Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Hotel på Manhattan 🗽 fra 4.905 kr.
Banner-6-1-1080x1080
Storbyferie

Storbyrejse til New York

4 nætter på et 4-stjernet hotel lige ved Frihedsgudinden på Manhattan inkl. fly

Storbyferie |

Storbyrejse til New York

Du kan godt pakke dine tasker, for rejsepilen peger mod New York på den anden side af Atlanten! 🎯

Storby- og shoppingparadiset New York er et verdensklasserejsemål hele året rundt, og uanset om man har besøgt byen nul, én eller ti gange, så bliver man aldrig træt af den sprudlende metropol og dens mange skyskrabere og yellow cabs!

Og denne gang har jeg endda fundet en rejse til New York, der både indeholder billige fly tur/retur og et hotel midt på Manhattan kun 5 minutter fra færgerne, der sejler ud til Frihedsgudinden. Storbyferie i New York bliver ikke bedre end det! 🚖

Storbyferie i New York

fra

4.905 kr.

✈️ Fra København, Billund, Aalborg og Aarhus

4-stjernet hotel midt på Manhattan

🗽🏙️ I nærheden af Frihedsgudinden, Wall Street og andre seværdigheder

Hotel i New York

3.150 kr.

Billige fly til New York

1.755 kr.

Hotel

3.150 kr.

Fly

1.755 kr.

Total (pr. person):

4.905 kr.

Rejse til New York – hotel

Hvis du kender lidt til hoteller i New York, så ved du, at det hurtigt kan blive meget dyrt! Og hvis det ikke skal være alt for dyrt, så skal man finde et hotel langt fra centrum 😬

Det kan især blive dyrt, hvis man vil helt ind på Manhattan, men det er faktisk lykkedes mig i dag at finde et hotel, der ligger helt formidabelt og får gode anmeldelser. Der er tale om det 4-stjernede hotel DoubleTree By Hilton New York Downtown (3,5 ud af 5 på Tripadvisor)

Lad os starte med beliggenheden. Hotellet ligger nemlig på Manhattan, som er the place to be i New York. Der er kun 5 minutters gang til bl.a. Wall Street og cirka 1 km til National September 11 Memorial. Hotellet har også kun 5 minuters gang til Battery Park og færgen, der tager dig mod Frihedsgudinden.

Man er i øvrigt også få skridt fra Whitehall Station, der hurtigt kan tage en videre mod Times Square, Central Park og Empire State Building 🚇

Selve hotellet er en del af den prestigefyldte Hilton-kæde, hvilket garanterer en førsteklasses oplevelse. Med en elegant og sofistikeret indretning byder det på hyggelige, rene og stilfulde værelser, og du får naturligvis alle moderne faciliteter såsom trådløst internet og fladskærms-tv.

Jeg har i dette eksempel fundet et 4-nætters ophold fra torsdag den 23. maj til mandag den 27. maj til en pris på 6.299 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 3.150 kr. pr. person.

OBS: Jeg har fundet hotellet på Sembo, hvor prisen er knap 2.000 kr. billigere end de andre bookingsider – så du skal nok ikke vente for længe!

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i New York, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Billeder fra hotellet og nærområde

Storbyrejse til New York

Storbyrejse til New York

Storbyrejse til New York

Storbyrejse til New York

Storbyrejse til New York

Rejse til New York – fly

Drømmer du om at rejse til New York, bør du starte med at finde billige returfly.

Fra København er det typisk lavprisselskabet PLAY, der året rundt tilbyder de billigste returbilletter til New York. Her ligger prisniveauet ofte mellem ca. 1.900 og 2.500 kr. (højsæsonperioderne undtaget). Men du kan også sagtens finde flybilletter hos en masse andre flyselskaber (SAS, Lufthansa, KLM, SWISS osv.)

Fra Billund vil det i sommerhalvåret også typisk være PLAY, som tilbyder de billigste returbilletter til New York. I hele vinterhalvåret flyver PLAY dog ikke fra den jyske lufthavn til New York, og derfor er det flyselskaber som SAS, KLM og Air France, der tilbyder de billigste returbilletter til New York. Her ligger prisniveauet ofte mellem 2.400 og 3.000 kr.

Fra Aarhus og Aalborg kan du også finde ret billige flybilletter. Her kan du finde flybilletter hos KLM og SAS til priser mellem ca. 2.800 og 3.500 kr.

I flyboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra København fra torsdag den 23. maj til mandag den 27. maj. På disse datoer koster flybilletter kun 1.755 kr. Du har kun en enkelt kort mellemlanding i Reykjavik begge veje, så flytiderne er meget fornuftige.

Ift. bagage må du hos PLAY gratis medbringe en lille taske (42 x 32 x 25 cm), som skal placeres under sædet foran dig. Hvis du derimod flyver med KLM eller SAS, er en stor håndbagagetaske inkluderet i prisen.

Oplevelser i New York

Vil du gerne læse mere om New York, så vil jeg anbefale dig at kigge forbi min guide om billige storbyrejser til New York. Her får du gode tips og tricks til din New York-rejse, og du kan bl.a. læse om nogle af New Yorks bedste shoppingsteder.

Du kan også altid smutte forbi Getyourguide.

Transport til/fra lufthavnen

Hvis du vil vide, hvordan du kommer til og fra de forskellige lufthavne i New York, kan du læse min artikel om lufthavnstransport i New York.

Pas og visum i New York

USA er visumfrit i op til 90 dage. Du skal blot sørge for at have en gyldig ESTA.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Storbyrejse til New YorkStorbyrejse til New York

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar