• 05 dec 2019

  Nytårsaften i Hamborg med 2 overnatninger på et lækkert 4* hotel midt i byen fra kun 863 kr.

  Nytårsaften ligger og lurer ikke så langt ude i horisonten. Og hvis du endnu ikke ved, hvad du skal den aften, så har jeg i dag fundet en lækker nytårstur til en af Europas største metropoler! Lige syd for den grænsen finder du nemlig Tysklands næststørste by, Hamborg, som fuldt fortjent fik en superflot 4. plads på Lonely Planets top 10-liste for 2018! Og jeg skal lade det være sagt med det samme: nytårsaften er en stor begivenhed i Hamborg (se mere nedenfor)! Jeg har sørget for, du får to overnatninger i Hamborg – så det vil altså sige, at du også har en dag, hvor du kan tage på sightseeing eller shoppe Hamborgs gader tynde.

   

  Herudover ligger Hamborg kun et smut fra den danske grænse, så du kan nemt selv køre eller tage et tog eller en bus. Så hvorfor ikke tage på en nytårsrejse til Hamborg i år?

  Nytårsbrag i Hamborg 2019/2020
  31.12. - 02.01.
  fra863 kr.
  Hotel i Hamborg
  f.eks. det 4* Arcotel Rubin
  fra863 kr.

  Hotel i Hamborg

  Nytårsaften er en speciel begivenhed – og det må hotellet gerne afspejle. Derfor har jeg fundet det moderne og lækre 4* Arcotel Rubin.

   

  Arcotel Rubin er et 4* hotel i den luksuriøse afdeling, der tikker alle de rigtige bokse til en storbyferie. Hvis vi starter med beliggenheden, så får du en supercentral placering midt i Hamborgs St. Georg-kvarter – små 700 meter fra hovedbanegården.

   

  Indvendigt lever Arcotel Rubin op til sit navn ved at være fornemt indrettet med røde nuancer som det gennemgående tema. Værelserne er både rummelige og komfortable og udstyret med gratis wi-fi. Arcotel Rubin byder i øvrigt også på et wellnessområde med spa, som står til fri afbenyttelse for hotellets gæster.

   

  Prisen for et dobbeltværelse i 2 nætter er 1.725 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor 863 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller steget i pris, eller vil du gerne selv finde et hotel i Hamborg, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til Hamborg

  Hvis du selv kører, er der kun 160 km fra den danske grænse til Hamborg. Du skal sådan set blot indtaste adressen på gps’en og drøne derudaf.

   

  Har du ikke bil, kan du stadig nemt komme til Hamborg. Du kan f.eks. booke en busbillet på flixbus.dk, hvor priserne ligger på ca. 229 kr.

   

  Alternativt kan du også tage toget fra f.eks. Aalborg, Aarhus eller København. Rejsetiden fra Aarhus og København er ca. 4½ time og fra Aalborg ca. 6½ time. Prisen ligger på ca. 300 kr. Du kan læse mere om togturen og købe billet på DSB’s hjemmeside.

   

   

  Nytårsrejse til Hamborg – rejsetips

  Nytårsaften er virkelig en stor begivenhed i Hamborg med masser af muligheder for at fejre det nye år! Her kommer et par rejsetips.

   

  Fyrværkeri

  Omkring midnat skal du helt klart en tur ned til havnen, nærmere bestemt området ved Landungsbrücken. Herfra har du den flotteste udsigt over fyrværkeriet med en fed visuel effekt, når det spejler sig i vandet (husk kamera!). Nu er det jo ikke nogen hemmelighed, at Landungsbrücken er et af Hamborgs bedste spots at se fyrværkeriet fra, så du skal ikke forvente, at du har stedet for sig selv. Hvis du hellere vil have en lidt mere afslappet stemning, kan jeg anbefale en tur til Aussenalster-området. Tag f.eks. til Kennedy- eller Lombardi-broen – her er der meget mindre gang i den, men udsigten er næsten lige så flot.

   

  Hvis du vil have en helt uforstyrret udsigt, så skal du ombord på et af de mange skibe, der sejler på Elben, mens et hav af raketter oplyser nattehimlen. Der findes en del udbydere, som tilbyder denne service fra omkring 40 euro pr. person.

   

   

  Fester

  De fleste kender nok Reeperbahn i Hamborg. Og det er helt klart stedet, du skal hen, hvis du er til fest og ballade! Men der findes også RIGTIG mange andre muligheder – “all inclusive”-fester, diskoteker, barer – det bliver i hvert fald ikke en kedelig nytårsaften i Hamborg! På hjemmesiden hamborg.de kan du få et overblik over aftenens begivenheder.

   

  Vil du have det sjovt uden at gå helt “Reeperbahn-crazy”, så kan jeg anbefale at tage forbi Sternschanze, hvor du kan spise på en af de mange restauranter og efterfølgende tage et smut forbi et par af de hyggelige barer.

