• 22 jan 2019

  Kombi-tur til 2 af USA’s fedeste storbyer: fly til New York og Miami til kun 2.542 kr.

  USA som rejsedestination er en ren gavebod af fantastiske oplevelser. Landet er så stort – og byder på så mange forskellige rejseoplevelser – at man umuligt kan nå det hele på én gang. Når det så er sagt, er der jo intet i vejen for at slå to fluer med ét smæk, når du nu flyver hele vejen på tværs af Atlanten. Det får du et rigtig godt eksempel på nedenfor, hvor jeg har fundet billige flybilletter, der kombinerer to af USA’s østkysts absolutte highlights: storbyferie i New York og solferie i Miami!

  2-i-1-rejse til New York og Miami
  februar - maj
  2.542 kr.
  København, Billund og Aalborg
  New York og Miami
  Tur/retur-fly til USA
  inkl. håndbagage
  2.155 kr.
  fra København
  Fra Billund
  Indenrigsfly: New York til Miami
  inkl. håndbagage
  387 kr.
  Fra New York til Miami - du kan godt finde billigere billetter med forskellige lavprisselskaber, men der er kun en lille håndbagage med i prisen (lidt som hos Ryanair herhjemme). Så jeg valgt en lidt dyrere afgang med United Airlines istedet for
  Fly
  2.155 kr.
  Indenrigsfly
  387 kr.
  Total (pr.person)
  2.542 kr.

  Billige flybilletter til New York og Miami

  Når man ikke kan bestemme sig for enten New York eller Miami – så må man jo bare besøge begge! Og det behøver slet ikke at være noget problem. Du kan nemlig vælge “flere rejsemål” i stedet for almindelige tur/retur-billetter. Det har jeg gjort ovenfor, hvor billetterne er sammensat således, at du først flyver fra København til New York og derefter fra Miami retur til København.

   

  Derfor inkluderer dette eksempel flybilletter fra København til New York torsdag den 14.02. og fra Miami til København tirsdag den 26.02. til kun 2.155 kr. (det vil altså sige henover den nordjyske vinterferie i uge 8). Du flyver med Air Canada og har gratis håndbagage inkluderet i prisen. Hver vej har du en enkelt kort mellemlanding i Toronto. Udover Air Canada findes der også en masse billige fly med Lufthansa, American Airlines, Swiss Air og Air Brussels.

   

  Du kan også finde lignende multi-city-billetter fra Billund og Aalborg. Fra Billund er billetterne typisk et par hundrede kroner dyrere end fra København, mens Aalborg igen er lidt dyrere end Billund.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 07.02. – 19.02.
  • 14.02. – 26.02.
  • 21.02. – 05.03.
  • 07.03. – 19.03.
  • 14.03. – 26.03.
  • 04.04. – 16.04.
  • 02.05. – 14.05.
  • 07.05. – 16.05.
  • Og mange flere

   

  Billige indenrigsfly til Miami

  Den skarpe læser har sikkert allerede set, at multi-city-billetterne ovenfor ikke inkluderer fly fra New York til Miami. Det gør de ikke, fordi det er billigere at booke en enkeltbillet selv. Jeg har f.eks. fundet en enkeltbillet hos American Airlines fra New York til Miami den 19.02. til kun 387 kr. inkl. håndbagage. Der er afgange på alle ugens dage, og priserne ligger som regel altid under 600 kr. Langt hen ad vejen har du derfor mulighed for selv at styre, hvor mange dage du vil have i New York, og hvor mange dage du vil have i Miami/Florida. Bare husk, at vejret her i løbet af vinteren er markant bedre i Miami … 😉

   

   

  Hoteller

  Du får naturligvis også brug for overnatning. Herunder kan du få det fulde overblik over hoteller i både New York og Miami.

  Hoteller i USA
  Hoteller i New York
  Hoteller i Miami

   

  Lejebil

  Lejebil og USA er et match made in heaven. Storbyferie i New York er måske lige undtagelsen, men du bør bestemt overveje at leje en bil i Miami, så du kan opleve noget mere af fantastiske Florida! Og på skyscanner kan du finde et stort udvalg af lejebiler. Du kan f.eks. leje en bil i 5 dage til kun 298 kr. pr. person.

   

  Bilen nedenfor får en 9,5 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og en gratis forbindelsesbus til udlejningsfirmaet. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i USA (og udlandet generelt) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis. Bilen kommer med forsikring (med selvrisiko) og ubegrænset kilometer.

  Lejebil
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og gratis forbindelsesbus

   

  Pas og visum

  USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her. Hvis du mellemlander i Canada, skal du også udfylde en eTA, der er Canadas svar på en ESTA. Det kan du gøre på canada.ca.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Kombi-tur til 2 af USA’s fedeste storbyer: fly til New York og Miami til kun 2.542 kr.

  1. Kasper says:

   Ser super spændende ud. Er der datoer i juli?

   • Maja says:

    Hej Kasper 🙂

    Jeg kunne ikke finde billetter til samme pris hen over sommerferien i denne omgang, men jeg vil helt bestemt holde øje. Skulle jeg finde noget spændende, opdaterer jeg bloggen 🙂

    Derfor kan du overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/