Koh-Samui-Thailand-banner

Bedste rejsemål i Thailand

Et af verdens mest populære rejsemål er Thailand – især om vinteren. Landet byder på alt fra storbyer og templer til hvide sandstrande og noget af Asiens smukkeste natur. Thailand er en vaskeægte rejseperle, og det sydøstasiatiske land er derudover en alsidig destination, der kan byde på lidt af hvert. Og hvis du aldrig har været i Thailand, kan det være lidt uoverskueligt at finde hoved og hale i de forskellige områder. Thailand er jo et temmelig stort land. Derfor har jeg lavet denne liste over de bedste rejsemål i Thailand, så du kan få det forkromede overblik.

De bedste stranddestinationer i Thailand

Bedste rejsemål i Thailand – Phuket

Et af de bedste steder i Thailand er uden tvivl Phuket.

Phuket er nemlig Thailands største ø og byder på nogle af Asiens allerbedste sandstrande – og lækre temperaturer (men det gælder nu hele Thailand).

Phuket har desuden en god blanding af det hele. Her kan du finde alt fra smuk natur, strande, lokale markeder, natteliv og mange gode oplevelser. Alt dette er med til at gøre Phuket til et af de bedste rejsemål i Thailand for voksne, der gerne vil have en blanding af afslapning på de mange strande, kultur oplevelser og god mad!

Men du kan også sagtens bare finde et godt, familievenligt resort ved stranden – og så kan Phuket også snildt være et af de bedste rejsemål i Thailand med børn.

Phuket er med andre ord et rigtig godt valg – næsten uanset hvad 😉

Læs mere om billige rejser til Phuket.

Bedste rejsemål i Thailand Bedste rejsemål i Thailand

Bedste rejsemål i Thailand – Koh Samui

En af de bedste destinationer i Thailand, hvis du drømmer om palmeklædte sandstrande og krystalklart vand, er Koh Samui.

Koh Samui ligger i det sydlige Thailand og byder på en fantastisk feriestemning med ægte paradis-vibes. Her bliver du mødt af kilometerlange sandstrande og smuk natur.

Koh Samui er faktisk Thailands næststørste ø – efter Phuket ovenfor. Og øens størrelse er også med til at give den lidt alsidighed, hvis ikke du orker rendyrket strandferie. Men leder du efter en af bedste strandferier i Thailand, går du ikke galt i byen med Koh Samui.

Læs mere om billige rejser til Koh Samui.

Bedste rejsemål i Thailand

Bedste rejsemål i Thailand – Koh Lipe

Thailand har mange forskellige øer og er smækproppet med stranddestinationer. Phuket og Koh Samui er blandt de største stranddestinationer. Hvis du derimod gerne vil opleve nogle af de mindre øer, så vil jeg anbefale Koh Lipe.

Koh Lipe bliver ofte sammenlignet med Maldiverne, da øen byder på krystalklart vand, kridhvide strande og kokospalmer!

Øen er i de senere år blevet mere og mere besøgt af både børnefamilier og backpackere. Så leder du efter en strandferie med kvalitet som på Maldiverne, men med en del pænere priser, så er Koh Lipe helt sikkert et af de bedste steder i Thailand.

Læs mere om billige rejser til Koh Lipe

Bedste rejsemål i Thailand

Børnevenlige destinationer i Thailand

Bedste rejsemål i Thailand – Krabi

Hvis man som børnefamilie gerne vil afsted til Thailand, men er usikker på, hvilke områder der er børnevenlige, så skal I ikke bekymre jer.

Det nok mest børnevenlige og populære område blandt børnefamilier er Krabi. Omgivelserne i Krabi er rolige med flere naturskønne områder – og selvfølgelig har du også de samme superlækre strande som på Phuket og Koh Samui.

Krabi fortjener derfor uden tvivl æren som et af de bedste rejsemål i Thailand for børnefamilier.

Læs mere om billige rejser til Krabi.

Bedste rejsemål i Thailand

Bedste rejsemål i Thailand – Koh Lanta

Koh Lanta er et område i Krabi, der er ekstra populært for børnefamilier, da strandene er ret lavvandede, og der er plads til at være sammen som familie.

Her kan man som familie nyde en tilbagelænet kultur med afslapning i fokus. Derudover er der også en masse forskellige oplevelser for børnefamilier – bl.a. dykning, udflugter og smuk natur. Så lavvandet sjov og et bredt udvalg af oplevelser sikrer Koh Lanta en plads på listen over de bedste destinationer i Thailand med børn.

Læs mere om billige rejser til Koh Lanta.

Bedste rejsemål i Thailand

Bedste rejsemål i Thailand – Hua Hin

Hua Hin er den ældste ferieby i Thailand. Og det er endda en favoritdestination blandt Thailands royale familie.

Hua Hin ligger små 180 km fra Bangkok. Og når man tager i betragtning, hvor stort et land Thailand er, så ligger Hua Hin faktisk ganske tæt på. Så hvis I flyver til Bangkok (hvilket ofte er billigere end at flyve til f.eks. Phuket), så er Hua Hin den nærmeste stranddestination for børnefamilier.

Hua Hin er som sagt Thailands ældste ferieby, så her kan du i øvrigt opleve lidt af hvert. Du kan slappe af på en af de mange strande eller gå på oplevelse i byen og prøve lokale delikatesser på natmarkeder. Hua Hin fortjener derfor også en plads blandt de bedste destinationer i Thailand for børnefamilier. Men den vil nu også fungere fint for voksne 😉

Læs mere om billige rejser til Hua Hin.

Bedste rejsemål i Thailand

De bedste kultur-destinationer i Thailand

Bedste rejsemål i Thailand – Bangkok

Selvom Thailand nok mest er kendt for sine tropiske sandstrande og smukke natur, så kan du også sagtens komme på rigtig storbyferie.

Bangkok, Thailands hovedstad, byder på en masse kultur oplevelser i form af templer, historiske bygninger, museer og meget mere.

Bangkok er således et sted, hvor du både får kultur- og storbyoplevelser i bunkevis. Du kan gå shop-amok i de mange markeder eller klassiske storcentre, eller tage på museum eller spise dig mæt i alverdens lækre thai-retter.

Jeg vil sige, at Bangkok er et af bedste steder i Thailand for unge voksne. Dog skal det siges, at Bangkok er en af verdens mest tætbefolkede storbyer. Og det betyder, at byen også kan virke som et kaos af larmende trafik og menneskemylder. Men det er altså en del af oplevelsen.

Læs mere om billige rejser til Bangkok.

Bedste rejsemål i Thailand Bedste rejsemål i Thailand

Bedste rejsemål i Thailand – Chiang Mai

Chiang Mai er Thailands næststørste by efter Bangkok, og den ligger i det nordlige Thailand.

Her får du ikke hvide sandstrande, men derimod fascinerende kulturelle oplevelser.

Området og selve byen har stor historisk betydning for Thailand. Her vil du kunne finde flotte templer og de smukkeste bjerglandskaber. Du kan desuden prøve kræfter med et hav af aktiviteter, som ofte er populære blandt backpackere – bl.a. zip-line, bungy jump og klatring.

Chiang Mai er derfor helt sikkert en af de bedste rejsemål i Thailand for backpackere, der har leder efter en aktiv kulturrejse med både god natur og skønne oplevelser. Og du behøver selvfølgelig ikke at tilbringe hele din ferie i Chiang Mai – den kan også fungerende glimrende som en del af en rundrejse i Thailand.

Læs mere om billige rejser til Chiang Mai.

Bedste rejsemål i Thailand

Corona

Hvis du gerne vil en rejse til Thailand, så er det en god idé at holde sig opdateret omkring corona og evt. restriktioner for indrejse.

Det kan du læse om på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud