• 21 mar 2020

  Roadtrip i fortryllende Florida: 1 uge med lejebil og fly fra kun 2.964 kr.

  Florida – aka The Sunshine State – er en af USA’s mange eventyrlige rejsemål! Staten i det sydøstlige hjørne af USA har adskillige unikke oplevelser på menuen, og hvis du virkelig skal have fuld valuta for din Florida-ferie, så er et roadtrip den eneste rigtige løsning! Derfor har jeg i dag sammensat en lille inspirationsrundrejse, der med et par billige tur/retur-billetter og en lejebil tager dig hele Florida rundt og præsenterer dig for et udvalg af regionens absolutte must-see seværdigheder. Hvordan du i sidste ende sammensætter din rundrejse, styrer du dog fuldstændig selv. Buckle up, nu går det løs!

  Floriada rundt i bil
  november - februar 2021
  fra2.964 kr.
  København, Billund og Aalborg
  Miami
  Billige fly til Florida
  inkl. håndbagage
  2.242 kr.
  Fra København
  Fra Billund
  Fra Aalborg
  Lejebil i Florida - 1 uge
  inkl. fri kilometer og fair brændstofpolitik
  722 kr.
  Du kan selvfølgelig også opgradere bilen til noget lidt federe!
  Fly
  2.242 kr.
  Lejebil
  722 kr.
  Total (pr.person)
  2.964 kr.

  Billige fly til Florida

  Går turen til Florida, har du flere forskellige muligheder. I dette eksempel har jeg fundet fly til Miami, men du kan også sagtens tjekke priser på fly til andre byer i Florida – f.eks. Orlando (MCO) eller Tampa (TPA).

   

  Det er både muligt at flyve fra KøbenhavnBillund og Aalborg. København er typisk den billigste lufthavn (2.100 – 2.600 kr.), Billund er en anelse dyrere (2.100 – 2.700 kr.), og Aalborg igen en tand dyrere (2.700 – 3.300 kr.). Priserne afhænger i øvrigt ofte af flytiderne. De allerbilligste billetter har ofte flere mellemlandinger og længere flytider, mens de dyrere billetter har færre mellemlandinger og bedre flytider. Du vælger bare de billetter, du synes giver mest værdi for pengene.

   

  Ovenfor har jeg f.eks. taget udgangspunkt i en rejse i 2021 fra mandag den 11. januar til mandag den 18. januar. På disse datoer koster tur/retur-billetter kun 2.242 kr. hos TAP fra København. Hver vej har du i øvrigt kun en enkelt mellemlanding Lissabon.

   

  Billetterne er som udgangspunkt inklusive både håndbagage og forplejning. Som det er tilfældet med stort set alle andre fly til USA, er der ikke indtjekket bagage med i prisen. Hvis du gerne vil have indtjekket bagage med, vil jeg anbefale dig at tilkøbe det på flyselskabets egen hjemmeside, efter du har købt billetterne. Det plejer at være billigst.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Købehavn

  • 02.11. – 11.11.
  • 10.11. – 23.11.
  • 18.11. – 25.11./27.11.
  • 03.12. – 16.12.
  • 29.12. – 10.01.
  • 06.01. – 20.01.
  • 11.01. – 18.01.
  • 21.01. – 28.01./31.01.
  • 25.01. – 04.02.
  • 02.02. – 14.02.
  • 09.02. – 21.02.
  • 16.02. – 28.02.
  • 23.02. – 07.03.
  • Og flere

   

  Fra Billund/Aalborg

  • 02.11. – 09.11./11.11.
  • 10.11. – 19.11.
  • 12.11. – 23.11.
  • 24.11. – 03.12.
  • 03.12. – 15.12.
  • 10.01. – 23.01.
  • 11.01. – 22.01.
  • 19.01. – 31.01.
  • 21.01. – 05.02.
  • 01.02. – 12.02.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Lejebil i Florida

  Lejebil og Florida er et match made in heaven. En lejebil er nemlig nøglen til en række fantastiske oplevelser, som jeg vil komme nærmere ind på nedenfor. I dette eksempel har jeg fundet en lejebil i en hel uge til kun 722 kr. pr. person (1.444 kr. i alt).

   

  Bilen får en 9,8 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med bl.a. fri kilometer og fair brændstofpolitik. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Ønsker du en i stedet en mere potent bil, der passer lidt bedre ind i det amerikanske tema, så kan du selvfølgelig også gå efter en Chevrolet Camaro eller Ford Mustang.

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i USA (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

   

  Rundrejseinspiration til Florida

  Med fly og lejebil i hus ligger Florida åben for dine fødder. Men hvad skal du så ud at se og opleve? Det får du noget inspiration til her!

