• 27 Jul 2023

  Ferie i Sydportugal: 1 uge på et 3* lejlighedshotel i Algarve fra kun 1.788 kr. p.p. inkl. fly

  Algarvekysten kan nok bedst beskrives som et strandparadis, der samtidig gemmer på en fantastisk smuk natur med stejle klipper og bjergtagende landskaber. Selvfølgelig er det i høj grad den kilometerlange kyststrækning med nogle af Europas allerbedste sandstrande og de i gennemsnit 3.000 årlige solskinstimer, der hvert år trækker de fleste turister til. Alt andet ville også være mærkeligt. Men hele området i Sydportugal er i den grad værd at opdage noget mere af – især når Algarve leverer 20+ grader langt ind i efteråret! Så når der er en billig rejse til Algarve som herunder, er det bare om at komme afsted! ☀️🇵🇹

  Udforsk den skønne Algarvekyst
  august - november
  fra1.788 kr.
  Aarhus og København
  Faro
  Hotel i Algarve
  f.eks. det 3* Vilamar
  1.176 kr.
  Sørg for at vælge det billigste tilbud
  Totalprisen for 2 personer (7 nætter)
  Fly til Algarve
  612 kr.
  Fra Aarhus
  Fra København
  Hotel
  1.176 kr.
  Fly
  612 kr.
  Total (pr.person)
  1.788 kr.

  Rejse til Algarve – hotel

  Med en 155 km lang kyststrækning er der nok af hoteller at vælge mellem. Og uden for højsæsonen kan du finde nogle rigtigt billige hoteller – f.eks. det trestjernede Vilamar (4 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Vilamar er et lille, charmerende hotel, der ligger i byen Praia da Luz – lige ved Lagos-området. Og netop Lagos gemmer på Algarves mest spektakulære strande med høje, dramatiske klipper.

   

  Værelserne har alle køleskab, kabel-tv, aircondition, opholdsområde og balkon/terrasse. Herudover finder du også en hotelrestaurant, der serverer traditionelle portugisiske retter.

   

  Der er også et fint udendørs poolområde med en skøn atlanterhavsudsigt. Ankommer du med en lejebil, har hotellet også gratis parkering.

   

  Alt i alt et rigtig fint hotel til en god pris. Et topersoners værelse på de samme datoer som flybilletterne koster i alt 2.352 kr. Det svarer til kun 1.176 kr. pr. person.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Algarve, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Rejse til Algarve

  Rejse til Algarve

  Rejse til Algarve

  Rejse til Algarve

  Rejse til Algarve

   

   

  Rejse til Algarve – fly

  Fra Danmark kan du flyve direkte til Faro fra både Aarhus og København.

   

  Fra Aarhus kan du flyve med Ryanair, der flyver alle mandage og fredage frem til oktober. Fra november til marts skifter dagene onsdage og lørdage (disse afgange er dog ret dyre p.t.).

   

  Priserne svinger lidt, men de billigste returbilletter ligger p.t. typisk mellem ca. 400 og 1.110 kr.

   

  I flyboksen ovenfor linker jeg f.eks. til billetter fra Aarhus fra fredag den 29. september til fredag den 6. oktober. På disse datoer koster billetterne kun 612 kr.

   

  Fra København har du lidt flere selskaber af vælge mellem – både SAS, Norwegian og Ryanair betjener direkte ruter til Faro (mandage, onsdage, torsdage og lørdage). Priserne ligger dog typisk lidt højere end fra Billund.

   

  Hos Ryanair (og de fleste andre lavprisflyselskaber) må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

   

  Eksempler på billige flydatoer

  Fra Aarhus

  • Mandage og fredage

   

   

  Fra København 

  Direkte afgange mandage, onsdage, torsdage og lørdage

  • 10.08. – 17.08.
  • 21.08. – 28.08.
  • 24.08. – 31.08.
  • 28.08. – 04.09.
  • 31.08. – 04.09.
  • 04.09. – 11.09.
  • 14.09. – 21.09.
  • 05.10. – 12.10.
  • 19.10. – 26.10.
  • Og flere

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Jeg vil helt klart anbefale at leje en bil.

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Portugal (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Alternativt kan du bestille en lufthavnstaxi eller benytte offentlig transport Fra lufthavnen tage en bus til Lagos, hvorfra du kan tage en ny bus mod Praia da Luz. Hele turen tager ca. 3 timer (hvis du lejer en bil, kan turen klares på godt en time).

   

   

  Oplevelser ved Algarvekysten

  Algarvekysten er leveringsdygtig i en række spændende oplevelser. Så hvis du gerne vil ud og få én på opleveren, kan du med fordel smutte forbi Getyourguide.

   

  Der kan du booke alt fra delfinsafarier og bådture til off-road ATV-ture og Jeep-safarier!

  Ture og aktiviteter i Algarve

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Ferie i Sydportugal: 1 uge på et 3* lejlighedshotel i Algarve fra kun 1.788 kr. p.p. inkl. fly

  1. Martin says:

   Jeg vil også gerne anerkende det virkelig gode stykke arbejde du laver. Ligesom Janus har jeg fulgt siden i nogle år, og brugt dine forslag flittigt

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Martin 🙂

    Du skal også have mange tak for de pæne ord! Det er jeg virkelig glad for at høre 😀

  2. Janus says:

   Kæmpe cadeau for det stykke arbejde du lægger i denne side. Følger regelmæssigt dine opslag og glæder mig til at alt går op i en højere enhed og jeg får mulighed for at gøre brug af dem

   • Rejsespejder_amp says:

    Hej Janus 🙂

    Mange tak for de rosende ord – det gør mig vildt glad at høre, at du synes om det, jeg laver! Jeg vil fortsat gøre mit allerbedste for at inspirere 🙂

  se fly se hotel
  Webview: false