Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

i højsæsonen! fra 3.854 kr.
Alaska-Banner-1280-x-1280-1080x1080
Fly

VILDT TILBUD: Billige fly til Alaska fra kun 3.854 kr. tur/retur

Fly |

VILDT TILBUD: Billige fly til Alaska fra kun 3.854 kr. tur/retur

Det er ikke så tit, at man kan kalde billetter til i omegnen af 4.000 kr. for billige – men når det gælder flybilletter til Alaska, så er det faktisk tilfældet! Især fordi tilbuddet jeg har fundet i dag gælder midt i højsæsonen. Normalt plejer priserne at ligge omkring 8.000 kr. Så det er altså et ret vildt tilbud!

Du lander i Anchorage, og derfra kan du gå på opdagelse i Alaska. Her venter dig storslået natur, vilde oplevelser og et fantastisk dyreliv. Du får imponerende bjerge, nordlys, vilde dyr såsom grizzlybjørnene og en natur, der kan tage pusten fra de fleste. Så husk at pudse linsen på dit kamera og få foreviget nogle af alle de fantastiske oplevelser, der venter på dig i Alaska. Og det bedste ved dette tilbud er, at du kan rejse billigt i juni, juli og august, hvilket er i højsæsonen! 

Oplev vidunderlige Alaska

juni, juli og august

3.854 kr.

✈️ fra Hamborg

🤑 ca. 4.000 kr. under normalpris!

Billige fly til Alaska

inkl. håndbagage

Fly til Alaska

Lige nu kan du finde en håndfuld superbillige fly til Alaska i juni, juli og august – som er i højsæsonen!

Det er tyske Lufthansa, der lige nu flyver billigt til Anchorage i Alaska med afgang fra Hamborg. Prisniveauet for de billige billetter, jeg har fundet, ligger mellem ca. 3.800 – 4.800 kr. Og det er altså noget af et scoop taget i betragtning af, at fly fra Danmark til Alaska i samme periode typisk koster ca. 8.000 kr.!

Afgangene er med en enkelt mellemlanding i Frankfurt hver vej, og flytiderne er rigtig gode.

Jeg har ovenover fundet et eksempel på en flyafgang fra Hamborg til Alaska fra tirsdag den 18. juni til tirsdag den 2. juli. Lige midt i højsæsonen! På disse datoer koster billetterne kun 3.854 kr. tur/retur.

Mellemlandingen på vej til Anchorage er på kun knap 1 time, mens mellemlandingen på hjemrejsen er på ca. 1,5 time. Det er lige til at holde til!

Fordi du flyver med Lufthansa, er både håndbagage og forplejning inkluderet i prisen.

På datoerne nedenfor har jeg fundet billige billetter til omkring de 3.800 – 4.800 kr. Det kan godt være, at der er flere billige rejsedatoer, så du skal være meget velkommen til selv at kigge på andre datoer. Jeg har særligt haft held med at finde billige billetter på tirsdage og lørdage.

Eksempler på billige rejsedatoer

  • 08.06. – 22.06.
  • 11.06. – 22.06./25.06./02.07.
  • 15.06. – 02.07.
  • 18.06. – 02.07.
  • 02.07. – 16.07.
  • 17.08. – 03.09.
  • 20.08. – 03.09./07.09.
  • 24.08. – 03.09./07.09.
  • 27.08. – 07.09.

Hoteller

Hoteller i Alaska er som regel ret dyre, og de fleste vælger derfor at leje en autocamper eller campe i telt – men hvis du gerne vil booke et hotel til din første nat i Anchorage, eller vil du bare gerne danne dig et overblik over hotelpriserne, kan du gøre det her.

Hoteller i Anchorage, Alaska

Rejseinspiration til Alaska

Du kan opleve vilde grizzlybjørne i Alaska

Alaska

Tag på hvalsafari, hvor du kan være heldig at spotte hvidhvaler, spækhuggere, gråhvaler eller pukkelhvaler

Alaska

Staten er spækket med smukke nationalparker, og her er det Denali Nationalpark, der viser sig fra sin smukkeste side

Alaska

Pas og visum i USA

USA er visumfrit i op til 90 dage. Du skal blot sørge for at have en gyldig ESTA.

Ift. corona er der ikke længere krav om dokumentation for hverken COVID-19-vaccination eller test forud for indrejse til USA. Rejserestriktionerne er ophævet for både indrejse med fly og for indrejse over landegrænserne.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

VILDT TILBUD: Billige fly til Alaska fra kun 3.854 kr. tur/returVILDT TILBUD: Billige fly til Alaska fra kun 3.854 kr. tur/retur

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud