02 jul 2018

MEGA BILLIGE fly til Thailand: tur/retur til Bangkok til kun 2.670 kr. inkl. bagage

Så er der bid! Rigtig mange drømmer om Thailand til vinter. Derfor er det megafedt, er jeg netop nu har fundet et superbilligt tilbud på flybilletter til Thailand i højsæsonen fra oktober til marts! Det er Royal Jordanian, som tilbyder tur/retur-fly fra København til Bangkok til priser under 2.700 kr. inkl. bagage. Så skal du en tur til varme Thailand i f.eks. januar, februar eller marts kan du lige nu gøre et sandt kup!

Thailand i højsæsonen
oktober - marts
2.670 kr.
København
Bangkok
Billige fly til Thailand
inkl. 30 kg bagage

Billige fly til Thailand

travelmarket.dk har jeg netop fundet en masse hammerbillige tur/retur-billetter fra København til Bangkok. Som jeg skrev i introen, kan du finde billetter i hele højsæsonen fra oktober til marts. I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet flybilletter i vinterferien (uge 7) fra den 10.02. – 19.02. til kun 2.670 kr.!

 

Du flyver med det jordanske luftselskab Royal Jordanian, der er et af de sikreste luftselskaber i verden. Og det er ikke kun sikkerheden, de har styr på – bagagen er der også tjek på. Du får nemlig 30 kg indtjekket bagage med i billetterne. Hver vej har du en enkelt mellemlanding i Jordan på hhv. 6 og 4 timer.

 

Der er som sagt rigtig mange billige afgange. Jeg har generelt haft held med at finde de billige billetter på datoer, hvor du flyver på tirsdage, torsdage og/eller søndage.

 

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 21.10. – 30.10.
 • 23.10. – 04.11.
 • 30.10. – 11.11.
 • 06.11. – 18.11.
 • 11.11. – 25.11.
 • 29.11. – 11.12.
 • 17.01. – 27.01.
 • 20.01. – 29.01.
 • 20.01. – 03.02.
 • 29.01. – 12.02.
 • 05.02. – 19.02.
 • 07.02. – 21.02.
 • 10.02. – 19.02. – uge 7!
 • 17.02. – 26.02. – uge 8!
 • 17.02. – 03.03.
 • Og mange flere

 

Rejseinspiration

Billige fly til Bangkok åbner for en række spændende rejsemuligheder. Vil du helst slippe for at flyve mere, kan du nemt tage bussen til lækre stranddestinationer som f.eks. Hua Hin eller Koh Chang. Alternativt kan du også tit finde billige indenrigsfly videre til thailandske perler som Phuket og Krabi. Og er du på udkig efter en større Asien-rundrejse, vil Bangkok ligeledes være et fremragende udgangspunkt for fly videre til andre sydøstasiatiske destinationer – f.eks. Vietnam, Singapore, Bali osv.

 

 

Hoteller i Thailand

Uanset hvilken Thailand-rejse du beslutter dig for, kan du helt sikkert finde det rette hotel på skyscanner.dk.

Hoteller i Thailand

 

Visum

Thailand er visumfrit i op til 30 dage (for EU-statsborgere).

 

 

Vaccination

Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

 

Siden er yderst brugervenlig. Du skal blot indtaste din rejsedestination og besvare et par sundhedsrelaterede spørgsmål. Herefter bliver du oplyst om de vejledende anbefalinger og henvist til nærmeste apotek med ledige tider. Nemt og enkelt!

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10 kommentarer til MEGA BILLIGE fly til Thailand: tur/retur til Bangkok til kun 2.670 kr. inkl. bagage

 1. Donna says:

  Hej
  Vi kan ikke booke d.5.2.19 – 19.2.19? Er der allerede udsolgt?
  Mvh. Donna

 2. martin says:

  2700 kr for 1 pers. når man vælger 2 personer så stiger stk. prisen til 3100 pr person. er det normalt?

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Martin 🙂

   Nej, det er bestemt ikke normalt. Faktisk plejer billetterne at blive en anelse billigere, hvis man f.eks. bestiller 2 billetter. Jeg har selv testet en række datoer nu, og jeg her stiger priserne ikke, når man booker 2 billetter i stedet for 1.

  • H says:

   Hej – ja, mit bliver også 300kr dyrere, hvis jeg vælger to personer..

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej H 🙂

    Ja, det er lidt mystisk, hvorfor den gør det. Så vidt jeg kan se, er det kun på enkelte datoer, at den laver det nummer.

 3. Yasemin says:

  Halløj 🙂
  Når jeg klikker på se fly-tilbud er siden blokeret? Hvad er oversagen til dette? Er der udsolgt?

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Yasemin 🙂

   Mystisk. Når jeg klikker på linket, virker det fint. Ser du tilbuddet fra mobil eller computer?

 4. Anna says:

  Hej,
  Har du nogen erfaring med flyselskabet? Jeg tænker på om man kan forvente god service (inkl mad, drikke og underholdning ombord uden ekstra omkostninger) eller er det mere lavprisselskab?

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Anna 🙂

   Royal Jordanian er en full-service airline, hvilket betyder, at du både får mad og drikke ombord og har adgang til underholdning som film og musik. Så det er bestemt ikke et lavprisselskab (det er heller ikke tit, at man får 30 kg bagage inkluderet hos lavprisselskaberne 😉 ).

   På skytrax (en side der anmelder luftselskaber) får Royal Jordanian 3 stjerner, hvilket er det samme som bl.a. SAS. 🙂

Se fly-tilbud her