Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.089 kr.
Banner-Porto-Portugal-1080x1080
Storbyferie

Rejse til Porto

Weekendtur med 2 nætter på 4* hotel tæt på centrum inkl. morgenmad

Storbyferie |

Rejse til Porto

Porto er nok en af Europas lidt oversete perler i en rejsemæssig sammenhæng. Hovedstaden Lissabon løber ofte med det meste af opmærksomheden. Men en rejse til Porto vil du med garanti elske! Byens skønne arkitektur, kultur og hyggelige atmosfære danner rammerne om en perfekt weekend-getaway. Og især Portos gamle bydel, der er på UNESCO’s verdensarvsliste, er et absolut must-see. Herudover kan du gå på opdagelse blandt byens mange små, farverige huse, som gør det svært ikke at forelske sig i den charmerende by. Glæd dig til denne rejse til Porto! 🏰🍷

Smuttur til Porto

maj – oktober

1.089 kr.

✈️ Fra Billund og København

🔥 Meget billig rejse

Flot og centralt 4* hotel

Hotel i Porto

760 kr.

Fly til Porto

329 kr.

Hotel

760 kr.

Fly

329 kr.

Total (pr. person):

1.089 kr.

Rejse til Porto – hotel

På din smuttur til Porto skal du selvfølgelig have et skønt hotel at bo på.

Og denne gang har jeg i Porto har jeg fundet det firstjernede Hotel Porto Trindade (4 ud af 5 på Tripadvisor og en Travellers’ Choice 2024).

Porto Trindade Hotel ligger på den centrale Rua de Camões – blot 5 minutters gang fra det hyggelige torv ved det historiske pejlemærke Monumento a Almeida Garrett.

For at det ikke skal være løgn skal du heller ikke længere væk end en kort 3 minutters gåtur fra hotellet for at komme til Trindade-metrostation. Denne er måske en af de mest bekvemmelige stationer at bo tæt ved i Porto. Her finder du forbindelser til ALLE metrolinjerne, og det er da ikke så ringe endda 😉

Her får du altså et hotel af god standard og til en skarp pris. Værelserne er lydisolerede og er både hyggelige og moderne indrettet. Der er desuden både wi-fi og aircondition.

Jeg har som sagt taget udgangspunkt i et 2-dages ophold fra lørdag den 8. juni til mandag den 10. juni. På disse datoer koster et topersoners ophold i alt 1.520 kr. inkl. morgenmad. Det svarer til kun 760 kr. pr. person ved en rejse for to personer.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Porto, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Rejse til Porto

Rejse til Porto

Rejse til Porto

Rejse til Porto


Rejse til Porto – fly

Skønne Porto er virkelig en af de europæiske storbyer, du skal unde sig selv at opleve.

Fra Billund flyver Ryanair lige nu direkte på lørdage og mandage. Uden for højsæsonen kan du finde rigtigt skarpe priser, som bl.a. i eksemplet her. Rejser du i skolerne sommerferie bliver det selvfølgelig lidt dyrere, her ligger priserne mellem 1.400 – 2.000 kr.

Fra København kan du finde direkte fly med Ryanair mandage og fredage.

I dette eksempel har jeg taget udgangspunkt i en rejse fra Billund fra lørdag den 8. juni til mandag den 20. juni. På disse datoer koster flybilletterne kun 329 kr.

Hos Ryanair (og de fleste andre lavprisflyselskaber) må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra Billund

  • Juni: lørdage og mandage
  • Juli: lørdage og mandage
  • August – oktober: mandage, torsdage og lørdage

Fra København

  • Juni – oktober: fredage og mandage
  • November – januar: lørdage og mandage

Billeder fra Porto

Den gamle bydel (Ribeira)

Rejse til Porto

Sporvogn i Porto

Rejse til Porto

Traditionelle både med portvinstønder

Rejse til Porto

Vil du gerne sondere terrænet ift. oplevelser i Porto, kan du kigge forbi Getyourguide.dk. Der kan du finde alt fra rivercruises til portvinssmagning.


Transport til/fra lufthavnen

Du kan nemt komme ind til centrum med metroen. Her skal du med linje E (den lilla), der går hver 20. eller 30. minut. Billetterne koster 2 euro (14 kr.) pr. vej.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til PortoRejse til Porto

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud