• 18 jun 2019

  Solferie til Thailand: 8 dage på et dejligt 4* hotel ved Krabi til kun 3.758 kr. inkl. direkte-fly og morgenmad

  Er du i gang med at planlægge din næste vinter-rejse? Så har jeg den rette rejse til dig her! Thailand er en fortryllende og forførende rejsedestination – også om vinteren. Landet i Sydøstasien tilbyder et varmt og eksotisk tropeparadis, når man egentlig mest af alt har lyst til at gå i vinterhi herhjemme. Men Thailand er som regel også en forholdsvis dyr destination – især steder som Krabi og Phuket. Men sådan behøver det faktisk ikke at være! I dag har jeg nemlig sammensat en superbillig rejse til netop Krabi med et 4* hotel og direkte-fly.

  Ferie i solrige Krabi
  slut oktober - december (januar og marts)
  3.758 kr.
  København
  Krabi
  Billige fly til Krabi
  inkl. håndbagage
  2.554 kr.
  Hotel ved Krabi
  f.eks. 4* Islanda Hideaway Resort
  1.204 kr.
  Klik på "tilbud fra" for at få den billigste pris
  Hotel
  1.204 kr.
  Fly
  2.554 kr.
  Total (pr.person)
  3.758 kr.

  Hotel ved Krabi

  Krabi-området byder så mange lækre hoteller. I dag har jeg fundet det 4* Islanda Hideaway Resort på den lille ø Koh Klang. Hotellet ligger helt perfekt lige ud til havet.

   

  Du kan komme helt ned i gear på hotellet og slappe af ved infinity-poolen lige ud til stranden. Der er desuden restaurant, fitness og gratis cykel- og kajakudlejning – en supergod måde at få set noget af øen på.

   

  Hotellet består af en masse bungalows – nogle lige ud til stranden og andre lidt længere inde. De er alle rummelige, moderne indrettet og udstyret med blandt andet køleskab, minibar, te-/kaffemaskine og aircondition. Der er også en stor, lækker balkon med solsenge og/eller hængekøje – ah, kan du mærke feriestemningen? 🙂

   

  Prisen for 7 nætter i en bungalow er 2.407 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 1.204 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i og omkring Krabi, skal du være velkommen til selv at finde et nyt hotel.

   

  Billige fly til Krabi

  Direkte fly til Krabi, det lyder da ikke helt dumt – og slet ikke når man ser prisen! Fra slutningen af oktober til december finder du masser af afgange fra 2.550 – 3.150 kr. I januar og marts ligger priserne lidt højere. Der kan du finde direkte fly fra 3.600 kr. – ellers kan du også flyve med Qatar (med en enkelt mellemlanding) fra 2.980 kr.

   

  Jeg har f.eks. fundet en superbillig afgang fra København d. 29.10. – 06.11. til kun 2.554 kr. Hos Norwegian får du som sædvanlig 10 kg håndbagage med i prisen. Jeg mener selv, at man godt kan klare sig med 10 kg (hvor meget tøj har man egentlig brug for i Thailand?), men vil du gerne have indchecket bagage med, koster det lidt ekstra oveni. Det kan tilføjes for kun 280 kr. pr. vej (hvis du booker direkte hos Norwegian).

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 29.10. – 06.11. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 01.11. – 13.11.
  • 05.11. – 13.11.
  • 08.11. – 20.11.
  • 12.11. – 20.11.
  • 15.11. – 23.11.
  • 19.11. – 30.11.
  • 22.11. – 30.11.
  • 26.11. – 04.12.
  • 29.11. – 11.12.
  • 03.12. – 11.12.
  • 06.12. – 18.12.
  • 10.12. – 21.12.
  • 10.12. – 25.12.
  • og flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hotellet arrangerer transport til/fra lufthavnen og prisen virker helt fair. Det tager cirka 45 minutter fra lufthavnen til du er ved hotellet – først en køretur på små 30 minutter, en lille bådtur på 10 minutter og så en kort tuktuk-tur. Alt dette til kun 190 kr. (900 THB) for 2 personer.

   

  Visum

  Thailand er visumfrit i op til 30 dage (for EU-statsborgere).

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

   

  Siden er yderst brugervenlig. Du skal blot indtaste din rejsedestination og besvare et par sundhedsrelaterede spørgsmål. Herefter bliver du oplyst om de vejledende anbefalinger og henvist til nærmeste apotek med ledige tider. Nemt og enkelt!

   

   

  Oplevelser i Krabi

  Der findes så mange spændende ting at lave i områderne ved Krabi. Du kan se mere nedenfor.

  Sightseeing i/ved Krabi

  Islanda Hideaway Resort

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Solferie til Thailand: 8 dage på et dejligt 4* hotel ved Krabi til kun 3.758 kr. inkl. direkte-fly og morgenmad

  1. Caroline says:

   Hvordan er priserne for et 2-årigt barn på denne tur? Tænke hun kan bo “gratis” på hotellet, men fly?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Caroline 🙂

    I forhold til flybilletten har Norwegian forskellige børnerabatter. På langdistanceflyvninger som denne får du desværre ingen rabat for børn på 2 år, hvis du køber LowFare-billetter (som tilfældet er her). Hvis du gerne vil blive lidt klogere på det at rejse med børn hos Norwegian, har de en ganske informativ side på deres hjemmeside: https://www.norwegian.com/dk/rejseinformation/rejse-med-born/

    På hotellet ser det ud til, at op til 2 børn under 4 år kan bo gratis 🙂

  2. Brian Meier says:

   Hvis man ikke gider hænge ud i Krabi er der ganske nemt at komme til Koh Lanta – og derfra på EVENTYR ud på øerne Koh Muk, Koh rok osv osv …. DO IT !!!

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Brian,
    Tusind tak for dine gode tips 🙂

   • Martin says:

    Hej Brian. Dette “eventyr”. Hvordan har du arrangeret dette på din tur. Gøres det hjemmefra eller spontant når du er kommet derned:)

  se fly se hotel