Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Mulighed for nytårscruise! fra 964 kr.
rsz_hamborg_nytaarsaften
Weekendophold

Nytårsaften i Hamborg: 2 overnatninger på et lækkert 4* hotel midt i byen fra kun 964 kr. p.p.

Weekendophold |

Nytårsaften i Hamborg: 2 overnatninger på et lækkert 4* hotel midt i byen fra kun 964 kr. p.p.

Nytårsaften ligger og lurer ikke så langt ude i horisonten. Og hvis du endnu ikke ved, hvad du skal den aften, så har jeg i dag fundet en lækker nytårstur til en af Europas største metropoler! Lige syd for grænsen finder du nemlig Tysklands næststørste by, Hamborg. Og jeg skal lade det være sagt med det samme: nytårsaften er en stor begivenhed i Hamborg (du kan blandt andet komme på et ekstravagant nytårscruise – se mere nedenfor)! Jeg har sørget for, du får to overnatninger i Hamborg – så det vil altså sige, at du også har en dag, hvor du kan tage på sightseeing eller shoppe Hamborgs gader tynde. Herudover ligger Hamborg kun et smut fra den danske grænse, så du kan nemt selv køre eller tage et tog eller en bus. Så hvorfor ikke tage på en nytårsrejse til Hamborg i år? 🎆🥂

Nytårsbrag i Hamborg 2022/2023

31.12. – 02.01.

fra

964 kr.

Hotel i Hamborg

fra

964 kr.

Hotel i Hamborg

Nytårsaften er en speciel begivenhed – og det må hotellet gerne afspejle. Derfor har jeg fundet det anmelderroste Best Western Plus Hotel St. Raphael (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2022).

Best Western Plus Hotel St. Raphael er et firstjernet hotel, der tikker alle de rigtige bokse til en storbyferie. Hvis vi starter med beliggenheden, så får du en supercentral placering midt i Hamborgs St. Georg-kvarter – små 350 meter fra hovedbanegården.

Herudover er værelserne er både rummelige og komfortable og udstyret med gratis wi-fi. Indretningen er nydelig klassisk, og der er ikke så meget at sætte en finger på.

Sidst, men ikke mindst, er prisen også rigtig god. Prisen for et dobbeltværelse i to nætter henover nytår er i alt 1.927 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor 964 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller steget i pris, eller vil du gerne selv finde et hotel i Hamborg, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Nytårsaften i Hamborg: 2 overnatninger på et lækkert 4* hotel midt i byen fra kun 964 kr. p.p.

Transport til Hamborg

Hvis du selv kører, er der kun 160 km fra den danske grænse til Hamborg. Du skal sådan set blot indtaste adressen på gps’en og drøne derudaf.

Har du ikke bil, kan du stadig nemt komme til Hamborg. Du kan f.eks. booke en busbillet på flixbus.dk.

Alternativt kan du også tage toget fra f.eks. Aalborg, Aarhus eller København. Rejsetiden fra Aarhus og København er ca. 4½ time og fra Aalborg ca. 6½ time. Prisen ligger på ca. 300 kr. Du kan læse mere om togturen og købe billet på DSB’s hjemmeside.

Nytårsrejse til Hamborg – rejsetips

Nytårsaften er virkelig en stor begivenhed i Hamborg med masser af muligheder for at fejre det nye år! Her kommer et par rejsetips.

Fyrværkeri

Omkring midnat skal du helt klart en tur ned til havnen, nærmere bestemt området ved Landungsbrücken. Herfra har du den flotteste udsigt over fyrværkeriet med en fed visuel effekt, når det spejler sig i vandet (husk kamera!).

Nu er det jo ikke nogen hemmelighed, at Landungsbrücken er et af Hamborgs bedste spots at se fyrværkeriet fra, så du skal ikke forvente, at du har stedet for sig selv. Hvis du hellere vil have en lidt mere afslappet stemning, kan jeg anbefale en tur til Aussenalster-området. Tag f.eks. til Kennedy- eller Lombardi-broen – her er der meget mindre gang i den, men udsigten er næsten lige så flot.

Hvis du vil have en helt uforstyrret udsigt, så skal du ombord på et af de mange skibe, der sejler på Elben, mens et hav af raketter oplyser nattehimlen. Der findes en del udbydere, som tilbyder denne service fra omkring 40 euro pr. person.

Fester

De fleste kender nok Reeperbahn i Hamborg. Og det er helt klart stedet, du skal hen, hvis du er til fest og ballade! Men der findes også RIGTIG mange andre muligheder – “all inclusive”-fester, diskoteker, barer – det bliver i hvert fald ikke en kedelig nytårsaften i Hamborg! På hjemmesiden www.hamborg.de kan du få et overblik over aftenens begivenheder.

Vil du have det sjovt uden at gå helt “Reeperbahn-crazy”, så kan jeg anbefale at tage forbi Sternschanze, hvor du kan spise på en af de mange restauranter og efterfølgende tage et smut forbi et par af de hyggelige barer.

Nytårsaften på vandet

Som skrevet ovenfor findes der også en række udbydere, der tilbyder nytårssejlture på Elben, og jeg har faktisk fundet et rigtig godt tilbud til dig på netop sådan et nytårscruise.

På nytårscruiset kan du sejle ind i det nye år ombord på et ekstravagant krydstogtskib. Her kan du bl.a. nyde en åben bar samt DJ og livemusik, og når klokken slår midnat, har du fra skibets øverste dæk en førsteklasses udsigt til det funklende fyrværkeri over Hamborgs skyline. Du finde tilbuddet på nytårscruiset nedenfor.

Nytårsrejse til Hamborg

Nytårsrejse til Hamborg

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Nytårsaften i Hamborg: 2 overnatninger på et lækkert 4* hotel midt i byen fra kun 964 kr. p.p.Nytårsaften i Hamborg: 2 overnatninger på et lækkert 4* hotel midt i byen fra kun 964 kr. p.p.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud