Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 5.662 kr.
Design-uden-navn-84-1080x1080
Oversøiske

Eventyr i Krabi – Thailands tropiske tilflugtssted

11 dage på 4* hotel i Krabi inkl. alle fly

Oversøiske |

Eventyr i Krabi – Thailands tropiske tilflugtssted

Thailand har det hele og er en ægte drømmedestination 🙏

Men når det kommer til at omfavne Thailands naturlige skønhed og paradisstrande, så stjæler Krabi altså showet. Krabi er en region placeret på landets sydlige kyst fyldt med kalkstensklipper, krystalklart vand og smukke øer. Du har måske set The Beach med Leonardo DiCaprio? Den er bl.a. filmet på øen Koh Phi Phi, der ligger i Krabi.

Jeg har i dag fundet billige flybilletter til Bangkok – og videre til Krabi, hvor du skal bo i Ao Nang på et toplækkert hotel. Det er den perfekte base til at udforske det frodige område og de omkringliggende øer, der aldrig er længere væk end en lille bådtur 🏝️🛥️

Rejse til Krabi

September – december

fra

5.662 kr.

✈️ Billige flybilletter fra København til Bangkok

🤩 4-stjernet øko-resort midt i Ao Nang (Krabi)

🏝️ Tæt på alle tropeøerne i Andamanhavet

Billige fly til Bangkok

inkl. bagage

4.114 kr.

Billige fly fra Bangkok til Krabi

413 kr.

Hotel i Krabi

1.135 kr.

Hotel

1.135 kr.

Fly til Bangkok

4.114 kr.

Fly til Krabi

413 kr.

Total (pr. person):

5.662 kr.

Rejse til Krabi – fly til Bangkok

For at komme til Krabi skal man først mod Bangkok, og flybilletter til Bangkok har længe været meget dyre. Priserne er desværre ikke som i gamle dage, hvilket nok er et efterskælv fra corona-dagene.

Men, men, men… 😍

Det går den rigtige vej, og nu er priserne endelig begyndt at nærme sig 4.000 kr. igen. Du kan lige nu fra København booke returbilletter til Bangkok i september, oktober, november og december til mellem 4.200 og 4.500 kr. med flyselskabet Etihad Airways inkl. bagage.

I flyboksen ovenfor linker jeg f.eks. til en afgang fra søndag den 20. oktober til torsdag den 31. oktober. På disse datoer koster flybilletter kun 4.114 kr. pr. person.

Når du vælger at flyve med Etihad Airways, har du også kun en enkelt mellemlanding i Abu Dhabi på 2-3 timer.

Eksempler på billige rejsedatoer

  • Flere afgange fra september – december med Etihad Airways
  • Jeg går mere i dybden med netop flybilletter til Thailand her: “Billige fly til Thailand

Rejse til Krabi – fly til Krabi

Når du lander i Bangkok har du kun en kort flyvetur tilbage på halvanden time, før du er fremme i fantastiske Krabi 🌴

Jeg har taget udgangspunkt i flybilletter, hvor du flyver med Thai AirAsia og Thai Veitjet Air. De er begge thailandske lavprisselskaber, der primært flyver indenrigs. Og så har jeg sørget for gode flytider, så der er tid til at trække vejret i selve lufthavnen, inden du skal flyve – måske shoppe lidt. Det gælder i øvrigt også på vej hjem.

Indenrigsflyvninger tur/retur fra Bangkok til Krabi ligger typisk mellem 500 – 800 kroner, og der er afgange hele dagen med forskellige selskaber, så du er meget velkommen til selv at finde billetter, der passer dig bedre, hvis der er behov for det. Indtjekket bagage vil ofte skulle tilkøbes.

Rejse til Krabi – hotel

Der er to populære områder i Krabi: Ao Nang og Krabi Town.

Krabi Town er et klassisk byområde, hvorimod Ao Nang er lige ned til stranden, og da du nok sidder og tørster efter sol, strand og vaaarmt badevand, har jeg valgt at finde et hotel i Ao Nang 🏖️

Jeg har endda fundet et virkelig lækkert hotel 10 minutter fra Ao Nang Beach, der er en turistattraktion i sig selv! Her ligger det firestjernede Pakasai Resort by Tolani – SHA Extra Plus (4 ud af 5 stjerner på Tripadvisor).

Hotellet er et økohotel placeret midt i en frodig have – midt i byen. Infinity-poolen byder på udsigt mod de majestætiske kalkstensklipper og omkringliggende jungle. Måske er du heldig at spotte en abe eller to 🐒

Hotellet har også sin egen spa-afdeling, der tilbyder forskellige behandlinger, herunder thaimassage naturligvis, og så er der en enestående restaurant på stedet, hvis du trænger til noget andet end street-food.

Værelserne er kæmpestore og flot indrettede med trægulve, autentiske detaljer og balkon. Du får naturligvis også air-condtion, TV og alle de andre gængse faciliteter.

Og prisen? Jeg har taget udgangspunkt i et ophold fra mandag d. 21. oktober til torsdag d. 31. oktober. Her koster det kun 2.269 kr. for 10 nætter. Kun 1.134 kr. pr. person 🤯

Så har du altså den perfekte thai-base til at udforske området og de omkringliggende øer 🏝️

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Billeder fra hotellet

Eventyr i Krabi - Thailands tropiske tilflugtssted

Eventyr i Krabi - Thailands tropiske tilflugtssted

Eventyr i Krabi - Thailands tropiske tilflugtssted

Eventyr i Krabi - Thailands tropiske tilflugtssted

Rejse til Krabi – oplevelser

Mangler du inspiration til oplevelser på din tur til Krabi, så kan jeg anbefale dig at smutte ind forbi getyourguide.dk

Sightseeing i/ved Krabi

Rejse til Krabi – Pas og visum

Thailand

Thailand er visumfrit op til 30 dage for turistrejser, men kan blive forlænget op til 60 dage. Dit pas skal være gyldigt i 6 måneder fra indrejsedatoen.

Vil du gerne læse mere om pas- og visumreglerne for Thailand, kan du gøre det på Udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Eventyr i Krabi - Thailands tropiske tilflugtsstedEventyr i Krabi - Thailands tropiske tilflugtssted

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar