Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 3.496 kr.
Wooden-longtail-boats-Phuket-Thailand-banner-1280-x-1280-1080x1080
Fly

Billige fly til Thailand

Flybilletter til Bangkok tur/retur inkl. bagage

Fly |

Billige fly til Thailand

Thailand er bare en uovertruffen destination, hvis du drømmer om tropisk strandferie! Landet er en eksotisk cocktail af palmefyldte drømmestrande, 30 graders varme, bagende solskin, en fascinerende kultur og en gæstfri befolkning. Men hvis du det sidste lange stykke tid har kigget på fly til Thailand, så er du sikkert også blevet godt og grundigt skuffet. Prisniveauet har længe ligget omkring 5.500 – 8.000+ kr. tur/retur. Av… Men i dag vil jeg præsentere dig for de billigste flybilletter til Thailand, jeg har fundet i et godt stykke tid. Så hvis det netop er Thailand, du har øverst på ønskelisten, så kan du lige nu booke billige fly til Bangkok! 🏖️🌴

Fly til Thailand

september – december

fra

3.496 kr.

✈️ Fra København

🧳 Inklusive bagage

🤑 Skarp pris (50% billigere)

Billige fly til Thailand

Billige fly til Thailand

Flybilletter til Thailand har som sagt længe været megadyre.

Men i dag har jeg altså fundet returbilletter til superlave priser!

Helt konkret har jeg fundet flybilletter med Etihad Airways fra København til Bangkok.

Fra slutningen af september og frem til december kan du finde returbilletter til priser fra under 4.000 kr. inkl. bagage! Særligt i november er der masser af billige rejsedatoer.

I flyboksen ovenfor har jeg blot som eksempel fundet en afgang fra torsdag den 31. oktober til torsdag den 14. november. På disse datoer koster flybilletter kun 3.496 kr.

Fordi du flyver med Ethihad, er indtjekket bagage inkluderet i billetten. Flytiderne er også lækre, da du hver vej kun har en enkelt mellemlanding i Abu Dhabi (ca. 2-3 timer).

OBS: Sembo (som i dette tilfælde er den billigste bookingside inde på Momondo) oplyser, at billetterne ikke er med indtjekket bagage. Men det må være en fejl. For Etihad sælger slet ikke billetter på denne rute uden indtjekket bagage. Hvis du alligevel ikke er helt tryg ved Sembo, kan du altid vælge en af de andre bookingsider på Momondo, som alle oplyser, at indtjekket bagage er inkluderet.

Fly til Thailand – eksempler på billige rejsedatoer

 • 15.09. – 03.10.
 • 22.09. – 06.10.
 • 29.09. – 13.10.
 • 30.09. – 15.10.
 • 07.10. – 22.10.
 • 27.10. – 10.11.
 • 31.10. – 14.11.
 • 07.11. – 21.11.
 • 10.11. – 24.11.
 • 14.11. – 05.12.
 • 21.11. – 05.12.
 • 24.11. – 12.12.
 • 28.11. – 12.12.
 • 28.11. – 19.12.
 • Og flere

Fly til Thailand – rejseinspiration

Flyver du til den thailandske hovedstad, kan det være, at du også gerne vil rejse lidt videre.

Og billige fly til Bangkok kan ofte være nøglen til en fantastisk rejse i Thailand – eller videre til andre dele af Sydøstasien. Når først du er landet i Bangkok, har du faktisk utroligt mange muligheder for at skræddersy din videre færd i landet. Her får du et par rejseidéer.

Vil du bare gerne hen til den første og bedste strand, så er de mest nærliggende stranddestinationer Hua Hin og Koh Chang. Begge kan du komme til med bus fra Bangkok.

Koh Chang

Fly til Thailand

Hua Hin

Billige fly til Thailand

Har du i stedet andre thailandske perler som PhuketKrabi, Koh Lipe eller Koh Samui i kikkerten, kan du som regel finde billige indenrigsfly fra Bangkok (300-600 kr. til Phuket og Krabi og 800-900 kr. til Ko Samui).

Og hvis du slet ikke kan vælge mellem de mange lækre rejsemål, kan du også altid bruge de billige fly til Thailand til en Thailand-rundrejse eller øhop i Thailand.

Phuket

Fly til Thailand

Fly til Thailand

Og er du på udkig efter en større rundrejse i Sydøstasien, vil Bangkok ligeledes være et fremragende udgangspunkt for fly videre til andre sydøstasiatiske destinationer – f.eks. VietnamSingaporeBali, Kuala Lumpur osv.

Det er altså kun fantasien der sætte grænser med så billige fly til Thailand 😉

Hoteller

Uanset hvilken Thailand-rejse du beslutter dig for, er det måske meget rart at have første hotelovernatning på plads.

Hoteller i Bangkok

Pas og visum

Thailand er visumfrit op til 30 dage for turistrejser. Dit pas skal være gyldigt i 6 måneder fra indrejsedatoen.

Vil du gerne læse mere om pas- og visumreglerne for Thailand, kan du gøre det på Udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til ThailandBillige fly til Thailand

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud