• 04 nov 2016

  Billige fly til Thailand: Flyv til Bangkok til kun 2.913 kr.  – F.eks. 9 dage på 3* hotel til kun 3.401 kr. inkl. fly

  rsz_shutterstock_354574304En rejse til Thailand er en rejse til gæstfrihedens og smilenes land og hovedstaden Bangkok er ikke nogen undtagelse. Her føler du dig velkommen, så snart du ankommer. Hovedstaden er en charmerende sammensmeltning af højhuse, templer og pagoder, over 11 millioner indbyggere, boder og markeder i alle hjørner af byen, både til vands og til lands. Du må ikke snyde dig selv for at udforske det gastronomiske Thailand, det er i en klasse for sig selv!

   

  Hotel

  Vil du virkelig opleve Bangkok, så kan du overveje at tage hele opholdet her. Jeg har på trivago.dk fundet et super godt tilbud på det 3* Hotel Bansabai (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 488 kr. pr. person ved en rejse for to (9 dage). Dette vil være et rigtig godt valg hvis du er på et lavt budget, men gerne vil have en lækker tagterrasse med pool og smuk udsigt over byen og den flotteste solnedgang.

  skaermbillede-2016-11-04-kl-10-26-15

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Fly

  skyscanner kan du lige nu få rigtige billige flybilletter til Bangkok. Det koster omkring de 3000 kr. De billiste billetter er omkring november og december. Jeg har f.eks. fundet et flybilletter tur/retur fra Købehavn til 2.913 kr.

  skaermbillede-2016-11-04-kl-10-28-09

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel 

  488 kr.

  Fly

  2.913 kr.

  TOTAL (per person)

  3.401 kr.

   

  • Fra: København
  • Rejselængde: 9 dage
  • Flyselskab: Air France/KLM
  • Til: Bangkok, Thailand
  • Hotel: 3* Hotel Bansabai
  • Anmeldelser: 4 ud af 5 på på TripAdvisor

   

  Rejsetip

  Fra Bangkok kan du gøre mange ting. Du kan vælge at holde en dejlig storbyferie i denne spændende by, eller måske kombinere det med en tur til den sydligere del, hvor det ene ferieparadis afløser det andet. Vil du f.eks. flyve videre til Phuket til kun 261 kr. (tur/retur). Husk at få det til at passe med din billet mellem København og Bangkok.

  Vil du have mere inspiration til, hvordan du kan få mest muligt ud af denne oplagte mulighed, så skrev jeg i april et indslag om mange af de øer, man kan rejse til i dette smukke land. Indslaget finder du her.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *