04 sep 2017

Thailand i højsæsonen: 10 dage på Koh Chang på et 3,5* resort til kun 4.811 kr. inkl. fly, bagage og morgenmad

Sommeren er officielt ovre, så derfor kan du nu godt begynde at planlægge din ferie sydpå i de måneder, hvor vejret i Danmark bliver mørkere og koldere. Jeg har i dag fundet billige flybilletter til Thailand, og det skal da udnyttes – så jeg har sammensat en skøn rejse til dig til paradisøen Koh Chang midt i højsæsonen. Koh Chang er et smukt område, hvor 75 % er naturbeskyttet – her er rig mulighed for at finde smuk natur, fantastiske strande og tage på vandre- eller snorkelture. Så find kalenderen frem og planlæg din rejse ned til varmen og Thailands højsæson – det bliver superskønt!

Sol og strand på Koh Chang
december - marts
4.811 kr.
København
Bangkok
Hotel på Koh Chnag
f.eks. det 3,5* Chai Chet Resort
1.600 kr.
Du skal selv indtaste rejsedatoerne (22.01. - 31.01)
Du skal selv indtaste rejsedatoerne (22.01. - 31.01)
Billige fly til Bangkok
inkl. bagage
3.211 kr.
Hotel
1.600 kr.
Fly
3.211 kr.
Total (pr.person)
4.811 kr.

Hotel

Drømmer du også om at bo på et lækkert ferieresort uden feriebudgettet går total i stykker? Så har jeg fundet det helt rette hotel til dig! På tripadvisor.dk har jeg fundet det 3,5* Chai Chet Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet har en dejlig ugeneret beliggenhed på Koh Chang-øen – helt ideelt, hvis du foretrækker en afslappende og afstressende solferie i laveste gear. Hele øen er utrolig natursmuk, og området omkring Chai Chet Resortet er ingen undtagelse. Et dobbeltværelse i 9 nætter inkl. morgenmad koster 3.200 kr., dvs. 1.600 kr. pr. person ved en rejse for 2. Husk at når du booker via tripadvisor.dk, skal du selv indtaste rejsedatoerne – i dette tilfælde 22.01. – 31.01.

Der findes et meget stort udvalg af hoteller på Koh Chang – for at danne dig et overblik, så kan du se mere her. Og hvis du rejser alene, skal du blot ændre søgningen til enkeltværelser øverst på siden. Hvis du rejser på et stramt budget, vil bo lidt anderledes eller måske finde en hel lejlighed for dig selv, så kan du kigge forbi airbnb.dk, hvor du kan finde virkeligt billige værelser.

 

Fly

momondo.dk har jeg fundet billige flybilletter til Bangkok – du kan finde de billigste billetter fra december til marts – lige midt i højsæsonen! Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København d. 21.01. – 31.01. til kun 3.211 kr. inkl. 23 kg bagage.

Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 21.01. – 31.01. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoerne).

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 07.12. – 15.12.
 • 05.01. – 17.01.
 • 01.03. – 12.03.
 • 03.03. – 17.03.
 • 07.03. – 16.03.
 • 12.03. – 24.03.
 • Og flere

 

Transport til/fra lufthavnen

Når du lander i Bangkok skal du videre til Koh Chang. Fra lufthavnen kan du tage en shuttlebus til enten ”Morchit Bus Station” eller ”Victory Monument” – herfra kan du tage en bus til Koh Chang. Turen tager ca. 6 timer og koster ca. 300 Bath (60 kr.) pr. vej, så i alt 120 kr. t/r. Du kan også tage en VIP bus (mere benplads osv.) direkte fra lufthavnen til 900 Bath t/r (ca. 176 kr.) – du kan læse mere her. Det er også muligt at flyve fra Bangkok til Koh Chang (Trat) – det koster omkring 1.100 kr. t/r.

 

Hotel-indtryk

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10 kommentarer til Thailand i højsæsonen: 10 dage på Koh Chang på et 3,5* resort til kun 4.811 kr. inkl. fly, bagage og morgenmad

 1. Mette says:

  Tusind tak for alt dit arbejde med disse tilbud. 

  Vi overvejer en rejse til Thailand med vores på det tidspunkt 8 mdr gamle datter, hvor hun jo gerne skulle flyve gratis. Jeg har så fundet bilige billetter efter dit tip, men så snart jeg ændrer indstillingerne til at vi også skal have baby under 2 år med, bliver billetterne for mig og min kæreste dyrere. Det er ikke kun ved turkish airlines men for alle selskaber – både på momondo, flysaveren osv.  Har du nogen anelse om hvorfor og hvordan man evt kommer udenom det?

