• 14 dec 2019

  Vil du rejse henover jul og nytår? Her er de bedste tilbud!

  Jul, nytår og feriedage nærmer sig med lynets hast, og tanken om at bytte mørke og kolde dage ud med sol og varme er da egentlig meget tiltrækkende. Eller måske at bruge feriedagene på en lille storby-getaway. Mange af jer efterspørger billige rejser mellem jul og nytår, og det er bare en superpopulær rejseperiode, hvilket oftest afspejler sig i priserne – MEN det kan godt lade sig at gøre at rejse henover jul og/eller nytår uden at sprænge budgettet helt. Jeg har gennemsøgt nettet for de bedste og billigste rejser, flybilletter og hotelpriser og samlet det hele i en oversigt til dig lige her.

  De bedste rejser henover jul og nytår
  december - januar
  Aalborg, København, Billund
  Spanien, Hamborg, Egypten, Gdansk, Thailand, Zanzibar m.fl.

  Gdansk

  Skal det være en jule-/nytårsrejse i den billige ende af skalaen, kan du finde superbillige fly til polske Gdansk mellem jul og nytår – f.eks. fra Billund fra den 28. december til den 31. december til kun 398 kr. Det gode ved Gdansk er i øvrigt, at hoteller er rimeligt billige. Og så er det bare en mega-charmerende by.

  Fly til Gdansk
  Hoteller i Gdansk

   

  Hamborg

  Det mest oplagte valg, hvis du vil have storby uden at rejse til Langbortistan, er Hamborg! Byen er Tysklands næststørste, og du kan være sikker på både fest og fyrværkeri. Herunder kan du søge efter hoteller fra den 31. december til den 2. januar.

  Hoteller i Hamborg

  Wien

  Er du på udkig efter en nytårsrejse, så bør du tage til smukke Wien! Her vil du uden tvivl mærke nytårsmagien, når det hele forvandler sig til fest og ikke mindst en masse flotte farver. Du kan lige nu finde billige fly til Wien mellem jul og nytår – f.eks. fra Billund fra den 30. december til den 3. januar fra kun 457 kr. Som det er tilfældet med rigtig mange fly og hoteller, så stiger prisen mellem jul og nytår – og de fleste hoteller helt inde i centrum af Wien er desværre rigtig dyre. Du kan dog være heldig at finde nogle superfine hoteller til en fornuftig pris, hvis du søger lidt væk fra centrum.

  Fly til Wien
  Hoteller i Wien

   

  Tenerife

  Vi starter med en klassiker – De Kanariske Øer. Efter min mening et absolut kanon-tilbud. Fly til Tenerife henover nytår (d. 31.12. – 07.01.) til kun 699 kr. Desuden er hoteller på Tenerife noget billigere end på naboøen Gran Canaria. Så man kan sagtens sammensætte en billig tur til varmen.

   

  Temperatur sidste år: 21 – 23 grader (gennemsnit i slut-december: 23 grader).

  Billige fly til Tenerife
  Hoteller på Tenerife

   

  Gran Canaria

  Gran Canaria er lige som Tenerife også et populært vinterrejsemål. Her er der sol, strande og varme, så det er helt forståeligt. Her er der både mulighed for at fejre jul og nytår på øen. Fra Billund kan du fra den 19. december til 26. december finde flybilletter fra kun 499 kr. Og fra Aalborg kan du finde billetter henover nytår (30. december til 6. januar) til kun 1.199 kr. Hvis du f.eks. booker hotellet nedenfor (BlueBay Beach Club), kan du få en hel uge henover nytår til 4.296 kr. pr. person.

   

  Temperatur sidste år: 20 – 24 grader (gennemsnit i slut-december: 22 grader)

  Billige fly til Gran Canaria
  fra499 kr.
  Hoteller på Gran Canaria

   

  Spanien

  Spanien byder også på meget andet end De Kanariske Øer. F.eks. skønne Alicante og Costa Blanca. Her kan du f.eks. finde en 10-dages rejse til det anmelderroste Pueblo Acantilado Suites med afrejse fra København fra 16. december til 25. december til kun 2.905 kr.

   

  I Alicante  kan man godt være heldig at få op til omkring 24 grader. Sidste års temperaturer tegner et godt billedet af, hvad man kan forvente. Juleaften var der 17 grader i Alicante, mens det var 23 grader i dagene inden nytår.

  Jul i Spanien

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Egypten

  Helt klart det sted man får mest for penge! Vejrmæssigt burde der være gode chancer for 20+ grader. Jeg har fundet pakkerejser til både Hurghada og Sharm El Sheikh, hvor du får både fly, 4* hotel og all inclusive. Sådan en pakkerejse henover jul koster fra 4.498 kr. pr. person, mens nytårsrejserne starter fra 5.396 kr. pr. person.

   

  Temperatur sidste år: 25 grader (gennemsnit i slut-december: +20 grader)

  JUL: Pakkerejser til Egypten
  OBS: jeg har frasorteret alle hoteller med færre end 4* i denne søgning
  NYTÅR: Pakkerejser til Eypten
  OBS: jeg har frasorteret alle hoteller med færre end 4* i denne søgning

  Thailand

  Skal det være endnu mere eksotisk, findes der også pakkerejser til Thailand – f.eks. til Phuket. Her kan du finde et rigtig fint tilbud på det anmelderroste 4* Peach Blossom Resort fra den 18. december til den 25. december til kun 6.598 kr. pr. person.

   

  Temperatur sidste år: varmt nok!

  Jul i Phuket

   

  Zanzibar

  Og til sidst tager vi lige det sidste skridt mod nytårstoppen! Du kan nemlig holde nytår på Zanzibar! En ægte drømmedestination i Det Indiske Ocean. Her kan du fra den 30. december til den 6. januar finde en rejse til det lækre og meget anmelderroste 3* Nur Beach Resort til kun 9.620 kr. pr. person fra Billund.

   

  Temperatur sidste år: varmt nok!

  Nytår på Zanzibar
  9.620 kr.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  15 kommentarer til Vil du rejse henover jul og nytår? Her er de bedste tilbud!

  1. brian Lentz says:

   Hejsa

   jeg er interesseret i et supergodt tilbud til min kone og jeg, med vores voksne søn.

   Vi er interesseret i at holde jul og nytår (ca. 23.12.19-02.01.20) hvor der er varmt.
   Vi synes rejsetiden er for lang til Thailand (min kone har svært ved for lange flyveture grundet helbredet).

   Gerne med alt inclusive – hvis vi kan få det til en god pris.

   håber du kan finde nogle forslag – hvor vi får mest miuligt for pengene.

   dbh.
   Brian Lentz
   Mobil: 26888060

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Brian 🙂

    Hvis I ikke vil rejse alt for langt og gerne vil have value-for-money (og helst også all inclusive), vil jeg klart anbefale Egypten.

    Jeg har lavet en søgning på en 2-ugers rejse til Egypten med all inclusive til jer her: https://rejsespejder.dk/go/191216/

    Hvis I gerne vil have konkret hjælp til at finde et rejseforslag, prøver jeg nu som noget nyt at tilbyde en “find-min-rejse”-service. Den service kan du læse mere om her:

    https://rejsespejder.dk/find-min-rejse/ 🙂

  2. Louise Jensen says:

   Hejsa
   Jeg leder efter noget Ala en rundrejse Thailand, Cuba lign. hvor man kan kan rejse rundt alene afrejse lidt før jul og hjemrejse lige efter nytår, er du falder over noget spændende? Evt en sammensat tur 🙂

  3. Karin says:

   Du har ikke nogle henover jul 18 december til 2-3 januar lidt længere væk- fillipinerne, Vietnam Cambodja?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Karin 🙂

    Rejser henover jul og nytår – især til de tropiske egne – er bare rasende dyre. Men jeg holder skarpt øje, og hvis jeg finder noget spændende/billigt, kan du tro, at jeg skriver om det her på bloggen 😉

  4. Benedicte says:

   Tak for inspiration
   Jeg søger desperat efter rejser fra d. 26/27 dec og en uge/10 frem, er du stødt på noget der?

   • Rejsespejder says:

    Hej Benedicte,
    på de datoer hedder det billigste (lige nu) omkring 4 – 5.000 kr. til hhv. Hurghada og Gran Canaria.
    Bare for at give dig en idé om prisniveauet. Hvis du vil, kan jeg kigge nærmere på det og komme med et par bud.
    https://rejsespejder.dk/find-min-rejse
    Det er en service, som jeg vil teste de næste par uger :).

  5. Thea says:

   Hej,

   Har I fundet nogle billige rejser til Mauritius eller Punta Cana sidst i januar? 🙂

   • Rejsespejder says:

    Hej Thea,
    ikke endnu, men jeg er meget sikker på, at der nok skal komme noget. Punta Cana venter jeg stadig lidt, da jeg forventer priserne til at falde lidt. Mauritius er desværre ikke længere lige så billigt, som de sidste år, da TUI er stoppet med at flyve dertil :/. Dog har jeg set billetter til omkring 3.900 kr., så det kan godt være, at jeg i løbet af de næste dage prøver at strikke noget sammen dertil :).

  6. Sabrina says:

   Hej

   Hvad er den billigste mulighed for at komme på ferie til Egypten/Tyrkiet/Marokko fra hvilken som helst lufthavn fra d. 23+-/12 til den 1/1 med fly og all inclusive? Jeg blev henvist til en hjemmeside, hvor jeg fik en pris på 4000 kr med fly og hotel fra Billund til Hurghada, men jeg kan ikke længere se samme tilbud desværre

   • Sabrina says:

    … Det skal forresten være et tilbud gældende for 4 personer

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sabrina 🙂

    Med så kort tid før afrejse er der nok størst chance for at finde en afbudsrejse. Her vil jeg anbefale dig at kigge på travelmarket, der sammenligner tilbud fra alle rejseselskaberne.

    Du kan prøve at se her: https://rejsespejder.dk/recommends/offer_content-11/181217-3/

    Denne søgning viser all inclusive-tilbud a 1 uges varighed med afrejse fra den 22.12. + 4 dage. Selvom rejserne er til 2 personer, giver listen dig alligevel et godt udgangspunkt for at finde et tilbud til 4 personer 🙂

    Ude til venstre kan du i øvrigt selv filtrere søgningen yderligere 🙂

  7. Natasha says:

   Tak for gode forslag. Kommer der også et lignende opslag for påskeferien?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Natasha 🙂

    Tak for din kommentar 🙂

    Jeg er allerede begyndt at holde øje med påskerejser, og at lave en lignende artikel til påskeferien lyder da som en rigtig god idé 😉