• 11 nov 2019

  Storbyferie i Miami & krydstogt i Caribien: 10 dage fra kun 5.491 kr. inkl. fly, hoteller og 7-nætters cruise til Mexico, Belize, Honduras og Bahamas med helpension

  Glem du bare alt om frostgrader og forfrysninger til vinter. Jeg har nemlig sammensat en forrygende rejse til Miami og Caribien. Her venter der dig solrig storbyferie i en af USA’s fedeste byer – Miami – og et caribisk krydstogt til en perlerække af Caribiens drømmedestinationer: Mexico, Belize, Honduras og Bahamas! Det bliver altså ikke bedre. Krydstogtet er selvfølgelig med helpension. Så pak du blot tasken med shorts, solbriller og det gode humør – Miami og Caribien venter!

  Storbyferie i Miami og krydstogt i Caribien
  november - marts
  fra5.491 kr.
  København og Billund
  Miami
  Billige fly til Miami
  inkl. håndbagage
  2.388 kr.
  Fra København
  Fra Billund
  Krydstogt i Caribien på MSC's helt nye Meraviglia
  inkl. helpension
  fra2.588 kr.
  Første hotelovernatning i Miami
  f.eks. på det budgetvenlige Green Seas Motel
  299 kr.
  Anden hotelovernatning i Miami
  f.eks. på det 3* Hollywood Beachside Boutique Suites
  216 kr.
  Hotel
  515 kr.
  Fly
  2.388 kr.
  Krydstogt
  2.588 kr.
  Total (pr.person)
  5.491 kr.

  Krydstogt i Caribien – Mexico, Belize, Honduras og Bahamas

  Det vigtigste først – og ved denne rejse er det uden tvivl krydstogtet fra Miami. Så det tilbud vil jeg starte med. Med afgang fra Miami, der er et af verdens største cruise-hotspots, har jeg fundet et 7-nætters krydstogt, der lægger ruten forbi Mexico, Belize, Honduras og Bahamas.

   

  Krydstogtrundrejsen har afrejse fra Miami søndag den 8. december kl. 17.00. Herfra sætter du først kursen sydpå mod Mexico og Costa Maya ved Yucatán-halvøen. Der er et stykke ned til Mexico, og derfor tilbringer du hele mandagen (den 9. december) til havs. Tirsdag den 10. december lægger skibet an i ved Costa Maya om morgenen kl. 08.00. Her tilbringer du det meste af dagen, før du sejler videre om eftermiddagen kl. 17.00. Dagen efter (onsdag den 11. december) besøger du nabolandet Belize fra kl. 8.00 til 18.00, før du om torsdagen (den 12. december) ankommer til Honduras og Roatan. Her er du fra kl. 09.00 til 17.00. Hele fredagen (den 13. december) tilbringer du igen til havs, inden du lørdag morgen (den 14. december) rammer Ocean Cay i Bahamas kl. 9.00.

   

  Og Ocean Cay er altså en ret speciel destination (og det bliver den ved med at være, selvom jeg efterhånden har skrevet om den et par gange før)! Der er nemlig tale om en privatø, som rederiet MSC købte for 4 år siden til den nette sum af 200 millioner dollars. Siden da har de været i gang med at forvandle øen til deres eget lille caribiske paradis! Når øen står færdig, vil den være verdens største private cruise-resort! Ocean Cay Marine Reserve, som stedet officielt hedder, åbner her i november, så du har virkelig noget nyt og spændende at se frem til! Om aftenen kl. 23.00 sejler du så atter tilbage mod Miami, hvor du ankommer den efterfølgende morgen kl. 07.00 (søndag den 15. december). Sikke en fed syvdages rundrejse i Caribien!

   

  Hvis man kan stole på de her billeder, så bliver Ocean Cay en sindssyg vild destination!

   

   

  I forhold til de dage du tilbringer til havs, kommer du i øvrigt på ingen måde til at kede dig. Skibet MSC Meraviglia er nemlig et af MSC’s nyeste skibe (søsat i 2017), så naturligvis er det spækket med alverdens faciliteter. Alt lige fra vandland med vandrutsjebaner og adskillige pools til børneklubber, bowlingbaner, casino, spa og diverse sportsfaciliteter!

