• 30 Sep 2022

  Verdens bedste flyselskaber 2022

  Efter pandemien er verdens flyselskaber igen klar til at tage rejsende til spændende destinationer, og dermed melder spørgsmålet sig: Hvilke flyselskaber er egentlig de bedste? Heldigvis kunne Skytrax, som anmelder og rangerer flyselskaber og lufthavne, afsløre netop dette den 23. september under 2022 World Airline Awards.

   

  Skytrax offentliggør hvert år i forbindelse med World Airline Awards en liste over verdens bedste flyselskaber baseret på en spørgeundersøgelse blandt rejsende. Skytrax-listen over de bedste flyselskaber i verden er efterhånden en ret eksklusiv liste, hvor mange flyselskaber stiler efter at nå til tops på. Men hvem er så på listen i år 2022? Og hvilket flyselskab er ultimativt verdens bedste? Det kan du læse nedenfor.

   

   

  Verdens bedste flyselskaber 2022

  Hvilke selskaber blev så kåret som verdens bedste flyselskaber 2022?

   

  For mange kommer det måske ikke som nogen overraskelse, at Qatar Airways for andet år i træk ligger øverst på Skytrax-listen, og dermed fortsat kan kalde sig verdens bedste flyselskab. I alt har Qatar Airways nemlig vundet prisen som verdens bedste flyselskab hele 7 gange.

   

  Generelt har der igennem årene ikke været meget udskiftning blandt listens top-3, som oftest er okkuperet af Qatar Airways, Singapore Airlines og Emirates. Det er da også disse tre flyselskaber, der ligger i toppen i år.

   

  Kigger man på bunden af listen, finder man bl.a. Wizz Air på en 93. plads samt det nye italienske nationalselskab ITA Airways på en 98. plads. Sidstepladsen går til lavprisselskabet Buta Airways.

   

  verdens bedste flyselskab

   

  Verdens bedste flyselskaber 2022 – Europa

  Blandt de europæiske selskaber er det Turkish Airlines, Air France og Swiss Air, man finder øverst på Skytrax-listen. Turkish Airlines’ placering på listen imponerer i særdeleshed, da flyselskabet er gået fra en 17. plads sidste år til en 7. plads i år. Det gør samtidig flyselskabet til Europas bedste.

   

  En af de helt store vindere må også siges at være Ryanair. Lavprisselskabet har nemlig formået at rykke sig fra en 57. plads op til en 40. plads på listen. Dermed kan Ryanair kalde sig Europas bedste lavprisflyselskab. Flyselskabets fremgang skyldes primært, at 93% af deres afgange i 2021 ankom til tiden, hvilket er en imponerende statistik blandt de europæiske selskaber.

   

  verdens bedste flyselskab

   

  Verdens bedste flyselskaber 2022 – Norden

  Kigger man lidt nærmere på flyselskaberne i Norden, er det Finnair, der kan kalde sig Nordens bedste flyselskab. SAS har taget et mindre dyk ned ad rangstien, da selskabet er røget fra en 62. plads sidste år til en 64. plads i år. Flyselskabet ligger dog fortsat foran Norwegian, der ligger på en 84. plads.

   

   

  Top 10 bedste flyselskaber i verden ifølge Skytrax

  1. Qatar Airways
  2. Singapore Airlines
  3. Emirates
  4. ANA All Nippon Airways
  5. Qantas Airways
  6. Japan Airlines
  7. Turkish Airlines
  8. Air France
  9. Korean Air
  10. Swiss International Airlines

   

   

  Top 10 bedste flyselskaber i Europa ifølge Skytrax

  1. Turkish Airlines
  2. Air France
  3. Swiss International Airlines
  4. British Airways
  5. Lufthansa
  6. KLM Royal Dutch Airlines
  7. Virgin Atlantic
  8. Finnair
  9. Iberia
  10. Aegean Airlines

   

   

  Nu har du fundet ud af, hvilket flyselskab der er verdens bedste. Er du nysgerrig på, hvilket selskab der er det mest sikre? Så læs min artikel om verdens mest sikre flyselskaber.

   

   

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Verdens bedste flyselskaber 2022

  1. Pingback:Billige rejser, fly og all-inclusive ferier – Rejsespejder

  2. Pingback:Billige rejser, fly og all-inclusive ferier – Rejsespejder

  Webview: false