Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Direkte fly ✈ fra 3.572 kr.
Banner-Florida-1080x1080
Pakkerejser

Roadtrip i Florida: Direkte fly tur/retur til Miami og 11 dage med lejebil fra kun 3.572 kr. p.p.

Pakkerejser |

Roadtrip i Florida: Direkte fly tur/retur til Miami og 11 dage med lejebil fra kun 3.572 kr. p.p.

Florida – aka The Sunshine State – er en af USA’s mange eventyrlige rejsemål. Staten i det sydøstlige hjørne af USA har adskillige enestående oplevelser på menuen. Og hvis du virkelig skal have fuld valuta for feriepengene i Florida, så er et roadtrip den eneste rigtige løsning! Derfor har jeg i dag sammensat en lille inspirationsrundrejse, der med et par billige returbilletter og en lejebil tager dig hele Florida rundt og præsenterer dig for et udvalg af regionens absolutte must-see seværdigheder. Hvordan du i sidste ende sammensætter din rundrejse, styrer du dog fuldstændig selv. Buckle up, nu går det løs med et eventyrligt roadtrip i Florida! ☀️

Florida rundt i bil

januar – april

fra

3.572 kr.

✈️ Fra København og Billund

☀️ 24-28 grader om vinteren

🏖️ Strand, storby og natur

Fly til Florida

3.113 kr.

Lejebil i Florida

459 kr.

Fly

3.113 kr.

Lejebil

459 kr.

Total (pr. person):

3.572 kr.

Roadtrip i Florida – fly

Første punkt på dagsordenen for et roadtrip i Florida er transatlantiske fly til Florida.

The Sunshine State har flere større lufthavne – bl.a. i Miami, Tampa og Orlando.

I øjeblikket finder du de bedste flybilletter til Miami.

Fra København kan du nemlig flyve direkte med SAS til Miami.

Udover SAS kan du også flyve med en række andre flyselskaber (bl.a. British Airways, Finnair, KLM, Lufthansa og TAP), men disse vil ikke være direkte.

Ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter fra tirsdag den 5. marts til fredag den 15. marts. På disse datoer koster direkte flybilletter hos SAS fra kun 3.113 kr.

Fra Billund kan du finde flybilletter hos KLM, Air France, Lufthansa og British Airways. Selvom disse fly ikke er direkte, kan du stadig finde gode returbilletter til mellem ca. 2.800 og 3.500 kr.

Som det efterhånden har været tilfældet længe, indeholder stort set alle fly til USA som udgangspunkt kun håndbagage. Hvis du gerne vil have indtjekket bagage med, vil jeg anbefale dig at tilkøbe det på flyselskabets egen hjemmeside, efter du har købt billetterne. Det plejer at være billigst og mest overskueligt.

Eksempler på billige rejsedatoer

København

Direkte SAS-fly

 • 23.01. – 01.02.
 • 05.02. – 13.02.
 • 13.02. – 26.02.
 • 14.02. – 26.02.
 • 01.03. – 12.03.
 • 02.03. – 11.03.
 • 02.03. – 12.03.
 • 04.03. – 15.03.
 • 05.03. – 15.03.
 • 08.03. – 21.03.
 • 09.03. – 22.03.
 • 11.03. – 24.03.
 • 13.03. – 25.03.
 • 15.03. – 28.03.
 • Og flere

Billund

 • 15.01. – 26.01.
 • 26.01. – 05.02.
 • 09.02. – 20.02.
 • 16.02. – 26.02.
 • 19.02. – 29.02.
 • 01.03. – 12.03.
 • 03.03. – 14.03.
 • 05.03. – 15.03.
 • 07.03. – 19.03.
 • 09.03. – 21.03.
 • 17.03. – 27.03.
 • 13.04. – 27.04.
 • 19.04. – 29.04.
 • Og flere

Roadtrip i Florida – lejebil

Lejebil og Florida er et match made in heaven.

En lejebil er nemlig nøglen til en række fantastiske oplevelser, som jeg vil komme nærmere ind på nedenfor.

I dette eksempel har jeg fundet en lejebil i hele rejseperioden (05.03. – 15.03.) til i alt 917 kr. – dvs. kun 459 kr. pr. person ved en rejse for to.

Ønsker du en i stedet en mere potent bil, der passer lidt bedre ind i det amerikanske tema, så kan du selvfølgelig også gå efter en Chevrolet Camaro eller Ford Mustang.

Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i USA (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Roadtrip i Florida – hoteller

Undervejs får du selvfølgelig også brug for hoteller. Herunder kan du søge efter hoteller i Miami, hvor du nok gerne vil tilbringe den første nat. Herefter tilpasser du blot søgningen til din Florida-rundrejse.

Hoteller i Miami

Roadtrip i Florida – inspiration

Med en lejebil i hus ligger Florida åben for dine fødder. Men hvad skal du så ud at se og opleve? Det får du noget inspiration til her!

Miami

Denne her giver vel næsten sig selv. Miami er nok Floridas mest berømte by og besøges hvert år af et hav at turister.

Miami Beach er naturligvis byens helt store trækplaster, og du kan altså ikke tage til Miami uden at opleve fantastiske Miami Beach.

Mens du er på Miami Beach, bør den populære og turistede Ocean Drive (hvor du kan opleve den berømte art deco-stilart) også være på din to-do-liste. Herinde er der altid liv og glade dage, og stranden ligger lige ved siden af.

Er du til shopping, så kan jeg varmt anbefale Lincoln Road.

Kulinariske oplevelser finder du også i Miami, og du bør f.eks. prøve en ægte cubano (sandwich) og en autentisk cubansk mojito – serveret iskold og med masser af mynte!

Herudover kan du overveje steder som Wynwood Art District, Bayfront Park i downtown og Fairchild Tropical Garden.

Miami Beach er ikke til at komme uden om, når du er i Miami!

Roadtrip i Florida

Everglades

Ligesom Miami er Everglades National Park synonym med Florida.

The Everglades er USA’s største subtropiske vildmark og lidt af en nationalskat. Her kan du opleve et helt igennem fantastisk dyre- og planteliv. Så husk endelig kameraet, hvis du har ambitioner om at fotografere alligatorer, skildpadder, fisk, fugle og alle de andre talrige dyrearter.

Der er desuden en masse udbydere af diverse guidede ture. Nogle af dem foregår endda ombord på en hovercraft 😉

Miami Beach er ikke til at komme uden om, når du er i Miami!

Roadtrip i Florida

Key West

Key West er det sydligste punkt i Florida og kaldes ofte det amerikanske Caribien. Afstanden til Havana og Cuba er da heller ikke mere end 170 km, så selvom du er på amerikansk grund, hersker der en afslappet, caribisk stemning.

En stor del af Key West-oplevelsen handler dog i høj grad også om køreturen derned. Det er ret sjældent, at selve transporten er et højdepunkt – men det er den her. På din vej til Key West kører du nemlig ind i The Keys via en af USA’s mest fabelagtige vejstrækninger – Overseas Highway. Den 180 km lange køretur fra Florida City (lidt syd for Miami) til Key West er en sand fornøjelse, hvor du krydser hele 42 broer – bl.a. den 11 km lange Seven Mile Bridge. Så glæd dig til køreturen!

Mens du er i Key West, må du endelig også sørge for at se en solnedgang på Mallory Square – der kan du være heldig at opleve de mest fantastiske orangeglødende solnedgange!

Key West er lidt af et caribisk paradis – bare i USA

Roadtrip i Florida

Roadtrip i Florida

Siesta Key/Clearwater Beach

Går du efter førsteklasses strandoplevelser, så er Siesta Key og Clearwater Beach to absolutte topkandidater til USA’s smukkeste strande.

Siesta Keys er f.eks. tit at finde på diverse top 20-lister over verdens smukkeste strande. Strandene ligger begge på Floridas vestkyst tæt på Tampa. Så hvis du elsker strande, er der faktisk ikke så meget at diskutere – på med badebukserne og afsted!

Kridhvide strande . . . værsgo!

Roadtrip i Florida

Orlando

Ca. 380 km nord for Miami ligger en anden af Floridas storbyer – Orlando. Orlando er især kendt for sine forlystelsesparker, og det er bl.a. her, du finder de verdensberømte Universal Studios og Disney’s Hollywood Studio. Og skulle du få lidt hjemve, er der faktisk også et Legoland i Orlando.

Sørg for at besøge Orlando, hvis du vil pifte din Florida-ferie op med en tur i en forlystelsespark

Roadtrip i Florida

Ocala National Forest

Som afslutning på denne inspirationsrundrejse i Florida får du lige endnu en naturperle – Ocala National Forest!

Ocala National Forest er et godt 1.700 km2 stort skovområde lidt nord for Orlando. Her kan du opleve en bjergtagende smuk natur, der bl.a. kendetegnes ved krystalklart vand fra områdets mange kilder.

Herudover er det faktisk frit at campere på eller uden for de officielle campingpladser – helt klart en oplevelse for sig selv!

Roadtrip i Florida

Denne video er fra Juniper Springs i Ocala National Forest – krystalklart vand er vist ikke en underdrivelse!

Vis dette opslag på Instagram


visum

USA er visumfrit i op til 90 dage. Du skal blot sørge for at have en gyldig ESTA.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Roadtrip i Florida: Direkte fly tur/retur til Miami og 11 dage med lejebil fra kun 3.572 kr. p.p.Roadtrip i Florida: Direkte fly tur/retur til Miami og 11 dage med lejebil fra kun 3.572 kr. p.p.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud