• 10 sep 2019

  Billige fly til Florida: tur/retur til solrige Miami fra kun 1.875 kr.

  Hvor I USA finder du et superlækkert caribisk klima, fantastiske palmestrande, et unikt dyre- og planteliv og en af USA’s fedeste storbyer? Det er selvfølgelig Florida – også kendt som The Sunshine State! Vejret er lækkert året rundt, og især når vi herhjemme plages af efteråret og vinterens kedelige, kolde vejr, kan en tur til Miami og resten af Florida virkelig være et varmt og solrigt ferieparadis. Og når du kan købe billetter til Miami for under 2.000 kr., er det jo bare med at slå til i en fart!

  Sol og palmer i Miami og Florida
  november - marts
  1.875 kr.
  København og Billund
  Miami
  Billige fly til Miami
  inkl. håndbagage og forplejning
  Fra København
  Fra Billund

  Billige fly til Miami

  Bye, bye winter – hello sunshine! Er der noget Florida og Miami er kendt for, så er det sol og varme! Og lige nu smider British Airways og Finnair tur/retur-billetter i nakken på dig til priser under 2.000 kr. Det er både fra København og Billund og helt fra november til marts. Fedt, fedt, fedt!

   

  Ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter på datoerne fra mandag den 4. november til tirsdag den 12. november. På disse datoer koster billetter kun 1.875 kr. fra København og 1.847 kr. fra Billund. Du får de bedste flytider fra København, da du her kun har en enkelt kort mellemlanding i Heathrow hver vej. Fra Billund skal du også lige omkring Oslo på vejen derover – men stadig med ganske fine flytider.

   

  Som det efterhånden har været tilfældet længe, indeholder stort set alle fly til USA som udgangspunkt kun håndbagage. Hvis du gerne vil have indchecket bagage med, vil jeg anbefale dig at tilkøbe det på flyselskabets egen hjemmeside, efter du har købt billetterne. Det plejer at være billigst og mest overskueligt.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 29.10. – 07.11.
  • 30.10. – 12.11.
  • 05.11. – 14.11.
  • 10.11. – 20.11.
  • 12.11. – 26.11.
  • 16.12. – 25.12. – jul
  • 30.12. – 08.01./09.01./13.01. – nytår
  • 06.01. – 16.01.
  • 08.01. – 16.01.
  • 19.01. – 31.01.
  • 05.02. – 19.02.
  • 11.02. – 20.02. – vinterferien (uge 7/8)
  • 19.02. – 26.02.
  • 08.03. – 17.03.
  • 15.03. – 25.03.
  • 22.03. – 02.04.
  • Og mange flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hoteller

  Uanset hvor i Florida du gerne vil hen, kan du være sikker på at finde et fint udvalg af hoteller. Herunder kan du lede efter hoteller i Miami til den første nat – men du skal naturligvis være velkommen til at tilpasse hotelsøgningen, som du vil.

  Hoteller i Miami

   

  Lejebil

  Hvis du gerne vil opleve mere af Florida end bare Miami, er en lejebil nødvendig. Og du kan selv bestemme, om det skal være en økonomi-model eller én med lidt flere hestekræfter! Og nu hvor du er i Mustang-land, kan du jo meget passende leje netop en Ford Mustang 😉

   

  Fra den 4. november til den 12. november kan du faktisk leje en Ford Mustang cabriolet (eller lignende) for bare 2.094 kr. – dvs. 1.047 kr. pr. person ved en rejse for 2. Lægger man denne pris sammen med prisen for flybilletter, får du et samlet beløb på kun 2.922 kr. pr. person for fly tur/retur og ni dage med en Ford Mustang!

   

  OBS: Vær opmærksom på, at lejebilstilbuddet indeholder teksten “eller tilsvarende”. Og det kan jo betyde mange ting. Hvis du vil være sikker på at få nøglerne til en bestemt bil, vil jeg derfor anbefale, at du skriver til udlejningsfirmaet for at tilkendegive dit ønske. Det vil være en god idé at skrive til dem lige efter bookingen og igen ca. en uge før afrejse. Det har indtil videre altid fungeret for mig.

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i USA og generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 9 dage
  med fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning ved lufthavnsterminal
  1.047 kr.

   

  Oplevelser i Florida

  Hele Florida bugner med fantastiske oplevelser! Og hvis du er det mindste i tvivl om, hvad du kan opleve, så smut endelig ind på getyourguide.dk. Her bliver du nemlig præsenteret for en oversigt over et imponerende udvalg af udflugter – lige fra entrebilletter til Orlandos forlystelsesparker og Kennedy Space Center til alligatorture i Everglades og dagsture til Key West.

  Oplevelser i Florida


  Artiklen forsætter under reklamer

  annonce

   

  Roadtrip-inspiration

  Miami: Floridas største by byder på rigtig meget! Strand, kultur, madoplevelser (f.eks. cubanos), shopping og meget mere. Du kommer i hvert fald ikke til at kede dig her. På trods af en god mængde turister bør du helt sikkert kigge forbi Ocean Drives mange caféer, restauranter og barer ved South Beach. Den lange, store strand ved Miami Beach er selvfølgelig også et must! Og er du til shopping, så kan jeg varmt anbefale Lincoln Road (der faktisk er en af USA’s ældste gågader)! Herudover kan du overveje steder som Wynwood Art District, Bayfront Park i downtown og Fairchild Tropical Garden.

   

   

   

  Orlando: Byen ligger ca. 3 timers kørsel nord for Miami og er nok mest kendt for Universal Studios og Disney World. Så hvis du er (Disney-)filmelsker, er Orlando “the place to be”. Herudover er byen også kendt for sine forlystelsesparker, så hvis du er til den slags, bør du helt sikkert slå et smut forbi Orlando.

   

   

   

  Key West: Er et must, hvis man har en lækker, amerikansk lejebil i Florida! Den 180 km lange køreture til USA’s sydligste landfaste punkt er en kæmpe oplevelse. Du kører ad vejen Overseas Highway, der forbinder forskellige små øer hele vejen ned til Key West. Og sørg endelig for at time solnedgangen med et besøg til Mallory Square – der kan du være heldig at opleve den mest fantastiske orangeglødende solnedgang!

   

   

   

  Everglades: Lige uden for Miami begynder denne kæmpestore nationalpark, hvor du kan komme helt tæt (men forhåbentlig ikke for tæt) på alligatorer, skildpadder, fugle, fisk og et fuldstændig unikt natur- og dyreliv. Det kan anbefales (selvom det er lidt turistet) at tage en tur på en hovercraft!

   

   

  Pas og visum

  USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning på esta.cbp.dhs.gov. Hvis du mellemlander i Canada, skal du også udfylde en eTA, der er Canadas pendant til en ESTA. Du kan udfylde en eTA til kun 7 CAD (ca. 35 kr.) på canada.ca.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Billige fly til Florida: tur/retur til solrige Miami fra kun 1.875 kr.

  1. Ole Høy says:

   Brug en brøkdel mere på lejebil og få en sjov bil. Det bliver ikke billigere end i FL. Et godt tip er også Sanibel Ved Ft. Myers og på vejen slå et smut forbi Miromar Outlet syd for Ft.Myers. Efter vores smag den bedste outlet i Florida. Og vi har været i mange!

  2. A Johannessen says:

   Elsker Rejsespejders inspirationer til rejsemål – tak
   Er Visa sidestillet med det du kalder et dankort?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej med dig 🙂
    Tusind tak – og tak fordi du følger med!
    Ja, visa er et dankort og ikke et kreditkort 🙂

  Se fly-tilbud her