• 14 Mar 2023

  Ferie i Sydportugal: 1 uge på et lækkert 4* hotel i Algarve fra kun 1.794 kr. p.p. inkl. fly

  Algarvekysten kan nok bedst beskrives som et strandparadis, der samtidig gemmer på en fantastisk smuk natur med stejle klipper og bjergtagende landskaber. Selvfølgelig er det i høj grad den kilometerlange kyststrækning med nogle af Europas allerbedste sandstrande og de i gennemsnit 3.000 årlige solskinstimer, der hvert år trækker de fleste turister til. Alt andet ville også være mærkeligt. Men hele området i Sydportugal er i den grad værd at opdage noget mere af! Så når der er en billig rejse til Algarve som herunder, er det bare om at komme afsted! ☀️🇵🇹

  Udforsk den skønne Algarvekyst
  april - oktober
  fra1.794 kr.
  Aarhus og København
  Faro
  Fly til Algarvekysten
  348 kr.
  Fra Aarhus
  Fra København
  Hotel ved Algarvekysten
  f.eks. det 4* Clube Albufeira
  1.446 kr.
  Prisen pr. nat for et topersoners værelse
  Totalprisen for to personer (7 nætter)
  Hotel
  1.446 kr.
  Fly
  348 kr.
  Total (pr.person)
  1.794 kr.

  Rejse til Algarve – fly

  Hvis du drømmer om Algarvekystens solbeskinnede strande, så har jeg en dejlig nyhed til dig.

   

  Der er billige flybilletter til Faro i Algarve – endda både fra Aarhus og København 😉

   

  Fra København kan du fra april til oktober finde direkte afgange mandage og torsdage hos Ryanair. Fra hovedstadslufthavnen ligger prisniveauet uden for højsæsonperioderne ofte mellem ca. 500 og 1.000 kr. tur/retur.

   

  Fra Aarhus kan du også finde direkte afgange på mandage og fredage fra april til oktober. Prisniveauet for de billigste returfly fra Aarhus ligger uden for højsæsonen ofte mellem ca. 400 og 800 kr.

   

  I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter fra mandag den 24. april til mandag den 1. maj til kun 348 kr. fra Aarhus.

   

  Hos Ryanair  må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske (40 x 20 x 25 cm). Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kandu med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

   

  Eksempler på billige fly til Algarvekysten

  København

  • Mandage og torsdage (april – oktober)

   

   

  Aarhus

  • Mandage og fredage (april – oktober)

   

   

  Rejse til Algarve – hotel

  Algarvekysten dækker hele den sydlige region af Portugal, så du har et dejligt stort udvalg af hoteller at vælge imellem.

   

  I dette eksempel har jeg fundet det firstjernede Clube Albufeira Garden Village (3,5 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Dette fine lejlighedshotel ligger i udkanten af hyggelige Albufeira og byder på hyggelige og veludstyrede lejligheder. Lejlighederne er ganske rummelige og har endda eget køkken, så du selv har mulighed for at stå for madlavning.

   

  Selvom Clube Albufeira Garden Village ikke ligger centralt i Albufeira, kan du stadig gå ind til byens historiske bykerne og ned til byens store, flotte strand på godt 30 minutter 🏖

   

  Stranden er dog ikke din eneste bademulighed. Clube Albufeira har nemlig selv et flot udendørs poolområde med liggestole og parasoller. I alt er der faktisk fire forskellige swimmingpools.

   

  Og skulle du få brug for ekstra afkøling, kan du nyde en drink eller to fra en af hotellets to barer ved poolen 🍹

   

  Prisen er heller ikke så tosset. På de samme datoer som flybilletterne koster en topersoners lejlighed i alt 2.892 kr. inkl. gratis afbestilling. Ved et ophold for 2 personer bliver prisen således kun 1.446 kr. pr. person.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel ved Algarvekysten, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel 😉

   

   

  Rejse til Algarve

  Rejse til Algarve

  Rejse til Algarve

  Rejse til Algarve

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er ca. 40 kilometer fra Faro Lufthavn til hotellet, og turen tager kun omkring 35 minutter i bil.

   

  Derfor kan du sagtens booke en privat transfer – sådan en koster ca. 240 kr. pr. person.

   

  Når du besøger Algarvekysten, kan en lejebil dog være en fantastisk god idé. På den måde har du den største frihed til at udforske mest muligt af området!

  Lejebil
  668 kr.

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Portugal (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

   

  Oplevelser ved Algarvekysten

  Algarvekysten er leveringsdygtig i en række spændende oplevelser. Så hvis du gerne vil ud og få én på opleveren, kan du med fordel smutte forbi Getyourguide.

   

  Der kan du booke alt fra delfinsafarier og bådture til off-raod ATV-ture og Jeep-safarier!

  Ture og aktiviteter i Algarve

   

   

  Rejse til Algarve – corona

  Der er p.t. ingen restriktioner ifm. indrejse i Portugal.

   

  OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Ferie i Sydportugal: 1 uge på et lækkert 4* hotel i Algarve fra kun 1.794 kr. p.p. inkl. fly

  1. Martin says:

   Jeg vil også gerne anerkende det virkelig gode stykke arbejde du laver. Ligesom Janus har jeg fulgt siden i nogle år, og brugt dine forslag flittigt

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Martin 🙂

    Du skal også have mange tak for de pæne ord! Det er jeg virkelig glad for at høre 😀

  2. Janus says:

   Kæmpe cadeau for det stykke arbejde du lægger i denne side. Følger regelmæssigt dine opslag og glæder mig til at alt går op i en højere enhed og jeg får mulighed for at gøre brug af dem

   • Rejsespejder_amp says:

    Hej Janus 🙂

    Mange tak for de rosende ord – det gør mig vildt glad at høre, at du synes om det, jeg laver! Jeg vil fortsat gøre mit allerbedste for at inspirere 🙂

  se fly se hotel