Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Mulighed for egen jacuzzi! 💦 fra 5.939 kr.
huahin_ayrest_slider
Pakkerejser

Solferie i Thailand: 13 dage i Hua Hin på et skønt 4* hotel fra kun 5.939 kr. p.p. inkl. fly og bagage

Pakkerejser |

Solferie i Thailand: 13 dage i Hua Hin på et skønt 4* hotel fra kun 5.939 kr. p.p. inkl. fly og bagage

Kan vi ikke hurtigt blive enige om, at de fleste af os drømmer om at bytte de kolde og mørke vintermåneder ud med sol og sommer? Nikker du lige nu, så prøv at læse med her. Jeg har nemlig fundet fundet en lækker rejse til Hua Hin i Thailand! Og du kan godt pakke både badetøj, solcreme og klipklappere, for der venter dig 30 grader og solskin! Udover strand og afslapning byder Hua Hin på masser af oplevelser – hyggelige markeder, høj stemning og ikke mindst det lækre thailandske køkken med retter som pad thai og panang, der kan (og bør) nydes med en iskold Singha. Hvis du er til smuk natur, så skal du helt klart besøge Khao Sam Roi Yot National Park. Og hvis du er til lidt mere action, så kan et besøg i et kæmpe vandland (Vana Nava Hua Hin Water Jungle) måske friste. Thailand skal nok blive et hit! ☀️

Rejse til Hua Hin

oktober, november + januar, februar og marts

fra

5.939 kr.

København ✈ Bangkok

Hotel i Hua Hin

1.528 kr.

Fly til Bangkok

inkl. bagage

4.411 kr.

Hotel

1.528 kr.

Fly

4.411 kr.

Total (pr. person):

5.939 kr.

Rejse til Hua Hin – hotel

Når du flyver til Bangkok, har du en masse forskellige muligheder ift. at rejse i Thailand.

I denne artikel har jeg fundet et hotel i Hua Hin, der er en af de nærmeste stranddestinationer, når du ankommer til den thailandske hovedstad.

Helt konkret har jeg fundet det meget budgetvenlige Ayrest Hotel Hua Hin (3,5 ud af 5 på Tripadvisor og 8,6 ud af 10 på booking.com).

Her får du et fint firstjernet hotel til en utroligt skarp pris.

Hotellet ligger ca. 5 km nord for Hua Hins centrum. På den måde slipper du for byens kaos, men kan snildt arrangere ture derind, hvis du gerne vil på eventyr i byen.

Og i den forbindelse skal det lige siges, at Ayrest Hotel tilbyder gratis shuttlebus til områdets største attraktioner – bl.a. stranden, shoppingcenter og byens natmarked. Det er altså en fed service!

Ayrest Hotel er et flot boutique-agtigt hotel designet i moderne thai-stil. Værelserne på 40+ kvadratmeter er dejligt rummelige og komfortable. De er desuden udstyret med aircondition, wi-fi, fladskærms-tv, badeværelse og balkon.

Og du kan faktisk billigt opgradere til et jacuzzi deluxe-værelse, hvor du på balkonen får egen jacuzzi. Not bad!

Hotellets poolområde er også værd at nævne. Der er tale om en frodig, grøn oase med træer og buske omgivet af en lækker swimmingpool. Solsenge og parasoller er der naturligvis også.

Selvom Ayrest Hotel ikke tilbyder luksus fra øverste hylde, så får du alt i alt rigtig meget hotel for pengene. Og muligheden for at få egen jacuzzi trækker altså også op 😉

Et topersoners superior-værelse fra torsdag den 26. oktober til tirsdag den 7. november koster i alt 3.056 kr. – dvs. kun 1.528 kr. pr. person (morgenmad kan tilkøbes).

Som sagt har du også mulighed for at vælge et jacuzzi deluxe-værelse til i alt 4.793 kr. – dvs. kun 2.397 kr. pr. person.

Solferie i Thailand: 13 dage i Hua Hin på et skønt 4* hotel fra kun 5.939 kr. p.p. inkl. fly og bagage

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Hua Hin, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Ayrest Hua Hin

Rejse til Hua Hin

Rejse til Hua Hin Rejse til Hua Hin

Rejse til Hua Hin

Rejse til Hua Hin

Superior-værelse

Rejse til Hua Hin

Jacuzzi deluxe-værelse

Solferie i Thailand: 13 dage i Hua Hin på et skønt 4* hotel fra kun 5.939 kr. p.p. inkl. fly og bagage

Rejse til Hua Hin – fly

Før du kan tjekke ind på hotellet, skal du selvfølgelig først have styr på et par returbilletter fra Danmark til Thailand.

Og priserne for fly til Thailand – og det meste af Asien – er ikke ligefrem billige. Ofte starter priserne fra omkring 6.000 kr. for ordentlige billetter. Men i dag har jeg fundet billetter til markant lavere priser 😉

Jeg har nemlig fundet en lang række billige flybilletter hos et af verdens bedste flyselskaber, Etihad Airways, i den absolutte højsæson fra oktober til marts.

De tilbyer p.t. returbilletter fra København til Bangkok til priser mellem ca. 4.300 og 4.600 kr. – med gode flytider, forplejning og indtjekket bagage.

I flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet flybilletter fra onsdag den 25. oktober til tirsdag den 7. november. På disse datoer koster billetterne kun 4.411 kr. inkl. bagage.

Rejse til Hau Hin – billige flydatoer

 • 04.10. – 17.10.
 • 25.10. – 07.11.
 • 30.10. – 14.11.
 • 01.11. – 14.11.
 • 06.11. – 21.11.
 • 08.11. – 21.11.
 • 17.01. – 30.01.
 • 22.01. – 06.02.
 • 24.01. – 06.02.
 • 29.01. – 13.02.
 • 31.01. – 13.02.
 • 01.02. – 13.02.
 • 06.03. – 19.03.
 • Og flere

Transport til/fra lufthavnen

Det er muligt at tage bussen fra Bangkok til Hua Hin – priserne kan variere afhængig af bus, men er generelt superbillige, og turen tager ca. fire timer.

Vær dog opmærksom på, at du ikke nødvendigvis bliver sat af direkte på hotellet. Dog burde det ikke være alt for dyrt at tage taxi det sidste stykke til hotellet.

Du kan undersøge dine transportmuligheder nærmere på 12go.asia.

Rejseinspiration til Hua Hin

I Hua Hin er der som sagt masser af oplevelser, og jeg har her samlet nogen idéer til aktiviteter, som du kan lade dig inspirere af. Der er både noget til de vandglade, naturelskere, og til dem som gerne vil på eventyr lidt udenfor Hua Hin.

Vana Nava Water Jungle Park

Er du en ægte vandhund, har du virkelig noget at se frem til! En af de mest populære aktiviteter i Hua Hin er nemlig at besøge Vana Nava Water Jungle Park, som er et gigantisk vandland med 19 vandrutsjebaner for både store og små. Derudover er der også restauranter, caféer og mulighed for shopping inde i vandlandet.

Hua Hin Beach

Det er jo ikke en ægte ferie i Thailand uden at besøge en af de mange lækre strande, og heldigvis er den lokale strand i Hua Hin helt i top! Her kan du tage en forfriskende dukkert og slikke sol om dagen eller nyde den smukke solopgang om morgenen.

Solferie i Thailand: 13 dage i Hua Hin på et skønt 4* hotel fra kun 5.939 kr. p.p. inkl. fly og bagage

Khao Sam Yot National Park

Denne nationalpark er helt sikkert et besøg værd. Særligt fordi man efter en mindre hike kommer til parkens hovedattraktion – Phraya Nakhon-grotten. Her finder du den royale pavillon Phra Thinang Khuha Kharuhat, som du (hvis du er heldig) kan opleve blive oplyst af hullet øverst i grotten, hvilket skaber en helt magisk stemning. Det lyder måske lidt underligt, men det er noget helt særligt!

Solferie i Thailand: 13 dage i Hua Hin på et skønt 4* hotel fra kun 5.939 kr. p.p. inkl. fly og bagage

Koh Talu

Jeg kan varmt anbefale at tage ud til miniput-øen Koh Talu, som ligger 2,5 timer væk fra selve Hua Hin. Den lille ø huser kun et enkelt resort og er ganske uspoleret, hvilket gør den til et sandt mini-paradis. Øen er omringet af det klareste azurblå vand fyldt med farverige fisk, hvilket gør det helt fantastisk at snorkle. Du kan også gå på opdagelse på øen og nyde øens postkort-værdige sandstrand.

Solferie i Thailand: 13 dage i Hua Hin på et skønt 4* hotel fra kun 5.939 kr. p.p. inkl. fly og bagage

Vil du gerne inspireres lidt mere, kan du med fordel tjekke getyourguide ud, hvor du finder guidede ture og andre aktiviteter i Hua Hin.

Rejse til Hua Hin –  pas og visum

Thailand er visumfrit op til 30 dage for turistrejser. Dit pas skal være gyldigt i 6 måneder fra indrejsedatoen.

Vil du gerne læse mere om pas- og visumreglerne for Thailand, kan du gøre det på Udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Solferie i Thailand: 13 dage i Hua Hin på et skønt 4* hotel fra kun 5.939 kr. p.p. inkl. fly og bagageSolferie i Thailand: 13 dage i Hua Hin på et skønt 4* hotel fra kun 5.939 kr. p.p. inkl. fly og bagage

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud