• 19 maj 2019

  Portugals skjult ø-perle: 1 uge på Porto Santo på et lækkert 4* resort fra kun 2.199 kr. inkl. fly og mini all inclusive

  Vil du prøve noget nyt indenfor Europa, langt væk fra de store turisthubs, som f.eks. Mallorca og Kreta? Så har jeg i dag fundet det perfekte rejsemål til dig. Turen går til Porto Santo. Denne lille portugisiske ø udenfor Madeira er kun 11 km lang og 6 km bred og byder på fantastiske strande, smuk natur, behagelige temperaturer og ikke mindst masser af ro. Det betyder så ikke at Porto Santo er kedelig ø – tværtimod udover nogle smukke landsbyer venter øen bare på at blive opdaget gennem dens mange vandre- og mountainbike-ruter.

   

  Lyder det ikke fantastisk, så bare vent til du hører nærmere om hotellet jeg har fundet!

  Porto Santo
  maj - december
  fra2.199 kr.
  København
  Porto Santo
  4* Vila Baleira
  inkl. mini all inclusive
  kr.

   

  Du kommer til at bo på det lækre 4* Vila Baleira resort. Hotellet får rigtig mange gode anmeldelser og med god grund. Det ligger nemlig lige ud til Porto Santos 9km lange finsandede sandstrand og byder på bl.a. et 3.500 kvm. stort spa-center, fitnesscenter, inden- og udendørspool, børnepool, tennisbaner og adgang til øens prisvindende golfbane.

   

  Derudover har hotellet et meget spændende mad-koncept, som hedder mini all inclusive. Det betyder at man får morgenmad og drikkevarer gennem hele dagen med i prisen. Som jeg synes er en super fin løsning, hvis man også gerne vil opdage lokale restauranter og cafér under sin ferie. Og alligevel behøver man ikke at have pungen frem, når man vil nyde en kold øl ved poolen – genialt!

   

  Hvis du alligevel vil have den store all inclusive pakke med morgenmad, frokost og aftensmad kan det også tilkøbes.

   

  Derudover tilbyder hotellet en del aktiviteter, som også er inkludert i prisen. Bl.a. kan man leje cykler, komme på vandreture, benytte sig af hotellets tennisbaner og man får også gratis adgang til øens golfbane!

   

  Og nu det bedste! Det hele kan fås til lidt over 2.000 kr. på en del datoer her i maj og juni.  F.eks. fra d. 21.06. – 28.06. eller fra d. 24.05. til d. 31.05. til kun 2.199 kr. inkl. fly og mini all inclusive. I juli stiger priserne til omkring 7.000 kr. og der findes faktisk ingen afgange i august. Men fra september og frem til foråret næste år kan du finde en del datoer til pæne priser.

   

   

  Prisniveau

  • Maj fra 2.199 kr.
  • Juni fra 2.199 kr.
  • Juli fra 6.999 kr.
  • September fra 6.099 kr.
  • Oktober fra 6.099 kr.

   

  Transport til hotellet

  I bookingprocessen kan du tilkøbe transport til hotellet til 100 kr. pr. person, som ikke er særlig meget. Personligt vil jeg dog vælge bare at tage en taxi. Som beskrevet er øen meget lille og der er faktisk kun 3 km fra hotellet til lufthavnen, og en taxi tur kommer til at koste omkring 10-15 Euro (75 – 90 kr.). Så det er både billigere og du skal ikke vente på andre rejsende inden bussen kører fra lufthavnen.

   

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Portugals skjult ø-perle: 1 uge på Porto Santo på et lækkert 4* resort fra kun 2.199 kr. inkl. fly og mini all inclusive

  1. Marianne Beck Jensen says:

   Men kan ikke gå ind under tilbuddet til Porto Santo

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Marianne,
    Jeg har lige tjekket og linket virker fint ved mig. Har du stadig problemer med det? 🙂

  Se tilbud her