• 28 nov 2019

  Storbyrejse til New York: 5 dage på et lækkert 4* hotel fra kun 3.540 kr. inkl. direkte SAS-fly

  Du kan godt pakke dine tasker, for rejsepilen peger direkte mod New York på den anden side af Atlanten! Storby- og shoppingparadiset New York er et verdensklasse rejsemål hele året rundt, og uanset om du har besøgt byen 0, 1 eller 10 gange, så bliver man aldrig træt af den sprudlende metropol og dens mange skyskrabere og yellow cabs! I dette eksempel har jeg endda fundet en superbillig rejse med direkte fly og et flot 4* hotel med en lækker beliggenhed tæt på Manhattan!

  Storbyferie i New York
  januar - marts
  fra3.540 kr.
  København, Billund, Aalborg og Aarhus
  New York
  Billige fly til New York
  inkl. håndbagage
  2.296 kr.
  Fra København
  Fra Billund
  Fra Aalborg
  Fra Aarhus
  Hotel i New York
  f.eks. 4* NYC Z Hotel
  1.244 kr.
  Klik her for at se det billigste tilbud
  Hotel
  1.244 kr.
  Fly
  2.296 kr.
  Total (pr.person)
  3.540 kr.

  Billige fly til New York

  Jeg ved, at rigtig mange elsker at flyve direkte. Og det er da også fedt, at man ikke skal bekymre sig om mellemlandinger. Hvis du har det sådan, så kan du lige nu booke superbillige direkte SAS-billetter fra København til New York. Fra januar til marts sælger SAS nemlig direkte tur/retur-billetter helt ned til under 2.300 kr.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet billetter med afgang fra København fra torsdag den 9. januar til mandag den 13. januar til kun 2.296 kr. inkl. 8 kg håndbagage. Du kan selvfølgelig også flyve fra Billund, Aalborg og Aarhus. Fra Aalborg og Aarhus er SAS billigst. Deres priser ligger typisk mellem ca. 2.200 og 2.400 kr. for billetter med kun en enkelt kort mellemlanding (i enten København eller Oslo). Fra Billund vil det ofte være billigst at flyve med KLM eller Air France til priser omkring 2.000 kr.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 09.01. – 13.01. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Som du kan se på dette screenshot fra SAS’ lavpriskalender (CPH) for januar, er der masser af billige afgange – og det samme gælder for februar og marts. Fra Billund, Aalborg og Aarhus er der også rigtig mange billige afgange. Så prøv dig frem ift. rejsedatoer – der burde nemlig være gode chancer for at ramme billige billetter. Skulle billetterne alligevel være markant dyrere på din søgning, kan du evt. prøve at ændre en smule på datoerne.

   

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i New York

  Normalt er hoteller i New York rasende dyre (selvom vinteren som regel er billigere end resten af året). Især på Manhattan skal du give en halv jetjager for hoteller. Derfor er der tit penge at spare ved at lede efter hoteller i f.eks. Brooklyn eller Queens, hvis du vil have et ordentligt hotel til en nogenlunde pris.

   

  Jeg har f.eks. fundet det superflotte 4* Z NYC Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor) i Long Island. Hotellet har en god beliggenhed tæt ved Queensboro Bridge. Går du over broen, vader du direkte ind i Central Park. Og 700 meter fra hotellet har du en metrostation, så orker du ikke at gå, kan du lynhurtigt være i centrum af New York med tog. Z NYC ligger lige ud til New Yorks East River, så du har den smukkeste udsigt over floden og Manhattan, som du også kan nyde fra hotellet tagterrasse.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 4-nætters ophold fra torsdag den 9. januar til mandag den 13. janaur til 2.488 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.244 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold svinger mellem ca. 600 og 1.000 kr. pr. nat i de fleste måneder.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i New York, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Hvis du i øvrigt gerne vil læse mere om New York, så vil jeg anbefale dig at kigge forbi min guide om billige storbyrejser til New York. Her får du gode tips og tricks til din New York-rejse, og du kan bl.a. læse om nogle af New Yorks bedste shoppingsteder!

   

   

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra Newark Lufthavn kan du nemt tage en bus ind til New York. Buslinjerne 28, 37, 62, 67, 107 kører alle mellem lufthavnen og Manhattan. Busserne kører både fra terminal A, B og C. Der findes også en express-bus, som kører døgnet rundt. En enkeltbillet med den koster ca. 16 dollars (ca. 97 kr.).

   

  Du kan også hoppe på et AirTrain, som kører mellem terminalerne i lufthavnen. AirTrain’et kører også til Newark Airport Train Station. Herfra kan du tage et tog til Manhattan – det tager ca. en halv time til Penn Station, og prisen ligger omkring 12 dollars.

   

  Hvis du foretrækker at tage en taxa, så kan dette også sagtens lade sig gøre (især godt hvis I er flere om at splejse) – der er en fast pris på 52 dollars (ca. 330 kr.) pr. taxa.

   

   

  Pas og visum i USA

  USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Storbyrejse til New York: 5 dage på et lækkert 4* hotel fra kun 3.540 kr. inkl. direkte SAS-fly

  1. Tom says:

   Ønsker man morgenmad, koster det 1000 kroner for 4 nætter og det er kun for 1 person, så er det “beep” også betalt!

  2. caroline says:

   Hej
   Kan se at det koster 1200 kr pr person at få baggage med til New York! Ved du om det er standard at man tilkøber det når man flyver til New York? Troede det var med i prisen på så lang en rejse 🙂

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Caroline,
    Der findes næsten ingen flyselskaber der flyver fra Danmark til USA, hvor der er bagage inkluderet længere desværre.
    Inde på Icelandairs hjemmeside (se screenshot her) står der at bagage koster 477 kr. for 23 kg pr. vej. Når jeg har været i New York, så har jeg bare rejst med de 10 kg håndbagage og så booket ekstra bagage til turen hjem, så er der plads til en masse shopping 🙂
    Mit tip til dig, er at booke din billet uden tilkøb af bagage, hvor du så bagefter (når du har modtaget dit bookingnummer) logger ind på Icelandairs hjemmeside og tilkøber bagage der 🙂

    • Rejsespejder_AP says:

     Hej igen Caroline,
     Jeg har lige opdaget, at jeg har kigget forkert – det screenshot jeg har sendt dig viser bagageprisen fra Island til USA og det er selvfølgelig fra Europa til USA og derfor koster det 656 kr. pr. vej. Jeg beklager mange gange fejlen.

  3. Louise says:

   Hej, ville bestille det her til morgen men kan det passe at hotellet er steget i pris over natten? Ville bestille fra 16-21 januar.
   Mvh Louise

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Louise 🙂

    Det ser desværre sådan ud :/ Det er også ret usædvanligt, at et så godt et hotel på Manhattan er så billigt. Og rejsen har været meget populær, så der har været mange om buddet. Jeg plejer derfor altid at sige, at hvis man ser et godt rejsetilbud, skal man slå til med det samme. Der er nemlig en stor risiko for, at andre også synes godt om tilbuddet og booker det før dig. Dog vil jeg samtidig sige, at prisen nu – selvom den er steget betydeligt – stadig ligger på et fornuftigt niveau ift., hvad man normalt ser på Manhattan 🙂

    Alternativt kan du overveje dette hotel, som jeg har skrevet om før. Det ligger i Long Island, og selvom det ikke er Manhattan, så er det stadig en rigtig fin beliggenhed 🙂

  se fly se hotel