Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

1.891 kr.
Nytår i Paris: 3 nætter på centralt, anmelderrost 3* hotel fra kun 1.891 kr. p.p. inkl. fly
Korte rejser

Nytår i Paris: 3 nætter på centralt, anmelderrost 3* hotel fra kun 1.891 kr. p.p. inkl. fly

Korte rejser |

Nytår i Paris: 3 nætter på centralt, anmelderrost 3* hotel fra kun 1.891 kr. p.p. inkl. fly

Jeg ved godt, at sommeren er over os, og at du nok ikke lige går med tanker om nytårsaften. Men hvis du trænger til lidt afveksling fra dine traditionelle nytårsaftener, så kan du allerede nu planlægge alletiders rejse til Frankrigs fantastiske hovedstad henover nytår. Ved at tilbringe nytårsperioden i Paris kan du fejre nytåret i romantikkens tegn med middagscruise på Seinen eller lysshow ved Triumfbuen nytårsaften. I dag har jeg nemlig fundet en særdeles billig nytårsrejse til Paris

Nytår i Paris

december – januar

1.891 kr.

København ✈ Paris

Fly til Paris

694 kr.

Hotel i Paris

1.197 kr.

Hotel

1.197 kr.

Fly

694 kr.

Total (pr. person):

1.891 kr.

Nytår i Paris – fly

Vil du på en nytårsrejse til Paris, skal du først lige have styr på flybilletterne derned.

Fra København finder du den billigste nytårsafgang. Det skyldes bl.a., at du fra hovedstadslufthavnen finder en række lavprisflyselskaber, der alle opererer direkte ruter til Paris – bl.a. Vueling, easyJet og Norwegian. Hertil kommer også selskaber som SAS og Air France.

I flyboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet returbilletter fra København fra lørdag den 30. december til tirsdag den 2. januar. På disse datoer koster billetter kun 694 kr.

Hos easyJet må du som udgangspunkt medbringe et stykke mindre håndbagage, der kan placeres under sædet foran dig. Vil du gerne have ekstra bagage med (f.eks. håndbagage til bagagehylden eller indtjekket bagage), vil det som regel altid være billigst at købe direkte gennem flyselskabet.

Nytår i Paris – Hotel

Paris lokker hvert år millioner af turister til fra nær og fjern, så hoteller er der nok af i den franske hovedstad.

Desværre er hoteller i Paris ikke helt billige (sådan er det jo, når flere millioner turister er med til at presse priserne op). Men du kan godt finde fine, budgetvenlige løsninger.

F.eks. har jeg denne gang fundet det trestjernede ibis Paris Boulogne Billancourt (4 ud af 5 på Tripadvisor). Dette lavprishotel tilbyder en glimrende base i det sydvestlige Paris.

Og selvom beliggenheden kunne være mere central, så opvejes dette af det faktum, at du har metrostationen Billancourt 140 meter fra hotellet. Så uanset om du vil ind og se Eiffeltårnet, Champs-Élysées eller Palais Garnier, har du transporten klar tæt ved hotellet.

Herudover byder ibis Paris Boulogne Billancourt på små, men elegante værelser, der egner sig godt til en kort weekendtur som denne.

Sidst, men ikke mindst, er prisen også rigtig fin. På de samme datoer som flybilletterne kan du booke et topersoners værelse til i alt 2.393 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen således kun 1.197 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Paris, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Nytår i Paris

Nytår i Paris

Nytår i Paris

Nytår i Paris

Nytår i Paris er noget, du sent vil glemme. Rundt omkring i Paris er der flere forskellige nytårsfejringer.

Du kan bl.a. tage på nytårscruise på Seinen, hvor du kan nyde synet af fyrværkerioplyste Paris fra vandsiden.

Nytårsaften er der i Paris også tradition for, at en stor folkemængde samles rundt om Triumfbuen, hvor der så både er lys- og lydshow, fyrværkeri og nedtælling til midnat. Sikke da en fantastisk placering til sådan en begivenhed!

Vil du gerne have det fulde overblik over nytårsaften i Paris, kan du kigge forbi www.parisinsidersguide.com. Der kan du finde inspiration til begivenheder i Paris omkring nytår.

Nytår i Paris

Nytår i Paris

Nytår i Paris

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Nytår i Paris: 3 nætter på centralt, anmelderrost 3* hotel fra kun 1.891 kr. p.p. inkl. flyNytår i Paris: 3 nætter på centralt, anmelderrost 3* hotel fra kun 1.891 kr. p.p. inkl. fly

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar