• 10 apr 2019

  Budgetferie til Thailand: 8 dage på et dejligt 3* hotel ved Koh Lanta til kun 3.243 kr. inkl. fly

  Er du igang med at planlægge din næste vinter-rejse? Så har jeg den rette rejse til dig her! Thailand er en fortryllende og forførende rejsedestination – også om vinteren. Landet i Sydøstasien tilbyder et varmt og eksotisk tropeparadis, når man egentlig mest af alt har lyst til at gå i vinterhi herhjemme. Men Thailand er som regel også en forholdsvis dyr destination – især steder som Krabi og Phuket. Men sådan behøver det faktisk ikke at være! I dag har jeg nemlig sammensat en vaskeægte budgetrejse til netop Krabi. Og selvom du hverken får luksushotel eller et full-service luftselskab, så får du stadig en helt igennem vidunderlig rejse til en superskarp pris!

  Thailand på budget
  slut oktober - december (januar og marts)
  3.243 kr.
  København
  Krabi
  Billige fly til Krabi
  inkl. håndbagage
  2.878 kr.
  Hotel ved Koh Lanta
  f.eks. 3* Lanta Halabala Resort
  365 kr.
  Hotel
  365 kr.
  Fly
  2.878 kr.
  Total (pr.person)
  3.243 kr.

  Hotel i Koh Lanta

  Når du på et tidspunkt er færdig med at grine ad hotellets lidt sjove navn, så overvej lige, hvor billigt det faktisk er! Det 3* og anmelderroste Lanta Halabala Resort ligger kun en kort gåtur fra stranden og tilbyder fine bungalows med en superflot havudsigt. Værelserne er desuden udstyret med eget badeværelse, gratis WiFi og ventilator. Du har kort sagt alt, hvad du skal bruge.

   

  Herudover får hotellet rigtig fine anmeldelser på TripAdvisor, hvor et par danskere tilmed har anmeldt hotellet og begge kvitteret med topkarakterer. Især udsigten og personalets høje serviceniveau er fællesnævnerne for anmeldelserne. Hotellet ligger ved Koh Lanta, som er et skønt område med lækre strande, smuk natur og masser af aktiviteter såsom snorkling, øhop, eventyr i den frodige regnskov og dykning ved nogle af Thailands bedste dykkersteder.

   

  Prisen for 7 nætter i en standard-bungalow er 730 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 365 kr. pr. person. Hotellets pris ligger rimelig stabilt i november – december med priser fra 100 -150 kr. pr. nat. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i og omkring Krabi, skal du være velkommen til selv at finde et nyt hotel.

   

  Billige fly til Krabi

  Direkte fly til Krabi, det lyder da ikke helt dumt – og slet ikke når man ser prisen! Fra slutningen af oktober til december finder du masser af afgange fra 2.878 – 3.080 kr. I januar og marts ligger priserne lidt højere. Der kan du finde direkte fly til 3.778 kr. – eller du kan flyve med Qatar (med en enkelt mellemlanding) til 3.279 kr.

   

  Jeg har f.eks. fundet en superbillig afgang fra København d. 05.11. – 13.11. til kun 2.878 kr. Hos Norwegian får du som sædvanlig 10 kg håndbagage med i prisen. Jeg mener selv, at man godt kan klare sig med 10 kg (hvor meget tøj har man egentlig brug for i Thailand?), men vil du gerne have indchecket bagage med, koster det lidt ekstra oveni. Det kan tilføjes for kun 280 kr. pr. vej (hvis du booker direkte hos Norwegian).

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 05.11. – 13.11. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 29.10. – 09.11.
  • 01.11. – 16.11.
  • 08.11. – 20.11.
  • 12.11. – 27.11.
  • 15.11. – 27.11.
  • 19.11. – 30.11.
  • 22.11. – 04.12.
  • 29.11. – 11.12.
  • 03.12. – 14.12.
  • 06.12. – 21.12.
  • 10.12. – 25.12.
  • og flere

   

  Transport til fra lufthavnen

  Fra lufthavnen er der ca. 2 timers kørsel til hotellet i Koh Lanta. Det hurtigste vil nok være at køre med en af de mange taxier/minivans ved lufthavnen. Her kan du nok klare turen for ca. 250-300 kr. pr. person. Alternativt kan du også sejle til Koh Lanta, hvilket er lidt langsommere, men også en del billigere (ca. 80 kr.). Du kan læse mere om transportmuligederne fra Krabi til Koh Lanta på lanta-islands.com.

   

  Visum

  Thailand er visumfrit i op til 30 dage (for EU-statsborgere).

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

   

  Siden er yderst brugervenlig. Du skal blot indtaste din rejsedestination og besvare et par sundhedsrelaterede spørgsmål. Herefter bliver du oplyst om de vejledende anbefalinger og henvist til nærmeste apotek med ledige tider. Nemt og enkelt!

   

  Oplevelser ved Koh Lanta

  Der findes så mange spændende ting at lave i områderne ved Krabi og Koh Lanta. Du kan se mere nedenfor.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel