• 10 feb 2020

  Billige fly til Thailand i skolernes sommerferie: tur/retur til Bangkok fra kun 3.535 kr. inkl. bagage

  Hvis du godt kunne tænke dig at tage dette års sommerferie til nye højder, kan du nu rette blikket mod Sydøstasien. For i dag er jeg faldet over billige fly til Thailands hovedstad, Bangkok, hvor du fra slutningen af juli kan finde tur/retur-billetter fra København fra kun lidt over 3.500 kr. Det er altså en superpris mht. hvad det ellers plejer at koste at flyve til Sydøstasien i juli og august, hvor priser på 5.000 kr. og mere er ikke en sjældendhed. Og det bedste er, at der indgår både bagage og forplejing i prisen!

  Sommerferie 2020 i Thailand
  juli - september
  fra3.535 kr.
  København
  Bangkok
  Billige fly til Thailand
  inkl. 23 kg bagage
  fra3.535 kr.

  Billige fly til Thailand

  Har du lyst til at gå lidt udover den sædvanlige sommerferie i Sydeuropa i år? Så bør du benytte dig af dette tilbud. Fra slutningen af juli og frem til starten af september kan du nemlig lige nu finde billige tur/retur-billetter fra København til Bangkok.

   

  Det er Royal Jordanian og Qatar Airways, der har de billigste afgange fra mellem 3.500 og 4.000 kr., hvilket er væsentligt billigere, end hvad flybilletter i skolernes sommerferie normalt koster. Hvis du gerne vil afsted tidligere i juli, findes billetterne fra lige over 4.000 kr.

   

  I flyboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra søndag den 26. juli til fredag den 7. august til kun 3.535 kr. Da du flyver med Royal Jordanian, har du en enkelt mellemlanding i Amman hver vej. Både på turen derned og på turen hjem igen varer mellemlandingen 5,5 time. Hos Royal Jordanian er både håndbagage og 30 kg indchecket bagage desuden inkluderet i prisen.

   

  Herunder har du flere eksempler på datoer, hvor du kan finde billige afgange.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 23.07. – 04.08./06.08.
  • 24.07. – 07.08.
  • 26.07. – 07.08.
  • 28.07./31.07. – 09.08.
  • 02.08. – 14.08.
  • 11.08. – 23.08.
  • 01.09. – 13.09.
  • Og flere

   

   

  Hoteller i Thailand

  Med billige flybilletter til Thailand åbner der sig en verden af spændende rejsemuligheder, som du kan læse om nedenfor. Uanset hvor i Thailand eller Sydøstasien du ender, kan du helt sikkert finde et hotel, der passer til dit budget og dine behov. Herunder kan du søge efter hoteller i Bangkok, hvor du nok gerne vil bo den første nat. Herefter kan du blot tilpasse søgningen, som det passer dig.

  Hoteller i Bangkok

   

   

  Rejseinspiration

  Billige fly til Bangkok åbner for en række spændende rejsemuligheder. Vil du helst slippe for at flyve mere, kan du nemt tage bussen til lækre stranddestinationer som f.eks. Hua Hin eller Koh Chang. Alternativt kan du også tit finde billige indenrigsfly videre til thailandske perler som Phuket og Krabi. Og er du på udkig efter en større Asien-rundrejse, vil Bangkok ligeledes være et fremragende udgangspunkt for fly videre til andre sydøstasiatiske destinationer – f.eks. Vietnam, Singapore, Bali osv.

   

   

  Visum

  Thailand er visumfrit i op til 30 dage for turistrejser. Herudover skal dit pas være gyldigt i 6 måneder ud over datoen for indrejsen.

   

   

  Vaccinationer til Thailand

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Her kan du med fordel kigge forbi sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her