   

  Miami

  Denne her giver vel næsten sig selv. Miami er nok Floridas mest kendte by og besøges hvert år af et hav at turister. Miami Beach er naturligvis et af byens helt store trækplastre, og du kan ikke tage til Miami uden at skulle en tur forbi Floridas nok mest berømte strand. Madoplevelser finder du også i Miami, og du bør f.eks. prøve en cubano (sandwich) og naturligvis en iskold cubansk mojito med masser af mynte! Den populære og turistede Ocean Drive, hvor du kan opleve den brømte art deco-stilart, skal også på din to-do-liste. Er du til shopping, så kan jeg varmt anbefale Lincoln Road. Herudover kan du overveje steder som Wynwood Art District, Bayfront Park i downtown og Fairchild Tropical Garden.

   

  Miami Beach er ikke til at komme uden om, når du er i Miami!

   

   

  Everglades

  Ligesom Miami er Everglades National Park synonym med Florida. The Everglades er USA’s største subtropiske vildmark og lidt af en nationalskat. Her kan du opleve et helt igennem fantastisk dyre- og planteliv. Så husk endelig kameraet, hvis du har ambitioner om at fotografere alligatorer, skildpadder, fisk, fugle og alle de andre af sumpområdets talrige dyrearter. Der er desuden en masse udbydere af diverse guidede ture. Nogle af dem foregår endda ombord på en hovercraft som nedenfor!

   

  Hvor fedt ville det her lige være?!

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Shane Martz (@shmartzy) den

   

  Key West

  Key West er det sydligste punkt i Florida og kaldes ofte det amerikanske Caribien. Afstanden til Havana og Cuba er da heller ikke mere end 170 km, så selvom du er på amerikansk grund, hersker der en afslappet, caribisk stemning. En stor del af Key West-oplevelsen handler dog i høj grad også om køreturen derned. Det er ret sjældent, at selve transporten er et højdepunkt – men det er den her. På din vej til Key West kører du nemlig ind i The Keys via en af USA’s mest fabelagtige vejstrækninger – Overseas Highway. Den 180 km lange køretur fra Florida City (lidt syd for Miami) til Key West er en sand fornøjelse, hvor du krydser hele 42 broer – bl.a. den 11 km lange Seven Mile Bridge. Så glæd dig til køreturen! Sørg i øvrigt for at se en solnedgang på Mallory Square, mens du er der – der kan du være heldig at opleve den mest fantastiske orangeglødende solnedgang!

   

  Key West er lidt af et caribisk paradis – bare i USA

   

   

  Siesta Key/Clearwater Beach

  Går du efter førsteklasses strandoplevelser, så er Siesta Key og Clearwater Beach to absolutte topkandidater til USA’s smukkeste strande. Siesta Keys er f.eks. tit at finde på diverse top 20-lister over verdens smukkeste strande. Strandene ligger begge på Floridas vestkyst tæt på Tampa. Så hvis du elsker strande, er der faktisk ikke så meget at diskutere – på med badebukserne og afsted!

   

  Kridhvid strand….værsgo!

   

  Orlando

  Ca. 380 km nord for Miami ligger en anden af Floridas storbyer – Orlando. Orlando er især kendt for sine forlystelsesparker, og det er bl.a. her, du finder de verdensberømte Universal Studios og Disney’s Hollywood Studio. Og skulle du få lidt hjemve, er der faktisk også et Legoland i Orlando.

   

  Sørg for at besøge Orlando, hvis du vil pifte din Florida-ferie op med en tur i en forlystelsespark

   

   

  Ocala National Forest

  Som afslutning på denne inspirationsrundrejse i Florida får du lige endnu en naturperle – Ocala National Forest! Ocala National Forest er et godt 1.700 km2 stort skovområde lidt nord for Orlando. Her kan du opleve en bjergtagende smuk natur, der bl.a. kendetegnes ved krystalklart vand fra områdets mange kilder. Herudover er det faktisk frit at campere på eller uden for de officielle campingpladser – helt klart en oplevelse for sig selv!

   

   

  Denne video er fra Juniper Springs i Ocala National Forest – krystalklart vand er vist ikke en underdrivelse!

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af jacqcardoso (@jacqcardoso) den

   

   

  Hoteller i Florida

  Undervejs får du selvfølgelig også brug for hoteller, og dem kan du finde på skyscanner. Herunder kan du søge efter hoteller i Miami, hvor du nok gerne vil tilbringe de(n) første nat/nætter. Herefter tilpasser du blot søgningen til din Florida-rundrejse.

  Hoteller i Miami

   

  Pas og visum i USA

  USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Roadtrip i fortryllende Florida: 1 uge med lejebil og fly fra kun 2.964 kr.

  1. Pingback:Billige rejser, fly og all-inclusive ferier – Rejsespejder

  se fly se hotel