  • Rejsespejder_AP says:

   Hej Mette,

   Tusind tak for rosen – det er jeg glad for, at du synes! Jeg har lige tjekket og her passer prisen (se screenshot her) – de er endda til 5.874 kr. for jer alle, hvor prisen ville være 5.928 kr. for 2 enkeltbilletter 🙂 Du kan se billetterne her – nogle gange kan momondo godt drille fra mobilen, så hvis du har mulighed for at bruge en computer, så kan det måske hjælpe 🙂

 2. Amalie says:

  Hej Rejsespejder,

  Det er nogle fantastiske tilbud I har her. Vi er 4 veninder der gerne vil afsted til Thailand over julen og nytåret. Vi har fået anbefalet jeres hjemmeside, men da det er første gang vi kigger herinde, er vi i tvivl om, om I blot indhenter tilbudende og man så selv skal gå ind og finde deres forslag, for på den måde selv at bestille. Er det sådan det fungere? 🙂

  • Rejsespejder_AP says:

   Hej Amalie,
   Tusind tak for det – det er jeg glad for, at du synes 🙂 Rejsespejder er en inspirations- og rejsetilbudsblog. Jeg søger og finder fede rejser og skriver om dem, og så skal I selv booke via de links der er i en given rejseartikel. Du booker rejsen via de links, der er i artiklen (via tekstlinks, ved at klikke på billederne eller ved at klikke på knapperne øverst i artiklen med teksten ”se fly/hotel-tilbud her”). Du booker hotel og fly hver for sig. Sig endelig til, hvis der opstår nogle spørgsmål! 🙂 Lige nu har jeg ikke fundet noget til Thailand hen over jul og nytår, da priserne plejer at stige meget i den periode – men du kan tro, at jeg nok skal holde godt øje og opdatere bloggen så snart jeg finder noget. Evt. kan I sætte en rejsealarm via Rejsespejder app’en, hvor I får en notifikation så snart der er et match mellem de ønsker I har til en rejse og de rejser jeg finder 🙂

 3. Lone says:

  Spændende!! Vi har selv fundet et billigt og forhåbentligt lækkert ophold i februar (17.-24). Hvad er jeres erfaring: Er det bedst at bestille fly allerede nu eller vente? Bliver det mon dyrere eller billigere? Og skal man søge på Phuket direkte eller først til Bangkok?
  Ved godt I ikke svarer individuelt, men måske et godt råd af fælles interesse? På forhånd tak!!! – og tak for siden i det hele taget!!!

  • Rejsespejder_AP says:

   Hej Lone,
   Det lyder lækkert med en tur til Thailand i februar 🙂 Personligt vil jeg selv booke nu, hvis jeg skulle afsted, da jeg synes priserne er ret lave nu. Du kan godt flyve “direkte” til Phuket (med et kort stop i Istanbul) – jeg har skrevet en tidligere artikel vedr. Phuket – du kan se den her. Og jeg kan se, at flybilletterne i eksemplet stadig er gældende – så du kan måske selv lige prøve at lege lidt med datoerne og se om det også gælder i februar 🙂
   Jeg er rigtig glad for at høre, at du kan lide siden og følger med – tusind tak! 🙂

   • Lone says:

    Mange tak for hurtigt svar. Lige et ekstra spørgsmål? Er det problematisk ikke at flyve direkte til Phuket, men i stedet til Bangkok? Hvad er din erfaring med flyforbindelser, priser etc? Kan det betale sig ift rejsetid mv?

   • Lone says:

    Mange tak for hurtigt svar. Lige et ekstra spørgsmål? Er det problematisk ikke at flyve direkte til Phuket, men i stedet til Bangkok? Hvad er din erfaring med flyforbindelser, priser etc? Kan det betale sig ift rejsetid mv?
    Kan pt kun finde fly til ca 6000 kr og det er jo ikke billigt!?

    • Rejsespejder_CS says:

     Hej Lone

     Du kan sagtens flyve til Bangkok først og derfra videre til Phuket. Særligt i højsæsonen, kan det nogle gange betale sig. Min erfaring er, at man på den måde godt kan spare op til 800 kr. pr. person – så den mulighed bør du helt sikkert undersøge 🙂

 4. Nanna says:

  TAK for al den tid du bruger på at finde alle de lækreste rejser!
  Vil lige høre dig, om du ved noget mere omkring transport fra lufthavnen i Bangkok til Koh Chang? Om man skal bestille noget på forhånd, eller bare kan finde ud af det når man står der? For den bus du har lagt et link ind med, passer ikke lige til vores ankomst 🙂 og det skal jo også helst gøres så billigt som muligt.. På forhånd tak! 🙂