Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Verdens bedste flyselskaber 2023

Verdens bedste flyselskaber 2023

Verdens bedste flyselskaber 2023

Efter pandemien er verdens flyselskaber igen klar til at tage rejsende til spændende destinationer, og dermed melder spørgsmålet sig: Hvilke flyselskaber er egentlig de bedste? Heldigvis kunne Skytrax, som anmelder og rangerer flyselskaber og lufthavne, afsløre netop dette den 20. juni under 2023 World Airline Awards.

Skytrax offentliggør hvert år i forbindelse med World Airline Awards en liste over verdens bedste flyselskaber baseret på en spørgeundersøgelse blandt rejsende. Skytrax-listen over de bedste flyselskaber i verden er efterhånden en ret eksklusiv liste, hvor mange flyselskaber stiler efter at nå til tops på. Men hvem er så på listen i år 2023? Og hvilket flyselskab er ultimativt verdens bedste? Det kan du læse nedenfor.

Verdens bedste flyselskaber 2023

Verdens bedste flyselskaber 2023

Hvilke selskaber blev så kåret som verdens bedste flyselskaber 2023?

For mange kommer det måske ikke som nogen overraskelse, at Singapore Airlines ligger øverst på Skytrax-listen, og dermed snupper førstepladsen fra sidste års vinder nemlig Qatar Airways. Singapore Airlines har hidtil vundet prisen som verdens bedste flyselskab hele 5 gange.

Generelt har der igennem årene ikke været meget udskiftning blandt listens top-3, som oftest er okkuperet af Singapore Airlines, Qatar Airways og ANA All Nippon Airways. Det er da også disse tre flyselskaber, der ligger i toppen i år.

Kigger man på bunden af listen, finder man bl.a. TUI Airways på en 92. plads samt det norske selskab Norwegian på en 98. plads. Sidstepladsen går til lavprisselskabet Brussels Airlines.

verdens bedste flyselskab

Verdens bedste flyselskaber 2023 – Europa

Blandt de europæiske selskaber er det Turkish Airlines, Air France og Swiss Air, man finder øverst på Skytrax-listen. Turkish Airlines’ placering på listen imponerer i særdeleshed, da flyselskabet gik fra en 17. plads i 2021 til en 7. plads i 2022 og i år lander på en 6. plads. Det gør samtidig flyselskabet til Europas bedste.

En af de helt store vindere må også siges at være Volotea. Lavprisselskabet har nemlig formået at rykke sig fra en 124. plads op til en 54. plads på listen. Dermed kan Volotea kalde sig Europas bedste lavprisflyselskab.

verdens bedste flyselskab

Verdens bedste flyselskaber 2022 – Norden

Kigger man lidt nærmere på flyselskaberne i Norden, er det Finnair, der kan kalde sig Nordens bedste flyselskab. SAS har taget et dyk ned ad rangstien, da selskabet er røget fra en 64. plads sidste år til en 84. plads i år. Flyselskabet ligger dog fortsat foran Norwegian, der ligger på en 98. plads.

Top 10 bedste flyselskaber i verden ifølge Skytrax

 1. Singapore Airlines
 2. Qatar Airways
 3. ANA All Nippon Airways
 4. Emirates
 5. Japan Airlines
 6. Turkish Airlines
 7. Air France
 8. Cathay Pacific Airways
 9. EVA Air
 10. Korean Air

Top 10 bedste flyselskaber i Europa ifølge Skytrax

 1. Turkish Airlines
 2. Air France
 3. Swiss International Airlines
 4. Iberia
 5. British Airways
 6. Lufthansa
 7. Virgin Atlantic
 8. Finnair
 9. KLM Royal Dutch Airlines
 10. Austrian Airlines

Nu har du fundet ud af, hvilket flyselskab der er verdens bedste. Er du nysgerrig på, hvilket selskab der er det mest sikre? Så læs min artikel om verdens mest sikre flyselskaber.