• 10 dec 2019

  Solferie i Thailand: 9 dage i Hua Hin på et skønt 4* hotel fra kun 3.843 kr. inkl. fly og bagage

  Kan vi ikke hurtigt blive enige om, at de fleste af os drømmer om at bytte de kolde og mørke vintermåneder ud med sol og sommer? Nikker du lige nu, så prøv at læse med her. I sidste uge fandt jeg nogle superbillige flybilletter til Bangkok, og de er der minsandten endnu – og de skal selvfølgelig bruges til en rejse ned til varme, sol og strand. Turen går til intet mindre end smukke Hua Hin i Thailand! Og du kan godt pakke både badetøj, solcreme og klipklappere, for der venter dig 30 grader og solskin! Udover strand og afslapning byder Hua Hin på masser af oplevelser – hyggelige markeder, en skøn stemning og ikke mindst det lækre thailandske køkken med retter som pad thai og panang, der kan (og bør) nydes med en iskold Singha. Hvis du er til smuk natur, så skal du helt klart besøge Khao Sam Roi Yot National Park. Og hvis du er til lidt mere action, så kan et besøg i et kæmpe vandland (Vana Nava Hua Hin Water Jungle) måske friste.

  Afslapning i Hua Hin
  januar - marts
  fra3.843 kr.
  København
  Bangkok
  Billige fly til Bangkok
  inkl. 23 kg bagage
  2.729 kr.
  Hotel i Hua Hin
  f.eks. det 4* Ayrest Hua Hin
  1.114 kr.
  Hotel
  1.114 kr.
  Fly
  2.729 kr.
  Total (pr.person)
  3.843 kr.

  Fly til Thailand

  Som jeg tidligere nævnte, fandt jeg i sidste uge rigtig mange billige flyafgange fra København til Thailand – og det er stadig muligt at finde mange af dem i højsæsonen fra januar til marts. Priserne varierer i skrivende stund mellem ca. 2.700 – 3.100 kr., og det er både Royal Jordanian og Qatar Airways, der lokker med de billige billetter – og at flyve med disse selskaber er bestemt ikke dårligt! Det er nemlig to af de sikreste luftselskaber i verden.

   

  I eksemplet har jeg f.eks. fundet en afgang med Royal Jordanian fra København fra torsdag den 5. marts til søndag den 15. marts til kun 2.729 kr. inkl. 23 kg indchecket bagage. Flyver du med Royal Jordanian har du kun én enkelt mellemlanding hver vej (6 timer) i Amman – disse mellemlandinger er dog lidt længere, end hvis du flyver med Qatar. Flyver du med Qatar Airways, har du en enkelt mellemlanding i Doha hver vej.

   

  Det er desværre ikke muligt at finde tilsvarende billige fly fra Jylland, så turen til hovedstaden kan godt betale sig.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 05.03. – 15.03. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen). OBS! Jeg har generelt haft held med at finde de billige billetter på datoer, hvor du flyver på kombinationer af tirsdage, torsdage og/eller søndage.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 16.01. – 27.01.
  • 19.01. – 30.01.
  • 23.01. – 04.02.
  • 16.02. – 01.03.
  • 23.02. – 08.03.
  • 27.02. – 08.03.
  • 01.03. – 15.03.
  • 08.03. – 19.03./22.03.
  • 10.03. – 24.03.
  • 15.03. – 29.03.
  • 17.03. – 31.03.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Hua Hin

  Hvis du elsker at bo på et hotel, hvor der er et flot poolområde – så bliver du ellevild med det, jeg har fundet i dag. Jeg har nemlig fundet det flotte 4* Ayrest Hua Hin. Her får du et hotel med det skønneste poolområde (glæd dig til at se billederne!) og en dejlig børnepool.

   

  Hotellet ligger i skønne, fredelige omgivelser tæt på centrum og strand – altså så bliver det ikke meget bedre, hvis du spørger mig. Så om du er mest til de hyggelige markeder rundt om i byen, eller om du er til total afslapning ved stranden, så er der simpelthen mulighed for begge dele.

   

  Du bliver indkvarteret i et lyst og moderne værelse, hvor du har aircondition, wi-fi, fladskærms-tv og eget badeværelse. Og nok som man kunne tro, at det var det, så får du faktisk også din egen balkon! Det er, hvad jeg kalder en perfekt mulighed for at sidde og suge solens stråler til sig (selvfølgelig med en lille drink i hånden) og nyde den skønne udsigt fra hotellet.

