• 24 aug 2018

  Fly-udsalg hos UIA: billige fly til Bangkok, Sri Lanka og New Delhi fra kun 1.653 kr. inkl. bagage

  Som du måske allerede har opdaget, skrev jeg tidligere i dag en artikel om nogle ekstremt billige fly fra København til Bangkok. Billetterne er en del af et udsalg hos flyselskabet Ukraine International Airlines, og i denne artikel får du et bedre overblik over udsalgets bedste tilbud. Det drejer sig primært om billige fly til New Delhi (Indien), Bangkok (Thailand) og Colombo (Sri Lanka).

  Udsalg på fly til Indien, Thailand og Sri Lanka
  september - december
  fra1.653 kr.
  København
  New Delhi, Bangkok og Colombo
  Billige flybilletter
  inkl. 23 kg bagage
  Fra København til New Delhi
  Fra København til Bangkok
  Fra København til Sri Lanka

  Fly-udsalg

  Ovenfor kan du se tre fantastiske rejsemål til tre fantastiske priser. Fælles for alle billetterne er, at de koster under 2.000 kr., er inklusive 23 kg bagage og indeholder en enkelt forholdsvis kort mellemlanding i Kiev begge veje.

   

  New Delhi, Indien

  Vil du gerne til Indien – og måske på en rundrejse i Den Gyldne Trekant og se Taj Mahal – finder du de billige udsalgsbilletter fra september til december. Det er primært rejser på kombinationer af tirsdage, onsdage og lørdage, der har resulteret i de superbillige billetter for mit vedkommende.

   

  Bangkok, Thailand

  Er det skønne Thailand, der trækker mest, kan du finde billetterne til Bangkok fra september til december. Her har jeg generelt haft held med at finde udsalgsbilletterne på forskellige kombinationer af mandage, torsdage og fredage.

   

  Colombo, Sri Lanka

  Drømmer du om ø-ferie på Sri Lanka, finder du de billige billetter i november og december. Her har jeg primært fundet de billige billetter på rejser fra søndage til mandage.

   

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

   

  Siden er yderst brugervenlig. Du skal blot indtaste din rejsedestination og besvare et par sundhedsrelaterede spørgsmål. Herefter bliver du oplyst om de vejledende anbefalinger og henvist til nærmeste apotek med ledige tider. Nemt og enkelt!

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.