• 19 mar 2020

  Billige fly til Thailand: tur/retur-billetter til Bangkok fra kun 2.908 kr. inkl. bagage

  Coronavirus har i den grad sat en massiv kæp i hjulet på forårets rejser. I stedet kan du jo så bruge lidt tid på at planlægge næste vinters rejse. Ved at være tidligt ude kan man nogle gange også være dygtig/heldig at finde de bedste tilbud før alle andre. Det har jeg f.eks. gjort i dag! Endda til et af Sydøstasiens allermest populære vinterrejsemål. Du kan nemlig booke en masse flybilletter til skønne Thailand i hele højsæsonen til priser omkring 3.000 kr. – endda hos Qatar Airways! Så går du med drømme om sol og varme i tropiske Thailand, er der altså penge at spare lige nu. Fra Bangkok har du i øvrigt alletiders mulighed for at skræddersy din videre færd i Thailand, som du vil.

  Sol og varme i Thailand
  oktober - marts (2021)
  fra2.908 kr.
  København
  Bangkok
  Billige fly til Bangkok
  inkl. indtjekket bagage, håndbagage og forplejning

  Billige fly til Thailand

  Billige Qatar Airways-billetter til Bangkok – det kan man altid bruge. Især når du kan finde tur/retur-billetter i hele højsæsonen fra oktober til marts til priser mellem ca. 2.900 og 3.100 kr.!

   

  Qatar Airways er et af verdens absolut bedste flyselskaber, så billetterne inkluderer naturligvis både håndbagage, indtjekket bagage og forplejning. Hver vej har du ofte kun en enkelt meget kort mellemlanding i Doha (1-2 timer), så du ender med rigtig pæne flytider.

   

  I flyboksen ovenfor har jeg som eksempel taget udgangspunkt i en afgang fra København fra mandag den 11. januar til tirsdag den 26. januar. På disse datoer koster billetterne kun 2.908 kr. inkl. bagage og forplejning.

   

  Man kan desværre ikke finde Qatar Airways lækre tilbud fra Billund. Og priserne for tur/retur-billetter til Bangkok fra Billund er i øjeblikket væsentligt højere end fra København (ca. +1.000 kr.). (Hvis priserne på et tidspunkt skulle falde, skriver jeg selvfølgelig om det her på bloggen 😉 )

   

  Herunder har du flere eksempler på datoer, hvor du kan finde billige afgange.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 03.10. – 12.10.
  • 13.10. – 27.10.
  • 14.10. – 28.10.
  • 26.10. – 03.11.
  • 28.10. – 09.11.
  • 29.10. – 11.11.
  • 01.11. – 11.11.
  • 09.11. – 24.11.
  • 10.11. – 19.11.
  • 18.11. – 02.12.
  • 01.12. – 14.12.
  • 10.01. – 21.01.
  • 11.01. – 26.01.
  • 12.01. – 25.01.
  • 16.01. – 26.01.
  • 19.01. – 31.01.
  • 27.01. – 08.02.
  • 27.01. – 10.02.
  • 01.02. – 15.02.
  • 05.02. – 19.02.
  • 08.02. – 23.02.
  • 10.02. – 24.02.
  • 17.02. – 28.02.
  • 22.02. – 09.03.
  • 24.02. – 12.03.
  • Og mange flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Rejseinspiration

  Billige fly til Bangkok er ofte nøglen til en fantastisk rejse i Thailand – eller videre til andre dele af Sydøstasien. Når først du er landet i Bangkok, har du faktisk utroligt mange muligheder for at skræddersy din videre færd i landet. Her får du et par rejseidéer.

   

  Vil du bare gerne hen til den første og bedste strand, så er de mest nærliggende stranddestinationer f.eks. Hua Hin og Koh Chang. Begge kan du nemt komme til med bus fra Bangkok.

   

  Koh Chang

   

  Har du i stedet andre thailandske perler som Phuket, Krabi eller Ko Samui i kikkerten, kan du som regel altid finde billige indenrigsfly fra Bangkok til omkring 250-400 kr. for en tur/retur-billet.

   

  Phuket

   

  Og er du på udkig efter en større rundrejse i Sydøstasien, vil Bangkok ligeledes være et fremragende udgangspunkt for fly videre til andre sydøstasiatiske destinationer – f.eks. Vietnam, Singapore, Bali, Kuala Lumpur osv.

   

   

  Hoteller i Thailand

  Hotel(ler) skal der også til. Herunder kan du søge efter hoteller i Bangkok, hvor du måske gerne vil tilbringe den første nat eller to. Men du skal naturligvis være velkommen til at tilpasse søgningen, som du vil.

  Hoteller i Bangkok

   

  Visum

  Thailand er visumfrit i indtil 30 dage for turistrejser. Herudover skal dit pas være gyldigt i 6 måneder ud over datoen for indrejsen.

   

   

  Vaccination

  Hvis du vil være helt up-to-date i forhold til vaccinationer, så kig forbi siden sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  30 kommentarer til Billige fly til Thailand: tur/retur-billetter til Bangkok fra kun 2.908 kr. inkl. bagage

  1. Gitte Tejlmand says:

   Vi skal til Thailand i juli måned, hvornår er det beste/billigste tidspunkt at bestille?
   Tak for mange gode rejseforslag og inspiration, jeg følger din blog med stor interesse.
   Mvh Gitte

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Gitte 🙂

    Hvis man gerne vil rejse i skolernes sommerferie, plejer jeg altid at anbefale, at man begynder at lede efter billetter så tidligt som muligt. Så I kan sagtens begynde at holde øje allerede nu. Og så gælder det om at slå til, så snart man finder nogle billige billetter – de kan nemlig ganske hurtigt stige i pris 🙂

    • Martin Smidt says:

     Halløjsa Rejsespejder Vi har samme tanker til Phuket i sommerferien.4 uger, 2 voksne og 1 barn på 6 år. med flexdatoer fra 19 juni til 8 august. Dog helst 4 uger fra fredag til fredag, for ikke at ramle ind midt i ugerne, mht hjemkomst og opstart af arbejde. PT kan vi ikke finde billetter billigere end 13.500kr ca. med aeroflot. Kan du/man finde noget billigere end det i øjeblikket… ‍♂️

     • Rejsespejder_SB says:

      Hej Martin 🙂

      Tak for din besked.

      Sommerferien er bare en dyr periode. Hvis du gerne vil have konkret hjælp til at finde et rejseforslag (fx flybilletter til Phuket), prøver jeg nu som noget nyt at tilbyde en “find-min-rejse”-service. Den service kan du læse mere om her:

      https://rejsespejder.dk/find-min-rejse/

  2. Betina Larsen says:

   Kan se flere spørger til Air China. Vi rejste med dem fra KBH via Beijing til Bangkok og retur i 2019. INTET at klage over. Fin service, god flymad og pænt med benplads

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Betina 🙂

    Tak for din kommentar 🙂

    Helt enig. Jeg har også selv fløjet med dem før, og det har været helt i orden 😉

  3. Karsten says:

   Hej Rejsespejder, er som de andre i tråden også nødt til hermed at rose jeres app, er inde næsten hver dag.
   Har et spørgsmål jeg håber i kan svare på. I dette tilbud kan man fx købe en returbillet Billund-Bangkok 24.02 til 09.03 til lige under 3000,- Hvis man kun ønsker en returbillet fra Bangkok 09.03 samme flyvning, koster den over 4000,- Findes der en god forklaring på dette..?
   Mvh Karsten

   • Rejsespejder says:

    Hej Karsten,
    mange tak for rosen! Det betyder rigtig meget.
    Det skyldes primært, at det er to forskellige målgrupper billetterne skal sælges til. Fra Danmark til Thailand er det primært turister. Mens det fra Thailand til Danmark er det primært forretningsfolk der køber billetterne. Sidstnævnte er meget mindre prisfølsom og det ved flyselskaber til at udnytte :).

  4. Kasper says:

   Hej Rejsespejder_SB,
   er virkelig glad for din rejseblog:) Jeg sidder og kigger efter billetter til Bali og tænker, at du måske ved, om der er billige billetter på vej …?

   Godt nytår
   Kasper

   • Rejsespejder says:

    Hej Kasper,
    mange tak for dine pæne ord om Rejsespejder!
    Det kommer lidt an på, hvornår du skal afsted. De sidste mange år har de “arabiske selskaber” (Qatar, Emirates, osv.) holdt udsalg her i begyndelsen af det nye år. Det er selvfølgelig ikke til at vide om det sker igen, men hvis din afrejsedato ligger mere end 4 uger i fremtiden vil jeg vente lidt endnu med at bestille :).

  5. Susanne says:

   Hej.
   Jeg skal til Bangkok d. 28 april vil som udgangspunkt gerne rejse med Thai Airways – kommer deres billetter på udsalg inden da eller kan du anbefale andre flyselskaber der har samme service( bagage og mad og drikke), flyver direkte og er billigere end ca 4300 kr retur??
   DBH
   Susanne

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Susanne 🙂

    Nogle af de større luftselskaber (fx Thai og Qatar) plejer at køre udsalg i løbet af jan/feb., men der har endnu ikke været et. Og det overrasker mig lidt. Når det så er sagt, så synes jeg, at din afrejsedato efterhånden er så tæt på, at det er farligt at vente med at bestille meget længere. Thai Airways er i øvrigt de eneste flyselskab i den kategori (med god service, bagage og mad), der flyver direkte, så der har du ikke så mange alternativer. 🙂

  6. Isabell says:

   Jeg elsker denne her app og bruger den en del ved planlægning af rejser så vil først og fremmest sige mange tak!

   Har så et spørgsmål omkring fly med Jordanian Airlines. Kan kun se en dato og det er når jeg klikker på det vedhæftede link du har lagt. Men er der også billige fly med Jordanian i f.eks marts og april måned?

   Tak

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Isabell 🙂

    Tak for de rosende ord!

    Med disse billetter var der flest billetter med Air China i marts (og et par stykker i april), mens der var klart flere billige billetter med Royal Jordanian fra slutningen af april og i hele maj 🙂 Hvis du gerne vil rejse i marts, vil det derfor nok være billigst med Air China 🙂

  7. Finn Buhrkal says:

   Når vi nu mellemlander i Beijing vil det da være synd ikke at bruge 1 uge der. Vil det være muligt?
   Med venlig hilsen
   Finn Buhrkal

   • Rejsespejder says:

    Hej Finn,
    det er muligt – så skal du dog vælge en rundrejse-billet, som dog desværre er betydelig dyrere. Desuden skal man huske at Beijing kun er visa-free i 144 timer (6 dage). Så, hvis du vil være der i 1 uge skal du ansøg om et kinesisk visum, som er forholdsvis besværligt og koster omkring 700 kr.

  8. jonna says:

   hvad med Air China ? er der mad/drikke og underholdning med der, og er det OK fly man flyver med, eller er de indrettet til små kinesere ?

   • Rejsespejder says:

    Hej Jonna,
    ja, hos Air China er der mad/drikke inkluderet i prisen :). Og faktisk har de en meget ny flåde med moderne fly. Ift. benplads, så er det ligesom de andre store selskaber.

  9. Anna says:

   Hej,
   Har du nogen erfaring med flyselskabet? Jeg tænker på om man kan forvente god service (inkl mad, drikke og underholdning ombord uden ekstra omkostninger) eller er det mere lavprisselskab?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Anna 🙂

    Royal Jordanian er en full-service airline, hvilket betyder, at du både får mad og drikke ombord og har adgang til underholdning som film og musik. Så det er bestemt ikke et lavprisselskab (det er heller ikke tit, at man får 30 kg bagage inkluderet hos lavprisselskaberne 😉 ).

    På skytrax (en side der anmelder luftselskaber) får Royal Jordanian 3 stjerner, hvilket er det samme som bl.a. SAS. 🙂

  10. Yasemin says:

   Halløj 🙂
   Når jeg klikker på se fly-tilbud er siden blokeret? Hvad er oversagen til dette? Er der udsolgt?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Yasemin 🙂

    Mystisk. Når jeg klikker på linket, virker det fint. Ser du tilbuddet fra mobil eller computer?

  11. martin says:

   2700 kr for 1 pers. når man vælger 2 personer så stiger stk. prisen til 3100 pr person. er det normalt?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Martin 🙂

    Nej, det er bestemt ikke normalt. Faktisk plejer billetterne at blive en anelse billigere, hvis man f.eks. bestiller 2 billetter. Jeg har selv testet en række datoer nu, og jeg her stiger priserne ikke, når man booker 2 billetter i stedet for 1.

   • H says:

    Hej – ja, mit bliver også 300kr dyrere, hvis jeg vælger to personer..

    • Rejsespejder_SB says:

     Hej H 🙂

     Ja, det er lidt mystisk, hvorfor den gør det. Så vidt jeg kan se, er det kun på enkelte datoer, at den laver det nummer.

     • Finn Buhrkal says:

      Det skyldes at der er x antal billetter til billig pris og x billletter
      Til lidt dyrere pris. Hvis man bestiller 1, er der måske lige en af de billige tilbage, bestiller man 2 kommer man op i næste prisklasse.

  12. Donna says:

   Hej
   Vi kan ikke booke d.5.2.19 – 19.2.19? Er der allerede udsolgt?
   Mvh. Donna

  Se fly-tilbud her