• 23 jul 2018

  Skønne Thailand: 10 dage på Koh Chang på et 3,5* resort til kun 3.693 kr. inkl. fly og bagage

  Længes du efter at komme væk fra den kedelige hverdag og rejse til en eksotisk rejsedestination med paradisstrande? Så skal du helt klart tage til dejlige Thailand, hvor jeg i dag har fundet billige flybilletter – jeg har sammensat en skøn rejse til dig til paradisøen Koh Chang. Koh Chang er et smukt område, hvor 75 % er naturbeskyttet – her er rig mulighed for at finde smuk natur, fantastiske strande og tage på vandre- eller snorkelture. Så find kalenderen frem og planlæg din rejse ned til varmen og spændende Thailand – det bliver superskønt!

  Sol og strand på Koh Chang
  september - oktober
  3.693 kr.
  Hamborg, København, Aalborg og Billund
  Bangkok
  Hotel på Koh Chang
  f.eks. det 3,5* Ramayana Resort
  811 kr.
  Billige fly til Thailand
  inkl. 23 kg bagage
  2.882 kr.
  fra Hamborg
  fra Billund
  fra København (direkte med Thai Airways)
  Hotel
  811 kr.
  Fly
  2.882 kr.
  Total (pr.person)
  3.693 kr.

  Hotel på Koh Chang

  Der findes mange skønne hoteller på Koh Chang – om du er til luksus og komfort eller til lidt mere simple hoteller, så finder du det hele på denne ø. På skyscanner.dk har jeg fundet det smukke 3,5* Ramayana Koh Chang Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet har et skønt poolområde, hvor du rigtig kan slappe af og nyde tilværelsen – derudover er der også spa og fitnesscenter. Til de mindste er der både børnepool og legeplads. Hotellet tilbyder en gratis transportservice, der tager dig til stranden eller Koh Chang vandfaldet. Et dobbeltværelse i 9 nætter koster 1.622 kr., dvs. 811 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Koh Chang, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

  Fly til Thailand

  skyscanner.dk har jeg fundet billige fly til Thailand, Bangkok. Du kan både rejse fra Hamborg, Billund, Aalborg og København og de billige billetter findes i september og oktober. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra Hamborg d. 14.09. – 24.09. til kun 2.882 kr. inkl. 23 kg bagage. Priserne fra de danske lufthavne ligger fra 3.300 kr.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Hamborg d. 14.09. – 24.09. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 16.09. – 25.09.
  • 16.09. – 01.10.
  • 19.09. – 02.10.
  • 23.09. – 03.10.
  • 25.09. – 07.10.
  • 08.10. – 22.10.
  • 10.10. – 23.10.
  • Og flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Når du lander i Bangkok skal du videre til Koh Chang. Fra lufthavnen kan du tage en shuttlebus til enten ”Morchit Bus Station” eller ”Victory Monument” – herfra kan du tage en bus til Koh Chang. Turen tager ca. 6 timer og koster ca. 300 Bath (60 kr.) pr. vej, så i alt 120 kr. t/r. Du kan også tage en VIP bus (mere benplads osv.) direkte fra lufthavnen til 900 Bath t/r (ca. 176 kr.) – du kan læse mere her. Det er også muligt at flyve fra Bangkok til Koh Chang (Trat) – det koster omkring 1.100 kr. t/r.

   

  Visum

  Thailand er visumfrit i op til 30 dage (for EU-statsborgere).

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

  Siden er yderst brugervenlig. Du skal blot indtaste din rejsedestination og besvare et par sundhedsrelaterede spørgsmål. Herefter bliver du oplyst om de vejledende anbefalinger og henvist til nærmeste apotek med ledige tider. Nemt og enkelt!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  14 kommentarer til Skønne Thailand: 10 dage på Koh Chang på et 3,5* resort til kun 3.693 kr. inkl. fly og bagage

  1. Sidse says:

   Når man tæller timerne sammen ville den her rejse vare 1 1/2 døgn fra man forlader sin bopæl til man tjekker ind på sit hotel. WOW.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sidse 🙂

    Flybilletterne i eksemplet her har faktisk nogle rigtigt fine flytider med en enkelt kort mellemlanding i Amsterdam – og ellers linker jeg også til direkte fly hos Thai Airways. Hvis du synes, at Koh Chang ligger for langt væk, kan du i stedet overveje at tage bussen til Hua Hin, hvilket er en noget kortere tur.

  2. Brian says:

   Hey – Er det ikke stadig regnsæson i oktober på Chang ??

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Brian 🙂

    Ja, det er der teknisk set. Regnsæsonen stopper i slutningen af oktober. Personligt synes jeg ikke, at man nødvendigvis bør lade sig skræmme af regnsæsonen. Typisk vil det være relativt kortvarige men intense regnbyger, hvor der falder en masse vand. Men sjældent heldagsregn. Jeg har selv rejst i bl.a. Thailand i regnsæsonen, og det var stadig en fantastisk ferie. Ved at rejse uden for højsæsonen er der desuden færre turister, og man sparer som regel en del penge på både fly og hotel. Men vil du have de allerbedste chancer for superlækkert vejr, så regnes nov. – feb. som højsæson 🙂

  3. Nanna says:

   TAK for al den tid du bruger på at finde alle de lækreste rejser!
   Vil lige høre dig, om du ved noget mere omkring transport fra lufthavnen i Bangkok til Koh Chang? Om man skal bestille noget på forhånd, eller bare kan finde ud af det når man står der? For den bus du har lagt et link ind med, passer ikke lige til vores ankomst 🙂 og det skal jo også helst gøres så billigt som muligt.. På forhånd tak! 🙂

  4. Lone says:

   Spændende!! Vi har selv fundet et billigt og forhåbentligt lækkert ophold i februar (17.-24). Hvad er jeres erfaring: Er det bedst at bestille fly allerede nu eller vente? Bliver det mon dyrere eller billigere? Og skal man søge på Phuket direkte eller først til Bangkok?
   Ved godt I ikke svarer individuelt, men måske et godt råd af fælles interesse? På forhånd tak!!! – og tak for siden i det hele taget!!!

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Lone,
    Det lyder lækkert med en tur til Thailand i februar 🙂 Personligt vil jeg selv booke nu, hvis jeg skulle afsted, da jeg synes priserne er ret lave nu. Du kan godt flyve “direkte” til Phuket (med et kort stop i Istanbul) – jeg har skrevet en tidligere artikel vedr. Phuket – du kan se den her. Og jeg kan se, at flybilletterne i eksemplet stadig er gældende – så du kan måske selv lige prøve at lege lidt med datoerne og se om det også gælder i februar 🙂
    Jeg er rigtig glad for at høre, at du kan lide siden og følger med – tusind tak! 🙂

    • Lone says:

     Mange tak for hurtigt svar. Lige et ekstra spørgsmål? Er det problematisk ikke at flyve direkte til Phuket, men i stedet til Bangkok? Hvad er din erfaring med flyforbindelser, priser etc? Kan det betale sig ift rejsetid mv?

    • Lone says:

     Mange tak for hurtigt svar. Lige et ekstra spørgsmål? Er det problematisk ikke at flyve direkte til Phuket, men i stedet til Bangkok? Hvad er din erfaring med flyforbindelser, priser etc? Kan det betale sig ift rejsetid mv?
     Kan pt kun finde fly til ca 6000 kr og det er jo ikke billigt!?

     • Rejsespejder_CS says:

      Hej Lone

      Du kan sagtens flyve til Bangkok først og derfra videre til Phuket. Særligt i højsæsonen, kan det nogle gange betale sig. Min erfaring er, at man på den måde godt kan spare op til 800 kr. pr. person – så den mulighed bør du helt sikkert undersøge 🙂

  5. Amalie says:

   Hej Rejsespejder,

   Det er nogle fantastiske tilbud I har her. Vi er 4 veninder der gerne vil afsted til Thailand over julen og nytåret. Vi har fået anbefalet jeres hjemmeside, men da det er første gang vi kigger herinde, er vi i tvivl om, om I blot indhenter tilbudende og man så selv skal gå ind og finde deres forslag, for på den måde selv at bestille. Er det sådan det fungere? 🙂

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Amalie,
    Tusind tak for det – det er jeg glad for, at du synes 🙂 Rejsespejder er en inspirations- og rejsetilbudsblog. Jeg søger og finder fede rejser og skriver om dem, og så skal I selv booke via de links der er i en given rejseartikel. Du booker rejsen via de links, der er i artiklen (via tekstlinks, ved at klikke på billederne eller ved at klikke på knapperne øverst i artiklen med teksten ”se fly/hotel-tilbud her”). Du booker hotel og fly hver for sig. Sig endelig til, hvis der opstår nogle spørgsmål! 🙂 Lige nu har jeg ikke fundet noget til Thailand hen over jul og nytår, da priserne plejer at stige meget i den periode – men du kan tro, at jeg nok skal holde godt øje og opdatere bloggen så snart jeg finder noget. Evt. kan I sætte en rejsealarm via Rejsespejder app’en, hvor I får en notifikation så snart der er et match mellem de ønsker I har til en rejse og de rejser jeg finder 🙂

  6. Mette says:

   Tusind tak for alt dit arbejde med disse tilbud. 

   Vi overvejer en rejse til Thailand med vores på det tidspunkt 8 mdr gamle datter, hvor hun jo gerne skulle flyve gratis. Jeg har så fundet bilige billetter efter dit tip, men så snart jeg ændrer indstillingerne til at vi også skal have baby under 2 år med, bliver billetterne for mig og min kæreste dyrere. Det er ikke kun ved turkish airlines men for alle selskaber – både på momondo, flysaveren osv.  Har du nogen anelse om hvorfor og hvordan man evt kommer udenom det?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Mette,

    Tusind tak for rosen – det er jeg glad for, at du synes! Jeg har lige tjekket og her passer prisen (se screenshot her) – de er endda til 5.874 kr. for jer alle, hvor prisen ville være 5.928 kr. for 2 enkeltbilletter 🙂 Du kan se billetterne her – nogle gange kan momondo godt drille fra mobilen, så hvis du har mulighed for at bruge en computer, så kan det måske hjælpe 🙂

  se fly se hotel