   

   

  Nytårsaften på vandet

  Som skrevet ovenfor findes der også en række udbydere, der tilbyder nytårssejlture på Elben. F.eks. kan du booke et “nytårsaften-cruise” med lækker mad, vin, øl, champagne osv. Priserne ligger omkring 150 euro pr. person, så det er ikke ligefrem billigt. Til gengæld får du en hel aften på båden, og der plejer at blive serveret mad og drikke af meget høj kvalitet (husk at tjekke anmeldelserne af de forskellige udbydere).

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  16 kommentarer til Nytårsaften i Hamborg med 2 overnatninger på et lækkert 4* hotel midt i byen fra kun 863 kr.

  1. Mette says:

   Tak for en super fed hjemmeside 🙂 Nogle tips, hvis man er alene afsted med sin 14 årig datter nytårsaften. Vi satser på at rejse fredag d. 27. og blive til d. 1. januar.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mette 🙂

    Tak for din søde kommentar – det lyder bare så hyggeligt med en mor-datter-nytårstur til Hamborg 😉

    Hamborg er jo en rigtig storby – Tysklands næststørste – så man kan lave lidt af hvert. Det afhænger derfor meget af, hvilke interesser I har. En oplevelse, som de fleste folk (i alle aldre) synes om, kunne f.eks. være et besøg i Hamborg Zoo – Tierpark Hagenbeck. Jeg kan desuden se på deres hjemmeside (https://hagenbeck.de/de/tierpark/tierpark/besucherinfos.php#openhours), at de har åbent mellem jul og nytår 😉

    Ellers er der jo mange spændende shoppesteder i Hamborg – f.eks. Mönckebergstraße i det centrale Hamborg 🙂

    Som udgangspunkt vil jeg dog anbefale jer at google jer lidt frem ud fra jeres egne interesser 🙂

  2. Tony says:

   Igår da jeg kiggede havde i 5 tilbud tilbage og nu ser det ud som om der er udsolgt. Har I slet ikke flere tilbage? 🙁

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Tony 🙂

    ØV! Det ser desværre ud til, at hotellet er udsolgt. Jeg kan se, at der stadig er mulighed for at finde andre hoteller nær centrum til en fornuftig pris. Jeg har lavet en søgning til dig her: https://rejsespejder.dk/go/191211-3/

    Hvis du scroller ned gennem hotellerne, kan du finde nogen, hvor du kan få 2 overnatninger til under 1.000 kr. Sig endelig til, hvis du har nogen spørgsmål 🙂

    • Tony says:

     Heeej

     Ved du om der er mulighed for at man kan spise rundt omkring i Hamborg nytårsaften (om restauranterne har åbent eller om man kan spise på selve hotellet)?
     Ved du også om butikkerne har åbent d. 1 og 2 januar? 🙂

     • Rejsespejder_SB says:

      Hej Tony 🙂

      Beklager mit sene svar. Nu ved jeg ikke, om du kommer afsted eller ej, men jeg er ret sikker på, at en del restauranter har åbent (nytårsaften er en af årets største dage i den branche). Dog havde det nok været en god idé at reservere bord i god tid. Ift. til butikker ville jeg nok forhøre mig hos hotellets personale 🙂

      Godt nytår 😉

  3. Louise says:

   Har i ikke et hotel i Hamborg hvor der er nytårs menue med i en samlet pris med overnatning

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Louise 🙂

    Jeg er ikke selv stødt på et tilbud af den slags. Men hotellet har en restaurant, så du kan jo altid skrive/ringe til dem og høre, om det er noget, de kan tilbyde 😉

  4. Luna says:

   Hejsa – er der fly med i prisen eller skal man selv komme derned 🙂

   Tak for svar 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Luna 🙂

    Fordi Hamborg ligger så tæt på den danske grænse, synes jeg ikke selv, at det giver meget mening at flyve. Har du en bil, vil det være oplagt at køre selv. Og ellers linker jeg i artiklen til både tog- og busbilletter 😉

  5. Kenneth says:

   Hvor kan man finde de båd-arrangementer?
   Mvh

  6. Helene says:

   Hej.
   Hver gang jeg går ind på hotellet, så kommer prisen 1244 frem? Så kan ikke se tilbuddet i reklamere med?

   Mvh 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Helene 🙂

    Som jeg skriver i artiklen, er dette den totale pris for et dobbeltværelse. Således er man to til at dele prisen, som derfor kun bliver det halve 🙂

  7. Brit says:

   Hej Hej
   Ved du om hotellet udbyder nogen form for nytårsarrangement?
   Så man bare kan bliver på hotellet til spisning mm?

   Mvh. Brit

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Brit 🙂

    Hotellet har i hvert fald en restaurant. Men hvorvidt de tilbyder en speciel nytårsmenu (eller om de har flere borde tilbage), kan jeg ikke svare på. Der vil jeg anbefale, at du kontakter hotellet 🙂

  Se hotel-tilbud her