• 14 aug 2017

  VILDT TILBUD: billige fly til Alaska til kun 2.913 kr. inkl. bagage

  Jeg er lige faldet over det vildeste tilbud – billige flybilletter til Alaska! Du lander i Anchorage og derfra kan du indtage og gå på opdagelse i Alaska. Her venter dig storslået natur, vilde oplevelser og et fantastisk dyreliv. Du får imponerende bjerge, nordlys, vilde dyr såsom grizzly bjørnene og en natur, der kan tage pusten fra de fleste. Så husk at pudse linsen på dit kamera og kom afsted og få foreviget nogle af alle de fantastiske oplevelser, der venter på dig i Alaska. Og det bedste ved denne deal er, at du også kan rejse i sommermånederne i 2018!

  Oplev vidunderlige Alaska
  september - juni
  2.913 kr.
  Aalborg, København og Billund
  Anchorage
  Billige fly til Alaska
  inkl. 23 kg. bagage

  Fly

  Du kan rejse fra både Billund, København og Aalborg. Jeg har f.eks. fundet en afgang på momondo.dk fra Aalborg d. 22.05. – 04.06. til kun 2.913 kr. inkl. 23 kg. bagage. Flytiderne kan måske virke en smule lange, men du får 2 stop begge veje. På din vej til Alaska stopper du kort i Amsterdam og så har du et 6 timers stop i løbet af dagen i Seattle og på vej hjem har du et stop på 8 timer fra tidlig morgen i LA og ligeledes et kort stop i Amsterdam – så der er heldigvis god mulighed for at strække benene, så turen bliver så behageligt som muligt. Eksemplerne på rejsedatoerne gælder fra alle de 3 lufthavne.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 11.09. – 25.09.
  • 18.09. – 02.10.
  • 02.10. – 16.10.
  • 13.11. – 27.11.
  • 05.03. – 19.03.
  • 23.04. – 07.05.
  • 25.04. – 08.05.
  • 03.05. – 22.05.
  • 22.05. – 04.06.
  • Og flere

   

  Hoteller

  Hoteller i Alaska er ret dyr, hvorfor de fleste vælger at leje en autocamper eller campe i telt – Men, hvis du manger et hotel til din første nat i Anchorage eller, hvis du vil danne dig et overblik over hotelpriserne i Alaska kan du gøre det her.

  Hoteller i Anchorage, Alaska
  kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til VILDT TILBUD: billige fly til Alaska til kun 2.913 kr. inkl. bagage

  1. Christian Nielsen says:

   Hej igen.
   Forsøgte igen her til morgen og det gik igennem. Glæder os helt VILDT. ” biletter til Alaska for samlet 5600 kr.

   • Christian Nielsen says:

    Altså 5600 kr for 2 personer.

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Christian,
    Det lyder godt – jeg var nemlig selv lige inde og tjekke nu her og der så det nemlig også ud til, at prisen passede 🙂 Hvor er det fedt med billetterne – jeg ønsker jer den bedste tur!

  2. Christian Nielsen says:

   Hej,

   Har forsøgt at bestille, men der er ingen. Alle bestillinger ender med priser på 5500 kr. pr. billet. De kigger nok med på de side og har rettet prisen.
   Der er heller ingen på KLM.

  3. Tanja says:

   Ihhh du milde sikke et tilbud! Men kæreste Rejsespejder, jeg har forsøgt at lege lidt rundt og finde rejsetidspunkter fra Jylland i juli eller august måned. Desværre har jeg ikke kunnet finde alternative datoer end dine, kan det passe?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Tanja,
    Tusind tak – jeg synes også selv, at det frister rimelig meget med sådan en tur til Alaska! 🙂
    Det er “kun” lykkes mig at finde de billige afgange fra september – juni, og jeg har lige været inde og prøve at kigge igen og jeg kan ikke rigtig spotte nogle billige afgange der desværre. Men du kan tro, at jeg holder skarpt øje og hvis jeg finder noget opdaterer jeg bloggen med det samme 🙂

  4. Annette Nygaard Pedersen says:

   Det er fantastiske priser du finder