Elgaard –

  • Rejsespejder_AP says:

   Hej Grethe,
   Det var også ærgerligt, at du ikke nåede at se billetterne før tilbuddet udløb 🙁 Jeg er ikke helt sikker på, at jeg forstår, hvad der menes med “op til 72 timer inden svar” – hvor kom det frem på din side og i forbindelse med hvad? Så kan jeg prøve at se om jeg kan hjælpe lidt bedre 🙂