• 19 nov 2019

  Drømmeferie på Koh Samui: 10 dage i Thailand fra kun 4.550 kr. inkl. fly, transport og 4* strandresort

  Hvis ikke du ved, hvor vinterens rejse skal gå hen – kun at det skal være et eksotisk sted med sol, strand og kokospalmer – så rammer thailandske Koh Samui bull’s eye. Koh Samui ligger i Thailandbugten og er Thailands næststørste ø (efter Phuket). Øen er tilpas stor til at tilbyde et fantastisk miks af buddhistisk thaikultur, forrygende lokal mad, frodig tropenatur og selvfølgelig de lange, smukke, palmeklædte drømmestrande, der vel er det bedste sted, man kan tilbringe sin vinter!

   

  I dag har jeg tilmed fundet lækre flybilletter hos (verdens måske bedste flyselskab) Qatar Airways og et superlækkert 4* beach resort til under 5.000 kr.

  Drømmerejse til Koh Samui (og Bangkok)
  november - marts
  fra4.550 kr.
  København
  Bangkok
  Fly til Bangkok
  inkl. indchecket bagage
  3.032 kr.
  Hotel på Koh Samui
  f.eks. det 4* Centra by Centara Coconut Beach Resort Samui
  909 kr.

  Fly til Bangkok

  Flybilletter til Koh Samui koster næsten altid spidsen af en jetjager. Så til denne rejse har jeg taget udgangspunkt i billige flybilletter til Thailands hovedstad Bangkok. Qatar Airways kører nemlig i øjeblikket et lækkert udsalg på flybilletter fra København til Bangkok. Endda i højsæsonen fra slut-november til marts. Egentligt skulle udsalget være sluttet i går, men nu har Qatar åbenbart besluttet sig for at køre videre med de billige priser til ca. 300 kr. Jeg klager ikke.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet tur/retur-billetter fra søndag den 8. marts til onsdag den 18. marts. På disse datoer koster Qatar-billetterne kun 3.039 kr. inkl. både håndbagage, indchecket bagage og forplejning. Hver vej har du en enkelt kort mellemlanding i Doha hver vej.

   

  OBS: På en del datoer  i januar og februar indeholder de billigste Qatar-billetter en 6-timers mellemlanding på hjemrejsen. (Du kan dog stadig finde billetter med korte mellemlandinger begge veje til 200-300 kr. ekstra). Denne halvlange mellemlanding giver dig dog faktisk en unik mulighed for at opleve Doha til billige penge. I forbindelse med længere mellemlandinger tilbyder Qatar Airways nemlig “Doha City Tours” fra kun 75 QAR (ca. 140 kr.). Det kan du læse mere om på qatarairways’ hjemmeside.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 27.11. – 11.12.
  • 01.12. – 12.12.
  • 02.12. – 16.12.
  • 05.12. – 19.12.
  • 15.01. – 23.01./27.12.
  • 22.01. – 04.02./05.02.
  • 27.01. – 11.02.
  • 02.02. – 11.02./12.02.
  • 17.02. – 27.02.
  • 23.02. – 04.03.
  • 24.02. – 10.03.
  • 25.02. – 11.03.
  • 01.03. – 11.03.
  • 04.03. – 18.03.
  • 08.03. – 18.03.
  • 11.03. – 25.03.
  • 15.03. – 25.03./30.03.
  • 22.03. – 01.04.
  • 24.03. – 06.04.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Resort på Koh Samui

  Der findes rigtig mange lækre hoteller på Koh Samui. Og når du nu er på sådan en drømmeø, så er et resort lige ned til vandet da på sin plads – derfor jeg har fundet det anmelderroste 4* Centra by Centara Coconut Beach Resort Samui (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence).

   

  Jeg forstår godt de superfine anmeldelser på TripAdvisor – hotellet ser nemlig flot og indbydende ud (billeder længere nede). Du får bl.a. fornøjelsen af et flot, stort poolområde og en rolig beliggenhed ved Thong Tanote Beach på den sydvestlige spids af øen. Værelserne er dejligt rummelige, udstyret med aircondition og har egen balkon med udsigt over poolen.

   

  Tidligere gæster – som tæller adskillige danskere – fremhæver især, at resortet er perfekt til afslapning pga. sin fredelige beliggenhed væk fra øens mere turistede steder.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 8-nætters ophold fra mandag den 9. marts til tirsdag den 17. marts til 1.817 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 909 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund meget stabilt under 500 kr. pr. nat i de fleste måneder. Som du nok kan regne ud nu, mangler der en enkelt overnatning til den sidste nat. Den har jeg i dette eksempel valgt at tilbringe i Bangkok – mere om det senere.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Koh Samui, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport til Koh Samui

  Du har overordnet set tre muligheder i forhold til at komme fra Bangkok til Koh Samui. Den hurtigste (og dyreste) løsning er at flyve direkte fra Bangkok til Koh Samui. Desværre har Bangkok Airways monopol på netop denne rute, så priserne er forventeligt ganske høje (ca. 1.500 – 2.000 kr.). Den billigste løsning er at tage natbussen. Denne tur tager ca. 12 timer i alt, og priserne ligger omkring 300-400 kr. for en tur/retur-billet.

