• 09 okt 2019

  Solferie til Thailand: 12 dage på et dejligt 4* resort i Krabi fra kun 4.958 kr. inkl. direkte fly

  Er du i gang med at planlægge din vinterrejse? Så har jeg den rette rejse til dig her! Thailand er en fortryllende og forførende rejsedestination – også om vinteren. Landet i Sydøstasien tilbyder et varmt og eksotisk tropeparadis, når man egentlig mest af alt har lyst til at gå i vinterhi herhjemme. Men Thailand er som regel også en forholdsvis dyr destination – især steder som Krabi og Phuket. Men sådan behøver det faktisk ikke at være! I dag har jeg nemlig sammensat en superbillig rejse til netop Krabi med et 4* resort og fly, som tager dig direkte til Krabi.

  Ferie i solrige Krabi
  slut oktober - marts
  fra4.958 kr.
  København
  Krabi
  Billige fly til Krabi
  inkl. håndbagage
  2.836 kr.
  Hotel ved Krabi
  f.eks. 4* Sugar Marina Resort - Cliff Hanger Aonang
  2.122 kr.
  Hotel
  2.122 kr.
  Fly
  2.836 kr.
  Total (pr.person)
  4.958 kr.

  Hotel ved Krabi

  Krabi-området byder på så mange lækre hoteller. I dag har jeg fundet det 4* Sugar Marina Resort – Cliff Hanger Aonang (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Exellence). Resortet ligger helt perfekt ved havet. Det tager nemlig kun 10 minutter at komme dertil på gå-ben.

   

  Du har i den grad mulighed for at komme helt ned i gear på dette resort. Der er nemlig en utrolig flot og lækker udendørs pool (se billede!), som også er blevet rost til skyerne af tidligere besøgende. Du kommer til at bo i et stilfuldt, rummeligt og moderne værelse, hvor du har bl.a. tv, wi-fi og air-condition. Derudover er værelset udstyret med minibar og eget badeværelse. Kan du allerede mærke feriestemningen?

   

  Er du den aktive type, når du er på ferie, så er der også noget for dig! Der er nemlig et fitnesscenter, som du kan bruge. Der er også en lækker restaurant på resortet, men vil du hellere ud at spise, kan du finde flere forskellige restauranter lige i nærheden. Der tilbydes også bil- og cykeludlejning. Jeg vil helt klart anbefale, at du en af dagene lejer en cykel og cykler rundt på øen. Det er en helt fantastisk måde at udforske Krabi på!

   

  Jeg har i eksemplet fundet et 11-nætters ophold fra lørdag den 9. november til onsdag den 20. november til 4.244 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 2.122 kr. pr. person. Prisen på lignende ophold ligger ret stabilt mellem 380 – 420 kr. pr. nat fra november og frem til marts.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i og omkring Krabi, skal du være velkommen til selv at finde et nyt hotel.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Billige fly til Krabi

  Direkte fly til Krabi, det lyder da ikke helt dumt – og slet ikke når man ser prisen! Fra slutningen af oktober til december kan du finde afgange fra 2.800 – 3.200 kr. I januar og marts ligger priserne lidt højere. Der kan du finde direkte fly fra 3.500 kr.

   

  Jeg har f.eks. fundet en billig afgang med Norwegian fra København fra fredag den 8. november til onsdag den 20. november til kun 2.836 kr. Fordi du flyver med Norwegian, får du som sædvanlig 10 kg gratis håndbagage inkluderet i billetten. Jeg mener selv, at man godt kan klare sig med 10 kg (hvor meget tøj har man egentlig brug for i Thailand?), men vil du gerne have indchecket bagage med, koster det lidt ekstra oveni. Hvis du vil have 20 kg indchecket bagage med, kan det tilføjes for kun 280 kr. pr. vej (hvis du booker direkte hos Norwegian).

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 08.11. – 20.11. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne). Det er selvfølgelig op til dig, om din rejse til Krabi skal være kortere eller længere end mit eksempel.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 29.10. – 06.11.
  • 29.10. – 09.11.
  • 01.11. – 13.11.
  • 15.11. – 27.11.
  • 19.11. – 27.11.
  • 26.11. – 04.12.
  • 29.11. – 11.12.
  • 03.12. – 11.12.
  • 06.12. – 18.12.
  • 06.01.- 22.01.
  • 11.02. – 19.02.
  • 18.02. – 26.02.
  • 28.02. – 11.02.
  • 06.03. – 18.03.
  • 10.03. – 18.03.
  • og flere

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du kan vælge at arrangere transport til/fra lufthavnen med resortet, da de tilbyder transfer. Du kan også tage en taxi, som på under 30 minutter kan køre dig til hotellet for omkring 130 kr. Et andet alternativ er bus, hvor du kan komme til hotellet på ca. en time til omkring 35 kr.

   

   

  Visum

  Thailand er visumfrit i op til 30 dage (for EU-statsborgere). Du kan læse meget mere om pas og visum på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Oplevelser i Krabi

  Der findes så mange spændende ting at lave i områderne ved Krabi. Du kan se mere nedenfor.

  Sightseeing i/ved Krabi

   

  Billeder fra Krabi

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  7 kommentarer til Solferie til Thailand: 12 dage på et dejligt 4* resort i Krabi fra kun 4.958 kr. inkl. direkte fly

  1. Julie says:

   Hejsa!

   Hvornår skal jeg senest bestille?? Min mand er under uddannelse og kan først finde ud af næste uge hvornår han har eksamener nemlig.

   Så jeg er bange for at tilbuddet udløber!

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Julie 🙂

    Det er svært/umuligt at sige, hvornår man senest skal booke et rejsetilbud som dette. Som udgangspunkt vil jeg altid råde folk til at booke hurtigst muligt, når de finder et godt rejsetilbud. For jo længere tid man venter, jo større er risikoen for, at andre booker rejsen før en selv. Og så vil fly og/eller hotellet sandsynligvis stige i pris eller blive udsolgt. Lige nu kan jeg se, at hotellet nogenlunde holder prisen, mens flybilletterne er steget en lille smule, siden jeg skrev om tilbuddet. Men hvordan priserne udvikler sig frem mod næste uge, er umuligt at spå om.

  2. Caroline says:

   Hvordan er priserne for et 2-årigt barn på denne tur? Tænke hun kan bo “gratis” på hotellet, men fly?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Caroline 🙂

    I forhold til flybilletten har Norwegian forskellige børnerabatter. På langdistanceflyvninger som denne får du desværre ingen rabat for børn på 2 år, hvis du køber LowFare-billetter (som tilfældet er her). Hvis du gerne vil blive lidt klogere på det at rejse med børn hos Norwegian, har de en ganske informativ side på deres hjemmeside: https://www.norwegian.com/dk/rejseinformation/rejse-med-born/

    På hotellet ser det ud til, at op til 2 børn under 4 år kan bo gratis 🙂

  3. Brian Meier says:

   Hvis man ikke gider hænge ud i Krabi er der ganske nemt at komme til Koh Lanta – og derfra på EVENTYR ud på øerne Koh Muk, Koh rok osv osv …. DO IT !!!

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Brian,
    Tusind tak for dine gode tips 🙂

   • Martin says:

    Hej Brian. Dette “eventyr”. Hvordan har du arrangeret dette på din tur. Gøres det hjemmefra eller spontant når du er kommet derned:)

  se fly se hotel