• 05 dec 2019

  Kombi-tur til to af USA’s fedeste storbyer: fly til New York og Miami fra kun 2.460 kr.

  USA som rejsedestination er en ren gavebod af fantastiske oplevelser. Landet er så stort – og byder på så mange forskellige rejseoplevelser – at man umuligt kan nå det hele på én gang. Når det så er sagt, er der jo intet i vejen for at slå to fluer med ét smæk, når du nu flyver hele vejen på tværs af Atlanten. Det får du et rigtig godt eksempel på nedenfor, hvor jeg har fundet billige flybilletter, der kombinerer to af USA’s østkysts absolutte highlights: metropolen New York og solbeskinnede Miami!

  2-i-1-rejse til New York og Miami
  januar - marts
  fra2.460 kr.
  København, Billund og Aalborg
  New York og Miami
  Tur/retur fly til USA
  inkl. håndbagage
  2.208 kr.
  Fly fra København
  Fly fra Billund
  Fly fra Aalborg
  Indenrigsfly - N.Y. til Miami
  252 kr.
  Fly
  2.208 kr.
  Indenrigsfly
  252 kr.
  Total (pr.person)
  2.460 kr.

  Billige flybilletter til New York og Miami

  Når man ikke kan bestemme sig for enten New York eller Miami – så må man jo bare besøge begge! Og det behøver slet ikke at være noget problem. På momondo kan du nemlig vælge rundrejsebilletter i stedet for almindelige tur/retur-billetter.

   

   

  Det har jeg gjort ovenfor, hvor billetterne er sammensat således, at du først flyver fra København til New York søndag den 12. januar og derefter fra Miami retur til København tirsdag den 21. januar. På disse datoer koster billetterne kun 2.208 kr. hos SWISS.

   

  Du kan også finde lignende rundrejsebilletter fra Billund og Aalborg hos bl.a. KLM. Fra Billund koster billetter nogenlunde det samme som fra København, mens Aalborg generelt er lidt dyrere.

   

  Som det er tilfældet med stort set alle flybilletter til USA, må du gratis medbringe håndbagage.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 12.01. – 21.01.
  • 14.01. – 23.01.
  • 20.01. – 31.01.
  • 02.02. – 12.02.
  • 04.02. – 15.02.
  • 16.02. – 26.02.
  • 23.02. – 03.03.
  • 03.03. – 13.03.
  • 15.03. – 24.03.
  • 22.03. – 31.03.
  • Og mange flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Billige indenrigsfly til Miami

  Den skarpe læser har sikkert allerede set, at rundrejsebilletterne ovenfor ikke inkluderer fly fra New York til Miami. Det gør de ikke, fordi det er billigere at booke en enkeltbillet selv. Jeg har f.eks. fundet en enkeltbillet fra New York til Miami onsdag den 15. januar til kun 252 kr. Der er afgange på alle ugens dage, og priserne ligger som regel altid mellem 250 – 750 kr. Langt hen ad vejen har du derfor mulighed for selv at styre, hvor mange dage du vil have i New York, og hvor mange dage du vil have i Miami/Florida.

   

  OBS: Hvis du virkelig skal skynde dig, eller bare godt kan lide at rejse med stil, så kan du også vælge momondos “hurtigste” forslag – et jetfly fra JFK Airport til Miami til den nette sum af 97.773 kr. 😂

   

   

   

  Hoteller

  Du får naturligvis også brug for overnatning. Herunder kan du få det fulde overblik over hoteller i både New York og Miami.

  Hoteller i USA
  Hoteller i New York
  Hoteller i Miami

  Lejebil i USA

  Lejebil og USA er et match made in heaven. Storbyferie i New York er måske lige undtagelsen, men du kan godt overveje at leje en bil i Miami, så du kan opleve noget mere af fantastiske Florida. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i USA (og udlandet generelt) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Lejebiler

   

   

  Pas og visum

  USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her. Hvis du mellemlander i Canada, skal du også udfylde en eTA, der er Canadas svar på en ESTA. Det kan du gøre på canada.ca.

   

   

  Oplevelser i New York og Miami

  Hvis du mangler lidt inspiration til, hvad du skal lave på din ferie i New York og Miami, så kan du finde det nedenfor.

  Sightseeing i New York og Miami
  New York
  Miami

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Kombi-tur til to af USA’s fedeste storbyer: fly til New York og Miami fra kun 2.460 kr.

  1. Kasper says:

   Ser super spændende ud. Er der datoer i juli?

   • Maja says:

    Hej Kasper 🙂

    Jeg kunne ikke finde billetter til samme pris hen over sommerferien i denne omgang, men jeg vil helt bestemt holde øje. Skulle jeg finde noget spændende, opdaterer jeg bloggen 🙂

    Derfor kan du overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/