• 14 nov 2019

  Ø-ferie i Thailand: 10 dage på Koh Chang på et 4* resort fra kun 4.205 kr. inkl. fly, morgenmad og bagage

  Længes du efter at komme væk fra den kedelige hverdag og rejse til en eksotisk rejsedestination med paradisstrande? Så skal du helt klart tage til dejlige Thailand, hvor jeg i dag har brugt billige flybilletter til Bangkok til at sammensætte en skøn rejse til paradisøen Koh Chang. Koh Chang er en fantastisk smuk ø i Thailandbugten, hvor 75 % af øens areal er naturbeskyttet – her er rig mulighed for at finde frodig tropisk natur, fantastiske strande og tage på vandre- eller snorkelture. Så find kalenderen frem og planlæg din rejse ned til Thailands varme vintertemperaturer – det bliver superskønt!

  Sol og strand på Koh Chang
  november - marts
  fra4.205 kr.
  København
  Bangkok
  Billige fly til Bangkok
  inkl. indchecket bagage og forplejning
  3.038 kr.
  Resort på Koh Chang
  f.eks. det 4* Aiyapura Koh Chang
  1.167 kr.
  Hotel
  1.167 kr.
  Fly
  3.038 kr.
  Total (pr.person)
  4.205 kr.

  Fly til Thailand

  Din tur til Koh Chang starter med billige flybilletter til Thailands hovedstad Bangkok. Hvis du har fuldt lidt med på bloggen, ved du sikkert, at jeg i sidste uge fandt superbillige Qatar Airways-billetter fra København til Bangkok. Endda i højsæsonen fra slut-november til marts. Og de billige Qatar Airways-billetter er her altså stadig. Så det skal selvfølgelig udnyttes!

   

  Jeg har i dette eksempel taget udgangspunkt i billetter fra søndag den 1. marts til onsdag den 11. marts. På disse datoer koster Qatar-billetterne kun 3.038 kr. inkl. både håndbagage, indchecket bagage og forplejning. Hver vej har du en enkelt kort mellemlanding i Doha hver vej.

   

  OBS: På mange af datoerne i januar og februar indeholder de billigste Qatar-billetter en 6-timers mellemlanding på hjemrejsen. (Du kan dog stadig finde billetter med korte mellemlandinger begge veje til 200-300 kr. ekstra). Denne halvlange mellemlanding giver dig faktisk en unik mulighed for at opleve Doha til billige penge. I forbindelse med længere mellemlandinger tilbyder Qatar Airways nemlig “Doha City Tours” fra kun 75 QAR (ca. 140 kr.). Det kan du læse mere om på qatarairways’ hjemmeside.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 27.11. – 11.12.
  • 01.12. – 12.12.
  • 02.12. – 16.12.
  • 05.12. – 19.12.
  • 08.01. – 16.01./23.01.
  • 15.01. – 23.01.
  • 22.01. – 04.02./05.02.
  • 27.01. – 11.02.
  • 02.02. – 11.02./12.02.
  • 17.02. – 25.02.
  • 24.02. – 10.03.
  • 23.02. – 04.03.
  • 25.02. – 11.03.
  • 01.03. – 11.03.
  • 04.03. – 18.03.
  • 08.03. – 18.03.
  • 11.03. – 25.03.
  • 15.03. – 25.03./30.03.
  • 24.03. – 06.04.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hoteller og resorter på Koh Chang

  Der findes rigtig mange skønne hoteller og resorter på Koh Chang – og langt hen ad vejen er det et spørgsmål om smag og behag. Uanset om du går efter luksus og komfort eller hellere vil spare pengene og nøjes med et mere simpelt hotel, så finder du det hele på denne ø.

   

  I dette eksempel er jeg gået efter et budgetvenligt valg i den 4-stjernede afdeling. Jeg har nemlig fundet et lækkert tilbud på det anmelderroste 4* Aiyapura Koh Chang. Her får du et rigtig fint resort med den flotteste udsigt over Klong Son-bugten. Resortets værelser og villaer er indrettet i thailandsk stil, og du har gratis wi-fi på hele resortet. Herudover byder Aiyapura Koh Chang også på et virkelig indbydende poolområde. Se bare billederne nedenfor!

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 9-nætters ophold fra mandag den 2. marts til onsdag den 11. marts til 2.333 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.167 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund ret stabilt omkring 250-350 kr. pr. nat.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Koh Chang, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Når du lander i Bangkok, skal du videre til Koh Chang. Fra lufthavnen kan du tage en shuttlebus til enten ”Morchit Bus Station” eller ”Victory Monument” – herfra kan du tage en bus videre til Koh Chang. Turen tager ca. 6 timer og koster ca. 300 bath (60 kr.) pr. vej, så i alt 120 kr. tur/retur. Du kan også tage en VIP-bus (mere benplads osv.) direkte fra lufthavnen til 900 bath tur/retur (ca. 176 kr.) – du kan læse mere på bussuvarnabhumikohchang.com. Det er også muligt at flyve fra Bangkok til Koh Chang (Trat) – det koster omkring 1.100 kr. tur/retur.

   

   

  Pas og visum

  Thailand er visumfrit i op til 30 dage for turistrejser. Herudover skal dit pas være gyldigt i 6 måneder ud over datoen for indrejsen.

   

   

  Vaccination

  Hvordan er det nu med Thailand og vaccinationer? Hvis du er i tvivl, kan du lynhurtigt få overblikket på sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  14 kommentarer til Ø-ferie i Thailand: 10 dage på Koh Chang på et 4* resort fra kun 4.205 kr. inkl. fly, morgenmad og bagage

  1. Sidse says:

   Når man tæller timerne sammen ville den her rejse vare 1 1/2 døgn fra man forlader sin bopæl til man tjekker ind på sit hotel. WOW.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sidse 🙂

    Flybilletterne i eksemplet her har faktisk nogle rigtigt fine flytider med en enkelt kort mellemlanding i Amsterdam – og ellers linker jeg også til direkte fly hos Thai Airways. Hvis du synes, at Koh Chang ligger for langt væk, kan du i stedet overveje at tage bussen til Hua Hin, hvilket er en noget kortere tur.

  2. Brian says:

   Hey – Er det ikke stadig regnsæson i oktober på Chang ??

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Brian 🙂

    Ja, det er der teknisk set. Regnsæsonen stopper i slutningen af oktober. Personligt synes jeg ikke, at man nødvendigvis bør lade sig skræmme af regnsæsonen. Typisk vil det være relativt kortvarige men intense regnbyger, hvor der falder en masse vand. Men sjældent heldagsregn. Jeg har selv rejst i bl.a. Thailand i regnsæsonen, og det var stadig en fantastisk ferie. Ved at rejse uden for højsæsonen er der desuden færre turister, og man sparer som regel en del penge på både fly og hotel. Men vil du have de allerbedste chancer for superlækkert vejr, så regnes nov. – feb. som højsæson 🙂

  3. Nanna says:

   TAK for al den tid du bruger på at finde alle de lækreste rejser!
   Vil lige høre dig, om du ved noget mere omkring transport fra lufthavnen i Bangkok til Koh Chang? Om man skal bestille noget på forhånd, eller bare kan finde ud af det når man står der? For den bus du har lagt et link ind med, passer ikke lige til vores ankomst 🙂 og det skal jo også helst gøres så billigt som muligt.. På forhånd tak! 🙂

  4. Lone says:

   Spændende!! Vi har selv fundet et billigt og forhåbentligt lækkert ophold i februar (17.-24). Hvad er jeres erfaring: Er det bedst at bestille fly allerede nu eller vente? Bliver det mon dyrere eller billigere? Og skal man søge på Phuket direkte eller først til Bangkok?
   Ved godt I ikke svarer individuelt, men måske et godt råd af fælles interesse? På forhånd tak!!! – og tak for siden i det hele taget!!!

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Lone,
    Det lyder lækkert med en tur til Thailand i februar 🙂 Personligt vil jeg selv booke nu, hvis jeg skulle afsted, da jeg synes priserne er ret lave nu. Du kan godt flyve “direkte” til Phuket (med et kort stop i Istanbul) – jeg har skrevet en tidligere artikel vedr. Phuket – du kan se den her. Og jeg kan se, at flybilletterne i eksemplet stadig er gældende – så du kan måske selv lige prøve at lege lidt med datoerne og se om det også gælder i februar 🙂
    Jeg er rigtig glad for at høre, at du kan lide siden og følger med – tusind tak! 🙂

    • Lone says:

     Mange tak for hurtigt svar. Lige et ekstra spørgsmål? Er det problematisk ikke at flyve direkte til Phuket, men i stedet til Bangkok? Hvad er din erfaring med flyforbindelser, priser etc? Kan det betale sig ift rejsetid mv?

    • Lone says:

     Mange tak for hurtigt svar. Lige et ekstra spørgsmål? Er det problematisk ikke at flyve direkte til Phuket, men i stedet til Bangkok? Hvad er din erfaring med flyforbindelser, priser etc? Kan det betale sig ift rejsetid mv?
     Kan pt kun finde fly til ca 6000 kr og det er jo ikke billigt!?

     • Rejsespejder_CS says:

      Hej Lone

      Du kan sagtens flyve til Bangkok først og derfra videre til Phuket. Særligt i højsæsonen, kan det nogle gange betale sig. Min erfaring er, at man på den måde godt kan spare op til 800 kr. pr. person – så den mulighed bør du helt sikkert undersøge 🙂

  5. Amalie says:

   Hej Rejsespejder,

   Det er nogle fantastiske tilbud I har her. Vi er 4 veninder der gerne vil afsted til Thailand over julen og nytåret. Vi har fået anbefalet jeres hjemmeside, men da det er første gang vi kigger herinde, er vi i tvivl om, om I blot indhenter tilbudende og man så selv skal gå ind og finde deres forslag, for på den måde selv at bestille. Er det sådan det fungere? 🙂

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Amalie,
    Tusind tak for det – det er jeg glad for, at du synes 🙂 Rejsespejder er en inspirations- og rejsetilbudsblog. Jeg søger og finder fede rejser og skriver om dem, og så skal I selv booke via de links der er i en given rejseartikel. Du booker rejsen via de links, der er i artiklen (via tekstlinks, ved at klikke på billederne eller ved at klikke på knapperne øverst i artiklen med teksten ”se fly/hotel-tilbud her”). Du booker hotel og fly hver for sig. Sig endelig til, hvis der opstår nogle spørgsmål! 🙂 Lige nu har jeg ikke fundet noget til Thailand hen over jul og nytår, da priserne plejer at stige meget i den periode – men du kan tro, at jeg nok skal holde godt øje og opdatere bloggen så snart jeg finder noget. Evt. kan I sætte en rejsealarm via Rejsespejder app’en, hvor I får en notifikation så snart der er et match mellem de ønsker I har til en rejse og de rejser jeg finder 🙂

  6. Mette says:

   Tusind tak for alt dit arbejde med disse tilbud. 

   Vi overvejer en rejse til Thailand med vores på det tidspunkt 8 mdr gamle datter, hvor hun jo gerne skulle flyve gratis. Jeg har så fundet bilige billetter efter dit tip, men så snart jeg ændrer indstillingerne til at vi også skal have baby under 2 år med, bliver billetterne for mig og min kæreste dyrere. Det er ikke kun ved turkish airlines men for alle selskaber – både på momondo, flysaveren osv.  Har du nogen anelse om hvorfor og hvordan man evt kommer udenom det?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Mette,

    Tusind tak for rosen – det er jeg glad for, at du synes! Jeg har lige tjekket og her passer prisen (se screenshot her) – de er endda til 5.874 kr. for jer alle, hvor prisen ville være 5.928 kr. for 2 enkeltbilletter 🙂 Du kan se billetterne her – nogle gange kan momondo godt drille fra mobilen, så hvis du har mulighed for at bruge en computer, så kan det måske hjælpe 🙂

  se fly se hotel