• 15 jul 2019

  Billige fly til Florida: tur/retur til solrige Miami til kun 1.865 kr.

  Hvor I USA finder du et superlækkert caribisk klima, fantastiske palmestrande, et unikt dyre- og planteliv og en af USA’s fedeste storbyer? Det er selvfølgelig Florida – også kendt som The Sunshine State! Vejret er lækkert året rundt, og især når vi herhjemme rammes af efteråret og vinterens kedelige, kolde vejr, kan en tur til Miami og resten af Florida virkelig være et varmt og solrigt ferieparadis. Og når billetter til Miami kan købes for under 2.000 kr., er det jo bare med at slå til i en fart!

  Sol og palmer i Miami og Florida
  november - marts
  1.865 kr.
  København (og Billund)
  Miami
  Billige fly til Miami

  Billige fly til Miami

  Wup wup! Så er der altså billige fly til Florida! Nærmere bestemt Miami, hvor Norwegian smider tur/retur-billetter i nakken på dig til priser under 2.000 kr. De billigste billetter (til under 2.000 kr.) finder du fra København i månederne november, december, januar, februar og marts.

   

  Ovenfor har jeg taget udgangspunkt i datoerne onsdag den 12. februar til onsdag den 19. februar (hvor du rammer en god del af vinterferien i uge 7). På disse datoer koster billetter kun 1.865 kr. Du får tilmed nogle rigtig pæne flytider, da du kun har en enkelt kort mellemlanding i London hver vej.

   

  Som det efterhånden har været tilfældet længe, indeholder stort set alle fly til USA som udgangspunkt kun håndbagage. Hvis du gerne vil have indchecket bagage med, vil jeg anbefale dig at tilkøbe det på flyselskabets egen hjemmeside, efter du har købt billetterne. Det plejer at være billigst og mest overskueligt.

   

  Fra Billund ligger priserne desværre en del højere. De billigste fly til Miami starter fra ca. 2.300 kr. hos British Airways og Finnair (hvilket dog stadig er fornuftige priser).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 17.09. – 25.09.
  • 01.10. – 09.10./14.10.
  • 29.10. – 12.11.
  • 04.11. – 12.11.
  • 12.11. – 25.11.
  • 18.11. – 25.11.
  • 26.11. – 04.12.
  • 27.11. – 09.12.
  • 03.12. – 12.12.
  • 09.01. – 20.01.
  • 13.01. – 20.01.
  • 15.01. – 22.01./29.01.
  • 20.01. – 29.01.
  • 22.01. – 29.01./03.02.
  • 03.02. – 10.02./12.02./17.02.
  • 05.02. – 12.02./17.02./19.02.
  • 12.02. – 19.02.
  • 03.03. – 10.03./17.03.
  • 11.03. – 18.03./25.03.
  • 18.03. – 26.03.
  • Og mange flere

   

   

  Hoteller

  Uanset hvor i Florida du gerne vil hen, kan du være sikker på at finde et fint udvalg af hoteller. Herunder kan du lede efter hoteller i Miami til den første nat – men du skal naturligvis være velkommen til at tilpasse hotelsøgningen, som du vil.

  Hoteller i Miami

   

  Lejebil

  Hvis du gerne vil opleve mere af Florida end bare Miami, er en lejebil nødvendig. Og du kan selv bestemme, om det skal være en økonomi-model eller én med lidt flere hestekræfter! Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i USA og generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  med fri kilometer og fair brændstofpolitik
  516 kr.

   

  Oplevelser i Florida

  Hele Florida bugner med fantastiske oplevelser! Og hvis du er det mindste i tvivl om, hvad du kan opleve, så smut endelig ind på getyourguide.dk. Her bliver du nemlig præsenteret for en oversigt over et imponerende udvalg af udflugter – lige fra entrebilletter til Orlandos forlystelsesparker og Kennedy Space Center til alligatorture i Everglades og dagsture til Key West.

  Oplevelser i Florida

   

  Roadtrip-inspiration

  Miami: Floridas største by byder på rigtig meget! Strand, kultur, madoplevelser (f.eks. cubanos), shopping og meget mere. Du kommer i hvert fald ikke til at kede dig her. På trods af en god mængde turister, bør du helt sikkert kigge forbi Ocean Drive ved South Beach. Den lange, store strand ved Miami Beach er selvfølgelig et must! Og er du til shopping, så kan jeg varmt anbefale Lincoln Road! Herudover kan du overveje steder som Wynwood Art District, Bayfront Park i downtown og Fairchild Tropical Garden.

   

   

   

  Orlando: Byen ligger ca. 3 timers kørsel nord for Miami og er nok mest kendt for Universal Studios og Disney World. Så hvis du er (Disney)-filmelsker, er Orlando “the place to be”. Herudover er byen også kendt for sine forlystelsesparker, så hvis du er til den slags, bør du helt sikkert slå et smut forbi Orlando.

   

   

   

  Key West: Er et must, hvis man har en lækker, amerikansk lejebil i Florida! Den 180 km lange køreture til USA’s sydligste landfaste punkt via Overseas-Highway, som forbinder forskellige små øer hele vejen til Key West, er en kæmpe oplevelse. Og sørg for at time solnedgangen med et visit til Mallory Square – der kan du være heldig at opleve den mest fantastiske orangeglødende solnedgang!

   

   

   

  Everglades: Lige uden for Miami begynder denne kæmpestore nationalpark, hvor du kan komme helt tæt (men forhåbentlig ikke for tæt) på alligatorer og et fuldstændig unikt natur- og dyreliv. Det kan anbefales (selvom det er lidt turistet) at tage en tur på en hovercraft!

   

   

  Pas og visum

  USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning på esta.cbp.dhs.gov. Hvis du mellemlander i Canada, skal du også udfylde en eTA, der er Canadas pendant til en ESTA. Du kan udfylde en eTA til kun 7 CAD (ca. 35 kr.) på canada.ca.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Billige fly til Florida: tur/retur til solrige Miami til kun 1.865 kr.

  1. Ole Høy says:

   Brug en brøkdel mere på lejebil og få en sjov bil. Det bliver ikke billigere end i FL. Et godt tip er også Sanibel Ved Ft. Myers og på vejen slå et smut forbi Miromar Outlet syd for Ft.Myers. Efter vores smag den bedste outlet i Florida. Og vi har været i mange!

  2. A Johannessen says:

   Elsker Rejsespejders inspirationer til rejsemål – tak
   Er Visa sidestillet med det du kalder et dankort?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej med dig 🙂
    Tusind tak – og tak fordi du følger med!
    Ja, visa er et dankort og ikke et kreditkort 🙂

  Se fly-tilbud her