Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 7.999 kr.
Radisson-Resort-Spa-Hua-Hin-Thailand-banner
Pakkerejser

Pakkerejse til Thailand: 14 nætter på 4* Radisson-hotel fra kun 7.999 kr. p.p. inkl. direkte fly, morgenmad og bagage

Pakkerejser |

Pakkerejse til Thailand: 14 nætter på 4* Radisson-hotel fra kun 7.999 kr. p.p. inkl. direkte fly, morgenmad og bagage

Drømmer du om at udforske fantastiske Thailand uden alt besværet med selv at planlægge og sammensætte rejsen? Så har jeg her fundet et tilbud, du ikke må glip af! Der er tale om en pakkerejse til Thailand, nærmere bestemt Hua Hin. På denne pakkerejse til Thailand slipper du for at booke fly selv. Du slipper for lange, kedelige mellemlandinger i fremmede lufthavne. Du slipper for ubehagelige overraskeler med bagageregler. Ja, du slipper i det hele taget for alt det bøvlede arbejde ifm. med at planlægge en rejse. Med andre ord er denne pakkerejse altså bare nem og ligetil. Alt, du skal gøre, er at trykke på book-knappen i en fart, pakke kufferten, læne dig tilbage i flysædet og lade dig transportere direkte til Thailand med SAS. I Thailand vil du så blive mødt af smukke sandstrande, varme temperaturer, lækker mad og en betagende kultur. Der er således lagt op til en eksotisk tropeferie, hvor alt er planlagt for dig, og hvor du blot kan nyde ferien 

Charterrejse til Thailand

december – marts

7.999 kr.

København, Billund, Aalborg og Aarhus ✈ Thailand

Pakkerejse til Hua Hin

Pakkerejse til Thailand

Sol og varme, strande og palmer – uhhh, Thailand kan altså et eller andet! ☀

Og i dag har jeg fundet en lækker pakkerejse til Thailand! Forestil dig bare en ferie, hvor hver dag starter med en smuk solopgang over Thailands maleriske kyst.

Velkommen til Radisson Resort & Spa Hua Hin (4 ud af 5 på Tripadvisor) – et sandt paradis uanset om du søger afslapning eller eventyr!

Dette Radisson-resort er bestemt et af de bedre hoteller i Hua Hin. Med sin elegante arkitektur harmonerer resortet på fornem vis med den omkringliggende natur.

Beliggenheden direkte ved stranden sikrer desuden det perfekte udgangspunkt for solbadning og vandaktiviteter. Derfor kan du glæde dig til at dyppe tæerne i det varme sand til lyden af bølgeskvulp – lyder det ikke som ren ferieidyl?

Resortet byder også på en lang række faciliteter, der nok skal falde i din smag.

Det store poolområde er naturligvis altid lidt af en crowdpleaser. Men også hotellets store, åbne lobby ser lokkende ud. Her finder du både sportsbar, café og en lille isbutik

På Radisson Resort & Spa Hua Hin venter der dig med andre ord en ferie, hvor luksus, komfort og uforglemmelige oplevelser er i højsædet. Så det er bare om at komme afsted! ✈

Pakkerejse til Thailand – priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Bravo Tours.

Det er muligt at flyve fra både København, Billund, Aalborg og Aarhus.

Hvis du flyver fra København, får du ofte direkte flybilletter til Bangkok med SAS.

Ovenfor har jeg som et eksempel taget udgangspunkt i en 14-nætters rejse til Radisson Resort & Spa Hua Hin, hvor du flyver direkte fra København.

Rejsen koster i alt 15.998 kr. for to personer med afrejse den 8. december. Det vil sige, at prisen ender på kun 7.999 kr. pr. person inkl. fly, hotel, bagage og morgenmad.

I øvrigt kan du finde flere forskellige pakkerejser til Thailand hos Bravo Tours, så kig endelig tilbuddene godt igennem (der er også femstjernede hoteller, der ser ret så lækre ud. Just sayin’).

Frapriser (pr. person)

  • December: 7.999 kr.
  • Januar: 8.999 kr.
  • Februar: 10.999 kr.
  • Marts: 10.499 kr.

Pakkerejse til Thailand

Pakkerejse til Thailand

Pakkerejse til Thailand

Pakkerejse til Thailand

Pakkerejse til Thailand

Pakkerejse til Thailand

Pakkerejse til Thailand

Pakkerejse til Thailand

Transport til/fra lufthavnen

Du kan tilvælge transfer fra lufthavnen i Bangkok til hotellet i Hua Hin under bookingprocessen, hvilket koster 1.210 (for 2 personer).

Du kan dog også vælge selv at stå for transporten, hvilket kan gøres en hel del billigere. Du kan se dine muligheder og selv booke transport på 12go.asia. Du kan bl.a. booke en van fra lufthavnen til hotellet fra under 50 kr.

Rejseinspiration til Hua Hin

I Hua Hin er der som sagt masser af oplevelser, og jeg har her samlet nogen idéer til aktiviteter, som du kan lade dig inspirere af. Der er både noget til de vandglade, naturelskere, og til dem som gerne vil på eventyr lidt udenfor Hua Hin.

Vana Nava Water Jungle Park

Er du en ægte vandhund, har du virkelig noget at se frem til! En af de mest populære aktiviteter i Hua Hin er nemlig at besøge Vana Nava Water Jungle Park, som er et gigantisk vandland med 19 vandrutsjebaner for både store og små. Derudover er der også restauranter, caféer og mulighed for shopping inde i vandlandet.

Hua Hin Beach

Det er jo ikke en ægte ferie i Thailand uden at besøge en af de mange lækre strande, og heldigvis er den lokale strand i Hua Hin helt i top! Her kan du tage en forfriskende dukkert og slikke sol om dagen eller nyde den smukke solopgang om morgenen.

Pakkerejse til Thailand

Khao Sam Yot National Park

Denne nationalpark er helt sikkert et besøg værd. Særligt fordi man efter en mindre hike kommer til parkens hovedattraktion – Phraya Nakhon-grotten. Her finder du den royale pavillon Phra Thinang Khuha Kharuhat, som du (hvis du er heldig) kan opleve blive oplyst af hullet øverst i grotten, hvilket skaber en helt magisk stemning. Det lyder måske lidt underligt, men det er noget helt særligt!

Pakkerejse til Thailand

Koh Talu

Jeg kan varmt anbefale at tage ud til miniput-øen Koh Talu, som ligger 2,5 timer væk fra selve Hua Hin. Den lille ø huser kun et enkelt resort og er ganske uspoleret, hvilket gør den til et sandt mini-paradis. Øen er omringet af det klareste azurblå vand fyldt med farverige fisk, hvilket gør det helt fantastisk at snorkle. Du kan også gå på opdagelse på øen og nyde øens postkort-værdige sandstrand.

Pakkerejse til Thailand

Vil du gerne inspireres lidt mere, kan du med fordel tjekke getyourguide ud, hvor du finder guidede ture og andre aktiviteter i Hua Hin.

Pakkerejse til Thailand –  pas og visum

Thailand er visumfrit op til 30 dage for turistrejser. Dit pas skal være gyldigt i 6 måneder fra indrejsedatoen.

Vil du gerne læse mere om pas- og visumreglerne for Thailand, kan du gøre det på Udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Pakkerejse til Thailand: 14 nætter på 4* Radisson-hotel fra kun 7.999 kr. p.p. inkl. direkte fly, morgenmad og bagagePakkerejse til Thailand: 14 nætter på 4* Radisson-hotel fra kun 7.999 kr. p.p. inkl. direkte fly, morgenmad og bagage

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud