• 13 nov 2018

  Roadtrip i fortryllende Florida: 1 uge med lejebil og fly til kun 2.521 kr.

  Florida – aka The Sunshine State – er en af USA’s mange eventyrlige rejsemål! Staten i det sydøstlige hjørne af USA har adskillige unikke oplevelser på menuen, og hvis du virkelig skal have fuld valuta for din Florida-ferie, så er et roadtrip den eneste rigtige løsning! Derfor har jeg i dag sammensat en lille inspirationsrundrejse, der med et par billige tur/retur-billetter og en lejebil tager dig hele Florida rundt og præsenterer dig for et udvalg af regionens absolutte must-see-seværdigheder. Hvordan du i sidste ende sammensætter din rundrejse, styrer du dog fuldstændig selv. Buckle up, nu går det løs!

  Floriada rundt i bil
  januar - marts
  2.521 kr.
  København og Billund
  Miami
  Billige fly til Florida
  inkl. 10 kg håndbagage
  1.999 kr.
  Fra København
  Fra Billund
  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og gratis forbindelsesbus
  522 kr.
  Du kan selvfølgelig også opgradere bilen til noget lidt federe!
  Hotel
  0 kr.
  Fly
  1.999 kr.
  Lejebil
  522 kr.
  Total (pr.person)
  2.521 kr.

  Billige fly til Florida

  Ofte vil Fort Lauderdale-lufthavnen ved Miami være den billigste løsning, når du leder efter fly til Florida. Her opererer Norwegian nemlig en rute fra København. Ovenfor har jeg f.eks. fundet billige flybilletter hos Norwegian fra den 15.01. til den 22.01. til kun 1.999 kr. Hver vej har du en enkelt kort mellemlanding i London, så flytiderne er ganske pæne. Som sædvanlig får du hos Norwegian 10 kg håndbagage inkluderet i prisen. Du kan finde de billige fly fra januar til og med marts.

   

  Hvis du gerne vil flyve fra Billund, kan du også sagtens det. Herfra flyver bl.a. British Airways, Finnair, og Lufthansa til priser, der starter fra ca. 2.200 kr.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Købehavn

  • 10.01. – 20.01./22.01.
  • 14.01. – 22.01./27.01.
  • 17.01. – 27.01./29.01.
  • 21.01. – 29.01./05.02.
  • 23.01. – 05.02.
  • 24.01. – 10.02.
  • 19.02. – 05.03.
  • 21.02. – 05.03.
  • 26.02. – 10.03.
  • 28.02. – 10.03./12.03.
  • 05.03. – 12.03./17.03.
  • 07.03. – 17.03.
  • 12.03. – 24.03.
  • 14.03. – 24.03.
  • 19.03. – 26.03./31.03.
  • Og flere

   

  Fra Billund

  • 14.01. – 21.01.
  • 15.01. – 28.01.
  • 21.01. – 01.02.
  • 28.01. – 07.02.
  • 04.02. – 14.02.
  • 12.02. – 25.02.
  • 19.02. – 03.03.
  • 26.02. – 05.03.
  • 05.03. – 19.03.
  • Og flere

   

   

  Lejebil

  Lejebil og Florida er et match made in heaven. En lejebil er nemlig nøglen til en række fantastiske oplevelser, som jeg vil komme nærmere ind på nedenfor. I dette eksempel har jeg fundet en lejebil i en hel uge til kun 522 kr. pr. person (1.044 kr. i alt).

   

  Bilen får en 9 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og en gratis shuttlebus fra lufthavnen til udlejningsfirmaet og retur. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Ønsker du en i stedet en “rigtig” bil, der passer lidt bedre ind i det amerikanske tema, så kan du også gå efter en Ford Mustang (eller lignende) til kun 1.164 kr. pr. person. Hvis du selv har prøvet at leje en bil, ved du dog sikkert allerede, at “eller tilsvarende” kan betyde mange ting. Så hvis du har en drøm om at køre i en Mustang eller Camaro, vil jeg anbefale, at du skriver til udlejningsfirmaet for at lade dem vide om dit ønske. Det vil være en god idé at skrive til dem lige efter bookingen og igen ca. en uge før afrejse. Det har indtil videre altid fungeret for mig.

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i USA (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

   

  Rundrejseinspiration til Florida

  Med fly og lejebil i hus ligger Florida åben for dine fødder. Men hvad skal du så ud at se og opleve? Det får du noget inspiration til her!

   

  Miami

  Denne her giver vel næsten sig selv. Miami er nok Floridas mest kendte by og besøges hvert år af et hav at turister. Miami Beach er naturligvis et af byens helt store trækplastre, og du kan ikke tage til Miami uden at skulle en tur forbi Floridas nok mest berømte strand. Herudover bør du også overveje at kigge forbi Wynwood Art District, Fairchild Tropical Garden, Ocean Drive og Bayside Marketplace.

   

  Miami Beach er ikke til at komme uden om, når du er i Miami!

   

   

  Everglades

  Ligesom Miami er Everglades National Park synonym med Florida. The Everglades er USA’s største subtropiske vildmark og lidt af en nationalskat. Her kan du opleve et helt igennem fantastisk dyre- og planteliv. Så husk endelig kameraet, hvis du har ambitioner om at fotografere alligatorer, skildpadder eller nogle af sumpområdets mange andre dyr. Der er desuden en masse udbydere af diverse guidede ture. Nogle af dem foregår endda på en hovercraft som nedenfor!

   

  Hvor fedt ville det her lige være?!

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Shane Martz (@shmartzy) den

   

  Key West

  Key West er det sydligste punkt i Florida og kaldes ofte det amerikanske Caribien. Afstanden til Havana og Cuba er da heller ikke mere end 170 km, så selvom du er på amerikansk grund, hersker der en afslappende, caribisk stemning. En stor del af Key West-oplevelsen handler dog i lige så høj grad om hele køreturen derned. Det er ret sjældent, at selve transporten er et højdepunkt – men det er den her! På din vej til Key West kører du nemlig ind i The Keys via en af USA’s mest fabelagtige vejstrækninger – Overseas Highway. Den 200 km lange køretur fra Florida City (lidt syd for Miami) til Key West er derfor en sand fornøjelse, hvor du krydser hele 42 broer – bl.a. den 11 km lange Seven Mile Bridge. Så glæd dig til køreturen!

   

  Key West er lidt af et caribisk paradis – bare i USA

   

   

  Siesta Key/Clearwater Beach

  Går du efter den ultimative strand-oplevelse, så er Siesta Key og Clearwater Beach to absolutte topkandidater til USA’s (og måske verdens) smukkeste strande! Siesta Keys er f.eks. tit at finde på diverse top 20-lister over verdens smukkeste strande. Strandene ligger begge på Floridas vestkyst tæt på Tampa. Så hvis du elsker strande, er der faktisk ikke så meget at diskutere – på med badebukserne og afsted!

   

  Kridthvid strand….væresgo!

   

  Orlando

  Ca. 380 km nord for Miami ligger en anden af Floridas storbyer – Orlando. Orlando er især kendt for sine forlystelsesparker, og det er bl.a. her, du finder de verdensberømte Universal Studios og Disney’s Hollywood Studio. Og skulle du få lidt hjemve, er der faktisk også et Legoland i Orlando.

   

  Sørg for at besøge Orlando, hvis du vil pifte din Florida-ferie op med en tur i en forlystelsespark

   

   

  Ocala National Forest

  Som afslutning på denne inspirationsrundrejse i Florida får du lige endnu en naturperle – Ocala National Forest! Ocala National Forest er et godt 1.700 km2 stort skovområde lidt nord for Orlando. Her kan du opleve en bjergtagende smuk natur, der bl.a. kendetegnes ved krystalklart vand fra områdets mange kilder. Herudover er det faktisk frit at campere på eller uden for de officielle campingpladser – helt klart en oplevelse for sig selv!

  Denne video er fra Juniper Springs i Ocala National Forest – krystalklart vand er vist ikke en underdrivelse!

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af jacqcardoso (@jacqcardoso) den

   

   

  Hoteller i Florida

  Undervejs får du selvfølgelig også brug for hoteller, og dem kan du finde på skyscanner. Herunder kan du søge efter hoteller i Miami, hvor du nok gerne vil tilbringe de(n) første nat/nætter. Herefter tilpasser du blot søgningen til din Florida-rundrejse.

   

  Pas og visum i USA

  USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Roadtrip i fortryllende Florida: 1 uge med lejebil og fly til kun 2.521 kr.

  1. Pingback:Billige rejser, fly og all-inclusive ferier – Rejsespejder

  se fly se hotel