   

  Krydstogtet inkluderer herudover både helpension, kaffe, the, vand, fri adgang til swimmingpools, jacuzzis og fitnesscentre samt alle gebyrer, skatter og afgifter. Du skal dog være opmærksom på, at drikkepenge ikke er inkluderet i prisen (som regel ligger drikkepengene omkring 80–100 kr. pr. person pr. dag). Prisen for en indvendig kahyt på dette cruise (fra den 8. december til den 15. december) er kun 2.588 kr. pr. person.

   

  Tilbuddet findes på en række datoer fra november til marts. Herudover findes et hav af andre krydstogter med afrejse fra Miami og Fort Lauderdale. Cruise-skibene sejler nærmest i pendulfart, så der er rig mulighed for at finde et cruise, der passer til dine rejsedatoer. Du kan selv undersøge udvalget nærmere herunder.

   

  Frapriser for Caribien-krydstogter

  (forskellige rejselængder)

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Fly til Miami

  Krydstogtet varer som sagt fra den 8. til den 15. december, og jeg har i dette eksempel blot valgt at finde flybilletter fra den 7. til den 16. december. På disse datoer kan du nemlig flyve fra København til Miami til kun 2.388 kr. og fra Billund til 3.010 kr. Vil du hellere tilbringe længere tid i Florida og Miami, kan du også sagtens finde afgange, hvor du har mere tid på hver side af krydstogtet – det styrer du fuldstændig selv 😉

   

  Som det er tilfældet med stort set alle fly til USA, får du gratis håndbagage inkluderet i prisen, mens indchecket bagage skal tilkøbes. Hvis du vil have indchecket bagage med, er det som regel billigst at tilføje bagagen direkte hos flyselskabet, efter du har købt billetten via travelmarket.

   

   

  Hoteller i Miami

  I dette eksempel skal du bruge en enkelt nat i Miami i hver ende af rejsen. Miami er næsten uundgåeligt en dyr destination, hvad hoteller angår. Men jeg har faktisk fundet to ret budgetvenlige bud.

   

  Til den første nat kan du f.eks. bo på det billige Green Seas Motel. Her får du et rigtig fint budgethotel, der ligger i Hollywood-området (ej at forveksle med Hollywood i Los Angeles). Prisen for en enkelt nat fra den 7. december til den 8. december er kun 597 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 299 kr. pr. person.

   

   

  Til den sidste nat har jeg fundet det 3* Hollywood Beachside Boutique Suites. Her får du også en strandnær beliggenhed i Hollywood. Fra den 15. til 16. december koster et værelse 432 kr. – dvs. 216 kr. pr. person.

   

   

  Vil du hellere selv finde andre hoteller i Miami, skal du naturligvis også være velkommen til det. Ift. transport til og fra hotellerne kan du tage metroen direkte fra lufthavnsstationen til Hollywood. Derfra kan du så enten tage bus eller taxi det sidste stykke til hotellerne.

   

   

  Rejsen i billeder

  Miami skyline – med lidt palmer i forgrunden

   

  Miami Beach er lige så lang, som den er skøn!

   

  I Costa Maya, Mexico, kan du både nyde områdets lækre strande …

   

  eller f.eks. besøge Maya-ruinen Chacchoben (ca. 1 times kørsel fra Costa Maya Cruise Port)

   

  I Belize City kan du f.eks. tage en vandtaxi til Øen Caye Caulker (turen tager ca. 45 minutter)

   

  Roatan er Caribien fra sin bedste side

   

  Ocean Cay, Bahamas, er endnu ikke færdigbygget, men du kan få et lille sneak peek i videoen herunder

   

  MSC Meraviglia

   

  Pas og visum i USA

  USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her. Hvis du mellemlander i Canada, skal du også udfylde en eTA, der er Canadas pendant til en ESTA. Du kan udfylde en eTA til kun 7 CAD (ca. 35 kr.) på canada.ca.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  13 kommentarer til Storbyferie i Miami & krydstogt i Caribien: 10 dage fra kun 5.491 kr. inkl. fly, hoteller og 7-nætters cruise til Mexico, Belize, Honduras og Bahamas med helpension

  1. Finn Bakmann Nielsen says:

   Det er nogle uhyre spændende tilbud.

