Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

1.667 kr.
Rejse til Algarve - Portugals strandparadis
Rejser

Rejse til Algarve – Portugals strandparadis

1 uge på 4* resort inkl. fly tur/retur

Rejser |

Rejse til Algarve – Portugals strandparadis

Algarvekysten kan nok bedst beskrives som et strandparadis, der samtidig gemmer på en fantastisk smuk natur med stejle klipper og bjergtagende landskaber. Selvfølgelig er det i høj grad den kilometerlange kyststrækning med nogle af Europas allerbedste sandstrande og de i gennemsnit 3.000 årlige solskinstimer, der hvert år trækker de fleste turister til. Alt andet ville også være mærkeligt. Men hele området i Sydportugal er i den grad værd at opdage noget mere af – især når Algarve leverer en dejlig lun vinter og 20+ grader fra det tidlige forår! Så når der er en billig rejse til Algarve som herunder, er det bare om at komme afsted! 🏖️☀️

Udforsk den skønne Algarvekyst

marts – oktober

fra

1.667 kr.

✈️ Fra København og Aarhus

☀️ 20 – 28 grader i sommerhalvåret

Firstjernet hotel tæt ved stranden

Hotel i Algarve

1.209 kr.

Fly til Algarve

458 kr.

Hotel

1.209 kr.

Fly

458 kr.

Total (pr. person):

1.667 kr.

Rejse til Algarve – hotel

Algarve dækker hele den sydlige del af Portugal, så du har et dejligt stort udvalg af hoteller at vælge imellem.

I dette eksempel har jeg fundet det firstjernede Clube Albufeira Garden Village (3,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Dette fine lejlighedshotel ligger i udkanten af hyggelige Albufeira og byder på enkle, men veludstyrede lejligheder. Lejlighederne er ganske rummelige og har endda eget køkken, så du selv har mulighed for at stå for madlavning.

Selvom Clube Albufeira Garden Village ikke ligger centralt i Albufeira, kan du stadig gå ind til byens historiske bykerne og ned til byens store, flotte strand på godt 30 minutter.

Stranden er dog ikke din eneste bademulighed. Clube Albufeira har nemlig selv et flot udendørs poolområde med liggestole og parasoller. I alt er der faktisk fire forskellige swimmingpools.

Og skulle du få brug for ekstra afkøling, kan du nyde en drink eller to fra en af hotellets to barer ved poolen

Prisen er heller ikke så tosset. På de samme datoer som flybilletterne koster en topersoners lejlighed i alt 2.892 kr. inkl. gratis afbestilling. Ved et ophold for 2 personer bliver prisen således kun 1.446 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel ved Algarvekysten, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Rejse til Algarve - hotellet

Rejse til Algarve - hotellet

Rejse til Algarve - hotellet

Rejse til Algarve - hotellet

Rejse til Algarve - hotellet

Rejse til Algarve - hotellet


Rejse til Algarve – fly

Fra Danmark kan du flyve direkte til Faro fra både Aarhus og København.

Fra Aarhus kan du flyve med Ryanair, der flyver alle lørdage og onsdage frem til og med marts. Fra april til oktober skifter dagene til fredage og mandage.

Priserne svinger lidt, men de billigste returbilletter ligger p.t. typisk mellem ca. 500 og 1.200 kr.

Fra København har du lidt flere selskaber af vælge mellem – både SAS, Norwegian og Ryanair betjener direkte ruter til Faro.

Fra marts til juni kan du flyve direkte på mandage, tirsdage, onsdage, lørdage og søndage. Og fra juli kan du rejse direkte alle dage undtagen fredag.

I flyboksen ovenfor linker jeg f.eks. til billetter fra København fra onsdag den 3. april til onsdag den 10. april. På disse datoer koster billetterne kun 458 kr.

Hos Ryanair (og de fleste andre lavprisflyselskaber) må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.Eksempler på billige flydatoer

Fra Aarhus

  • Marts: lørdage og onsdage
  • April – oktober: fredage og mandage

Fra København

  • Marts – juni: mandage, tirsdage, onsdage, lørdage og søndage
  • Juli – september: alle dage undtagen fredage
  • September – oktober: mandage, onsdage, lørdage og søndage

Algarve egner sig også godt til kortere rejser. Og hvis du hellere vil afsted henover en weekend, kan du se nærmere på en forlænget weekend i Algarve.

Transport til/fra lufthavnen

Jeg vil helt klart anbefale at leje en bil.

Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Portugal (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Alternativt kan du bestille en lufthavnstaxi eller benytte offentlig transport.

Oplevelser i Algarve

Algarves største by (med over 50.000 indbyggere) er Faro. Byens største attraktion er helt klart den gamle bykerne med masser af historie og flot arkitektur. Er du til historie, vil Loule – ca. 10 km fra Faro (mellem Albufeira og Faro) – også være et besøg værd.

Rejse til Algarve - Faro

Rejse til Algarve - Faro


Kan du klare en lidt spooky oplevelse? Så bør du besøge kirken Igreja do Carmo (som faktisk ligger tæt ved hotellet). Denne gamle kirke er berømt for sit kapel, der er bygget af menneskeknogler! 

Rejse til Algarve - Igreja do Carmo

Rejse til Algarve - Igreja do Carmo


Ingen rejse til Algarve uden strand! Og går du efter Algarves allerflotteste strande, bør du dog arrangere en tur til Lagos-området mod vest. Denne del af kyststrækningen gemmer nemlig på en håndfuld spektakulære strande med høje, dramatiske klipper! 

Rejse til Algarve - strandene ved Lagos

Rejse til Algarve - strandene ved Lagos


Hvis du er til en skøn vandretur langs kysten, kan Seven Hanging Valleys Trail anbefales. Denne ca. seks kilometer lange vandrerute fører dig forbi nogle af Algarvekystens flotteste udsigter, og undervejs kan du holde pitstop ved Benagil Beach og tage en kajaktur ud til de berømte Benagil-grotter. Her kan du sejle ind i selve grotterne, som er helt mørke. Jeg vil nok anbefale at hyre en guide, hvis du vil helt ind i grotterne. Vandreturen starter ved Marinha Beach og slutter i Praia do Vale de Centianes. Du kan vælge at tage taxi tilbage til startstedet, hvis din bil er parkeret i den anden ende.

Rejse til Algarve - Benagil-grotterne

Rejse til Algarve - Benagil-grotterne


Som du kan se, er Algarve leveringsdygtig i en lang række spændende oplevelser. Og vil du gerne inspireres yderligere, så kan du smutte forbi Getyourguide.

Der kan du booke alt fra delfinsafarier og bådture til off-road ATV-ture og Jeep-safarier!


Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Algarve - Portugals strandparadisRejse til Algarve - Portugals strandparadis

Denne artikel er ikke længere ny. Priser og tilgængelighed kan have ændret sig, siden artiklen blev offentliggjort.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar