• 14 okt 2019

  Ferie i Sydportugal: 1 uge på et lækkert, anmelderrost 4* resort ved Algarvekysten fra kun 1.420 kr. inkl. fly og morgenmad

  Algarvekysten kan nok bedst beskrives som et strandparadis, der samtidig gemmer på en fantastisk smuk natur med stejle klipper og bjergtagende landskaber. Selvfølgelig er det i høj grad den kilometerlange kyststrækning med nogle af Europas allerbedste sandstrande og de i gennemsnit 3.000 årlige solskinstimer, der hvert år trækker de fleste turister til. Alt andet ville også være mærkeligt. Men hele området i Sydportugal er i den grad værd at opdage noget mere af! Det er bare om at komme afsted!

   

  Algarvekysten er i øvrigt et oplagt vinterrejsemål. Og selvom temperaturerne nok ikke er til udendørs badning, har jeg dog sørget for, at du stadig har mulighed for at bade. Jeg har nemlig fundet et 4* resort, hvor der er indendørs pool, og stort spa-område med tyrkisk bad, sauna og spabad. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at rejse til Portugal.

  Udforsk den skønne Algarvekyst
  november - januar
  fra1.420 kr.
  København og Aarhus
  Faro
  Billige fly til Algarvekysten
  inkl. 8 kg håndbagage
  Fra København
  Fra Aarhus
  Hotel ved Algarvekysten
  f.eks. det 4* Pestana Viking
  700 kr.
  Hotel
  700 kr.
  Fly
  720 kr.
  Total (pr.person)
  1.420 kr.

  Billige fly til Algarvekysten

  Hvis du drømmer om Algarvekystens solbeskinnede strande, er der faktisk et fint udvalg af flyselskaber og lufthavne at vælge imellem.

   

  SAS og Norwegian flyver begge direkte mellem København og Faro hver lørdag, og lige nu kan du især i november, december og januar finde billige tur/retur-billetter. På mange lørdag-til-lørdag-rejser i denne periode kan du finde billetter til mellem ca. 700 og 900 kr.

   

  Jeg har f.eks. fundet billetter til kun 720 kr. hos SAS fra lørdag den 7. december til lørdag den 14. december. Når du flyver med SAS, inkluderer billetterne som udgangspunkt 8 kg håndbagage. Og når du flyver med Norwegian, inkluderer prisen 10 kg håndbagage.

   

  Du kan også finde direkte SAS-fly fra Aarhus (eller med en enkelt mellemlanding i CPH). Herfra er billetterne dog lidt dyrere, og der er ikke lige så mange billige afgange.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 07.12. – 14.12. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen) – her får du et udvalg af andre billige rejsedatoer.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  (afgange på lørdage)

  København

  • 16.11. – 23.11.
  • 23.11. – 30.11.
  • 30.11. – 07.12.
  • 07.12. – 14.12.
  • 14.12. – 21.12.
  • 11.01. – 18.01.
  • 18.01. – 25.01.
  • 25.01. – 01.02.
  • Og flere

   

  Fra Aarhus

  • 30.11. – 07.12.
  • 07.12. – 14.12.
  • 18.01. – 25.01.
  • 25.01. – 01.02.
  • Og flere


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel ved Algavekysten

  Algarvekysten dækker hele den sydlige region af Portugal, så du har et dejligt stort udvalg af hoteller at vælge imellem. I dette eksempel har jeg fundet et lækkert resort i form af det 4* Pestana Viking (4 ud af 5 på TripAdvisor).

   

  Resortet ligger i byen Porches, og det ligger helt ud til kysten med den skønneste udsigt! Værelserne har alle balkon, TV og tekøkken. Herudover er der også mulighed for at tage i udendørs- eller indendørs pool, fitnesscenter, tyrkisk bad eller spabad. Du kan selvfølgelig også nyde den fantastiske strand, hvor du har direkte adgang fra resortet.

   

  Herudover har du det smukke naturreservat Lagoa dos Salgados i nærheden. Og de livlige feriebyer Albufeira og Portimão ligger begge omkring 20 minutters kørsel væk.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 7-nætters ophold fra lørdag den 7. december til lørdag den 14. december til 1.400 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 700 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold på Pestana Viking ligger i skrivende stund ret stabilt omkring 200 til 250 kr. pr. nat.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel ved Algarvekysten, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du kan godt komme fra lufthavnen til hotellet med bus, men jeg vil helt klart anbefale dig at leje en bil. På den måde har du den største frihed til at udforske mest muligt af den fantastiske Algarvekyst! (Og så er det superbilligt – se nedenfor).

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Lejebil

  Min anbefaling vil som sagt være en lejebil. Og i den ovenstående periode kan du endda leje en bil til kun 156 kr., hvilket svarer til kun 78 kr. pr. person!

   

  Bilen kommer desuden med fri kilometer, fair brændstofpolitik og gratis shuttlebus til udlejningsstedet. Nemmere bliver det ikke.

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Portugal (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning ved lufthavnen
  78 kr.

  Oplevelser ved Algarvekysten

  Vil du gerne have et overblik over, hvilke muligheder du har for diverse ture og aktiviteter ved Algarvekysten (f.eks. en delfinsafari!), kan du følge linket nedenfor.

  Ture og aktiviteter

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Ferie i Sydportugal: 1 uge på et lækkert, anmelderrost 4* resort ved Algarvekysten fra kun 1.420 kr. inkl. fly og morgenmad

  1. Dorte says:

   Hej Rejsespejder
   Du anbefaler at leje bil, men der er ingen parkeringsmuligheder på hotellet. Hvordan kan det så lade sig gøre?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Dorte 🙂

    Hotellet har parkering 😉 Af en eller anden mystisk grund (måske har de glemt det) har de dog ikke inkluderet “parking” i listen over faciliteter på deres hjemmeside. Dog er der et link til en pdf med alle aktiviteter/faciliteter på og uden for hotellet. Og i denne pdf har de skrevet, at parkering er muligt på hotellet. I øvrigt tilbyder hotellet selv biludlejning, og det ville være en lidt mærkelig service uden parkeringsmuligheder.

    Du kan se pdf’en her (parking står under facilities): https://pesweb.azureedge.net/spdoc/hoteldocuments/inout-viking-en.pdf

  2. brian c says:

   hej.

   jeg har fundet billigt fly fra 11/8 til 18/8 for 2 voksene og et barn på 5. Men jeg syntes godt nok priserne er dyre på hotellerne som ødelægger pris samesætningen totalt.
   har du nogen forslag?

  se fly se hotel