   

  Den bedste løsning (hvis du spørger mig) er dog at bruge et tilbud fra Air Asia. De udbyder nemlig en pakkeløsning, hvor du først flyver fra Bangkok til Sunat Tani og herefter fortsætter videre med bus og færge til Koh Samui. Turen tager ca. 6-7 timer i alt. Du kan booke pakketilbuddet med fly, bus og færge på AirAsias hjemmeside (du skal blot søge: DMK til Samui). Priserne ligger omkring 500-600 kr. for en tur/retur-billet.

   

  Som jeg har udformet dette rejseeksempel, har jeg fundet billetter fra mandag den 9. marts til tirsdag den 17. marts til 84 dollars (ca. 567 kr.). Du har flere daglige afgange at vælge imellem, så du kan i høj grad selv tilpasse rejsen, som du vil.

   

  OBS: Tilbuddet inkluderer som udgangspunkt kun håndbagage. Vil du have mere med, kan du i bookingprocessen tilføje mere bagage ganske billigt.

  Transport til Koh Samui
  inkl. fly, færge og bus
  567 kr.
  OBS: 84 USD svarer til ca. 567 kr.

   

  Hotel i Bangkok

  Så mangler vi blot den allersidste overnatning i Bangkok. Du vil sikkert gerne have noget ordentligt, men samtidigt billigt, at bo i under dit ophold i Bangkok. Og her har jeg fundet det anmelderroste og superbillige 3* Sananwan Palace. Folk er vilde med det her hotel, og jeg forstår godt hvorfor! Her er rent, billigt og servicen er i top – og så er der endda pool. Prisen for en enkelt overnatning fra tirsdag den 17. marts til onsdag den 18. marts er 84 kr. Når I er to, skal I således kun af med 42 kr. pr. person.

  Hotel i Bangkok
  f.eks. det anmelderroste 3* Sananwan Palace
  42 kr.

   

  Prisoversigt

  • Fly tur/retur Bangkok: 3.032 kr.
  • Transport til Koh Samui: 567 kr.
  • Hotel på Koh Samui: 909 kr.
  • Hotel i Bangkok: 42 kr.
  • TOTAL (pr. person): 4.550 kr.

   

   

  Centra by Centara Coconut Beach Resort Samui

   

  Visum til Thailand

  Thailand er visumfrit i op til 30 dage (for EU-statsborgere).

   

   

  Vaccination

  Hvis du vil være helt up-to-date i forhold til vaccinationer, så kig forbi siden sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  13 kommentarer til Drømmeferie på Koh Samui: 10 dage i Thailand fra kun 4.550 kr. inkl. fly, transport og 4* strandresort

  1. Caroline says:

   Air Asia er i 2019 blevet “kåret” som et af verdens 10 MINDST sikre flyselskaber. Personligt ville jeg derfor ikke anbefale nogen at rejse med dem. (Et af deres fly er tidligere styrtet ned, så jeg ville ikke risikere noget).

   Kilde: https://ekstrabladet.dk/ferie/her-er-de-20-sikreste-flyselskaber-i-2019-og-de-vaerste/7509868

  2. Betina Larsen says:

   Fløj med Air China sidste år til og fra Thailand – intet at klage over dem kan jeg godt anbefale

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Betina 🙂

    Tak for din kommentar. Det er da dejligt at høre. Jeg har selv samme erfaring med selskabet 😉

  3. Helene Hansen says:

   Hej. Jeg ville rigtig gerne hører de evt datoer i har fra Billund efter d. 11/3? 🙂 der står bare ‘og flere’ jo.

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Helene 🙂

    Listen som du ser i artiklen er ikke en udtømmende liste. Når jeg skriver “og flere”, betyder det, at der også er andre kombinationer af rejsedatoer, end dem der er listet 🙂

    Jeg har undersøgt, om du kan rejse fra Billund efter d. 11. marts – og det kan du. Du kan f.eks. rejse fra d. 13. – 28. marts med Turkish Airlines. Jeg har lavet en søgning til dig her: https://rejsespejder.dk/recommends/offer_content-6/190808-2/

  4. Bianca says:

   Vil det være en rejse man godt selv kan tage afsted på med 2 børn på 4 og 12..??

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Bianca 🙂

    Det kan man godt. Hvis det er transporten fra Bangkok til Koh Samui, der skræmmer dig lidt, er der jo også et alternativ som Hua Hin. Hua Hin ligger nemlig tættere på Bangkok, så der kan du nøjes med en bustur 🙂

  5. Trine / www.rejsoplev.dk says:

   Fedt med billige billetter, husk også de to andre øer Ko Pha Ngan og Ko Tao, som ikke er så turistet som Koh Samui. Det er nemt at komme rundt imellem øerne med båd. Bestiller i en dykkertur på f.x. Ko Samui bliver I ofte sejlet op til Ko Tao. Vi ses derude 🙂

  6. Bent E says:

   Husk gebyr på xxx antal kr på kuffertgebyr med airasia!

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Bent 🙂

    Det har du naturligvis ret i. Når det er indenrigsfly, slipper man heldigvis billigt. 20 kg bagage koster således kun 421 thai baht, hvilket svarer til ca. 80 danske kroner 🙂

  7. Jonna says:

   Du skriver hotel i Phuket på rejse til Koch Samui og jeg kan ikke finde billetter under 4000 d 25/1-5/2 ??

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jonna 🙂

    Billetpriserne ændrer sig løbende i takt med, at flyselskaberne får bookinger. Hvis du ikke kan finde billige billetter på den dato, kan du måske prøve med nogle af de andre datoer, jeg foreslår i artiklen? 🙂