• 07 nov 2019

  Billige fly til Thailand: tur/retur med Qatar Airways til Bangkok fra kun 3.024 kr. inkl. bagage

  Rigtig mange drømmer om Thailand her i løbet af den kolde tid. Og med god grund. For Thailand er unægteligt Sydøstasiens mest populære rejsedestination. Derfor er det megafedt, er jeg netop nu har fundet billige flybilletter til Thailand i højsæsonen fra december til marts! Det er endda Qatar Airways, som tilbyder tur/retur-fly fra København til Bangkok til priser omkring 3.000 kr. inkl. bagage. Så skal vinterens ferie gå til varme Thailand, så kan du lige nu reservere flybilletterne meget billigt!

  Sol og varme i Thailand
  december - marts
  fra3.024 kr.
  København
  Bangkok
  Billige fly til Bangkok
  inkl. 30 kg bagage
  OBS: Lad momondo søge helt færdig

  Billige fly til Thailand

  Drømmer du om thailandsk sol i stedet for dansk kulde, så vil du blive glad for at høre, at jeg netop har fundet en masse billige tur/retur-billetter fra København til Bangkok. Som jeg skrev i introen, kan du finde billetterne fra december til marts.

   

  I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet flybilletter fra København fra onsdag den 11. marts til onsdag den 25. marts til kun 3.024 kr. Priserne ligger generelt mellem ca. 3.000 kr. og 3.200 kr.

   

  Du flyver med Qatar Airways, der regnes som et af verdens absolut bedste flyselskaber. Derfor inkluderer billetterne naturligvis håndbagage, 30 kg indchecket bagage og forplejning ombord. Flytiderne er også virkelig lækre, da du kun har en enkelt meget kort mellemlanding i Doha hver vej (hvilket er meget normalt med Qatar Airways).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 27.11. – 11.12.
  • 02.12. – 16.12.
  • 05.12. – 19.12.
  • 08.01. – 16.01./23.01.
  • 15.01. – 23.01.
  • 22.01. – 04.02./05.02.
  • 27.01. – 11.02.
  • 02.02. – 11.02./12.02.
  • 09.02. – 18.02.
  • 17.02. – 25.02.
  • 24.02. – 10.03.
  • 25.02. – 11.03.
  • 04.03. – 18.03.
  • 11.03. – 25.03.
  • 15.03. – 30.03.
  • 24.03. – 06.04.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Rejseinspiration

  Billige fly til Bangkok er ofte nøglen til en fantastisk rejse i Thailand – eller videre til andre dele af Sydøstasien. Når først du er landet i Bangkok, har du faktisk utroligt mange muligheder for at skræddersy din videre færd i landet. Her får du et par rejseidéer.

   

  Vil du bare gerne hen til den første og bedste strand, så er de mest nærliggende stranddestinationer f.eks. Hua Hin eller Koh Chang. Begge disse kan du nemt komme til med bus fra Bangkok.

   

  Koh Chang

   

  Har du i stedet thailandske perler som Phuket, Krabi eller Ko Samui i kikkerten, kan du som regel altid finde billige indenrigsfly fra Bangkok til omkring 250-400 kr. for en tur/retur-billet.

   

  Phuket

   

  Og er du på udkig efter en større Asien-rundrejse, vil Bangkok ligeledes være et fremragende udgangspunkt for fly videre til andre sydøstasiatiske destinationer – f.eks. Vietnam, Singapore, Bali, Kuala Lumpur osv.

   

   

  Hoteller i Thailand

  Hotel(ler) skal der også til. Herunder kan du søge efter hoteller i Bangkok, hvor du måske gerne vil tilbringe den første nat eller to. Men du skal naturligvis være velkommen til at tilpasse søgningen, som du vil.

  Hoteller i Bangkok

   

  Visum

  Thailand er visumfrit i indtil 30 dage for turistrejser. Herudover skal dit pas være gyldigt i 6 måneder ud over datoen for indrejsen.

