• 04 maj 2018

  Roadtrip i Florida: 10 nætters-rundtur i Florida fra 8.409 kr. inkl. lejebil, alle hoteller, fly og bagage

  Så har jeg fundet rejsen til dig, der drømmer om at cruise afsted på de amerikanske landeveje! For at være helt præcis er der tale om et roadtrip i The Sunshine State, Florida! Solskinsstaten ligger i det sydøstlige hjørne af USA, og du kan se frem til en række unikke oplevelser – lige fra imponerende storbyer som Orlando og Miami og blændende strande i Clearwater til de enestående vådområder i The Everglades! Én ting er sikkert – det bliver noget af en tur!

  Sol, bil og Florida!
  juni - april 2019
  fra8.409 kr.
  København
  Miami
  Roadtrip i Florida
  inkl. lejebil, 10 nætter på 7 forskellige hoteller, fly og bagage
  fra8.409 kr.

  travelbird.dk har jeg fundet dette nye pakketilbud på et superspændende roadtrip i solrige Florida. Turen er i store træk allerede planlagt for dig – og du har adskillige highlights, du godt kan glæde dig til!

  Du flyver fra København til Miami. Her bliver I udstyret med jeres egen lejebil, og så begynder eventyret ellers med første dag i trendy Miami! Herefter sættes kursen mod Naples på Floridas vestkyst, hvor I bruger dag 2 og 3. Undervejs kommer I også forbi nationalparken Everglades, hvor I vil opleve et fuldstændig unikt natur- og dyreliv. Og sandsynligvis en alligator eller to!

  Dag 4 og 5 står i strandens tegn i Clearwater, der har fået sit navn af en grund! Udover krystalklart vand har Clearwater faktisk også rekorden for flest solskinsdage i træk – hele 361 af slagsen!! (Så husk solcremen!).

  På dag 6 og 7 byder storbyen Orlando jer velkommen, mens dag 8 tilbringes i Fort Lauderdale, hvor I igen kan nyde livet på palmestrande i verdensklasse. Dag 9 og 10 står på et gensyn med fantastiske Miami og hvad mange anser som byens højdepunkt – Miami Beach!

  På den sidste dag (11) går turen til tilbage til lufthavnen, hvor I parkerer lejebilen for sidste gang og flyver hjem til Danmark.

  I forhold til overnatning kan I tage det helt roligt. Under hele turen er der naturligvis sørget for hoteller alle steder.

  OBS! Det er muligt at vælge mellem 2 forskellige rejselængder på hhv. 10 og 12 nætter. Vælger I den lange tur, får I et ekstra stop på turen i Florida Keys i det sydligste Florida. På vejen derned kommer I bl.a. til at køre på en række broer og den såkaldte “Overseas Highway”, der forbinder Florida Keys med fastlandet – en fantastisk oplevelse, som I godt kan glæde jer til, hvis I vælger den lange tur!

  Herudover er det også muligt at vælge mellem en standard- og superior-tur. Forskellen er, at hotellerne på superior-turen er lidt bedre end på standard-turen.

  Tilbuddet løber fra juni til april næste år. De billigste rejser finder du i november og december. Her har jeg f.eks. fundet rejsen (10-nætters standard-tur) fra København den 04.12. – 15.12. til kun 8.409 kr. pr. person ved en rejse for 2 (i alt 16.818 kr.).

  Som med ethvert andet Travelbird-tilbud kommer der et bookinggebyr oven i prisen (150 kr.).

   

  Tilbuddet inkluderer

  • Rundrejse med ophold i dobbeltværelse (maks. 4 voksne) i 10 eller 12 nætter på forskellige hoteller. Vælg mellem standard- eller superior-turen:
  • 1 overnatning på Holiday Inn Miami West (standard) ELLER på Hilton Miami Downtown (superior) i Miami
  • 2 overnatninger på Ramada Inn (standard) ELLER på Trianon Old Naples (superior) i Naples
  • 2 overnatninger på Holiday Inn & Suites (standard) ELLER på Sheraton Sand Key Resort (superior) i Clearwater Beach
  • 2 overnatninger på Holiday Inn Hotel & Suites (standard) ELLER på Caribe Royale Resort Orlando (superior) i Orlando
  • 1 overnatning på Best Western Plus Oceanside Inn (standard) ELLER på Lago Mar Beach Resort (superior) i Fort Lauderdale
  • Kun ved 12 nætter: 2 overnatninger på Fairfield Inn & Suites (standard) ELLER på The Perry Key West (superior) i Key West
  • 2 overnatninger på Best Western on the Bay Inn & Marina (standard) ELLER på Washington Park Hotel (superior) i Miami Beach
  • Bemærk venligst, at dette er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på flyet på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen
  • Fly fra København til Miami tur-retur
  • Håndbagage
  • Lejebil

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Roadtrip i Florida: 10 nætters-rundtur i Florida fra 8.409 kr. inkl. lejebil, alle hoteller, fly og bagage

  1. Jacob says:

   Lyder super fedt!
   Vi har længe overvejet en tur til Florida og i år er året.
   Vi vil gerne være afsted i hele juli – datoerne er ikke bestemmende. Kam du hjælpe med nogle billige billetter til Florida for 2???

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jacob 🙂

    Florida er et fantastisk sted til et roadtrip! Ift. flybilletter er priserne desværre altid superhøje i juli pga. skolernes sommerferie. Jeg vil som udgangspunkt anbefale dig at gå ind på skyscanner og lege med datoerne. Det kan måske også være en god idé at søge på datoer, som starter allerede i juni. Jeg skal nok også selv holde øje 😉

    Derfor kan du overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  Se tilbud her