  2. Susanne N. says:

   Hej

   Hvordan booker man eller ser priser for en kahyt til 1 voksen og 2 teenagepiger ? 🙂

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Susanne 🙂

    Hvis du trykker på “Se cruise her” inde i artiklen, kommer du ind på selve mycruise.dk. Scroller du lidt ned på siden, kommer du ned til trin 3, hvor du kan udfylde og sende en forespørgsel. Her kan du vælge, hvor mange voksne og børn, du gerne vil have med. Da prisen er pr. person ved en rejse for 2, er man nødt til at sende en forespørgsel, hvis man gerne vil have en 3. person med i kahytten.

    Sig endelig til, hvis du har nogen spørgsmål 🙂

  3. vicki klimerts says:

   Hej Rejsepejder.
   I har masser af gode ideer , tak for det.
   Kan ikke huske om det var da I havde dette tilbud oppe at vende at der var et link til cruisedirect.com som har vanvittige gode tilbud, men ellers var det et andet.
   Jeg ville prøve at se den pris jeg skulle gi ved at søge idag, men jeg kunne ikke komme videre, hvad gør jeg galt.
   jeg går ind på cruisedirect.com, søger last minut osv idag var der 15- 16 dage til 398 us, da jeg ville gå videre med alder , 1 person , og land, andet kunne jeg ikke få lov til at gå videre, måske kun for us eller canada ? der kom en pris på næsten 6000 us det er jo meget langt fra 398 us , eg regnede med at det max var det dobbelte og så stadig billigt , indvendig cabine er jo ikke noget særligt, HVAD GØR JEG GALT og kan vi fra Dk ikke bestille disse krydstogter ?? mvh Vicki Klimerts

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Vicki 🙂

    Tak for din kommentar og søde ord.

    Jeg har selv haft lignende oplevelser med cruisedirect.com (og bl.a. derfor er jeg i højere grad begyndt at bruge mycruise.dk). Så vidt jeg husker, kører cruisedirect.com en gang imellem geografi-specifikke tilbud. Disse tilbud gælder desværre kun, hvis du bor i det/de land(e), som tilbuddet henvender sig til. Jeg kunne sagtens forestille mig, at du har fundet et af disse tilbud og derfor ikke har mulighed for at booke det :/

    • vicki klimerts says:

     hej.
     mycruise.dk kan jo slet ikke være med ift pris, vi skal op på 6-7 gange så høj pris, men ja jeg tror du har ret. De vil åbenbart ikke have danskere ombord. Prøver at forfølge det hos dem, ex et costa tilbud som jo er et italiensk selskab dog indreg andet sted.

  4. Karina says:

   Hej.
   Jeg har fundet billige flybilletter fra Billund d 3 -10 november men kan ikke rigtig finde nogle Cruise der passer ind efter det, har i måske tid til at hjælpe

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Karina 🙂

    Jeg har lavet en søgning til dig her: https://rejsespejder.dk/go/191028/

    Det er en søgning på 3-5-nætters krydstogter i Caribien med afrejse fra Florida enten den 4.11. eller den 5.11. Vær opmærksom på, at de to billigste krydstogter har afrejse fra Port Canaveral (som ligger tættere på Orlando). Der er dog også et 4-nætter krydstogt med afrejse fra Miami 🙂

  5. Laila says:

   Hej det lyder vildt godt og billig, vi er vant til at sejle så derfor har jeg mange spørgsmål, det at komme fra lufthavnen og ud til skibet, er det med i prisen?

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Laila 🙂

    Mange tak for din kommentar! Nej, transporten fra lufthavnen og ud til skibet er ikke inkluderet i prisen. Men da Miami er et af verdens største cruise-hotspots, er der helt sikkert nogle gode transportmuligheder 🙂

    Sig endelig til, hvis du har nogen spørgsmål.

  6. Pete says:

   Er skatter medregnet på cruiseskibet, fordi de fleste selskaber, hvis ikke alle, er prisen eksklusiv skat. Skatten er rimelig høj på et Cruise skib.

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Pete 🙂

    Som jeg skriver i artiklen er alle gebyrer, skatter og afgifter inkluderet i prisen. Du skal dog være opmærksom på, at drikkepenge ikke er inkluderet i prisen (som regel ligger drikkepengene omkring 80–100 kr. pr. person pr. dag).

    Sig endelig til, hvis du har nogen spørgsmål 🙂