Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Julerejser-og-nytaarsrejser-banner-1280-x-1280-1080x1080
Pakkerejser

Rejser henover jul og nytår: Her er de bedste tilbud!

Pakkerejser |

Rejser henover jul og nytår: Her er de bedste tilbud!

Jul, nytår og feriedage nærmer sig med lynets hast, og tanken om at bytte ens normale juleferie i Danmark ud med en lille storby-getaway (eller noget varmere) er meget tiltrækkende. Mange af jer efterspørger ofte billige rejser mellem eller henover jul og nytår. Det er bare en superpopulær rejseperiode, hvilket oftest afspejler sig i priserne – MEN det kan godt lade sig at gøre at rejse henover jul og/eller nytår uden at sprænge budgettet helt. Jeg har gennemsøgt nettet for de bedste og billigste rejser, flybilletter og hotelpriser og samlet det hele i en oversigt til dig lige her ✈

De bedste rejser henover jul og nytår

december – januar

✈️ Billige fly henover nytår

☀️ Varme rejser henover jul og nytår

Rejser henover jul og nytår – Hamborg

Det mest oplagte valg, hvis du vil have storby uden at rejse til Langbortistan, er Hamborg!

Byen er Tysklands næststørste, og du kan være sikker på både fest og fyrværkeri. Herunder kan du søge efter hoteller fra den 31. december til den 2. januar.

Hoteller i Hamborg

Rejser henover jul og nytår – Malta

Hvis en nytårssmuttur til den charmerende Malta lyder tiltrækkende, så er det muligt at finde flybilletter til rimelige priser.

Malta er utrolig hyggelig at opleve om vinteren, da man kan slippe for de helt store turistmængder og har større frihed og mere ro til at udforske øen.

Og så er klimaet bare lidt lunere end så mange andre steder ☀

Du kan f.eks. flyve fra Billund til Malta den 31. december til den 3. januar.

Fly til Malta

London

London er også en mulighed. Med en nytårsrejse til en af Europas største storbyer er du sikker på altid at være i nærheden af festligheder.

Her er du med andre ord garanteret fest, farver og fyrværkeri i verdensklasse!

Du kan finde billige flybilletter fra både Billund, København og Aarhus (vær obs på, at du kan vælge mellem billetter med forskellige flytider).

Fra Billund

Fra København

Prag

En anden hovedstad, du kan flyve billigt til, er tjekkiske Prag.

Du kan flyve billigt til Prag fra København henover nytår (31.12. – 03.01.).

Fly til Prag

Hoteller

Hoteller skal der også til. Og dem kan du lede efter på min hotelside.


De Kanariske Øer

Vil du gerne holde jul og/eller nytår i varmen, men kan du ikke overskue en længere rejsetid, så kan du overveje en jule- eller nytårsrejse til De Kanariske Øer!

Henover jul og nytår ligger temperaturen på de spanske øer nemlig på omkring de 22 grader. Det kan man ikke tillade sig at klage over!

Jeg har f.eks. fundet en rejse til La Palma fra den 22. december til den 29. december med både hotel og fly fra kun 3.999 kr. pr. person.

Inde på siden kan du også set et udvalg af andre rejser til De Kanariske Øer (også med afrejse fra Billund og København).

Rejser til De Kanariske Øer

Egypten

Egypten er også altid et godt sted at kigge, hvis du drømmer om sol og varme i julen eller til nytår. Især hvis du også elsker rejser med all inclusive 🍹

Rejser til Egypten

med all inclusive

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejser henover jul og nytår: Her er de bedste tilbud!Rejser henover jul og nytår: Her er de bedste tilbud!

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud