• 03 dec 2019

  Billige fly til Thailand: flyv tur/retur til Bangkok fra kun 2.698 kr. inkl. bagage

  Rigtig mange drømmer om Thailand her i løbet af den kolde tid. Og med god grund. For Thailand er unægteligt Sydøstasiens mest populære rejsedestination. Derfor er det megafedt, er jeg netop nu har fundet billige flybilletter til Thailand i højsæsonen fra januar til marts (i øvrigt en virkelig lækker start på 2020)! Det er endda Turkish Airlines, som tilbyder tur/retur-fly fra både København og Billund til Bangkok til priser under eller omkring 3.000 kr. Og det bedste er, at der er både forplejning og bagage med i prisen – som jo ikke længere er selvfølge.

   

  Så skal vinterens ferie gå til varme Thailand, så kan du lige nu reservere flybilletterne meget billigt!

  Billige fly til Thailand
  januar - april
  fra2.698 kr.
  København
  Bangkok
  Billige fly til Bangkok
  inkl. håndbagage, indchecket bagage og forplejning
  fra2.698 kr.

  Billige fly til Thailand

  Rigtig mange drømmer om Thailand til vinter. Derfor er det megafedt, at du netop nu kan finde gode tilbud på flybilletter til Bangkok i højsæsonen fra januar til marts.

   

  Det er Qatar Airways og Royal Jordanian, der lokker med tur/retur-fly fra København til Bangkok til tilbudspriser. Qatar Airways’ billetter har jeg faktisk skrevet før, men Qatar bliver ved med at forlænge tilbuddet. Og så længe der stadig er billetter til ca. 3.000 kr., vil det fortsat være et godt tilbud. Hos Qatar Airways har du en enkelt relativt kort mellemlanding i Doha (nogle af billetterne kan dog have en ca. 6-timers mellemlanding). Hos Qatar Airways får du både håndbagage, indchecket bagage og forplejning inkluderet i prisen.

   

  Royal Jordanians billetter har også kun én mellemlanding hver vej (i Amman). Disse mellemlandinger er dog lidt længere end hos Qatar (ca. 5-6 timer). Til gengæld er Royal Jordanians billetter billigere – deres priser ligger mellem ca. 2.700 og 2.900 kr. I øvrigt er Royal Jordanian et af de sikreste luftselskaber i verden. Og det er ikke kun sikkerheden, de har styr på – bagagen er der også tjek på. Du får nemlig håndbagage, indchecket bagage og forplejning med i prisen.

   

  Ovennævnte flybilletter er med afgang fra København d. 22.03. – 31.03. – her er nogle andre billige afgange.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 16.01. – 27.01.
  • 19.01. – 30.01.
  • 23.01. – 04.02.
  • 16.02. – 01.03.
  • 23.02. – 08.03.
  • 27.02. – 08.03.
  • 01.03. – 15.03.
  • 05.03. – 15.03.
  • 08.03. – 19.03./22.03.
  • 10.03. – 24.03.
  • 15.03. – 29.03.
  • 17.03. – 31.03.
  • 24.03. – 07.04.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hoteller/rejseinspiration

  Der er utroligt mange muligheder, du kan udnytte de billige billetter på, hvilket giver dig muligheden for at sammensætte din egen drømmerejse. Herunder er et par muligheder. Husk dog at give dig selv rigeligt tid, hvis du vil flyve videre til andre destinationer i Thailand. Fly i Asien er tit forsinket, så jeg vil anbefale, at du tager en ekstra overnatning i Bangkok (måske med lidt shopping) i stedet for at risikere at misse dit fly!

  Hotel i Bangkok

   

  Phuket

  Efter min mening et af regionens bedste rejsemål. Ja – Thailands største ø er måske lidt mere turistet end andre steder, dog synes jeg, at øen er stor nok til, at du også kan finde et roligt sted, hvis du har brug for det. Phukets største fordel er, at der findes rigtig mange hotelmuligheder.

  Hotel i Phuket

   

  Hua Hin

  Hua Hin er efter min mening den bedste stranddestination tæt på Bangkok. Det tager ca. 2 timer i bus – så hvis du ikke vil bruge meget tid på transport, er Hua Hin dit sted.

  Hotel i Hua Hin

   

  Koh Chang

  Koh Chang er en anden destination, som jeg vil anbefale til dem, der ikke gider at flyve videre. Det tager ca. 5-6 timer at komme hertil fra Bangkok, og der kører regelmæssigt busser fra både lufthavnen og Bangkoks centrum.

  Hotel i Koh Chang

   

  Krabi

  Et andet rejsemål, hvor du altid kan finde billige fly til fra Bangkok (ca. 3-500 kr.). Drømmestrande, luksus-resorter, backpacker-hostels – Krabi har det hele!

  Hotel i Krabi

   

  Visum

  Thailand er visumfrit i indtil 30 dage for turistrejser. Herudover skal dit pas være gyldigt i 6 måneder ud over datoen for indrejsen.

   

   

  Vaccination

  Hvis du vil være helt up-to-date i forhold til vaccinationer, så kig forbi siden sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Billige fly til Thailand: flyv tur/retur til Bangkok fra kun 2.698 kr. inkl. bagage

  1. Camilla says:

   Hej Rejsespejder,

   Har du mulighed for at finde fly tur/retur fra Billund til Bangkok i slut februar/start marts?

   På forhånd mange tak.

  2. Jesper Nielsen says:

   Har i erfaringer med Tripair, som er dem man bestiller billetterne igennem. De får ikke gode anmeldelser på trustpilot. Jeg forsøgte at bestille i november og da jeg blev viderestillet til deres side havde de rettet min hjemrejsedag til dagen før.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jesper 🙂

    Det er faktisk meget almindeligt, at selskaber som Tripair får dårlige anmeldelser på Trustpilot – det gælder generelt for mange virksomheder inden for rejsebranchen. Og min erfaring er, at Tripair hverken er bedre eller værre end andre.

    Det lyder dog meget mærkeligt, at de skulle have rettet din hjemrejsedag. Hvis du kan “dokumentere” det i form af nogle screenshots eller lign., synes jeg bestemt du skal kontakte dem.

  3. Inger says:

   Alle flypriserne viser ca 1000 kr mere ( ca 3800)kr

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Inger 🙂

    Med gode tilbud på flybilletter går det som regel ret hurtigt 🙂

    Og du har ret i, at nogle af priserne er steget. Men jeg kan stadig finde billige fly fra BLL til 2.781 kr. (fx fra den 03.11. – 17.11.) 🙂

    Og fly fra København kan du stadig finde til omkring de 3.000 kr. 😉

  4. Tina Biel says:

   Hvis man nu gerne vil af sted litødt senere f.eks. først i 2019, har du så erfaring med tidspunkter, hvor der er tilbud på flyrejser i januar måned?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Tina 🙂

    Man kan højst booke flybilletter 1 år frem. Så hvis du gerne vil rejse i 2019, kan du på nuværende tidspunkt kun finde fly i januar-måned. Det er svært at spå om, hvornår der kommer tilbud på fly, men jeg holder i hvert fald skarpt øje! 😉

    Du kan jo overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

  Se fly-tilbud her