   

   

  Vaccination

  Hvis du vil være helt up-to-date i forhold til vaccinationer, så kig forbi siden sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  20 kommentarer til Billige fly til Thailand: tur/retur med Qatar Airways til Bangkok fra kun 3.024 kr. inkl. bagage

  1. Susanne says:

   Hej.
   Jeg skal til Bangkok d. 28 april vil som udgangspunkt gerne rejse med Thai Airways – kommer deres billetter på udsalg inden da eller kan du anbefale andre flyselskaber der har samme service( bagage og mad og drikke), flyver direkte og er billigere end ca 4300 kr retur??
   DBH
   Susanne

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Susanne 🙂

    Nogle af de større luftselskaber (fx Thai og Qatar) plejer at køre udsalg i løbet af jan/feb., men der har endnu ikke været et. Og det overrasker mig lidt. Når det så er sagt, så synes jeg, at din afrejsedato efterhånden er så tæt på, at det er farligt at vente med at bestille meget længere. Thai Airways er i øvrigt de eneste flyselskab i den kategori (med god service, bagage og mad), der flyver direkte, så der har du ikke så mange alternativer. 🙂

  2. Isabell says:

   Jeg elsker denne her app og bruger den en del ved planlægning af rejser så vil først og fremmest sige mange tak!

   Har så et spørgsmål omkring fly med Jordanian Airlines. Kan kun se en dato og det er når jeg klikker på det vedhæftede link du har lagt. Men er der også billige fly med Jordanian i f.eks marts og april måned?

   Tak

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Isabell 🙂

    Tak for de rosende ord!

    Med disse billetter var der flest billetter med Air China i marts (og et par stykker i april), mens der var klart flere billige billetter med Royal Jordanian fra slutningen af april og i hele maj 🙂 Hvis du gerne vil rejse i marts, vil det derfor nok være billigst med Air China 🙂

  3. Finn Buhrkal says:

   Når vi nu mellemlander i Beijing vil det da være synd ikke at bruge 1 uge der. Vil det være muligt?
   Med venlig hilsen
   Finn Buhrkal

   • Rejsespejder says:

    Hej Finn,
    det er muligt – så skal du dog vælge en rundrejse-billet, som dog desværre er betydelig dyrere. Desuden skal man huske at Beijing kun er visa-free i 144 timer (6 dage). Så, hvis du vil være der i 1 uge skal du ansøg om et kinesisk visum, som er forholdsvis besværligt og koster omkring 700 kr.

  4. jonna says:

   hvad med Air China ? er der mad/drikke og underholdning med der, og er det OK fly man flyver med, eller er de indrettet til små kinesere ?

   • Rejsespejder says:

    Hej Jonna,
    ja, hos Air China er der mad/drikke inkluderet i prisen :). Og faktisk har de en meget ny flåde med moderne fly. Ift. benplads, så er det ligesom de andre store selskaber.

  5. Anna says:

   Hej,
   Har du nogen erfaring med flyselskabet? Jeg tænker på om man kan forvente god service (inkl mad, drikke og underholdning ombord uden ekstra omkostninger) eller er det mere lavprisselskab?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Anna 🙂

    Royal Jordanian er en full-service airline, hvilket betyder, at du både får mad og drikke ombord og har adgang til underholdning som film og musik. Så det er bestemt ikke et lavprisselskab (det er heller ikke tit, at man får 30 kg bagage inkluderet hos lavprisselskaberne 😉 ).

    På skytrax (en side der anmelder luftselskaber) får Royal Jordanian 3 stjerner, hvilket er det samme som bl.a. SAS. 🙂

  6. Yasemin says:

   Halløj 🙂
   Når jeg klikker på se fly-tilbud er siden blokeret? Hvad er oversagen til dette? Er der udsolgt?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Yasemin 🙂

    Mystisk. Når jeg klikker på linket, virker det fint. Ser du tilbuddet fra mobil eller computer?

  7. martin says:

   2700 kr for 1 pers. når man vælger 2 personer så stiger stk. prisen til 3100 pr person. er det normalt?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Martin 🙂

    Nej, det er bestemt ikke normalt. Faktisk plejer billetterne at blive en anelse billigere, hvis man f.eks. bestiller 2 billetter. Jeg har selv testet en række datoer nu, og jeg her stiger priserne ikke, når man booker 2 billetter i stedet for 1.

   • H says:

    Hej – ja, mit bliver også 300kr dyrere, hvis jeg vælger to personer..

    • Rejsespejder_SB says:

     Hej H 🙂

     Ja, det er lidt mystisk, hvorfor den gør det. Så vidt jeg kan se, er det kun på enkelte datoer, at den laver det nummer.

     • Finn Buhrkal says:

      Det skyldes at der er x antal billetter til billig pris og x billletter
      Til lidt dyrere pris. Hvis man bestiller 1, er der måske lige en af de billige tilbage, bestiller man 2 kommer man op i næste prisklasse.

  8. Donna says:

   Hej
   Vi kan ikke booke d.5.2.19 – 19.2.19? Er der allerede udsolgt?
   Mvh. Donna

  Se fly-tilbud her