Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

5.776 kr.
Rejse til Miami: 7 dage på et anmelderrost 4* hotel i Miami Beach fra kun 5.776 kr. p.p. inkl. fly
Andet

Rejse til Miami: 7 dage på et anmelderrost 4* hotel i Miami Beach fra kun 5.776 kr. p.p. inkl. fly

Andet |

Rejse til Miami: 7 dage på et anmelderrost 4* hotel i Miami Beach fra kun 5.776 kr. p.p. inkl. fly

Florida, og især området omkring Miami, er altid en rejse værd! Oplev den særlige Art Deco-stil i Miami Beach – den stammer fra 30’erne, hvor de lave huse langs Ocean Drive skød op. Om aftenen kan du slentre ned ad Ocean Drive i South Beach og se på den farverige vrimmel af turister, rige personer og ægte kendisser, der promenerer op og ned ad den måske mest berømte strandboulevard i verden. Snup også en afstikker til den eksklusive shoppinggade Lincoln Road og den hyggelige Española Way. Og hvordan er det lige vejret er i Miami? Frem med klipklapperne – det er sommerligt næsten hele året! Hvis dette lyder som noget for dig, så er du heldig – for jeg har fundet en billig rejse til Miami! ☀

Oplev The Sunshine State

august 2023 – april 2024

fra

5.776 kr.

København og Billund ✈ Miami

Hotel i Miami

2.774 kr.

Billige fly til Miami

3.002 kr.

Billund

Hotel

2.774 kr.

Fly

3.002 kr.

Total (pr. person):

5.776 kr.

Rejse til Miami – hotel

Vil du gerne bo på et ordentligt hotel i famøse Miami Beach, er det som oftest ikke billigt. Det er alligevel lykkedes mig at finde et firstjernet hotel til en rigtig fornuftig pris.

Der er tale om det meget anmelderroste El Paseo (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Dette hyggelige hotel, hvis design og indretning er stærkt spansk – og middelhavsinspireret, ligger lige midt i centrum af Miami Beach i det hyggelige, historiske distrikt Española Way. Her er hotellet omgivet af flere restauranter og butikker.

Værelserne er hyggelige og farverige og har fladskærms-tv, aircondition, gratis wi-fi og eget badeværelse.

Fra fredag den 3. november til torsdag den 9. november koster et topersoners ophold i alt 5.547 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 2.774 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Miami, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Rejse til Miami

Rejse til Miami

Rejse til Miami

Rejse til Miami – fly

Lige nu er der billige tur/retur-billetter fra både København og Billund til Miami. Og der er ikke så få af dem! Helt fra slut august til april 2024 kan du finde masser af billige afgange til mellem ca. 3.000 og 3.500 kr.

Fra København kan du finde billige flybilletter til Miami hos British Airways.

F.eks. kan du fra fredag den 3. november til torsdag den 9. november finde tur/retur-billetter til kun 3.002 kr.

I eksemplet ovenfor er flytiderne rigtig fine. Du har kun en enkelt mellemlanding i Heathrow hver vej, og den længste af mellemlandingerne er på udrejsen, hvor du har ca. 3 timer i lufthavnen. Men da Heathrow er en rigtig stor lufthavn, skal der nok være noget at fordrive tiden med 

Nogle af afgangene fra København har to mellemlandinger på ud- eller hjemrejsen, men de har stadig rigtig fine flytider!

Fra Billund kan du flyve med flere forskellige selskaber til Miami som f.eks. Lufthansa, KLM og British Airways. Flytiderne er dog oftest ikke lige så gode som fra København, så hold øje med dette.

Nedenfor har jeg lavet lister over billige rejsedatoer fra både København og Billund, men der er som sagt masser af billige afgange fra slut august og frem til april 2024, så det er bare med at prøve sig frem med nogle forskellige datoer.

Fordi du flyver med British Airways, er både håndbagage og forplejning inkluderet i prisen. Hvis du vil have ekstra kilo med, vil jeg anbefale dig at tilkøbe indtjekket bagage på flyselskabets egen hjemmeside, efter du har købt billetterne. Det plejer at være billigst.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

  • storset alle datoer fra slut august til april 2024 (untagen jul og nytår)

Fra Billund

  • storset alle datoer fra slut august til april 2024 (untagen jul og nytår)

Transport til/fra lufthavnen

Du kan nemt komme fra lufthavnen og ind til hotellet i Miami Beach. Fra lufthavnen tager du bare med Bus 150 mod South Beach og hopper af ved Collins Avenue. Busturen tager ca. en halv time. Fra Collins Avenue har du kun ca. 5 minutters gang til hotellet.

Vil du gerne have så meget frihed som muligt til at udforske under dit ophold i Miami, kan du også vælge at leje en bil.

Oplevelser i Miami

Der er masser af skønne ting at se og opleve i den fortryllende Sunshine State. Du kan udforske mulighederne nedenfor på getyourguide.dk.

Oplevelser og aktiviteter

Rejse til Miami – billeder

Rejse til Miami

Rejse til Miami

Rejse til Miami

Pas, visum og corona i USA

USA er visumfrit i op til 90 dage. Du skal blot sørge for at have en gyldig ESTA.

Ift. corona er der ikke længere krav om dokumentation for hverken COVID-19-vaccination eller test forud for indrejse til USA. Rejserestriktionerne er ophævet for både indrejse med fly og for indrejse over landegrænserne.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Miami: 7 dage på et anmelderrost 4* hotel i Miami Beach fra kun 5.776 kr. p.p. inkl. flyRejse til Miami: 7 dage på et anmelderrost 4* hotel i Miami Beach fra kun 5.776 kr. p.p. inkl. fly

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar