• 16 apr 2019

  Kombi-tur til 2 af USA’s fedeste storbyer: fly til New York og Miami til kun 2.683 kr.

  USA som rejsedestination er en ren gavebod af fantastiske oplevelser. Landet er så stort – og byder på så mange forskellige rejseoplevelser – at man umuligt kan nå det hele på én gang. Når det så er sagt, er der jo intet i vejen for at slå to fluer med ét smæk, når du nu flyver hele vejen på tværs af Atlanten. Det får du et rigtig godt eksempel på nedenfor, hvor jeg har fundet billige flybilletter, der kombinerer to af USA’s østkysts absolutte highlights: storbyferie i New York og solferie i Miami!

  2-i-1-rejse til New York og Miami
  maj - juni og august - oktober
  2.683 kr.
  København, Billund og Aalborg
  New York og Miami
  Tur/retur fly til USA
  1.956 kr.
  Fly fra København
  Fly fra Billund
  Fly fra Aalborg
  Indenrigsfly - N.Y. til Miami
  727 kr.
  Fly
  1.956 kr.
  Indenrigsfly
  727 kr.
  Total (pr.person)
  2.683 kr.

  Billige flybilletter til New York og Miami

  Når man ikke kan bestemme sig for enten New York eller Miami – så må man jo bare besøge begge! Og det behøver slet ikke at være noget problem. Du kan nemlig vælge “flere rejsemål” i stedet for almindelige tur/retur-billetter. Det har jeg gjort ovenfor, hvor billetterne er sammensat således, at du først flyver fra København til New York og derefter fra Miami retur til København.

   

  Derfor inkluderer dette eksempel flybilletter fra København til New York tirsdag d. 24.09. og fra Miami til København torsdag d. 03.10. til kun 1.956 kr. Priserne fra København ligger fra 1.960 – 2.350 kr. fra maj – juni og igen fra august – oktober. I sommerferien koster billetterne fra 4.200 kr.

   

  Du kan også finde lignende multi-city-billetter fra Billund og Aalborg. Fra Billund er billetterne typisk et par hundrede kroner dyrere end fra København, mens Aalborg igen er lidt dyrere end Billund.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 07.05. – 16.05.
  • 21.05. – 30.05.
  • 28.05. – 06.06.
  • 04.06. – 13.06.
  • 11.06. – 20.06.
  • 18.06. – 27.06.
  • 13.08. – 22.08.
  • 20.08. – 29.08.
  • 27.08. – 05.09.
  • 03.09. – 12.09.
  • 17.09. – 26.09.
  • 01.10. – 10.10.
  • 08.10. – 17.10.
  • 15.10. – 24.10. – henover efterårsferien
  • Og mange flere

   

  Billige indenrigsfly til Miami

  Den skarpe læser har sikkert allerede set, at multi-city-billetterne ovenfor ikke inkluderer fly fra New York til Miami. Det gør de ikke, fordi det er billigere at booke en enkeltbillet selv. Jeg har f.eks. fundet en enkeltbillet fra New York til Miami den 28.09. til 727 kr. Der er afgange på alle ugens dage, og priserne ligger som regel altid mellem 500 – 750 kr. Langt hen ad vejen har du derfor mulighed for selv at styre, hvor mange dage du vil have i New York, og hvor mange dage du vil have i Miami/Florida.

   

  Hoteller

  Du får naturligvis også brug for overnatning. Herunder kan du få det fulde overblik over hoteller i både New York og Miami.

  Hoteller i USA
  Hoteller i New York
  Hoteller i Miami

  Lejebil i USA

  Lejebil og USA er et match made in heaven. Storbyferie i New York er måske lige undtagelsen, men du bør bestemt overveje at leje en bil i Miami, så du kan opleve noget mere af fantastiske Florida! Og på skyscanner kan du finde et stort udvalg af lejebiler. Du kan f.eks. leje en bil til kun 572 kr. pr. person.

   

  Bilen nedenfor får en 9,3 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i USA (og udlandet generelt) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis. Bilen kommer med forsikring (med selvrisiko) og ubegrænset kilometer.

  Lejebil i USA

  Pas og visum

  USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her. Hvis du mellemlander i Canada, skal du også udfylde en eTA, der er Canadas svar på en ESTA. Det kan du gøre på canada.ca.

   

  Oplevelser i New York og Miami

  Hvis du mangler lidt inspiration til, hvad du skal lave på din ferie i New York og Miami, så kan du finde det nedenfor.

  Sightseeing i New York og Miami
  New York
  Miami

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Kombi-tur til 2 af USA’s fedeste storbyer: fly til New York og Miami til kun 2.683 kr.

  1. Kasper says:

   Ser super spændende ud. Er der datoer i juli?

   • Maja says:

    Hej Kasper 🙂

    Jeg kunne ikke finde billetter til samme pris hen over sommerferien i denne omgang, men jeg vil helt bestemt holde øje. Skulle jeg finde noget spændende, opdaterer jeg bloggen 🙂

    Derfor kan du overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/