   

  Et værelse i 8 nætter fra torsdag den 5. marts til søndag den 15. marts koster 2.228 kr., dvs. 1.114 kr. pr. person ved en rejse for 2. Prisen for lignende ophold ligger mellem ca. 280 – 350 kr. fra januar til marts. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Hua Hin, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Det er muligt at tage bussen – og turen koster ca. 60 kr. pr. person og tager omkring 3-4 timer. Vær dog opmærksom på, at du ikke bliver sat af direkte på hotellet. Dog burde det ikke være alt for dyrt at tage taxi de sidste 4,5 km til hotellet.

   

   

  Visum

  Thailand er visumfrit i op til 30 dage for turistrejser. Vil du gerne læse mere om reglerne ift. pas og visum i Thailand, kan du gøre dette på Udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Vaccination

  Hvis du vil opdateres på, hvilke vacciner, du skal bruge i Thailand, så smut forbi sikkervaccination.dk.

   

   

  Ayrest Hua Hin

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  9 kommentarer til Solferie i Thailand: 9 dage i Hua Hin på et skønt 4* hotel fra kun 3.843 kr. inkl. fly og bagage

  1. Claus vittrup says:

   Hej Kan ikke lige finde fly til hua hin og hotel til den pris… hvad gør jeg galt ? På forhånd tak. Mvh Claus

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Claus 🙂

    Når du klikker på linkene i artiklen, kommer du ind til et flytilbud og et hoteltilbud – og begge steder holder priserne. Det kan måske være fordi du ændrer datoerne til nogle datoer, hvor der ikke er billige flyafgange. Jeg vil som udgangspunkt anbefale dig at bruge nogle af de datoer, jeg angiver i listen i artiklen. På de datoer har jeg nemlig selv tjekket, at flybilletterne er billige (hvis ikke de er steget i pris siden) 🙂

    Herudover skal du ift. hotelprisen huske på, at beløbet på bookingsiden er det totale beløb for et dobbeltværelse. Så den pris skal deles af 2 personer 😉

    Du må endelig sige til, hvis du har flere spørgsmål 🙂

  2. Lærke says:

   Hej, hvis jeg skal have et barn med på 3 år, er prisen så den samme 3808,-?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Lærke 🙂

    Prisen på 3.808 kr. er beregnet ud fra et eksempel med 2 rejsende. Hvis du vil have et barn med, skal barnet også have en flybillet, og i hotelsøgningen skal du tilføje et barn. Hotellet bliver faktisk ikke så meget dyrere af det, men I skal selvfølgelig betale for en ekstra flybillet 🙂

  3. Helle Koldsø says:

   Hej igen
   Jeg skrev også til jer i går. Vi kan se, at der er mange oplevelsesmuligheder i Hua Hin, men måske kan I hjælpe os med flybilletter og hotel og gode forslag til udflugter, evt med et par
   overnatninger et andet sted, hvis der er spændende oplevelser for fe to drenge på 13 år, fx gerne elefantridning. Vi ønsker at rejse i jan. og helst først i jan.
   På forhånd tak
   Helle

  4. Helle says:

   Hej
   Vi er to bedsteforældre, der skal på en konfirmationsrejse med to friske drenge på 13 år. Vi har tænkt på en ferie på ca 11-13 dage i Thailand først i januar og gerne lige før nytår. Det må gerne være en aktiv ferie, hvor vi evt kommer til Elephant Hill, ud at sejle mm, og slutter af med en badeferie på 3-4 dage. Vi forestiller os en pris på ca 12.000 pr person.
   Er det noget I kan komme med ideer og forslag til?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Helle,
    Hvor lyder det helt fantastisk – sikke nogle heldige drenge 🙂 !
    Det lyder som om I søger en rundrejse og med det budget I har, så vil jeg helt klart anbefale jer at kontakte et rejsebureau – især hvis I gerne vil have turen planlagt på forhånd! 🙂
    Hvis I har mod på at booke det selv, så kan du se en oversigt over afgange i januar her.

  5. Anne Sølling says:

   Vil også gerne høre om 14 dages rejser til Bangkok

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Anne 🙂

    Rejsen her er jo kun et eksempel. Du kan også sagtens finde rejser på 14 dage også 😉

  se fly se hotel