Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

2.848 kr.
USA-rundrejse til de fedeste storbyer: Fly til New York og Miami fra kun 2.848 kr. tur/retur
Fly

USA-rundrejse til de fedeste storbyer: Fly til New York og Miami fra kun 2.848 kr. tur/retur

Fly |

USA-rundrejse til de fedeste storbyer: Fly til New York og Miami fra kun 2.848 kr. tur/retur

En USA-rundrejse er en god måde at få mere ud af din tur til de forenede amerikanske stater. USA som rejsedestination er en ren gavebod af fantastiske oplevelser. Landet er så stort – og byder på så mange forskellige rejseoplevelser – at man umuligt kan nå det hele på én gang. Når det så er sagt, er der jo intet i vejen for at slå to fluer med ét smæk, når du nu flyver hele vejen på tværs af Atlanten. Det får du et rigtig godt eksempel på nedenfor, hvor jeg har fundet billige flybilletter, der kombinerer to af USA’s østkysts absolutte højdepunkter: metropolen New York og solbeskinnede Miami! ✈

2-i-1-rejse til New York og Miami

fra

2.848 kr.

Billund og København ✈ New York og Miami

Fly tur/retur til USA

inkl. håndbagage

Fra København

NYC – MIA

Fly

2.655 kr.

Andet

193 kr.

Total (pr. person):

2.848 kr.

USA-rundrejse – billige flybilletter til New York og Miami

Når man ikke kan bestemme sig for enten New York eller Miami – så må man jo bare besøge begge!

Og det behøver slet ikke at være noget problem. Når du søger efter flybilletter, kan du nemlig vælge rundrejsebilletter i stedet for almindelige returbilletter.

Det har jeg gjort ovenfor, hvor billetterne er sammensat således, at du først flyver fra Billund til New York mandag den 15. januar og derefter fra Miami retur til Billund mandag den 29. januar. På disse datoer koster billetterne kun 2.772 kr. hos Lufthansa.

Du kan også finde lignende rundrejsebilletter fra København.

Prisniveauet (uden for højsæsonperioderne) fra begge lufthavne ligger ofte et sted mellem ca. 2.700 og 3.300 kr. for denne slags flybilletter.

Som det er tilfældet med stort set alle flybilletter til USA, må du gratis medbringe håndbagage. Indtjekket bagage skal købes ved siden af.

Eksempler på billige rejsedatoer

Der er så mange afgange til og fra USA (især fra København), at jeg blot vil anbefale dig at prøve dig frem ift. billige rejsedatoer 😉

Billige indenrigsfly til Miami

Den skarpe læser har sikkert allerede set, at rundrejsebilletterne ovenfor ikke inkluderer fly fra New York til Miami. Det gør de ikke, fordi det er billigere at booke en enkeltbillet selv.

Der er masser af afgange mellem de to storbyer på alle ugens dage, og priserne for de billigste billetter ligger som regel mellem 200 og 400 kr.

Langt hen ad vejen har du derfor mulighed for selv at styre, hvor mange dage du vil have i New York, og hvor mange dage du vil have i Miami/Florida.

Jeg har – blot som et eksempel – fundet en enkeltbillet fra New York til Miami lørdag den 20. januar til kun 193 kr.

OBS: Vær opmærksom på, at mange af lavprisflyselskaberne, der tilbyder de billigste indenrigsbilletter, som udgangspunkt kun tillader en lille håndbagagetaske.

USA-rundrejse – hoteller

Du får naturligvis også brug for overnatning. Herunder kan du få det fulde overblik over hoteller i både New York og Miami.

Hoteller i USA

USA-rundrejse – lejebil i USA

Lejebil og USA er et match made in heaven. Storbyferie i New York er måske lige undtagelsen, men du kan godt overveje at leje en bil i Miami, så du kan opleve noget mere af fantastiske Florida.

Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i USA (og udlandet generelt) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

USA-rundrejse – oplevelser i New York og Miami

Hvis du mangler lidt inspiration til, hvad du skal lave på din ferie i New York og Miami, så kan jeg sagtens hjælpe dig lidt.

Du kan f.eks. læse mine guider om New York og Miami, der er proppet med inspiration.

Det kan også være en god idé at smutte forbi Getyorguide, der har et stort udvalg af forskellige ture og aktiviteter.

Sightseeing i New York og Miami

USA-rundrejse – billeder

New York

USA-rundrejse

USA-rundrejse

Miami

USA-rundrejse

USA-rundrejse

Corona, pas og visum

USA er visumfrit i op til 90 dage. Du skal blot sørge for at have en gyldig ESTA.

Ift. corona er der ikke længere indrejserestriktioner – du behøver derfor hverken dokumentation for COVID-19-vaccination eller coronatest før indrejse.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

USA-rundrejseUSA-rundrejse

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar